Det har trukket tænder ud at skrifte abonnement fra Erhverv til Privat. Modsat mit nuværende selskab, fik jeg hjælp af Jonas Rosvald, som tog sig af alt overdragelse og hvad dette ellers inklude... See more
Company replied
Endelig et teleselskab der lytter til deres kunder. Altid hjælpsomme og hurtige når man skulle have et lille problem. Kan varmt anbefales art skifte teleudbyder til M-Mobility. Tal med Daniel Thomse... See more
Company replied
Vi har været kunder hos M Mobility i en del år og er meget tilfredse med samarbejdet og de løsninger der tilbydes. Vores skift fra tidligere operatør gik gnidningsfrit og vi havde et godt opstartsm... See more
Company replied
Innovative totalløsninger inden for telefoni og kommunikation til små og store virksomheder
Stamholmen 147, 3. MF, 2650 , Hvidovre, Denmark
No recent history of asking for reviews
Vi manglede en ny leverandør af telefoni og opsøgte i den forbindelse M-Mobility. Indkøb, indgåelse af aftale og opsætning er gået fuldstændigt problemfrit, og vores medarbejdere er rigtigt glade for vores valg af ny leverandør. Vi er desuden blevet mødt af nævneværdig god kundeservice under hele processen, og gør det fortsat. De varmeste anbefalinger herfra.

Reply from Enreach DK
Det har trukket tænder ud at skrifte abonnement fra Erhverv til Privat.
Modsat mit nuværende selskab, fik jeg hjælp af Jonas Rosvald, som tog sig af alt overdragelse og hvad dette ellers inkluderer på under 10 min.
Tusind tak. Mine varmeste anbefalinger til M Mobility og Jonas herfra.
Mvh.
Helene Hohle

Reply from Enreach DK
Vi indledte et samarbejde med M-Mobility, da vi overgik fra fastnet telefoni til IP-telefoni for et par år siden. Vi er meget tilfredse med de ydelser vi modtager, kunne der gives +5 stjerne skulle kundeservice have det. Altid venlige og hurtig betjening med løsninger der næsten altid, kan laves nu og her. Vores kontrakt har vi fået justeret ved behov med kyndig vejledning sidst fra Nicklas Lercke.
Kan kun give M-Mobility vores bedste anbefaling.
Merete Weiss
Kuoni Destination Management A/S

Reply from Enreach DK
Vi har haft et samarbejde med M-Mobility i flere år nu, og har altid været tilfredse med vores løsninger og samarbejdet. Altid hjælp at hente med det samme, hvis man har spørgsmål. Har haft møde med M-Mobilitys nye konsulent Nicklas i dag, som var yderst kompetent og parat til at hjælpe med forbedringer af vores nuværende løsning. Kun stor ros herfra :-)
J.A.Mortensen Inventar Og Bygning A/S

Reply from Enreach DK
Vi indledte vores samarbejde med M Mobility, da vi skiftede fra fast- til mobiltelefoni, og har oplevet en høj grad af
service- og løsningsorienterethed i forbindelse med implementeringen af vores telefoniløsning såvel som håndteringen af
de daglige udfordringer.
DEKO

Reply from Enreach DK
Vi har brugt M Mobility siden maj 2012 og har, for det meste, været meget tilfreds med vores samarbejde. Jeg har dog desværre været nødt til at opsige vores samarbejde, da jeg har fået et tilbud fra en anden udbyder - et tilbud som er under halv pris af hvad vi betaler hos M Mobility (for næsten de samme dækninger mm). Vi har i dag en 3 løsning hvor der jo er "free like home" - det kommer der ikke i den nye løsning, men da vi ikke arbejder uden for Danmark, er det ikke noget vi kommer til at mangle

Reply from Enreach DK
Har brugt M-Mobility i 10+ år. Er meget tilfreds med vores proaktive kontaktperson Henrik Lundkvist, der altid sørger for at vi har det bliligst mulige produkt, der passer til vores telefonmønster. Meget effektiv og kompetent kundeservice.
Ann

Reply from Enreach DK
Super god og tilfredsstillende oplevelse. .
Vi skiftede fra 3 og havde en nem og tilfredsstillende oplevelse med deres kundeservice.
Jeg vil klart anbefale dette firma til dem jeg snakker med.
Home Charlottenlund

Reply from Enreach DK
Vi har netop skiftet til MMobility og er helt vildt glade for det! Kundeservice og produktet er i top! Kan klart anbefales!

