Kampeerhalroden Reviews 94

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Slechte service. Onderdeel solo stove gekocht, betaald en dan een mail krijgen dat ze je bestelling annuleren omdat ze te veel korting hebben berekend. En geen pelletschaal voorde verjaardag en eigen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg blij met de Outwell tuinstoelen! Voelen heel stevig aan en zien er echt mooi uit. Zitten prima. Zeker voor grote lange mensen. Rugleuning lekker lang. Oke ik had ze binnen één dag binn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden onze voortent ter reparatie aangeboden maar door een fout van hun kant te laat opgestuurd.maar uiteindelijk super goed opgelost door kampeer hal Roden en in samen werking van Dorema een nw... See more

Rated 1 out of 5 stars

4 jaar terug dure campingstoelen gekocht bij deze winkel. Prijs 120 euro per stuk. De poten zitten nu vol corrosie. Het ziet er niet uit. Blijkbaar heel slechte kwaliteit stoelen. Contact gezocht met... See more

Company details

1. Outdoor Sports Store
  2. Bait Shop
  3. Grill Store
  4. Lunch Restaurant

Written by the company

Bij Kampeerhal Roden zorgen we ervoor dat iedereen zich thuisvoelt in de buitenlucht. We komen uit het Noorden en weten als geen ander hoe het is om buiten te zijn. We zijn ermee opgegroeid, het zit in onze natuur. We horen je denken. Is dat niet de oude...? Maar nee. Het avontuur van Kampeerhal Roden begon in de lente van 2019. Na 12 weken volle bak verbouwen is de winkel al een groot succes vanaf de opening sinds 30 maart 2019. Een gloednieuwe winkel op het gebied van vakantie, vrije tijd en tuin. Met meer dan 20.000 m2 aan winkelplezier en meer dan 30.000 verschillende producten waan jij je als buitenliefhebber nu in één grote speeltuin. Ons team van meer dan 100 specialisten staat voor je klaar. Zijn ze niet op pad in de buitenlucht, dan delen ze de opgedane reiskennis en -ervaring graag met jou. Zodat jij je straks net zo thuis voelt in de buitenlucht. Iedere specialist heeft energie voor 10 en deelt zijn enthousiasme en passie graag met jou. Want zonder die energie komen ze niet buiten. Op die manier voorzien ze iedereen van de beste benodigdheden voor in de natuur. In alles wat we doen staat de beleving voorop. Dat merk je bij de eerste stap die je binnen zet in onze winkel, maar ook online. Met een enthousiast team van specialisten die ieder net zoveel van vakantie houden, mag je ons best om wat vragen. Zie ons als een goede vriend die je advies vraagt voordat je op vakantie gaat. Daarom begint je reis bij Kampeerhal Roden.

Contact info

1-star

Replied to 3% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

tegen woeste klanten zeg ik: wees eens wat vergevensgezind

Graag wil ik reageren op de reviews van woedende klanten. Wat een gebrek aan beschaving. Ziedend worden omdat een artikel niet in 2 dagen geleverd wordt of omdat iets als voorradig staat vermeld maar het er feitelijk niet voorradig is. Dat is toch geen stijl om daar in een review zo over te gaan briezen. Mensen, wees eens wat minder veeleisend en wat meer vergevensgezind. De mensen van de Kampeerhal doen hun best!! 5 sterren voor de medewerkers. En o ja, hun leveringen zijn in mijn geval altijd puik. Dus ook daarvoor 5 sterren.

July 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Service en garantieverlening ho maar

Heb een dure bbq daar gekocht, vriendelijk personeel tot dat je terugkomt met een productfout. Dan is de behulpzaamheid verdwenen eb trekken ze de handen er van af. I.p.v. hun als verkopende partij verwijzen ze door naar de fabrikant. Dus ontlopen van hun verantwoordelijkheid en zoek het maar uit.

July 3, 2025

Drama bij deze winkel.

Drama bij deze winkel.
Online een scherm van 380 cm merk redah besteld sturen ze een 480 cm op. Ik heb12 x10 minuten aan de telefoon gehangen voor een beschikbare medewerker die er steeds niet kwam en heb 2 mails gestuurd die niet werden beantwoord. Dikke irritatie vanaf mijn kant en hebben de auto gepakt om daar 150 km voor op en neer te rijden. Komen wij daar en is de 380 niet op voorraad vertelde die man van die afdeling, na mijn geld terug te hebben gekregen ben ik zelf maar even gaan kijken op die afdeling en daar lag gewoon 1 van 380 cm en heb deze meegenomen en betaald. Heb trouwens wel 20 euro voor de brandstof gekregen.
Geven zelf aan dat ze het te druk hebben.
Geen kampeerhal Roden meer voor mij.

