At Jensen food vil være sig selv bekendt, er ikke til at forstå. Købte deres mørbradgryde for flere år siden, det var ikke andet en brusk og afpuds og andet affald. Svor aldrig mere Jensens, og allig... See more
See what reviewers are saying
Jensens Spareribs med bbq sause. Først, hjemmesiden angivet på pakken er "under ombygning", ingen e-mail adresser. Pakningen indeholder iflg angivelsen 700g. Ifølge deklarationen skal der være 1... See more
Vi købte deres rødvinssauce fordi der stod “ny forbedret smag”. Den have en frygtelig bismag og smagte meget kunstigt, lidt af plastik… desværre. Vi spiste den ikke, da den smagte så dårligt. Vi els... See more
No history of asking for reviews
Kan desværre ikke give nul stjerner
Kan desværre ikke give nul stjerner.
Hvis du følger deres tilberedning af BBQ spareribs i ovn, så forvent kremeret kød og et fad der kan smides i skraldespanden sammen med ribs'ene. Deres "kundeservice" er ikke eksisterende, og du får et svinsk svar fra deres "kvalitetskontrol" hvis du gør dem opmærksom på at deres vejledning er forkert. 30 min i varmluftsovn ved 230 grader versus 2 x 5 minutter i grill. Klart at der er fejlagtig tid i forbindelse med tilberedning i ovn. Men det er de åbenbart ligeglade med.
Nærmest uspiselige ben
Har de sidste 3 gange jeg har købt spareribs, kommet hjem med ben der ikke er kogt inden de bliver pakket. De er ultra seje og selv efter 50 min i ovnen ved lav varme var de uspiselige.
Vil aldrig købe ben herfra igen. Så kører vi hellere på Bones, eller laver dem selv.
Købte her til aften Jensens sparre ribs…
Købte her til aften Jensens sparre ribs til grillen og de smagte dejligt dog skal man lige huske at vægten på pakken ikke stemmer helt ens med kødets vægt
Longribs er som det skal være
Longribs er præcist som man forventer af et stykke side, god fed, super mør, fantastisk stykke kød og lækker marinade
har købt bøfgryde
har købt bøfgryde. det er det mest elendige færdigret jeg nogen sinde har købt, man skal lede efter kødet-3 små stykker med sener- sovsen er stærkt krydret for at overskygge ingenting. og katoffelmosen er hvad min mand kalder levn fra anden verdenskrig som blev leveret i militæret.jeg forstår ikke i vil være det bekendt.
mvh ulla
Har købt gullasch med mos
Har købt gullasch med mos, ikke noget at skrive om.
Mørbradgryde? - eller hvad er det?
Det nærmer sig svindel når man sammenligner pakningens billede af anretning af mørbrad og kartoffelmos med pakkens indhold af 2 poser hvoraf posen med mørbrad vel bedst kan sammenlignes med en jævnet sovs til at hælde over en ubestemmeligt grød af kartoffelmos. Det har i hvert fald intet med mørbradgryde at gøre og kan bedst sammenlignes med det miskmask, gullash-baronerne fremstillede under 2. verdenskrig.
Fy, du burde skamme dig, Jensen.
Retten ( hvis man kan kalde det en sådan ), fortjener 0 stjerner og bør bandlyses af alle forhandlere.
Spærreribs uden kød på benene.
Hej. Har nogle gange købt Jensens sparre ribs og er blevet skuffet hver gang. Der er ikke det pakkerne som de skriver, men værst. Der er ikke noget kød på benene. Man køber ben uden kød, til ca.45 kr. pr. 1/2 kg. Prøv den fra Netto eller Rema 1000. Det er noget helt andet, hvor der er kød på benene..Aldrig noget fra Jensen igen. Mvh- Peer
Sælger Råden vare.
Jensen Foods / Rema 1000
Råden vare i sælger!
Jeg købte D27/06-2022 i Rema 1000
10 pakker af disse filet royal på tilbud i Rema 1000 til 30kr som i solgte som parti vare.
Vi har froset dem ned lige da vi havde købt dem, og ville idag 10/07-2022 holde grillfest og havde derfor taget 4 pakker op og lader dem tø op i et par timer.
Da vi skal til åbne pakkerne for af tage dem på grillen opdager vi af de simpelhen er råden og helt hvide af mug.
Det er værtifald sidste gang jeg skal købe jeres produkter efter dette
Mørbradgryde - hvor var kødet?
Har en række travle dage og ikke tid til madlavning, så jeg tænkte, at blandt færdigretter var Jensensfoods nok en mulighed for at få noget af en rimelig kvalitet ift. prisen. Har prøvet det før ved enkelte lejligheder og sådan huskede jeg det, men kvaliteten er faldet markant.
Der var så at sige ikke kød i Mørbradgryden - nogle enkelte trevler og to-tre bittesmå stykker. Herved kom det til at minde om 'rester fra i forgårs'. De øvrige ingredienser, man forbinder med de fleste opskrifter på Mørbradgryde - løg, champignon (og måske endda cocktailpølser) - manglede også i genkendelig form.
