Massøren i Vonsild Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Superdygtig masseur! Rikke er superdygtig og finder alle de ømme punkter og spændinger der skal løsnes. Jeg har været ved Rikke flere gange nu, og hun hjælper virkelig. Hun er rigtig behagelig og f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super, virkelig grundig og dejlig massage. Bliver masseret godt igennem med stor effekt. Rikke er utrolig sød og venlig og det er en hyggelig time ved hende.

Rated 5 out of 5 stars

Rikke er ubetinget den bedste massør ! Man forlader hende altid som et nyt menneske. Hun er meget kompetent yder høj professionel service - og oven i købet er hun et meget dejligt menneske. Kurere... See more

Company replied

1. Massage Therapist
  2. Alternative Medicine Practitioner
  3. Sports Massage Therapist

Written by the company

Lægeexam. massør og Registreret Alternativ Behandler. Grundig og lydhør massør, der tager fat og arbejder i dybden. Fysiurgisk dybdegående smertelindrende massage, som løsner spændinger og myoser i musklerne. Jeg har +25 års erfaring med at løsne spændingshovedpine, lændesmerter og nakke/skulder spændinger. Graviditetsmassage øger dit velvære og øger din kropsbevidsthed under graviditeten, med alle de forandringer der sker med kroppen. Erfaren massør

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

62 reviews in the last 12 months

Write a review

Den bedste massør

Kurerer min trælse spændingshovedpine 🙏🏼
Hun får min varmeste anbefaling

March 16, 2026

Reply from Massøren i Vonsild

Sådan en anmeldelse gør mig virkelig glad. Tak for tilliden - og for at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Super god behandling og godt massage…

Super god behandling og godt massage arbejde med rigtig god og positiv virkning som sædvanlig dejlig lethedsfølelse i kroppen 👋
Glæder mig allerede til næste behandling 😅😍🌹🥳

March 4, 2026

Reply from Massøren i Vonsild

Tusind tak for din anmeldelse, Kristen. Det glæder mig meget at du er tilfreds og føler dig godt hjulpet. Du er altid velkommen 😃

Rikke er så dygtig!

Rikke var super dygtig og behagelig, jeg følte mig tryg og så godt tilpas!

February 19, 2026

Reply from Massøren i Vonsild

Hvor er jeg glad for at læse din anmeldelse - tusind tak for de 5 stjerner ⭐️ Det betyder meget for mig at du følte dig tryg og havde en god oplevles.

Dygtig og venlig

Mega god behandling også sammenlignet med andre. Jeg kan især mærke det i dagene efter at det har effekt :)

February 13, 2026

Reply from Massøren i Vonsild

Super godt at høre, Rasmus 😄 Det er netop sådan, jeg håber mine behandlinger virker.

Rated 4 out of 5 stars

Altid en god behandler

Altid en god behandler

February 10, 2026

Reply from Massøren i Vonsild

Tak Birgit 🙏🏽 Skønt at høre, at du altid har en god oplevelse her hos mig.

God og kompetent behandling

Jeg var heldig at få en tid samme dag, hvor smerterne var intense. Jeg følte mig tryg ved Rikkes behandling, hvor hun virkelig tog fat de rigtige steder. Jeg kommer gerne igen :-)

January 27, 2026

Reply from Massøren i Vonsild

Det glæder mig at behandlingen hjalp dig med smerterne. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen.

Hjælp til velvære

Kompetent og behagelig massør, finder hurtigt frem til dine ømme punkter, løsner spændinger med “gode fingre”

January 25, 2026

Reply from Massøren i Vonsild

Det glæder mig virkelig at mine "gode fingre" kunne hjælpe dig. Tak for anbefalingen 🌿

Rikke er fantastisk!

Rikke er fantastisk til at finde det rette “spot”! Hun får mine varmeste anbefalinger 👍

January 5, 2026

Reply from Massøren i Vonsild

Tusind tak for de varme ord 👍🏼
Dejlig at ramme det rette "spot" - det er dejligt at kunne give dig præsis den massage du har brug for.

Dygtig massør

Rikke er meget dygtig og tager godt ved, og det kan jeg godt lide. Jeg fik 1 times dybdegående massage. Det løsner mine spændinger. Kan klart anbefale Rikke.

