Lægevejen Reviews

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Elendigt system! Jeg kan ikke logge på inde på Firefox, og når jeg så bliver tvunget til at bruge Chrome, så virker tidsbestillingssystemet ikke. Forfærdeligt system der burde smides i skraldespanden.... See more

Rated 2 out of 5 stars

Basal funktionalitet - man kan bestille tid, forny recepter og skrive til lægen, men derudover ingenting. Og så er det irriterende at man ved hver login bliver bedt om at indtaste cpr-nummer, selv om... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ufattelig fejlbehæftet system, der ikke hænger sammen. Man kan hverken tilmelde sin læge, læse sin post eller kontakte dem under Kontakt (her er kun FAQ). Er siden lavet af folkeskoleelever, eller hva... See more

Bad

TrustScore 1 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig ringe indgang til lægerne

Tænk at man i et land som Danmark der burde være langt fremme på IT fronten kan designe et system der skal give adgang til det offentlige (læger) der er så ringe.
Det fungerer virkelig dårligt på en mobil tlf og bruger interfacet er noget der minder om tiden fra 1980'erne.

December 5, 2023

En rodet side

En rodet side, og har i lang tid ikke kunnet kontakte min læge. For flere måneder siden begyndte meldingen "Du er ikke tilknyttet nogen klinik" pludselig at dukke op, og problemet er endnu ikke løst. Det er simpelthen så uholdbart.

November 21, 2023

Kan ikke læse beskeder

Kan ikke læse beskeder - knappen "ny post" findes ikke på min side!
UBRUGELIGT SYSTEM og altid et cirkus overhovedet at komme ind med problemer med NemId.

November 7, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Helt umuligt at logge ind med MitID

Helt umuligt at logge ind med MitID. Det er sjældent jeg benytter siden, men min øjenlæge bruger systemet, så der er intet valg. Problemet er bare at jeg meget sjældent er i stand til at logge ind via lægevejen.

October 24, 2023

Lægevejen - Novax

jeg har Forsøgt at komme ind på lægevejen i flere dage - uden held
og får denne besked: Error 400
The size of the request headers is too long.
jeg forsøger også at ringe til, NOVAX der ejer og administrerer produktet. det er lige så deprimerende.
efter 20 minutter dukker der en person op og viderestiller mig og tænk hvad der sker. NY VENTETID
mega dårligt system
det tog totalt 40 minutter - HJÆLP
OG SÅ BLEV JEG SMIDT AF AF MEDARBEJDEREN
Man kan ikke skrive til dem, der må ikke være nogen "links" ?
det er der heller ikke i ovenstående

October 4, 2023

Mangelfuldt

Magen til amatørsystem skal man da lede længe efter. De skriver flere steder, at man bestiller tid ved at trykke på knappen "Bestil tid", hvilket lyder fornuftigt. MEN der er ingen knap, hverken på forsiden eller under den enkelte behandler!!
Og under "Kontakt" kan man ikke kontakte Lægevejen, kun læse typiske spørgsmål. Det hjælper ikke!!!!

September 5, 2023

Det fungerer overhovedet

Det fungerer overhovedet. Har nu gentagne gange forsøgt at logge ind med NemId. som godkender mig. Når jeg så skal oplyse mit cpr nr. får jeg en besked, at det er forkert - og dette er FORKERT. Luk denne tjeneste eller få den til at virke. Totalt amatøragtigt.
Søren Stenz

August 29, 2023

Driftsproblemer ?

Driftsproblemer ? Har forsøgt at logge mig ind mange gange for at se min læges svar - uden held ! Benytter MitID og kommer ingen vegne !

I en tid med mangel på medicin - og travle læger - er det her et system der ikke skal forsinke akutte forhold ! Det SKAL virke !

Ser ikke nogen drift status heller !

August 15, 2023
Rated 2 out of 5 stars

FAKTA: Lægenvejen.dk er tænkt godt men virker ikke, spilder min tid som patient, og skaber mistillid

FAKTA:
Jeg har brugt lægevejen.dk vel ca. 12-13 gange +, til min praktiserende læge (ca vel 8-9 gange, og til 2 special læger ca 3-4 gange over ca. sidste 2-3 år.

Jeg har søgt at logge ind forgæves dobbelt så mange som det er lykkedes mig at komme ind, dvs maske 20-25 gange. Det virker som om det er blevet værre over tid.

PERSONLIG KONKLUSION:
Nu mener jeg kan konkludere med min erfaring, at systemet ikke virker. 2 ud af 3 gange virker det ikke, selv om jeg hver gang er meget vedholdende, dvs at hvert af de spildte forsøg dækker over adskillige forsøg på at få det til at virke. Min oplevelse er at dette system ikke kan siges at virke.

Desværre tæller dette system nu med som et af de områder, hvor det danske sundhedssystem fejler og øger mistillid.
Lægerne oplever jo ikke antallet af gange hvor patienter FORGÆVES forsøger at mindske antallet af besøg hos lægen, ved at klare det online, da online systemet for mit vedkommende decideret ikke virker i 67 procent af henvendelserne, og problemet er over tid blevet større.

Den ligegyldighed der omgiver “lægevejen” skaber således frustration og også en vrede, hos mig som patient.
Det er godt når det fungerer, men de basale login funktioner virker alt for dårligt. Så på et tidspunkt giver jeg som patient op….

Det er synd, da ideen er god, men systemet er for dårligt og ender med at svække tilliden og kontakt mellem patient og behandler, der ofte netop reelt kan klares hurtigere online.

Egentlig burde jeg give 1 stjerne, men har givet 2 da ideen er god, den er bare elendigt udført.

August 14, 2023

Det fortjenter 00000 stjerne

Det fortjenter 00000 stjerne. Der er altid noget der ikke fungerer. Man skal give det flere forsøg hver gang…så kan det være ar det vil lykkedes. Tænk på al de mennesker der ikke kan overskud sådan noget system! I læger burde investere i noget mere “ brugervenlig “ og effektiv. Det er vigtigt !

June 7, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Det burde være 0 stjerner.

Det burde være 0 stjerner.
Efter rigtig mange forsøg hvor jeg bliver stoppet forskellige steder kom jeg så endelig frem til hvor jeg kunne tilmelde den ønskede læge. Trods det var et link på lægens side får jeg så besked på at det ikke er muligt at tilmelde lægen til systemet
De penge der er brugt udvikling er spildt - nedlæg det lo... 🤢 og spar de penge på driften
Over 80% giver EN stjerne og Lægevejen har tilsyneladende opgivet at forklare / forsvare deres håbløse system

April 21, 2023

Is this your company?