Lionfit Gymwear Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

LionFit Gymwear biedt uitstekende kwaliteit en een perfecte pasvorm. De stoffen zijn comfortabel en blijven na meerdere wasbeurten als nieuw. De kleding zit goed en biedt de juiste ondersteuning tijde... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Company details

1. Sportswear Store

Written by the company

Upgrade je workoutervaring met Lionfit Gymwear: jouw keuze voor hoogwaardige, stijlvolle fitnesskleding. Ontworpen om naadloos aan te sluiten bij elk bewegingspatroon, biedt onze kledinglijn de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning tijdens je meest intensieve trainingen. Of je nu squats doet of zweet tijdens een cardio-sessie, onze sweatproof en squatproof fitnesskleding zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen op je prestaties. Profiteer van snelle levering - bestel vóór 23:30 en ontvang je sportkleding morgen al in huis. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en transformeer je sportgarderobe met Lionfit. Ontdek het verschil van kwaliteit, comfort en stijl. Shop nu en til je training naar een hoger niveau!

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 45% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Onprofessioneel bedrijf, een scam!

Ik heb een zeer slechte ervaring met Lionsfit. Op 19 mei heb ik een bestelling geplaatst. De leggings bleken van zeer slechte kwaliteit en voldeden totaal niet aan wat werd beloofd. Daarom heb ik de bestelling op 2 juni, op eigen kosten, geretourneerd.

DHL heeft bevestigd dat het pakket is ontvangen en ondertekend door Lionsfit. Ondanks dat heb ik tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen. Het gaat om een bedrag van €100 dat al geruime tijd terugbetaald had moeten zijn. Daarnaast heb ik inmiddels meerdere e-mails gestuurd met het verzoek om duidelijkheid en een terugbetaling, maar hier wordt simpelweg niet op gereageerd. Het volledig uitblijven van communicatie is onprofessioneel en onacceptabel.

Het is onacceptabel dat een bedrijf een geretourneerd pakket ontvangt, hiervan een ontvangstbevestiging bestaat, maar vervolgens geen terugbetaling uitvoert. De combinatie van de ondermaatse productkwaliteit, het uitblijven van een terugbetaling en het negeren van klanten maakt dat ik dit bedrijf absoluut niet kan aanbevelen. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier bestelt. Niet alleen is de kwaliteit van de producten ondermaats, ook wanneer je een legitieme retour hebt, lijkt het terugkrijgen van je geld een groot probleem te zijn.

July 1, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Product retour en alsnog bedrag afgeschreven van rekening…

Ik heb twee leggings met klarna besteld en heb ze helaas moeten terugsturen, niet mijn pasvorm. De retour moet je zelf betalen en ik kreeg de bevestiging dat alles goed ontvangen was. Echter werd het bedrag alsnog afgeschreven en werd op meerdere van mijn berichten via hun website niet gereageerd. Ik probeer het bedrag nu via de Bank en Klarna terug te krijgen, maar het is erg vervelend dat dit gebeurt en er gewoon geen reactie komt.

June 18, 2026

Geen reactie

Verkeerde kleur legging gekregen. Ik heb de klantenservice een mail gestuurd(in januari). Zij reageerden met de vraag of ik een foto kon sturen. Dit heb ik gedaan en sindsdien nooit meer reactie gehad. Via instagram heb ik hen ook benaderd, maar geen reactie.

January 30, 2026

Slechte service

Eerder geen problemen mee gehad met bestellen. Fijne kleding dus wilde opnieuw bestellen omdat een broek was stuk gegaan. Meer dan een maand gewacht op mijn bestelling! Vaak gemaild, trage reactie en alleen met ‘dat ze het druk hebben’. Een deel van de bestelling heb ik geretourneerd. Hier kreeg ik bevestiging van en dat het bedrag x aantal dagen later teruggestort werd. Een maand later ging ik dit controleren, ook dat was nog niet gebeurt. Na weer opnieuw mailen, is het bedrag hierna gelukkig wel snel terug op mijn rekening gestort, maar al met al teleurgesteld in de service

January 11, 2026

Reply from Lionfit Gymwear

Hi Lois, bedankt voor je review. Echter kunnen wij garanderen dat de retour verwerkt is, nadat wij jou een gratis retourlabel hebben gestuurd. Wij willen jou vragen ons een email te sturen indien het geld niet verwerkt is, dan helpen wij jou uiteraard verder!

