See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service -flotte vare/tøj - smuk indpakning -smilende venlig personale - kan klart anbefale KRÆS i Nørregade Aalborg (indehaver Heidi) De kan klare enhver kunde med smag og styling. De gør... See more

Rated 5 out of 5 stars

En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰 Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges... See more

Rated 5 out of 5 stars

Skriver sjældent anmeldelser, men når man får så god kundeservice, bliver jeg nødt til at gøre det. Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pak... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kræs er og har i mange år været en af mine absolut favorit butikker. De søde Kræspiger yder deres allerbedste på en nærværende måde, hvor de er lyttende ifht. ønsker og stil. De er super dygtigt til,... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Hos KRÆS kan du finde brands som Cabana Living, Ivy Cph, Gossia, Imperial, Levete Room, Pieszak, Continue, La Rouge, Black Colour, Amaze Cph, Coster Cph, Nümph m.fl. Oplev personlig styling i hjertet af Aalborg. Imens du prøver tøj serverer vi en kop frisk brygget kaffe i behagelige omgivelser og hjælper gerne med at finde et outfit som passer til lige præcis dig! Det er meget vigtigt for os, at vi ikke "KUN" bliver en modebutik, men en livsstilsbutik, hvor vi tror på oplevelse, indlevelse og nærhed, personlighed og hjertet på rette sted i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte

4.9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 5 out of 5 stars

Skøn forretning og super dejlig…

Skøn forretning og super dejlig betjening. Stort og lækkert udvalg af tøj i alle prisklasser. Største anbefaling herfra

Reply from Kraes

Ejj, hvor dejligt du anbefaler os, det sætter vi stor pris på - og har haft en god oplevelse. Skøn mandag fra os til dig. Kh Heidi

Rated 5 out of 5 stars

Super venlig og rar samtale om en str

Super venlig og rar samtale om en str. på produktet.
Alt blev klaret, og da pakken kom, var alt som aftalt .
Skønt . Også dejligt produkt. MVH Annie

Reply from Kraes

Kære Annie, tak for din anmeldelse og din tid til at anmelde os - det betyder mere end du kan forestille dig. Rigtig dejlig dag - Kh Heidi

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk sød og smilende betjening…

En fantastisk sød og smilende betjening både pr. Tlf og i fysisk butik

Reply from Kraes

Kære Jonna, tak for din anmeldelse og beklager den lidt længere respons på din anmeldelse - som betyder meget for os - vi har været det hængt op med status og januar udsalg. Rigtig god dag til dig. Kh Heidi

Rated 5 out of 5 stars

Super fine tilbud og en super god…

Super fine tilbud og en super god service. Tid til at svare på evt. spørgsmål ved video salg. Man kan nå at følge med.

Reply from Kraes

Kære Rikke, mange tak for de rosende ord, det betyder alverden at du bruger din tid på at anmelde os herinde. Og tak fordi kiggede med på vores live, måske vi snart ses derinde igen:-)) Kh Heidi

Rated 5 out of 5 stars

Varen passede mig desværre ikke

Varen passede mig desværre ikke, men super hurtig forsendelse og meget venlig kundeservice :)

December 19, 2024

Reply from Kraes

Kære Trine, tak for din anmeldelse herinde, det betyder meget - vi håber du har bedre held næste gang... smiler. Må du ha en skøn dag. Kh Heidi

Hurtigt og nemt.

December 13, 2024

Reply from Kraes

Kære Susanne. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os til at forkæle dig en anden gang 😃 Godt nytår 🌟

super

Vi vil godt handle med Kraes igen varer kom som lovet super godt.

December 14, 2024

Hej Karin. Tusind tak for at handle hos os 😁 Vi ønsker dig en glædelig jul 🎄

God købs oplevelse

November 25, 2024

Reply from Kraes

Hej Steen. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi ønsker dig en glædelig jul.

Fantastisk personale

Fantastisk personale

October 31, 2024

Reply from Kraes

Kære Else-Marie. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang. Du ønskes en dejlig weekend 😍

Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen en fantastisk butik med en…

Simpelthen en fantastisk butik med en masse kvalitet af tøj og 2 helt fantastisk piger som med et smil og varme hjælpe een til at finde det rette. Det er min favorit tøjbutik. Jytte fra Skals

October 30, 2024

Reply from Kraes

Kære Jytte. Vi sætter stor pris på din varme og glade anmeldelse 🥰 Vi er stolte over, at være din favorit tøjbutik. Vi glæder os til at byde dig indenfor igen 😃 Du ønskes en dejlig weekend.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, fint indpakket og personlig besked. Tak tak, hvor er i skønne :)

November 13, 2024
Unprompted review

Reply from Kraes

Kære Maria. Tusind tak for dine fem stjerner. Vi håber at kunne sende en pakke afsted til dig en anden gang 😍 Du ønsker en dejlig weekend 😆

Super professionel vejledning

Super professionel vejledning, hyggelig butik hvor vi du altid bliver budt velkommen og føler dig tilpas.
De er gode til at komme med råd og se hvad der kunne være det helt perfekte sæt tøj for dig.

October 25, 2024

Reply from Kraes

Kære Lone. Vi er så glade for at du gang på gang støtter vores lille univers 😍 Tusind tak for de flotte rosende ord. Du ønskes en skøn weekend ❤️

Varen velbeskrevet

Varen velbeskrevet - hurtig levering til Fyn😀

October 16, 2024

Reply from Kraes

Kære Lene. Sikke dejligt, at vi har kunne levere en pakke til Fyn. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden god gang 😁 God weekend.

Herligt modeshow

Meget hyggeligt og informativt modeshow med rigtig anvendelig visning af tøj

September 17, 2024

Reply from Kraes

Kære Hanne, mange tak for din anmeldelse og ikke mindst din deltagelse af vores modeshow. Skønt du føler du har fået noget ud af det, og hyggede dig samtidig.
Kh Heidi fra Kræs

Rated 5 out of 5 stars

Man får virkelig god service

Man får virkelig god service, man føler sig velkommen og det bedste af det hele - et ærligt svar. Helt klart et besøg værd.

September 16, 2024

Reply from Kraes

Kære Lene, tak fordi du tog dig tid til at gå på trustpilot og anmelde os, det sætter vi enorm stor pris på. Og dejligt du var tilfreds med os:-))

Vi ser frem til næste besøg , god dag herfra os af. Kh Heidi fra Kræs

Rated 5 out of 5 stars

Super lækker tøj rigtig god kvalitet…

Super lækker tøj rigtig god kvalitet skøn betjening fortjener helt bestemt 5 stjerner

September 16, 2024

Reply from Kraes

Godmorgen Joan, mange tak for din fine anmeldelse, det varmer helt inde i hjertet. Tak for din støtte og begejstring omkring os og vores butik. Ha en dejlig dag- KH heidi

Super ekspedition.

Super ekspedition.
Rigtigt venligt og sødt personale.
Og udvalget er fantastisk.

September 5, 2024

Kære Lene.
Tusind tak for at bruge tid på denne fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din ros, og glæder os til at tage imod dig en anden god gang 😍

Kære Anna
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en skøn oplevelse hos os. Vi håber at se dig igen en anden gang❤️

Take a closer look