LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Nordenskiöldsgatan 18, 211 19 Malmö, SE

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hos Lirema var allt så proffsigt från första kontakten till sista återbesök. Konsultation noggrann, återkoppling snabb, operation en vecka efter konsultationen.Mycket erfahren optikern som gick igen... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med möjligheten att få snabb tid och jag är mycket nöjd med resultatet av operationen. Jag har ibland uppfattat personalen som stressad och jag hade uppskattat mer tillgänglig infor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Från första kontakten har det varit 100% professionalism från Liremas medarbetare. Jag var för ung och såg mycket bättre än vad jag trodde. Istället för att sälja på mig operation och få en kund, så s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag kan verkligen varmt rekommendera Lirema! Från första kontakt till efterkontroller har hela upplevelsen varit över förväntan. Personalen är otroligt professionell, trevlig och framför allt väldigt... See more

Company details

5. Surgeon
  6. Surgical Center

About LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Written by the company

Lirema Eye Center – safe and gentle eye surgery at the right price.

About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.

Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 86% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

374 reviews in the last 12 months

Write a review

Äkta människor

Jag var jätte nöjd med mitt besök på Lirema kliniken. Trevlig personal utan att vara överdrivna . Kändes som att de verkligen tyckte om det de gjorde. Pratade med en som om man var närvarande. 👍 De tog en verkligen på allvar.

November 20, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Margareta! Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att vår personal kunde ge dig ett trevligt och seriöst bemötande. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka.

Rated 4 out of 5 stars

Bra bemötande när man kom dit och…

Bra bemötande när man kom dit och kunnig personal.

November 13, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Jan! Stort tack för din fina recension. Härligt att höra att du fick ett bra bemötande och att vår personal upplevdes som kunnig. Du är varmt välkommen tillbaka!

Kompetens och engagemang

Mycket kompetenta medarbetare med ett personligt engagemang. Är verkligen nöjd med allt från första undersökning till operation och eftervården.

November 13, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Jeanette! Tack för dina vänliga ord! Vi är väldigt glada över att du haft en bra upplevelse från första undersökning till eftervård. Varmt välkommen tillbaka!

Rated 2 out of 5 stars

Dåligt och otryggt bemötande, har ej senaste linsen

Var på synundersökning hos optiker för linsbyte i Malmö. Otrevligt och hårt bemötande från kvinnlig optiker, öststatlig bakgrund. Undersökning tog tre ggr längre tid än hos konkurrenter, lyssnade dåligt, gjorde undersökning för laserbehandling trots jag tydligt sa linsbyte. Men värst var hårdheten i tonen. Kunde inte säga vem operatören var och de har inte den senaste linsen Odyssey som har mindre haloeffekt. Valde en konkurrent för min operation.

October 15, 2025

Hej Anna!

Tack för din recension! Vi lägger stor omtanke på varje patient och utför alltid en noggrann undersökning, vilket gör att en konsultation hos oss vanligtvis tar en timme eller mer, beroende på vilka frågor som behöver besvaras. Vi erbjuder alla linsalternativ från ledande tillverkare som Zeiss och Alcon. Mot en extra kostnad kan patienter även välja linser som inte finns med på vår leverantörslista, och vi ser då till att de beställs och levereras till oss.

Vi är glada att du har uppnått ett bra synresultat och önskar dig varmt lycka till framöver!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt bra mottagande o service…

Fantastiskt bra mottagande o service från dag ett . Resultatet är 100% kan inte klaga på någonting är så nöjd 😁 Kan varmt rekommendera Lirema till alla som funderar på att göra ett linsbyte .

October 31, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Olof! Så roligt att läsa din härliga feedback! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Varmt välkommen tillbaka!

Trevlig och kunnig

Trevlig och kunnig, bra personal! Gjorde linsbyte och är otroligt nöjd med resultatet!
Rekommenderar!!

October 14, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Ulf! Tack för dina fina ord! Vi är så glada att du är nöjd med ditt linsbyte och att du kände dig väl omhändertagen av vår personal. Välkommen tillbaka!

Gjorde min laser 27/8

Gjorde min laser 27/8. Kunde se bättre redan 2h efter op. Kan få lite halos emellanåt & kan lite öm i ögonen vid stark solljus. Men allt blir sakta bättre.

October 14, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Johanna, och tack för din feedback! Så roligt att höra att synen förbättrades redan så snabbt. Vi hoppas att de små besvären fortsätter att minska. Varmt välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Jag var väldigt nöjd med all personal…

Jag var väldigt nöjd med all personal och deras bemötande. Jag gjorde en RLE-multifokal och är helt nöjd med resultatet. Jag fick bedövning och lite lugnande innan operationen. Och det kändes inget att operera. Jag kan varmt rekommendera Lirema.

September 16, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Kenneth! Tack för att du delar med dig! Så roligt att allt gick smidigt och att du är glad över resultatet. Varmt välkommen tillbaka!