December 16, 2025

Reply from Massøren i Vonsild

Tak for din fine anbefaling 🌸
Det glæder mig at massagen kunne løsne dine spændigner - jeg ser frem til at byde dig velkommen igen 🤩

Rated 5 out of 5 stars

Jeg går altid fra behandling med dejlig…

Jeg går altid fra behandling med dejlig vælvære i kroppen og glæder mig til næste gang der løsnes op for mine spændte muskler i ryggen og nakken

December 9, 2025

Reply from Massøren i Vonsild

Tusind tak for din anmeldelse 🌿
Jeg ser frem at at hjælpe dig med at løsne din spændte muskler igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Rikke er en meget dygtig massør.

Jeg havde fornøjelsen af at få behandling af Rikke, og jeg kan kun give hende de varmeste anbefalinger. Rikke er en erfaren massør, og det mærkes virkelig, når man er under hendes behandling. Hendes rolige væsen og tålmodighed gjorde mig med det samme tryg, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.

Jeg havde flere spørgsmål om behandlingen, som jeg godt vidste kunne være lidt specielle, men Rikke tog sig altid tid til at svare på dem grundigt og med stor indsigt, hvilket gav mig endnu mere tillid til hende. Det er tydeligt, at hun virkelig ved, hvad hun laver, og at hun brænder for at hjælpe sine kunder til at få det bedre.

Behandlingen var effektiv, men samtidig meget behagelig – jeg følte mig afslappet og fornyet efter massagen. Jeg vil helt klart komme igen, da jeg har fået den bedste oplevelse med både resultatet og atmosfæren. Hvis du leder efter en dygtig og tålmodig massør, der virkelig forstår sig på sit håndværk, kan jeg varmt anbefale Rikke.

December 8, 2025

Tusind tak for de varme ordm Helle 🌻
Det betyder rigitg meget at høre, at du følte dig tryg og godt hjulpet, og at behandlingen var effektiv og afslappende.
Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

Er blevet hjulpet flere gange når den…

Er blevet hjulpet flere gange når den gamle ryg strejker. Jeg kan varmt anbefale min massør! Efter mange år med en gammel og drilsk ryg har jeg endelig fundet en behandler, der både lytter, forstår problematikken og virkelig gør en forskel. Hver session er både grundig og målrettet, og jeg mærker tydelig forbedring efter hver behandling.

Det, der virkelig skiller sig ud, er kombinationen af faglig dygtighed, indlevelse og en rolig, tryg atmosfære. Jeg føler mig altid set og taget alvorligt, og teknikkerne bliver tilpasset præcis til, hvad min ryg har brug for.

Hvis du leder efter en massør, der ikke bare lindrer, men faktisk arbejder i dybden og hjælper med at løse problemerne, så kan jeg ikke anbefale Rikke højt nok. Min ryg har aldrig haft det bedre!
Morten

December 5, 2025

Kære Morten
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder virkelig meget at høre, at du får noget ud af behandlingerne.

Jeg gør altid mit bedste for at tilpasse behandlingen til din dagsform, og jeg prøver at være grundig og tage mig af de “skavanker”, jeg opdager undervejs. Så det er dejligt at høre, at du mærker forskellen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for den varme anbefaling.
Hilsen Rikke

Rated 5 out of 5 stars

Altid en god oplevelse hos Rikke

Altid en god oplevelse hos Rikke. Jeg kan kun anbefale hende, hvis du skal til massør.

October 27, 2025

Reply from Massøren i Vonsild

Kære Sonja, mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Det glæder mig meget, at du altid får en god behandling her.

Bedste hilsner, Rikke

God massage

Har altid en god oplevelse hos Rikke når jeg kommer med en ryg der skal fixes. Går altid derfra med en dejlig følelse af velvære og har kun gode erfaringer med massøren.

September 19, 2025

Reply from Massøren i Vonsild

Kære Tine, tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig, at du altid går herfra med en god følelse – det betyder meget. Vi ses næste gang.

Venlig hilsen Rikke

Rated 5 out of 5 stars

Det er altid en fornøjelse at komme…

Det er altid en fornøjelse at komme forbi Rikke med ømme muskler....
Jeg går derfra, let om hjertet og med fornyet vigør i mine skridt og ikke mindst, uden ømme muskler.
Tak Rikke

August 28, 2025

Reply from Massøren i Vonsild

Tak Hans, det er jeg glad for.
Venlig hilsen Rikke

Rated 5 out of 5 stars

Rikke er utrolig behagelig og meget…

Rikke er utrolig behagelig og meget kompetent. Kan tydeligt mærke forbedring efter jeg har været der. Hun tager lige helt tilpas fat så man kan mærke det men stadig holde det ud. Kan kun anbefales.

August 25, 2025

Reply from Massøren i Vonsild

Jeg er meget taknemmelig for du deler din oplevelse! Tak.

Take a closer look