At Jensen food vil være sig selv bekendt, er ikke til at forstå. Købte deres mørbradgryde for flere år siden, det var ikke andet en brusk og afpuds og andet affald. Svor aldrig mere Jensens, og allig... See more
See what reviewers are saying
Jensens Spareribs med bbq sause. Først, hjemmesiden angivet på pakken er "under ombygning", ingen e-mail adresser. Pakningen indeholder iflg angivelsen 700g. Ifølge deklarationen skal der være 1... See more
Vi købte deres rødvinssauce fordi der stod “ny forbedret smag”. Den have en frygtelig bismag og smagte meget kunstigt, lidt af plastik… desværre. Vi spiste den ikke, da den smagte så dårligt. Vi els... See more
Det nærmer sig svindel når man sammenligner pakningens billede af anretning af mørbrad og kartoffelmos med pakkens indhold af 2 poser hvoraf posen med mørbrad vel bedst kan sammenlignes med en jæv... See more
No history of asking for reviews
Øhhh - mørbradgryde?
Hvis jeg kunne gav jeg 0 stjerner til Jensens mørbradgryde…der er ikke mørbrad i, blot noget trevlet grisekød…og så er portionen totalt minimal! Det nærmer sig falsk varedeklaration og er absolut ikke i orden!!!!
Øv hvor ring.
Øv hvor ring.. vi har købt spareribs og vi har tydeligvis fået ubrugelige endeskiver..
Jensen mørbradgryde
Jensen mørbradgryde. Hold jer langt fra det. Der var ikke et stykke kød i. Det var ren blendemad uden smag. Køber ALDRIG noget fra Jensen Food igen. Føj for en skuffelse.
ikke engang Hunden vil have det
pulled pork fra Jensen ikke engang Hunden vil have det 🤮🤮
Jensens spareribs meget ringe
Prøvede Jensens spareribs. Det er det ringeste produkt jeg har fået. Sejt, ikke til at få fra benene, og jensen food vil ikke tage sig af reklamation. MEGET RINGE PRODUKT.
Mørbradgryde - blendemad?
Jeg må tilslutte mig Toms anmeldelse af mørbradgryden fra sept. sidste år, der er ikke sket nogen forbedring. Den kan kun anvendes som blende mad til mennesker, der ikke kan spise andet. Desværre er smagen dog heller ikke særlig lækker, paprika med paprika på!!!
Habanero Wings 300g normal pris 55kr
Habanero Wings 300g normal pris 55kr, tilbud 20kr. De var ikke de 20 kr vær, de var lige til at smide ud og huset lugtede virkeligt dårligt efter at de havde været i oven i 20 min. Hold jer langt fra dem.
Har netop afsluttet hvad der skulle…
Har netop afsluttet hvad der skulle have været et dejligt måltid - desværre blev det ikke dejligt - det blev en frygtelig oplevelse.
Jeg havde købt en pakke Jensen Spareribs 1100 gram, heraf er de 150 er barbeque sovs, så er der 950 gram tilbage.
Jeg er godt klar over at ben vejer noget, så der naturligvis ikke er 950 gram kød.
Men - der var ca. 100 gram, som ikke var ben - af de 100 gram, var ca. 50 gram spiseligt, resten var sener eller noget andet uspiseligt.
Jeg klagede naturligvis til JensensFoods og har netop fået svar - det er som følger :
Ved vores færdigvarekontrol af 1100 gram spareribs, foretaget i sidste uge, kan jeg se at vi har noteret flg. i vores rapport:
Nettovægt (spareribs + BBQ marinade): 1136 g
Kød med ben: 983 g
Kød uden ben: 500 g
Ben : 483 g
Generelt er forholdet ml. kød og ben på denne vare på ca. 50/ 50, vi kan på denne baggrund ikke umiddelbart genkende at der kun skulle være 100 g kød.
Spareribs er skåret af kamben og der vil forekomme brusk, det er sådan denne udskæring er, men det er selvfølgelig individuelt om man kan lide dette kødstykke og dermed acceptere at der kan være brusk i forbindelse med ben enderne.