Smile operation

Hade kraftigt brytningsfel och närsynthet som gjorde att jag bara kunde göra Smile. Mina hornhinnor var tjocka och fina som var avgörande. Då jag läst om Smile tidigare blev jag glad och tänkte att det inte kan bli värre än mot tidigare. Enda förbättringspunkten är att optikerna möjligen kan ha större förståelse för individer med oro för sin tidigare dåliga syn. Annars fungerade allt bra, Smile endast görs i köpenhamn men inga problem, bara bil till stan och tåget över. Tidigare med utan glasögon såg jag typ nada, knappt väckarklockan vid sängen, och med glasögon hade såg jag 0.6-0.7 med vänster öga, samt 1.0 med höger. Nu en månad efter operationen ser jag 0.9 på vänster och 1.2 på höger. Jag var bara glad att kunna få någon behandling och kände att det inte kunde bli värre.

Kan rekommendera lirema, tänk bara på att processen, efterläkning och eventuella komplikationer skiljer sig stort beroende på operationsmetod. Är Smile ett alternativ utifrån förundersökningen så är det bäst med minst besvär efteråt, metoden är dyrare men värt det.

October 13, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Simon! Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar din ärlighet – det hjälper oss att bli ännu bättre. Varmt välkommen tillbaka!

Professionella och trygga

Lugn trygg tillmötesgående personal i alla led. Så ljuvligt att äntligen kunna läsa i mobilen och se innehållsförteckningen i butik.

October 9, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Hanna! Tack snälla för dina fina ord! Härligt att höra att du haft en fin upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Proffsigt

Proffsigt bemötande som har känts tryggt.

September 25, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Mikael! Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback! Vi är glada att du kände dig trygg och uppskattade vårt bemötande. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Rated 5 out of 5 stars

De bästa jag har gjort i hela mitt liv…

De bästa jag har gjort i hela mitt liv 👍 supernöjd

September 16, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Maysaa! Tusen tack för din fantastiska återkoppling! Vi blir så glada över att höra att du är supernöjd. Du är varmt välkommen tillbaka!

Proffsiga

Proffsiga, Trevligt bemötande, Måna om kunden. Rekommenderas varmt

September 5, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej T! Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du har upplevt både ett trevligt bemötande och trygghet hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Trevligt bemötande och hon som tog…

Trevligt bemötande och hon som tog tester och kollade ögonen verkade ha koll på det hon gjorde.

September 5, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Göran, och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi blir glada att höra att du kände dig väl bemött och att du upplevde trygghet i undersökningen. Välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Mycket noggrann undersökning inför en…

Mycket noggrann undersökning inför en ev operation.

September 2, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Hanibal! Stort tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att du uppskattade vår noggranna undersökning. Varmt välkommen tillbaka!

Blir bra bemött

Blir bra bemött, de förklarar allting och svarar på alla frågor man har både innan och efter, väldigt nöjd med resultatet, behöver inga glasögon längre så man sparar pengar i längden.

August 28, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Adam! Tusen tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet, och att du inte längre behöver glasögon – vilken härlig bonus! Välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Jag har gjort min laser operation på…

Jag har gjort min laser operation på lirema allat funkade jätte bra! Personalen varit jätte trevligt

August 20, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Niveen! Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att allt gick bra med din laseroperation och att du är nöjd med vårt trevliga team. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss.

Rated 5 out of 5 stars

Kunnig omhändertagande o noggrann personal

Fick bra bemötande när jag kom och bra o noggrann undersökning av optikern innan, bokat operation men tyvärr visade det sig att jag har gula fläcken😢 så ingen operation för mig😭 men jag hade valt Lirema igen om jag hade kunnat göra op

August 5, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Christina, och tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att höra att du kände dig väl bemött och fick en noggrann undersökning, även om vi förstår att det var tråkigt besked för dig. Vi önskar dig allt gott framöver, och varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp.

Kunniga och effektiva

Jag fick en fantastisk upplevelse från synundersökning till operation. Total tid för mig på operationsdagen på kliniken var 45 minuter från anmälan i receptionen tills jag gick hem. Jag är ner än nöjd och önskar att jag gjort detta tidigare.

June 27, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Carl! Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du fick en smidig och positiv upplevelse. Varmt välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Servicen och hjälpen var super bra.

Servicen och hjälpen var super bra.
Jag hade väldigt bra syn på långt håll men närseendet blev radikalt värre för varje månad.

När man har så pass bra syn i övrigt är de "skeptiska" för att utföra operationen då man kan få sämre syn på längre håll och därmed tycka det är dåligt.

Nu efter 5månader är min syn på långt håll ungefär som innan operationen medan kort avstånd för läsning, och dator är perfekt och har varit så från början.

Färger har blivit väldigt mycket bättre också från början, kvarstår är halo effekter och skugga på kanterna vilket avtar om än långsamt med tiden.

De förklarade allt väldigt noga och operationen tog typ 15minuter, obehagligt absolut men jag hade gjort det igen.

August 5, 2025

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö

Hej Michel - tack för att du delar din upplevelse med oss! Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet! Det betyder mycket för oss att du uppskattade vår noggranna information och att hela processen kändes trygg. Vi önskar dig fortsatt god återhämtning och varmt välkommen tillbaka!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look