Fijn geholpen door Karin van pronto wonen. Meedenkend,ervaren, eerlijk en alles kon. Nu nog een stille wens dat de levertijd toch iets eerder is..
Company replied
Wij werden geholpen door Jordi ....(achternaam ben ik even kwijt). Hij nam alle tijd voor ons om te komen tot de koop van een tweezitsbank en twee fauteuils! Fauteuils werden opgehaald om bij de bank... See more
Company replied
Prettig geholpen door Peter J..Nam tijd , luisterde en gaf opties ten aanzien van voor/-nadelen. Deze manier van contact maken/ hebben met (potentiële) klanten zal altijd zijn vruchten afwerpen. Is h... See more
Company replied
wij zij heel fijn door Regina geholpen. dringt niet op, neemt alle tijd. elke keer dat wij er komen is het top. Komt nog bij, dat wanneer er toch ergens iets mis gaat, ze staan meteen klaar om het... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed advies, fijne bank.
Erg lange levertijd, geen tussentijdse updates. Toen we na lange tijd zelf maar eens belden, bleek de bank er al te zijn, maar was de bezorging nog niet ingepland omdat we ver weg wonen. Dat kwam niet zo attent over, had beter met ons overlegd kunnen worden.

Reply from Kapenga Wonen
Vriendelijke ontvangst en zeer goed geholpen.
Eerlijk over levertijd en kwaliteit..
Ook de levering was zeer prettig.

Reply from Kapenga Wonen
Goede service en advies. Verkoper neemt de tijd voor je. Ook het bezorgen ging prima. Alles werd keurig op z'n plek gezet.

Reply from Kapenga Wonen
Verkeerde kleur bank geleverd, geen tegemoetkoming, en slechts een schamper excuus. Alles moet zelf worden opgelost, inclusief afspraken per telefoon, waar je vervolgens eerst zelf weer achteraan moet. Waarom moet je zelf bellen om een afspraak in te plannen als je bijna 2000 euro betaalt voor een bank? Afrekening klopte niet, ook weer zelf initiatief om het op te lossen. Vermoeiend proces. Bank en kleed zijn uiteindelijk prima, maar de service uiterst belabberd.

Reply from Kapenga Wonen
Prima geholpen. Na aankoop kregen we de papieren mee en daar stond een link in om je bestelling te volgen. Vervolgens kon je zelf je bezorgdatum inplannen. Super

Reply from Kapenga Wonen
Prima, fijne bank gekregen. Keurig geleverd en geplaatst. Alleen een wachttijd van 15 weken is erg láng.

Reply from Kapenga Wonen
Wij hebben Kapenga als woonboulevard bezocht omdat wij op zoek waren naar een vervanger van ons meer dan twintig jaar oude bankstel. Voortreffelijk geholpen in onze zoektocht naar een bankstel door een uiterst vriendelijke, geduldige en deskundige medewerker zijn wij erin geslaagd een uitstekend alternatief te vinden. De levertijd viel mee. Uiteindelijk vier weken eerder dan gepland. Super. Een prachtig zithoekbankstel waarvan wij inmiddels genieten.

Reply from Kapenga Wonen
Ongeveer 6 maanden geleden meubels besteld, waarvan 2 groene draaifauteuils. Stond allemaal goed op de bon, alles keurig nagelopen met de verkoper.
Vorige week zijn de draaifauteuils bezorgd. Een groene en een bruine..
Levertijd: 4 maanden... waardeloos.
Wij zijn erg tevreden keurig afgeleverd mooie meubels vriendelijke mensen

Reply from Kapenga Wonen
De bank is naar volle tevredenheid geleverd, uitgepakt, in elkaar gezet en op de juiste plek neergezet

Reply from Kapenga Wonen
Levering ging prima en onze bank werd keurig in elkaar gezet. De bezorgers plakten zelfs vilt onder de poten. De communicatie rondom de bestelling kon iets beter omdat we met verschillende medewerkers te maken hadden.

Reply from Kapenga Wonen
Goede service, 1 kast heeft schade, ik heb fotos gemaakt en deze opgestuurd de kast word zsm vervangen.

Reply from Kapenga Wonen
Wij het niet eens met de bezorgkosten ook was er geen montage materiaal zoals schroeven en bouten.

Reply from Kapenga Wonen
Learn more about other kinds of reviews.