July 4, 2025

Superslecht

Superslecht!
We zijn ruim een week bezig geweest om bestelling van een airco geleverd te krijgen. Telefonisch onbereikbaar, eindelijk iemand gesproken maar wederom tot 2x toe niet geleverd, artikel bleek niet op voorraad maar communicatie:geen. Uiteindelijk maar gaan ophalen (Groningen vanuit Utrecht)!?!, dag later stond er alsnog een airco geleverd voor de voordeur. Hele dag aan telefoon maar niemang gesproken. Helemaal klaar met dit waardeloze bedrijf, absolute afrader!

July 4, 2025

NÓÓIT IETS BESTELLEN

0 sterren is helaas niet mogelijk. Online de starterset van Peggy peg besteld op vrijdag. Op zondag een mail krijgen dat het niet op voorraad is en of we iets anders willen uitkiezen of willen annuleren. Dat wordt dus annuleren. Wel bijzonder dat de website aangeeft het gewoon op voorraad te hebben en je gewoon kunt bestellen. Dit ook aangegeven, maar hier wordt uiteraard niet op gereageerd. Enige reactie is dat het aan de financiële afdeling doorgegeven wordt en daar stopt de communicatie. Wanneer het geld gestort wordt geen idee, maar het product staat nog steeds als voorradig op de website. Blijkbaar een mooi verdienmodel voor dit bedrijf, want als je dit maar bij genoeg mensen doet dan trekken ze overal rente over. Voor ons betekent het dat we inmiddels ergens anders de set nog duurder moesten bestellen en weer af mochten rekenen, maar dat boeit deze lui niks. Was onze 1e keer bestellen hier en zeker ook de laatste!!!!!

June 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dieptepunt klantvriendelijkheid verspil uw tijd niet

Nou weer wat kostbare tijd verspilt, we wouden graag verandastang Reda met klemmen Voor de caravanluifel zoals op display boven, niemand te bekennen, service balie gebeld kan er misschien iemand komen, we zullen het in de app groep gooien ….. komt niemand…….. mede werker 1 verderop gevraagd kunt u helpen “ik weet niet, ik weet niet”, medewerker 2 kunt u helpen “ NEE! “ en loopt door. Medewerker 3 ik plaats het nogmaals in de app groep, mijn collega 4 staat ook daar te bellen anders vraagt u hem straks, na 24’minuten komt medewerker 5 langs van de tenten balie, mag ik u wat vragen ja…. “Die liggen beneden bij de tentstokken afdeling” , medewerker 6 bij de tentstokken beneden “ik zal mijn collega medewerker 7 vragen” …… duurt erg lang dus komt medeweker 6 terug “anders kijken we samen in de computer” …… oh ja nee die horen boven te liggen bij mijn collega van de tentstokken ik snap niet waarom hij u naar beneden heeft gestuurd” ….. maar we hebben ze ook niet op voorraad” ……. Kar vol spullen laten staan……. Nog even gemeld bij de service balie op rustige toon dat we liever niet van het kastje naar de muur worden gestuurd de dame trekt de schouders op en draait zich om ……. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard is het gezegde, zal wel nog steeds te goed gaan, je steunt graag vaak lokale bedrijven maar Obelink bezorgt gelukkig ook de kampeervakantie Roden is de Rit van Assen naar Roden niet waard.

Men heeft als eens moeilijke tijden meegemaakt maar hier schijnbaar weinig van geleerd.

June 21, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Geen diepgaande vakkennis.

Het gaat kennelijk goed als je binnen de massa valt. Wandelschoenen voor tropen, wandelen overwegend fijn zand wegen. Kreeg gore-tex voorgeschoteld. Dat laatste moet je zeker niet hebben in de tropen.

June 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Helaas kan ik niet meer geven dan 1…

Helaas kan ik niet meer geven dan 1 ster.
Mijn bestelling is nooit aangekomen.
1ste keer: pakket kwijt geraakt door PostNL.
2e keer: gebeld naar kampeerhal, ze gingen het opnieuw versturen..... kampeerhal roden stuurt naar verkeerd adres mijn pakket.
3e keer: weer gebeld en aangegeven wat mijn adres is..... weer verstuurd naar verkeerd adres.
4e keer: bestelling maar laten annuleren.

Ze zijn vriendelijk bij de klantenservice, maar communicatie binnen het bedrijf is gewoon niet goed waardoor het verkeerd blijft gaan. Alles bij elkaar heeft meer dan een maand geduurd en eindstand is dat ik niets heb ontvangen.

June 19, 2025

Wandelschoenen Hanwag Banks online

Online wandelschoenen Hanwag Banks GTX heren besteld. Ze waren goedkoper dan elders en werden supersnel geleverd! Overigens, de schoenen zijn een vernieuwde versie met een andere neus en dat blijkt wel even wennen.

