Slechte service. Onderdeel solo stove gekocht, betaald en dan een mail krijgen dat ze je bestelling annuleren omdat ze te veel korting hebben berekend. En geen pelletschaal voorde verjaardag en eigen... See more
Company replied
Ik ben erg blij met de Outwell tuinstoelen! Voelen heel stevig aan en zien er echt mooi uit. Zitten prima. Zeker voor grote lange mensen. Rugleuning lekker lang. Oke ik had ze binnen één dag binn... See more
Company replied
Wij hadden onze voortent ter reparatie aangeboden maar door een fout van hun kant te laat opgestuurd.maar uiteindelijk super goed opgelost door kampeer hal Roden en in samen werking van Dorema een nw... See more
Company replied
4 jaar terug dure campingstoelen gekocht bij deze winkel. Prijs 120 euro per stuk. De poten zitten nu vol corrosie. Het ziet er niet uit. Blijkbaar heel slechte kwaliteit stoelen. Contact gezocht met... See more
Bij Kampeerhal Roden zorgen we ervoor dat iedereen zich thuisvoelt in de buitenlucht. We komen uit het Noorden en weten als geen ander hoe het is om buiten te zijn. We zijn ermee opgegroeid, het zit in onze natuur. We horen je denken. Is dat niet de oude...? Maar nee. Het avontuur van Kampeerhal Roden begon in de lente van 2019. Na 12 weken volle bak verbouwen is de winkel al een groot succes vanaf de opening sinds 30 maart 2019. Een gloednieuwe winkel op het gebied van vakantie, vrije tijd en tuin. Met meer dan 20.000 m2 aan winkelplezier en meer dan 30.000 verschillende producten waan jij je als buitenliefhebber nu in één grote speeltuin. Ons team van meer dan 100 specialisten staat voor je klaar. Zijn ze niet op pad in de buitenlucht, dan delen ze de opgedane reiskennis en -ervaring graag met jou. Zodat jij je straks net zo thuis voelt in de buitenlucht. Iedere specialist heeft energie voor 10 en deelt zijn enthousiasme en passie graag met jou. Want zonder die energie komen ze niet buiten. Op die manier voorzien ze iedereen van de beste benodigdheden voor in de natuur. In alles wat we doen staat de beleving voorop. Dat merk je bij de eerste stap die je binnen zet in onze winkel, maar ook online. Met een enthousiast team van specialisten die ieder net zoveel van vakantie houden, mag je ons best om wat vragen. Zie ons als een goede vriend die je advies vraagt voordat je op vakantie gaat. Daarom begint je reis bij Kampeerhal Roden.
Kanaalstraat 63, 9301LR, Roden, Netherlands
Replied to 3% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Volgens openingstijden tot18.00 uur open. Stonden om 17.10 uur voor een dichte deur. Volgens een klein briefje waren ze om 17.00 uur gesloten i.v.m. ek voetbal. Hebben voor niets 40 km. afgelegd. Grote teleurstelling. Er zijn ook mensen en misschien ook wel personeel die niets hebben met dat stomme voetbal.
Super snelle service, meteen volgende dag geleverd.
Fietsenrek gekocht voor op de dissel caravan. Word niet compleet geleverd mis div boutjes contact gehad via mail en telefonisch worden er boutjes nageleverd die weer te lang zijn en niet nieuw. Was de eerste en laatste keer dat ik daar wat bestel los het nu zelf wel op.
Mijn ouders hebben hier een nieuwe tent gekocht samen met een bij tent. 400 euro voor betaald, zit de bij tent er niet bij.. vanmorgen om 11:00 heeft mijn moeder met ze gebeld en is nu (18:00) nog steeds niet terug gebeld. Mijn vader heeft ook nogmaals gebeld en zou weer terug gebeld worden, ook dit is niet gebeurt. Slechte klantenservice en wordt van het kastje naar de muur geschoven
Eerst gebeld voor advies, daarna de winkel bezocht. De prijs was uitstekend evenals het assortiment. Buitengewoon vriendelijke en kundige medewerkers!
Nette, ruime en sfeervolle winkel.
