Ik heb twee leggings met klarna besteld en heb ze helaas moeten terugsturen, niet mijn pasvorm. De retour moet je zelf betalen en ik kreeg de bevestiging dat alles goed ontvangen was. Echter werd het... See more
See what reviewers are saying
LionFit Gymwear biedt uitstekende kwaliteit en een perfecte pasvorm. De stoffen zijn comfortabel en blijven na meerdere wasbeurten als nieuw. De kleding zit goed en biedt de juiste ondersteuning tijde... See more
Vroeger hierbij besteld super tevreden van maar nu absoluut niet! Er word niet geantwoord op berichten... vorige week woensdag een mail verstuurd (18 maart) tot op heden geen contact mogelijk. Op de s... See more
Company replied
Altijd fijne ervaring met dit merk gehad en mijn favoriete sportlegging. Totdat ik een maand geleden een pakket retour heb gestuurd (die ze hebben ontvangen op 23 september) en nog geen reactie of g... See more
Company details
Written by the company
Upgrade je workoutervaring met Lionfit Gymwear: jouw keuze voor hoogwaardige, stijlvolle fitnesskleding. Ontworpen om naadloos aan te sluiten bij elk bewegingspatroon, biedt onze kledinglijn de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning tijdens je meest intensieve trainingen. Of je nu squats doet of zweet tijdens een cardio-sessie, onze sweatproof en squatproof fitnesskleding zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen op je prestaties. Profiteer van snelle levering - bestel vóór 23:30 en ontvang je sportkleding morgen al in huis. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en transformeer je sportgarderobe met Lionfit. Ontdek het verschil van kwaliteit, comfort en stijl. Shop nu en til je training naar een hoger niveau!
Contact info
Watermolen 6, 4751vk, Oud Gastel, Netherlands
- 0622465667
- Info@lionfitgymwear.com
- lionfitgymwear.com
No recent history of asking for reviews
Replied to 40% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een nieuwe klant erbij!
Gisteren heb ik voor het eerst bij Lionfit Gymwear besteld en vandaag kreeg ik het pakketje al binnen! De leggings zien er goed uit en sluiten ook mooi aan op mijn lichaam. Gelijk getest in de sportschool, maar hij zit echt top! Ik heb een nieuwe favoriete legging en ga hier zeker vaker bestellen.

Echt top!
Echt top! Afgelopen week voor de tweede keer besteld. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. De Leo Seamless legging is echt mijn favoriet !
Lionfit is echt het beste sportmerk…
Lionfit is echt het beste sportmerk ooit!😍
De kleding zit fantastisch heb me nog nooit zo zeker gevoeld in de gym door de kleding van lionfit! Ik wil nooit meer iets anders!! ❤️
De kwaliteit is echt geweldig
De kwaliteit is echt geweldig. En zeker betaalbaar voor die kwaliteit. Ik ben gek op jullie kleding!🩷
Fijne gymkleding om in te sporten en…
Fijne gymkleding om in te sporten en lekker stretchy 💖
Heeele fijne sportkleding
Heeele fijne sportkleding! Mooie kwaliteit❤️
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Leuke meiden
Legging zitten geweldig ❤️ helemaal verliefd op de Legging's
Geweldige kwaliteit!
Geweldige kwaliteit!
Ik heb inmiddels heel de Nala collectie en in een woord I LOVE ITTT!!
De kleding geeft je echt een confident boost, zit ook lekker om je lichaam heen als een tweede huid.
Lionfit gymwear is echt mijn FAV!!☺️
perfect, zeker aanrader
snelle levering en makkelijk om te bestellen, super blij met de legging. squat proof en goede kwaliteit. zeer tevreden.
Hele fijne sportkleding
Hele fijne sportkleding! Heb hier al meerdere keren besteld, en alles zit perfect. Vooral de sporleggings zitten erg goed. Er zit veel stretch in waardoor ze na een paar keer dragen nog steeds mooi aansluiten. Ook een grote keus in verschillende kleuren en stijlen.
Goede service!
Het is een goede site, het heeft snelle leveringen en het is echt heel mooi!
mooie fitness kleren
Het was een snelle verzending en hele mooie kleding. Ik ben super tevreden!
Slechte kwaliteit en klantenservice
Was groot fan van Lionfit en bestelde hier erg vaak tot dat ik op vakantie was en ik mijn bestelling daarna pas kon openmaken. De legging leek wel gedragen en er zaten allemaal losse draadjes en pillen aan. Toen ik ze een DM stuurde kreeg ik totaal niet het gevoel dat ze het vervelende vonden, maar dachten ze dat ik dit zelf had gedaan en hem had gedragen terwijl de legging net was binnen gekomen. Ik kreeg uiteindelijk een kortingscode ipv een nieuwe en kon hem ook niet terugsturen. Daarna heb ik ook nooit meer een reactie gekregen van ze en hadden ze het wel gelezen. Een klant zijn ze in ieder geval kwijt! Ps. Dit was binnen het retourbeleid en jullie hebben er bewust voor gekozen om mijn dm te lezen en NIET te antwoorden.

Curvy girl approved!
Als curvy girl vindt ik het altijd heel moeilijk om een sport legging te vinden die goed hoog blijft zitten tijdens het sporten. De sportlegging van Lion fit is mijn nieuwe favoriet! Zit goed strak in de taille waardoor hij lekker hoog blijft zitten tijdens het sporten.
Zeker een aanrader!
Beste sportkleding ever!!!
Heb setje voor mijn vriendin besteld
Heb setje voor mijn vriendin besteld, levering was snel en soepel.
En inmiddels haar favoriete sport setje👌
Dus heb punten gescoord!😀
Heel blij met bestelling
Zeer mooie legging en top besteld. Mooie dikke kwaliteit, goeie pasvorm. Heel blij mee!
Vandaag een geweldige set ontvangen
Vandaag een geweldige set ontvangen! De levering is zoals beloofd! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit! Ik ga zeker vaker bestellen.
Inmiddels al 3 sets besteld van…
Inmiddels al 3 sets besteld van lionfit. Mijn favoriete sport merk aller tijden!! Ik draag niks anders meer
Ik heb vrijdag besteld en kreeg de…
Ik heb vrijdag besteld en kreeg de melding dat die de volgende dag meteen verzonden werd. Inmiddels woensdag en nog steeds niks. Nu heb ik een refund gekregen van mijn geld maar niet eens het hele bedrag terug gekregen. Heel slecht

The Trustpilot Experience