May 27, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Negatieve ervaring klantenservice

De winkel in Roden is prachtig en heel groot maar mijn ervaring met de klantenservice is niet goed. Ik heb een outdoor jas gekocht van een duur merk en met als leuk detail een rits aan de achterkant. Echter na 1 keer fietsen zat er een grote winkelhaak in mijn zadel veroorzaakt door de rits. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice van Kampeerhal Roden maar kreeg als antwoord om te proberen of het onder de garantie van het zadel viel. Maar de zadel was niet de oorzaak maar de rits. Graag had ik gezien dat er iets meer aandacht aan mijn mail besteed was, dit noem ik geen service. Dit heb ik ook gemeld maar tot op heden geen reactie. Mijn volgende stap is de fabriek benaderen.

June 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

artikelen online staan die…

Men heeft artikelen online staan die niet meer leverbaar zijn ( en ook niet meer verkrijgbaar worden), laat de klant dan vooraf afrekenen.
Dan komt men met een voorstel of ik als klant iets anders wens af te nemen?
Dus gekozen voor terugstorting, maar…… daar doet men dan klaarblijkelijk in Roden langer over dan een werkweek?
Met als reactie van de klantenservice “ ik zal de administratieve afdeling er nog eens op wijzen “…… Kortom, niet de beste ervaring met de kampeerhal in Roden 🤨

May 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Online en fysieke winkel erg goede ervaring gehad

Na een aantal keer online iets besteld te hebben (vooral kleding) met hele snelle levering en goede prijzen ook maar een keer naar de winkel in Roden zelf gegaan. Wat een grote winkel met een mega groot assortiment, je kijkt je ogen uit! En als fervente BBQ-ers waren we op die mooie afdeling helemaal niet meer weg te slaan.

May 10, 2025

Dorematent tent

Eindelijk is de Dorematent geleverd maar sinds 29 april is de tent 2 keer leeg gelopen,en hangt hij door in het midden.
Bel mij zo spoedig mogelijk om dit op te lossen. Zit inmiddels meer dan een half uur aan de telefoon.
Groet Jan Steensma

May 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kochten hier een Dorema Deeltent en nog…

Kochten hier een Dorema Deeltent en nog wat kampeerartikelen. Gaan enkele weken later voor het eerst met de tent op vakantie en bij het opzetten zie ik dat een rits bovenaan open staat terwijl de schuiver/runner nog beneden zit. Ik mail vanaf de camping met een foto erbij.
‘s Anderendaags mailt er iemand terug dat de foto’s niet goed zijn ontvangen. Ik mail het nogmaals.
Na een paar dagen niets meer vernomen te hebben mail ik nogmaals om te vragen of de 2e mail goed is aangekomen. Weer een paar dagen geen reactie.
Toen heb ik gebeld, de dame aan de service afdeling zei dat de mail goed was aangekomen en ik bericht van hun maar moest afwachten.
Inmiddels zijn we bijna 4 weken verder en heb ik de tent maar zelf laten herstellen bij een fabrikant/ reparateur.
Zo ga je dus met klanten om die ruim €720,00 bij je spenderen…
Voor mij een leermomentje, eerst reviews lezen voordat je hier iets bestelt.

Update 19 juni:
Wel reclamemails maar nog altijd geen reactie op bovenstaande.
Waardeloos…

April 4, 2025

NOOIT WAT KOPEN HIER!!!

Hier zou ik dus helemaal niks bestellen. Ze beloven levertijden en als je dan contact opneemt dan wordt je teruggebeld. Uiteindelijk belt er niemand terug en kan niemand je wel wat over de levertijd van het product vertellen. En ze hebben het altijd druk met klanten in de winkel. Als je online koopt ben je voor hen dus blijkbaar geen klant. NOOIT MEER!! dat ik hier iets koop. En de klantenservice, die neemt gewoon niet op!! En andere medewerkers die je wel aan de telefoon krijgt kunnen je niet helpen, want ze zijn niet van die afdeling. Uiteindelijk zelf de leverancier gebeld en die zegt ook als ze bellen kan ik ze zo de levertijd geven. Hopelijk ontvang ik product nog.

April 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik schrijf niet snel een negatieve review maar dit kan echt niet..

We hebben online een Mestic koelbox gekocht. Het artikel was snel geleverd maar het plezier was van korte duur. De doos zag eruit alsof dit artikel al meerder keren verstuurd was en binnenin troffen we de koelbox aan die duidelijk al gebruikt was. Vies en de bodem van het koelvak was gescheurd. De omvormer (van 12v naar 220) zat er niet bij en de kabel die er wel bijzat (alleen 12v) was slordig in een plasticzakje geduwd en dus duidelijk ook eerder gebruikt. Nu schrijven we niet snel een review dus maar eens gebeld met de klantenservice. Na 10 minuten in de wacht krijg je een bandje dat je beter een mailtje kunt sturen... De koelbox gaat uiteraard terug. We zijn benieuwd hoe de verdere afwikkeling verloopt. Wordt vervolgd.

April 29, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look