Reply from Enreach DK
Vi er lige skiftet til M-Mobility. I den forbindelse skal der lyde stor ros fra vor side.
Alt er forløbet som planlagt uden overraskelser.
Kompetent partner.

Reply from Enreach DK
Vi har anvendt Mobility i nogle år efterhånden - altid med et smil og stor hjælpsomhed og kreativitet efterhånden som telemarkedet ændrer sig.
De er altid pro-aktive og kommer med nye ideer og forslag til løsninger. Vi er en kompleks kunde med rigtig mange medarbejdere der rejser overalt i verden, som jo kunne skabe nogle voldsomme regninger. Mobility og deres team finder altid løsninger.

Reply from Enreach DK
Tak til Mobility og specielt Henrik og Katja, der har ført os trygt og sikkert gennem en meget hurtig omstilling. Vi er blevet mødt med en utrolig høj grad af service og tilgængelighed, som er sjælden nu om stunder. Præcis det vi har brug for en i allerede travl hverdag. Overgangen gik perfekt, og stor ros til hele teamet for implementeringen. Vi kan klart anbefale Mobility :-) Hilsen Henrik Bengtson, home.

Reply from Enreach DK
BIRGER1962 har som nystartet dansk design virksomhed valgt M Mobility som vores udbyder på telefoni og internet, da vi har fået en fantastisk sparing igennem Henrik Lundkvist og hans kollegaer.
Vi har oplevet en super rådgivning og en enestående service i hele opstartsfasen.
Vi har ikke valgt M Mobility fordi de var de billigste udbydere, men fordi de tilbyder en service, som er vigtig for os som en kreativ virksomhed, der ikke selv har disse kompetencer inhouse.
Frederikke Rambusch
Universe & Exibition Manager
BIRGER 1962

Reply from Enreach DK
Jeg har været kunde hos Mobility i 2,5 år, medarbejderne i mobility er tilgængelige og meget hjælpsomme. Desuden blev min telefonregning reduceret med 60%

Reply from Enreach DK
Vi har igennem de seneste år haft et tæt samarbejde med M Mobility, som har leveret vores internet linjer og mobil telefoni. Vi var lidt bekymrede for at skulle skifte fra vores IP-telefoni til ren mobil-løsning, men via grundig oplæring og M Mobilitys app, der løste det hele er vi meget glade. Der er ikke nogen tvivl om, at det har givet vores medarbejdere med frihed og fleksibilitet samt sparet os for en masse omkostninger. Vi har idag 5 home-forretninger og 30 medarbejdere. En stor ros skal der også lyde til kundeservice som ALTID er klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål. Kort og godt, vi er glade kunder!

Reply from Enreach DK
HumanizeR har været kunde på platformen i 4,5 år, og vi har gennem denne periode oplevet en god og solid service. Vores konsulent Jesper Lasthein sikrer at vores løsning er up to date, og sørger for at HumanizeR kan holde fokus på vores forretning og ikke tekniske løsninger - vi kan varmt anbefale M-Mobility og konsulent Jesper Lasthein.

Reply from Enreach DK
Chokerende elendig service i starten af vores periode (3 år i telefængsel blandt mine kollegaer). Vi har selvfølgelig selv som virksomhed valgt at træde ind i denne aftale så det er vel vores egen skyld, men det er jo i den tro at man får en fungerende linje, anstændig samtale kvalitet og ikke mindst en fungerende app. på telefonen.
Linje har vi fået styr på efter ca. 6 måneder.
Samtale kvalitet er rimelig til virkelig dårlig.
App'en crasher dagligt og gennem længere tids frem og tilbagen med supporten får vi besked om at sådan er det nok bare.
Lange svartider hos supporten og ignorerede tickets... øv.
Mit råd er at holde jer så langt væk som muligt og finde noget andet, hvilket som helst andet...

Reply from Enreach DK
Vi har brugt M Mobility de sidste 4 år. Altid god service og hurtigt svar. Og samtidig har vi sparet penge.

Reply from Enreach DK
Svindlere - mindre ord kan ikke gøre udslaget...
De leverer et system som ikke virker, der er ringe dækning og deres faktura er 4 gange højere end markedsprisen, samt de opkræver over det dobbelte i data en hvad EU tillader det. og har ikke en aftale med energistyrelsen.

Reply from Enreach DK
Har brugt firmaet et par år og kan kun rose deres indstilling til firmaets kunder. De tilpasser sig kundens behov, hvor mange andre beder kunden tilpasse sig de udbudte produkter.
Deres kundeservice er super; de svarer hurtigt, venligt og kompetent.