Vi er ikke ude på at levere en elendig kvalitet, tværtimod tager vi vores produkter og produktion heraf meget seriøs, men igen så er der meget forskel på hvilke kødstykker vi hver især har præference for.
Du ønskes en god dag. "
*******************
Useriøst - og ligeglade. det er absolut sidste gang der står Jensens Foods på noget som helst af det jeg køber.
mvh.
Frank
Aldrig aldrig mere… køb ikke shawarma…
Aldrig aldrig mere… køb ikke shawarma kylling fra jensen!!!! Vi ville prøve, men efter 25 min i ovnen, måtte vi næsten kaste op. Sjældent har vi lavet mad som lugter af døde mennesker.. måske er det kylle ryller!!!!!🤮🤮🤮
Vi kan ikke få lugten ud af huset, og det røg direkte i skraldespanden.. føj føj føj… sidste gang vi køber noget fra Jensen Food
Spareribs smager som noget der skulle…
Spareribs smager som noget der skulle have været smidt ud for længst.
Dagen efter Opdatering: har virkelig dårlig mave nu...😅
Minus 3 stjerner
Minus 3 stjerner!!!
- kan kun give den tidligere anmelder ret!!!
Longribs et FORFÆRDELIGT produkt!!!!!
Købte heldigvis kun 1 pakke Longribs, men vi forventede en god oplevelse.
Har aldrig nogensinde oplevet et så dårligt produkt, hvor hovedparten virker til at være fedt, og "kødet er i restordre".
Det er nu desværre endt i skraldespanden, hvor det hører til.
Stor fejl at købe Longribs i tiltro til et godt produkt.
Køber det heller ALDRIG IGEN!
At jeg så får at vide af jeres kvalitetsafdeling at produktet er helt som det skal være, gør mig da ret bekymret!!!
Longribs et FORFÆRDELIGT produkt!!!!!
Købte 4 pakker Longribs, forventede en god oplevelse.
Det er nu desværre endt i skralde containeren hvor det hører til.
Stor fejl at købe 4 pakker i tiltro til et godt produkt.
Køber det ALDRIG IGEN!
jensens spareribs er de værste…
jensens spareribs er de værste spareribs jeg har fået nogensinde de er uspiselige og dyrere end tulips som iøvrigt er meget bedre
de skulle skamme sig over at sælge sådan et dårligt produkt føj
Pulled pork eller..?
Aldrig har jeg smagt så ringe en pulled pork! Alt for sød og konsistensen minder mere om en daggammel budding...
Føj!
Vi købte jensens pulled pork og…
Vi købte jensens pulled pork og forventede en god oplevelse men aftensmaden blev ødelagt at det var så stærkt at det var uspiseligt køber det aldrig mere fy for den lede 🤮
Jensen's Smart Cooking spareribs får 1…
Jensen's Smart Cooking spareribs får 1 stjerne med pil nedad.
Varen var uspiselig og jeg gjorde derefter Jensen's foods opmærksom herpå.
Kvalitetschefen overså i første omgang min henvendelse.
Skrev derfor en reminder.
Fik en lang smøre retur, der endte ud i en lovning på et gavekort, som kompensation på min dårlige oplevelse med deres produkt.
Gavekortet fik jeg aldrig trods flere henvendelser og mail korrespondancer med 2 forskellige kvalitetschefer.
Virkelig dårlig kundeservice.
Pulled Pork
Pulled Pork - det er en ommer, textur, smag, konsistens, intet ved denne vare minder mig om en kødret der er værd at spise.
Der er lidt mere i affaldsbeholderen…
Der er lidt mere i affaldsbeholderen denne uge - altså den med madaffald. Købte en færdigret fra Jensen's - hed den mørbradgryde? Skulle hellere have købt en pakke "affaldskød" i Aldi (som jo nu desværre lukker). Der havde været mere valuta for pengene. Køber aldrig færdigretter fra Jensen's igen.