Ik heb twee leggings met klarna besteld en heb ze helaas moeten terugsturen, niet mijn pasvorm. De retour moet je zelf betalen en ik kreeg de bevestiging dat alles goed ontvangen was. Echter werd het... See more
See what reviewers are saying
Vroeger hierbij besteld super tevreden van maar nu absoluut niet! Er word niet geantwoord op berichten... vorige week woensdag een mail verstuurd (18 maart) tot op heden geen contact mogelijk. Op de s... See more
Company replied
Altijd fijne ervaring met dit merk gehad en mijn favoriete sportlegging. Totdat ik een maand geleden een pakket retour heb gestuurd (die ze hebben ontvangen op 23 september) en nog geen reactie of g... See more
Company details
Written by the company
Upgrade je workoutervaring met Lionfit Gymwear: jouw keuze voor hoogwaardige, stijlvolle fitnesskleding. Ontworpen om naadloos aan te sluiten bij elk bewegingspatroon, biedt onze kledinglijn de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning tijdens je meest intensieve trainingen. Of je nu squats doet of zweet tijdens een cardio-sessie, onze sweatproof en squatproof fitnesskleding zorgt ervoor dat je je volledig kunt focussen op je prestaties. Profiteer van snelle levering - bestel vóór 23:30 en ontvang je sportkleding morgen al in huis. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en transformeer je sportgarderobe met Lionfit. Ontdek het verschil van kwaliteit, comfort en stijl. Shop nu en til je training naar een hoger niveau!
Contact info
Watermolen 6, 4751vk, Oud Gastel, Netherlands
- 0622465667
- Info@lionfitgymwear.com
- lionfitgymwear.com
No recent history of asking for reviews
Replied to 40% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
ik wacht al een week op mijn bestelling…
ik wacht al een week op mijn bestelling terwijl het de volgende dag binnen zou komen, ze reageren niet op de mail nergens op…

Superfijne sportkleding
Superfijne sportkleding, mooie kwaliteit en zit heel comfortabel 🤗
Het perfecte cadeau!
Ik was op zoek naar een cadeau voor mijn nichtje. Na wat scrollen kwam ik bij Lion Fit Gymwear terecht. Het zag er allemaal supertof uit, dus ik dacht: waarom niet? Besteld en meteen laten bezorgen.
En wat is ze blij! Ze pakte dr cadeau uit, en je zag meteen die “wow”-blik :)
Zeker een aanrader!!!!
super service
een snelle en super levering, alles past perfect en ziet er fantastisch uit. enorm blij mee!
Al een aantal jaren vaste klant bij…
Al een aantal jaren vaste klant bij Lionfit. Altijd snelle levering en vriendelijke en vlot geholpen!!!
Goede service, kwaliteit en heldere communicatie! Mijn vriendin is weer blij met kerstmis.
Sport shirtje besteld
Sport shirtje besteld, fijne materiaal en past goed om de armen. Maat klopte zoals beschreven.
Top service!
Een fijne website, degelijke kwaliteit en snelle levering. Zeker een aanrader!
Wat een geweldige leggings
Wat een geweldige leggings! Zitten echt heel comfortabel! Ik had ze besteld en de volgende dag al binnen, wat een service 👌
Jammer
Tijdje geleden had ik een mooie set op het oog deze tijdens Black friday gekocht.
Helaas was de de legging veel te kort en scheen door ik wilde deze retour zenden.
Tot mijn verbazing kon ik mijn geld niet terug krijgen enkel een bon. Ik ben niet op de hoogte gesteld hiervan.
Ik heb een mail verzonden en kreeg als antwoord dat ik lange sokken kon kopen in de webshop... ik voel mij niet sirieus genomen.
Ik kan helaas niets anders uit jullie mooie shop kopen omdat de maten beperkt zijn.
Ik heb een mail terug verzonden dat ik graag mijn geld terug wil ontvangen tot op geven geen reactie mogen ontvangen.
Heel jammer.

Slechte klantenservice
3 weken geleden een bestelling retour gestuurd.. 3x gemaild, dm gestuurd, nergens reactie op. De klantenservice of hoe het zichzelf mag noemen is echt te slecht voor woorden!

Goede kwaliteit!
Ik zocht al een lange tijd naar goede sportkleding, ik heb nu de Kion set gekocht waar ik enorm blij mee ben. Schijnt niet door en super mooie kwaliteit!
LionFit Gymwear biedt uitstekende…
LionFit Gymwear biedt uitstekende kwaliteit en een perfecte pasvorm. De stoffen zijn comfortabel en blijven na meerdere wasbeurten als nieuw. De kleding zit goed en biedt de juiste ondersteuning tijdens elke workout. Ook het stijlvolle design maakt het een winnaar. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar duurzame en modieuze sportkleding!
Snelle levering en goeie kwaliteit
Gisteren een legging besteld als verjaardagscadeau voor mijn vriendin en vandaag al binnen!! Super snelle levering en echt top kwaliteit!
klantenservice
Mijn legging was kapot gegaan na een paar keer dragen. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice van lionfit, die mij super goed geholpen hebben. Ik heb uiteindelijk een nieuwe legging gekregen van ze. Super goed opgelost!
Niet sweatproof en de nala legging ook niet squat proof
Ik had de zira shorts red besteld, hierbij staat dat de short sweatproof en squat proof is. De short was squat proof maar na 1 keer dragen zat er al een gaatje bij de scrunch ook was de short helaas niet sweatproof. Toen ik contact op nam met lionfit wilde ze eerst als oplossing een nieuwe short sturen maar dat wilde ik niet aangezien ik de short nooit had besteld als ik had geweten dat die niet sweat proof was. Geld terug was niet mogelijk dus heb ik uiteindelijk een legging mogen uitzoeken, toen gekozen voor de nala legging in black waar bij vermeld staat dat deze squat proof zou zijn.. dat is die totaal niet zo, de legging schijnt heel erg door. Erg jammer en voor mij de laatste keer dat ik hier wat heb besteld

top top top!!
Lionfit verkoopt mooie leggings van goeie kwaliteit die óók nog betaalbaar zijn. Heb al verschillende sportleggings geprobeerd van grotere/duurdere bedrijven maar lionfit blijft voor mij nummer 1

The Trustpilot Experience