Hos Lirema var allt så proffsigt från första kontakten till sista återbesök. Konsultation noggrann, återkoppling snabb, operation en vecka efter konsultationen.Mycket erfahren optikern som gick igen... See more
Company replied
Jag är mycket nöjd med möjligheten att få snabb tid och jag är mycket nöjd med resultatet av operationen. Jag har ibland uppfattat personalen som stressad och jag hade uppskattat mer tillgänglig infor... See more
Company replied
Från första kontakten har det varit 100% professionalism från Liremas medarbetare. Jag var för ung och såg mycket bättre än vad jag trodde. Istället för att sälja på mig operation och få en kund, så s... See more
Company replied
Jag kan verkligen varmt rekommendera Lirema! Från första kontakt till efterkontroller har hela upplevelsen varit över förväntan. Personalen är otroligt professionell, trevlig och framför allt väldigt... See more
Written by the company
Nordenskiöldsgatan 18, 211 19, Malmö, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 86% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra bemötande vid kontakt med företaget. Objektiv genomgång innan önskad behandling. Bra uppföljning efter behandling.

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Väldigt proffsigt bemötande av alla i processen i samband med mitt linsbyte.
Operationen gick jättesnabbt och kirurgen förklarade hela tiden vad som händer.
Det bästa jag gjort:-)

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Väldigt trevligt bemötande, operationen gick hur snabbt och proffsigt som helst. Som smör i skolsken. De hjälper dig steg för steg. Har även övertygat 2 familjemedlemmar och 3 kollegor att göra det å de är super nöjda. De Ljuger inte bara för att sälja som vissa kliniker gör utan de står för vad dem säger.
Ska ni operera ögonen så rekommenderar jag Lirema starkt utan tvekan.

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Stort tack till er på Lirema för ett otroligt fint bemötande och er expertis. Ni gör skillnad – varje dag.

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Kändes som en pop up butik när jag var där.
Jag fick inte fullt förtroende för personalen, och ska någon rota i mina ögon måst det kännas bättre än så.

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Fick bra bemötande och information redan från första besöket. Efterskötseln var bra instruerade och väl uppbyggd för en. Tyckte om att man fick en god kit efteråt med smärtstillande, ögondroppar osv. Man kände sig omhändertagen. Ögonen sved väldigt mycket första två dagarna men gick över i princip efter 3:e dagen. De smärtstillande tabletterna man fick med hjälpte mycket.
Var aldrig orolig trots att jag såg dubbelt en längre tid, de hade redan förvarnat vanliga bieffekter sedan innan så allting kändes under kontroll.
Ett annat stort plus var priset. Gjorde en LASEK operation för nästan hälften av vad andra kliniker erbjöd.

Reply from LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Malmö
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.