Kartoffelmosen er ikke markedets værste, men den kunne dog på ingen måde kompensere Mørbradgrydens mangelfulhed.
Jeg købte denne ret samt en Chili con Carne, ligeledes fra Jensensfoods, begge på tilbud til kr. 15,- hvilket, ovenstående taget i betragtning, er alt for meget. Jeg ser på ingen måde frem til morgendagens Chili con Carne.
Er Jensensfoods en del af samme virksomhed som 'Jensens Bøfhus'? I så fald skal jeg ikke besøge de restauranter. Dels fordi jeg ikke vil risikere en tilsvarende ringe kvalitet, dels fordi jeg ikke vil støtte et foretagende, der vil være det nævnte bekendt. Det nævnte, samt det, der fremgår af mange andre anmeldelser her.
Mere fedt end kød
Købte Jensens Longribs og kunne med stor ærgrelse konstatere at det var mere fedt end kød. 2/3 var lige til at smide ud - øv!
Kontaktede efterfølgende deres kvalitetsafdeling for at blive spist af med en længere forklaring om grise og deres foderstand, som intet havde med produktet at gøre.
Køber det aldrig igen
Jensens Spareribs
Jensens Spareribs. Vi skulle have lidt nemt mad her til aften og tænkte at man nok ikke gik helt galt af Jensens Spareribs. Men føj! det lugtede af kattemad og smagte forfærdeligt. Fatter ikke man kan få dig selv til at sælge sådan noget udefinerbart “ mad”. Spiste ikke meget af det, men den smugle jeg spiste var rigeligt til at jeg efterfølgende fik kvalme. KØB DET IKKE!!! Hvorfor er det overhovedet lovligt at sælge sådan noget som menneskeføde, der burde være en grænse for hvor elendig mad man kan tillade sig at sælge. Bare læs trust-pilot, det er jo hele vejen rundt den er gal med Jensen. Luk dog den kæde!
Hvorfor ændre på en succes ?…
Jeg har svært ved at forstå man ændre på det fremragende kød , som man ku købe forhen , Jensen spareribs var helt klart de bedste på markedet efter min smag , men kødet er ændret totalt , helt anden slags kød der bliver brugt nu , meget fint i struktur , hvor det førhen var mere groft kød og det smagte meget bedre , nu er det bare smagløst og ligner ærligt ikke noget man har lyst til at spise når man pakker det op ,og det smager slet ikke som det gjorde inden de ændrede på kødet , marinaden forsvinder helt , så man nærmest ikke kan smage den , jeg er færdig med at købe Jensen spareribs , efter at ha haft samme kedelige oplevelse en del gange nu , håbede på de gik tilbage til det kød de brugte førhen, men det gør de tydeligvis ikke , og kan sige alle jeg kender de er holdt op med at købe de spareribs , så jeg er ikke alene , det er så ærgeligt 😒
deres kød er helt klart under middel…
deres kød er helt klart under middel niveau... køber ikk derfra igen
Skulle lige prøve mørbradgryde
Hold k... det var det ringeste gang l...t jeg nogensinde har købt, ja ja det kostede kun 12 kr på tilbud. 3 lille bitte stk mørbrad 2 stk svampe 1 lille stk løg
Mørbradgryde uden mørbradgryde.
Mørbradgryde uden mørbradgryde.
Hold nu op en slatten omgang.
Pakken burde ikke koste mere end 2 kr.
Har lige spist en longribs og den…
Har lige spist en longribs og den smagte super godt.
Ja der er fedt på, men læs lige på navnet ... Ribs.. Der skal være fedt på...
Super lækkert kød 👍
Hvorfor er der ikke den rigtige vægt i pakkerne
Har netop åbnet to pakker spareribs med et netto indhold på 600 g pr pakke, men de kunne tilsammen komme op op 1000g præcis 1024g, det er simpelthen for dårligt. Så det var sidste gang det hedder jensens varer generelt
Skulle lige prøve en Longribs
Skulle lige prøve en Longribs, det er ikke menneske føde, så meget fedt, hvordan kan man lægge navn til sådan noget. jeg indsendte en klage med billeder, og så får man det svar, at der vil være fedt i kødet. Kan se, at der er mange, der har haft samme problem. Har desværre endnu en pakke, hvis det er det samme , så bliver det leveret tilbage til butikken. Jeg er færdig med Jensens produkter, da det ikke er første gang, med alt det fedt. En skam man ikke kan vedhæfte billeder, så skulle man bare se
Jensens BBQ spareribs
Aldrig har jeg før købt noget mad hvor jeg bare har måtte smide det ud. Det både lugtede og smagte af dåsekattemad. Man tænker man lige kan få en bid ned hvis man er sulten nok, men den aftensmad blev kun til kartofler. Hverken min kone eller jeg kunne få det ned. Super ærgerlig omgang. Vi har ellers spist spareribs fra supermarkeder før med en god oplevelse, men dette mærke køber vi aldrig igen.