Niet tevreden!

Vroeger hierbij besteld super tevreden van maar nu absoluut niet! Er word niet geantwoord op berichten... vorige week woensdag een mail verstuurd (18 maart) tot op heden geen contact mogelijk. Op de site word vermeld dat er binnen de 1-3 dagen geantwoord wordt wat niet klopt alsook geen contact mogelijk via instagram. Alsook wordt vermeld op de site vandaag bestelt voor 23.59 u verzonden klopt ook niet!

March 23, 2026

Reply from Lionfit Gymwear

Hi Jill, wij waarderen de review! Wij hebben al snel contact gehad en de bestelling is inmiddels bij jou binnen, naar behoren ben je er tevreden mee. Mocht er nog iets ontbreken dan vragen wij jou contact op te nemen met onze klantenservice info@lionfitgymwear.com

Mijn eerlijke ervaring

Ik wil mijn ervaring op een zorgvuldige en transparante manier delen.

Mijn eerdere review ging over het feit dat mijn terugbetaling langer op zich liet wachten dan ik had verwacht en dat ik in de periode daarvoor geen reactie ontving op mijn e-mails. Voor mijn gevoel bleef een reactie uit, totdat ik mijn review had geplaatst. Kort daarna werd er contact met mij opgenomen. Er werd toen aangegeven dat mijn eerdere berichten mogelijk in de spam terecht waren gekomen.

Mijn terugbetaling heb ik uiteindelijk ontvangen, wat ik uiteraard waardeer. Tegelijkertijd was mijn oorspronkelijke review gebaseerd op hoe het proces op dat moment voor mij verliep: de terugbetaling was nog niet ontvangen en ik had nog geen inhoudelijke reactie gekregen.

Na het plaatsen van mijn review kreeg ik het verzoek om deze binnen drie dagen te verwijderen. Daarbij werd aangegeven dat, indien de review zou blijven staan, verdere (juridische) stappen overwogen zouden kunnen worden omdat de inhoud volgens hen niet overeenkwam met de werkelijkheid.

Hoewel ik begrijp dat een bedrijf zijn reputatie wil beschermen, heb ik dit verzoek en de verwijzing naar mogelijke juridische stappen als druk ervaren. Mijn review was op dat moment een weergave van mijn persoonlijke ervaring en correspondentie.

Ik vind het belangrijk dat reviews ruimte bieden voor eerlijke klantbelevingen, ook wanneer die minder positief zijn. Daarom deel ik hierbij mijn volledige ervaring, zodat anderen zelf een afweging kunnen maken

February 27, 2026

Reply from Lionfit Gymwear

Hi Anne, zoals je aangeeft hebben wij de terugbetaling netjes afgehandeld. Jij gaf aan dat je de review zou verwijderen omdat je naar eigen zeggen tevreden was met de terugbetaling. Mocht je nog vragen hebben kun je ons bereiken op info@lionfitgymwear.com

Goede klantenservice

Goede klantenservice! Item was niet beschikbaar en ben direct op de hoogte gesteld. Sport setje is binnen en top kwaliteit

February 12, 2026

Oplichterij!!!!!

Echt mega slecht. Heb 70 euro betaald voor een bestelling er staat op de site voor 23:59 besteld morgen in huis, nou wat ze bedoelen is gewoon NIET in huis. Ben mega opgelicht. Heb 4 mails gestuurd een Dm op insta een tiktok berichtje maar nee hoor geen reactie. Het is wel afgeschreven van mijn rekening, maar ik ga zeker aangifte doen.
Tip niet kopen!!!!

January 21, 2026

Geen pakketje gekregen

Eerst was ik echt super tevreden over dit merk, mega mooie leggings en snelle levering. Opnieuw een bestelling geplaatst, maar nooit iets gekregen en op alle berichten wordt helaas niet gereageerd… dus het lijkt erop dat ik niet meer iets ga ontvangen.

