Lægevejen Reviews

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Elendigt system! Jeg kan ikke logge på inde på Firefox, og når jeg så bliver tvunget til at bruge Chrome, så virker tidsbestillingssystemet ikke. Forfærdeligt system der burde smides i skraldespanden.... See more

Rated 2 out of 5 stars

Basal funktionalitet - man kan bestille tid, forny recepter og skrive til lægen, men derudover ingenting. Og så er det irriterende at man ved hver login bliver bedt om at indtaste cpr-nummer, selv om... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ufattelig fejlbehæftet system, der ikke hænger sammen. Man kan hverken tilmelde sin læge, læse sin post eller kontakte dem under Kontakt (her er kun FAQ). Er siden lavet af folkeskoleelever, eller hva... See more

Rated 1 out of 5 stars

Magen til amatørsystem skal man da lede længe efter. De skriver flere steder, at man bestiller tid ved at trykke på knappen "Bestil tid", hvilket lyder fornuftigt. MEN der er ingen knap, hverken på f... See more

Bad

TrustScore 1 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ringet fra 10 min før deres…

Jeg har ringet fra 10 min før deres pause startede kl 09:50. Til her næsten 10:30.

Er ikke engang kommet igennem, fordi telefonen har været slukket hele tiden. De holder pauser før og efter de burde og det fandtes ikke iorden når man har med syge og døende mennesker og gøre.

September 12, 2024

Lægevejen

Lægevejen, er en blind vej. det er umuligt at logge ind me MitIID.
Min vurdering er at dels funktion er ikke tilstede og opbygning er mangelfuld eller i bedste fald eller opbygget af uvidende dilettanter
Med venlig hilsen, Jan Herforth

September 2, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Desværre kan jeg ikke altid logge ind

Desværre kan jeg ikke altid logge ind, og det er et rigtig stor problem da vigtige oplysninger kommer derinde, som jeg i de fleste tilfælde skal se hurtigt og svare på. Og hvis der så går flere dage kan jeg ikke få svaret.
Håber der kommer en god løsning på det hurtigt muligt.
Ellers er det et godt værktøj til at komme i forbindelse med ens læge/behandler.

August 21, 2024

Usandsynlig dårligt

Kan ikke logge på med MitID hverken via PC eller iPhone. Har prøvet i flere uger. Så er det op ad bakke at skrive med sin læge. Håbløst dårligt!

August 17, 2024

Håbløst ringe

Håbløst ringe. Ingen support når der f.eks er problemer med cpr og mail, især når det drejer sig om et barn.

May 7, 2024

Kan godt logge ind

Kan godt logge ind, både på pc og mobil.

men når jeg så kommer igennem Mitid morskaben, så sker der ikke mere, der står ikke nogen tekst eller noget som helst. det er imponerende at man kan lave noget som er så dårligt.

May 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Genialt på en god dag

Genialt, når det virker. Hurtig kontakt til lægen, hurtig mailudveksling, hurtig løsning på problemet.
Intet mindre end genialt, når det virker.

April 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ubrugelig på iPhone og iPad mv.

Jeg har været nødt til at låne en laptop for at læse besked fra lægen.
Har forsøgt i nu halvanden dag at logge ind.
Først da jeg slog op på Trustpilot fik jeg en forklaring. I hvert fald delvist.
For jeg kommer stadig ikke ind på lægevejen, heller ikke på laptop.

March 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Umuligt at kontakte lægen denne vej

Umuligt at kontakte lægen denne vej. Forældet og ringe opsætning og brugerflade. Kan ikke bruges på Ipad, heller ikke på iphone.

Få nu gjort noget ved dette system. Det er jo utrolig så ringe vurderingerne er, på en central del af sundhedssystemet.

March 8, 2024

Fantastisk ELENDIG

da jeg nu i flere år har brugt LÆGEVEJEN hvor den da kunne bruges, kan jeg nu konstaterer at det med Mit ID er total umuligt at komme ind, så jeg gik tilbage til min gamle måde med brugernavn, så kommer man da ind, efter bøvlet med tilsendelse pr. mail af en engangskode, men kun for at opdage at man nu har foretaget en såkaldt OPDATERING af siden, så man ikke kan få en sammenhæng på til og fra i korrespondancen, uden der skal klikkes på Ind & Ud, før kunne man da læse spørgsmål og svar, under hinanden, nu står der på det der før var svar fra lægen på samtlige linier allerførst " Kvittering for Receptanmodning " , meget oplysende, men efter nærstudering kommer der længere inde i teksten det man leder efter nemlig svaret fra Lægen på en forespørgsel, eller en besked fra lægen.
TRÆLS og DÅRLIGT

February 4, 2024