Jensensfoods Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

At Jensen food vil være sig selv bekendt, er ikke til at forstå. Købte deres mørbradgryde for flere år siden, det var ikke andet en brusk og afpuds og andet affald. Svor aldrig mere Jensens, og allig... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jensens Spareribs med bbq sause. Først, hjemmesiden angivet på pakken er "under ombygning", ingen e-mail adresser. Pakningen indeholder iflg angivelsen 700g. Ifølge deklarationen skal der være 1... See more

Rated 2 out of 5 stars

Vi købte deres rødvinssauce fordi der stod “ny forbedret smag”. Den have en frygtelig bismag og smagte meget kunstigt, lidt af plastik… desværre. Vi spiste den ikke, da den smagte så dårligt. Vi els... See more

Rated 1 out of 5 stars

Det nærmer sig svindel når man sammenligner pakningens billede af anretning af mørbrad og kartoffelmos med pakkens indhold af 2 poser hvoraf posen med mørbrad vel bedst kan sammenlignes med en jæv... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Jensen Ribs

Jeg har aldrig i mit liv fået så ringe noget kød. Eller - det er ikke værdigt til at blive kaldt kød. Det er rent fedt, smagløst og elendigt!!!
Ked af at have brugt 100; Kr på det.
Vores hund fik resterne, hvilket var meget. Siger det noget om kvaliteten, at den heller ikke ville spise det....
FØJ FOR S....!!!!!!

June 12, 2021

Aldrig igen.

Puha. Køb aldrig deres såkaldte boeuf bourguignon. Det smager af sovsekulør, vand og spildte penge -selv på en rigtig træt dag. Knapt 5 kr. værd, hvis man skal stå ved den.

June 2, 2021

Mørbradgryde. Alt for lille portion

Vi købte 2 pakker mørbradgryde med kartoffelmos, og vi blev slemt skuffede. Maden var sådan set god nok, men portionen er latterlig lille, og med en lille og uoverskuelig tekst på pakken 'skjules' det behændigt, at en pakke kun indeholder 200 g mørbradgryde og 200 g kartoffelmos. Ca. 30 % af mørbradgryden er kød. Det er ca. 60 gram. Det og blot 200 gram kartoffelmos bliver man ikke mæt af.

Firmaets hjemmeside / websted jensensfoods.dk er også sparsom. Der er ingen forklaring om de enkelte færdigretter.

Det er dumt, at pakken ikke giver ærlig og ordentlig besked, så man ved, hvad man køber, og hvad man kan forvente. Vi blev narret.

October 25, 2020

Ringe måltid

Har købt Jensens Boeuf Stroganoff og Boeuf Bourguignon,det er virklig ringe, ingen smag meget lidt kød,billed på pakken har intet med indholdet at gøre,så er det prøvet for sidste gang.

August 19, 2020

Jensens bøfgryde

Jeg har købt 3 pakker bøfgryde. Billedet uden på pakkerne viste fine kødstykker. Vor herre bevares - sådan en gang sovs med mikroskopiske stumper kød......sjældent føler jeg mig så snydt før. 😠Men hvis jeg skal være bare en lille smule positiv vil jeg bruge det til en sovs til en hjemmelavet hakkebøf 😂

December 29, 2019

Is this your company?