Ik heb een gas bbq besteld via de webshop, maar is beschadigd geleverd. Na het sturen van de foto werd inderdaad geconcludeerd dat het product beschadigd is. Na aandringen van mijn kant wat nu, kreeg ik een mail dat ze contact op gingen nemen met de leverancier. Daarop weer een mail gestuurd dat ik dat onbegrijpelijk vind en graag of kosteloos wil omruilen (en daarna zoeken ze het maar uit met de leverancier) of een kosteloze retournering. Na weer een dag wachten en maar weer mailen kreeg ik een mail dat er een retourlabel gestuurd zou worden via de mail. Die heb ik echter nog niet ontvangen, dus een dag later maar wéér een mail gestuurd wanneer ik het label krijg met daarbij de vraag wanneer ik mijn geld terug krijg. Uiteraard nog geen reactie!! We zijn inmiddels een week verder na levering en de melding van het beschadigde product. Ik koop hier nooit meer iets! Wat een slechte service!!
2 Electrische Kacheltjes laten verzenden door "KampeerHalRoden" met PostNL. Nog zó gezegd van zéér degelijk verpakt verzenden, Omdat ik zelf héél goed weet hoe er bij PostNL met Pakketten word omgesmeten. Die 2 Kacheltjes waren als je ze plat legt samen ongeveer 20 Cm hoog, En wat doen ze ? ; Stoppen ze die 2 Kacheltjes in een immense grote doos die wel meer dan 50 Cm hoog was, En zónder ook maar iets van extra opvulmateriaal er bij in, En de Bovenkant van de doos ook niet goed dichtgeplakt, Je kon er gewoon inkijken !!, Dus die 2 Kacheltjes lagen er in feite gewoon maar LOS in die héle grote doos met een loze ruimte van wel 30 Cm er boven! Zijn dus natuurlijk ook niet Schadevrij aangekomen hier, Beide Roostertjes aan de voorkant van de Kacheltjes waren ernstig ingedeukt !, Gelukkig ben ik zelf heel handig en heb ik het weer netjes kunnen herstellen, Maar ozo Stronteigenwijs daar hé...Zootje ongeregeld...
Fantastische winkel met veel vriendelijke en zeer specialistische medewerkers. De prijzen zijn lager dan elders. Het assortiment is enorm. Alles voor de camper, caravan, tent, barbecue, outdoor etc etc. 3 verdiepingen met mooie presentatie
Leuke winkel, aardig personeel, groot assortiment en scherpe prijzen.
Product om 16.55 besteld en had het de volgende dag in huis.
Mooie jas met fleece van Haglöfs online gekocht met 40% korting (dachten we). Alles netjes afgerekend, krijg ik later een mail dat het artikel niet beschikbaar is. Wat een waardeloos voorraadbeheer, i.i.g. geen realtime check tussen voorraad en winkelmand : (
Ik bestel een antraciet stoel maar krijg een blauwe geleverd. Service van omruilen is er niet bij. Buitengewoon slecht bedrijf en geen wonder dat de vorige failliet is gegaan. Met deze 'service' zal het dezelfde kant opgaan. Ik ga wel naar Obelink of Vam Duinkerken. Daar is wel een snelle levering en uitstekende garantie
Zeer slechte klantenservice, hebben een slaapmat gekocht van 400€ op vakantie een week geprobeerd, 3 nachten leeg!! Gemeld bij de klantenservice deze hebben de slaapmat ingenomen maar krijg met geen mogelijkheid een terugbetaling van het product. Wat een stel boeven. Pas op met dure spullen kopen bij deze zaak, als het niet bevalt/ het product deugt niet, kan jij fluiten naar je centen. Liefste 0 sterren en koop hier natuurlijk nooit weer.
Ik ga met mijn lichtgewicht gasfles naar de kampeerhal in roden om deze te laten vullen/omruilen. Ik krijg een gasfles mee met 5 kilo gas en een bonnetje en bij de kassa aangekomen moet ik even € 54,95 betalen voor een omruilfles. Thuis aangekomen dacht ik dit klopt niet. De kampeerhal in roden gebeld en zegt de medewerkster “tja gas is duur op dit moment, mag ik een tip geven neem een metalen fles”. Ben dus mooi opgelicht met mijn Benegas Lgw fles.
Learn more about other kinds of reviews.