January 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Na 2 weken heb ik mijn bestelling nog…

Na 2 weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet binnen! Ik heb contact gezocht met de klantenservice. Ze zeiden dat mijn maat er niet meer was en adviseerden mij een maat groter te nemen. Dat aanbod heb ik aangenomen en daarna heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Erg jammer. Als je later weer contact zoekt met de klantenservice negeren ze je

December 22, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Altijd hele fijne ervaring met dit merk…

Altijd fijne ervaring met dit merk gehad en mijn favoriete sportlegging. Totdat ik een maand geleden een pakket retour heb gestuurd (die ze hebben ontvangen op 23 september) en nog geen reactie of geld terug heb. Op mail wordt ook niet gereageerd.

Update: na tien dagen (!) wachten kreeg ik reactie op mijn mail en is het geld teruggestort. Prima opgelost dus, maar heel wat tijd verstreken.

September 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goede service en top kwaliteit

Goede service en top kwaliteit! Ik had een vraag over een model legging en kreeg direct antwoord terug via de klantenservice. De legging is erg fijn!

August 6, 2025

Oplichters/ bestel hier niet

Geen bestelling ontvangen…

Er komt ook geen reactie op berichten/mails/whatsapp/ klantenservice contact formulier.

Bij het bellen van het nummer krijg je te horen dat het nummer niet in gebruik is…

Geschil is geopend, en hoop snel reactie te krijgen…

OPLICHTERS!

September 2, 2025

Beste Kimberley,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dit is absoluut niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg frustrerend voor je is geweest. Door onmacht in ons proces is je bestelling helaas niet zoals gepland verzonden, en dat spijt ons enorm.

We hebben je bestelling inmiddels verwerkt en een gisteren een verzendbevestiging gestuurd per mail. We willen benadrukken dat dit zeker niet onze intentie is geweest en we hopen dat je pakketje snel bij je in huis is.

Jessy - Lionfit

Er staat voor 23.59 besteld, na 2 weken nog niks

Er staat voor 23.59 besteld, morgen in huis. Ik ben inmiddels 2 weken verder en niks ontvangen. Meerdere contact met klantenservice proberen op te nemen (mail + insta) maar geen reactie!!

Zo bizar...vertraging kan gebeuren, maar communiceer!

August 29, 2025

Beste ''Kom weer tot rust'',

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. We willen je graag verder helpen, maar we kunnen jouw bestelling niet terugvinden op naam Kom weer tot rust. Ook hebben we al onze e-mails beantwoord, dus mogelijk is er iets misgegaan in de communicatie.

Zou je ons een bericht kunnen sturen met je bestelnummer of de naam/e-mail waarmee je hebt besteld? Dan zorgen we dat dit direct wordt opgelost.

Jessy - Lionfit

Hele slechte service

Hele slechte service.
Heel veel kleding besteld om alles even rustig te kunnen passen. Uiteraard ging een deel dus weer retour. Een retourbeleid van 14 dagen en op de 14e dag gaf hij aan dat de retour verstreken is, maar ik had diezelfde dag nog om het op te sturen. Daarbij staat nergens aangegeven dat de sale niet retour mag in het hele bestelproces. Pas nadat ik geen retour meer kon aanmelden zag ik onder een kopje retourneren dat er een archive sale was en je deze dus niet mag retourneren. Slimme marketing, maar slecht voor klanttevredenheid. Contact opgenomen met het bedrijf en echt slechte service. Korte mailtjes waarin word aangegeven dat je gewoon pech hebt. Ik bestel hier nooit meer!

May 31, 2025

Reply from Lionfit Gymwear

Bedankt voor je feedback.

We begrijpen dat het vervelend is als een retour niet verloopt zoals verwacht. Ons retourbeleid is inderdaad 14 dagen, zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Binnen die termijn had de retour gewoon verwerkt kunnen worden helaas is de aanmelding na deze termijn gedaan, waardoor het systeem dit automatisch afwijst. Deze termijn is ook ingesteld via ons fulfilmentbedrijf, dat onze verzendingen en retouren verwerkt.

Wat betreft de archive sale: we hebben in onze voorwaarden duidelijk aangegeven dat producten uit deze sale niet geretourneerd kunnen worden. Het is aan de klant om hier vooraf kennis van te nemen tijdens het bestelproces.

We hebben je meerdere keren per mail te woord gestaan en verschillende oplossingen voorgesteld. Jammer dat je dit alsnog als slechte service ervaart. We nemen je feedback mee ter verbetering van onze communicatie.

Team Lionfit Gymwear 🖤

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look