I forbindelse med min datter og svigersøns bryllup, kom Karsten Sørensen og det var en stor fornøjelse. Indragelse af gæster og brudepar. Hans gode humor smittede på alle gæsterne, samt undring om hvo... See more
See what reviewers are saying
Jeg har oplevet Karsten 2 gange tidliger. Denne gang havde jeg selv booket ham i forbindelse med min 60 år fødselsdag. Karsten tryllebandt 55 herre i 40 min. Han er på en gang meget seriøs og samtidig... See more
Company details
Written by the company
Mentalist og psykologisk entertainer Karsten Sørensen. Underholdning til privat og erhvervsarrangementer med manipulationer, tankelæsning og forudsigelser.
9260, Gistrup, Denmark
- mail@mental-underholdning.dk
- mental-underholdning.dk
Fantastisk underholdende og mystik
Fantastisk underholdende, inspirerende og levende show. Han er mega dygtig og forstår at fange 80 medarbejdere i Vivabolig, lige efter en frokost. Alle gik hjem med en kæmpe oplevelse og et kæmpe spørgsmål, "hvordan gør han det???"
Pengene er rigtig godt givet ud og jeg gør det gerne igen. TAK til Karsten for et flot show.
Super fantastisk underholdning
Super fantastisk underholdning -
Utroligt og tankevækkende hvordan han kan læse folks vaner.
Absolut værd at overveje som underholdning til et selskab uanset størrelse
Vi blev underholdt i spænding i en times tid uden på noget tidspunkt at føle det langtrukken
Et godt og underholdende show
Et godt og underholdende show, hvor der både blev grinet og rynket med panden, for hvordan søren gør han lige det. Noget der har været talt om mange gange efterfølgende. Et show der helt klart kan anbefales.
Fantastisk underholdende
Fantastisk underholdende - alletiders ice-breaker i et selskab, hvor mange ikke kendte hinanden.
Underholdning i topklasse
Vi var 200 mennesker samlet til julefrokost, hvor det hele startede med Karsten leverede et fantastisk show. Vi var alle overrasket flere gange undervejs, hvor han virkelig sætter tanker i gang, samtidig med det var sjovt. En underholdende omgang, som var en god start på festen. Showet snakkes fortsat meget om.
De bedste anbefalinger herfra, hvis man ønsker underholdning i topklasse.
Spændende og tankevækkende…
Spændende og tankevækkende underholdning. Her er noget at snakke om efterfølgende..... Karsten er en yderst professionel og veloplagt entertainer.
Jeg har oplevet Karsten til et firma…
Jeg har oplevet Karsten til et firma arrangement.
Det var SÅ fedt et show! Vi var alle helt mindblown bagefter over hvordan han gjorde, samtidig med han underholdte os, inddragede flere i selskabet - det var virkelig top underholdning jeg klart kan anbefale, hvis man trænger til noget at tænke over :)
Vi tænker stadig over hvordan han dog kunne gøre flere af tingene her bagefter.... :)
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Karsten er super dygtig.
Ny og anderledes underholdning.
Kan varmt anbefales.
5 stjerne da der jo ikke kan gives flere
50 års fødselsdag med Mental Underholdning…
Jeg havde besøg af Mental Underholdning - Karsten Sørensen til min 50 års fødselsdag, der blev afholdt som en herreaften med 30 deltagere. Karsten er en outstanding performer som gav min fest en ekstra dimension, hvor alle var imponerede og facinerede over et fantastisk show. De bedste anbefalinger fra mig og mine gæster.
Fantastisk, spændende og fascinerende
Det var et fantastisk spændende og underholdende show. Det var en rigtig god blanding af Wauw og humor og vi var alle imponerede. Der blev både grint og snakket om hvor fascinerende Karstens mentale trylleri var og hvordan det kunne lade sig gøre.
Tak for virkelig god underholdning og for at være med til at gøres vores 40 års fødselsdagsfest til en aften alle vil huske 🙏☺️
Fantastisk show med…
Fantastisk show med overraskelsesmomenter og krydret med god humor
Firmafest
Vi havde Karsten forbi til en firmafest for 250 personer, og det var en kæmpe succes!
På kun 20-25 minutter nående han at have 7 personer på scenen, og havde fuldt opmærksomhed fra resten af festen.
Kan kun anbefales.
Fantastisk
Karsten havde vi hyret til at underholde til vores datters bryllup og ALLE uden undtagelse var fuldstændig målløse over hans evner samtidig med at han kørte en fed humor henover showet.
Der blev snakket om showet blandt gæsterne resten af aftenen og under morgenmaden dagen efter.
Tak for den fedeste underholdning Karsten, bestemt noget vi vil anbefale vidt og bredt.
Den sjoveste og oplevelse længe
Vi havde fornøjelsen af Karsten til en firmafest med omkring 45 deltagere. Det var et helt vildt sjovt og gennemført show, hvor alle blev involveret - et indslag der virkelig kan anbefales. Vi snakkede om det længe efter og selv her flere måneder siden, er vi mange der er dybt overraskede over hvor dygtig, sjov og underholdende han var.
Kæmpe ros og anbefalinger herfra, og helt sikkert også fra resten af Leki holdet 🙏
Vi havde Karsten til sommerfest i…
Vi havde Karsten til sommerfest i firmaet. Fantastisk show der bare fanger alle gæster og giver en masse snak bagefter. De største anbefalinger herfra:-)
Oplevelse ud over det sædvanlige
Oplevelse ud over det sædvanlige. Skøn og sympatisk mand der underholdte til et flot 12-tal. De bedste anbefalinger herfra.

Reply from Mental Underholdning - Karsten Sørensen
Det er bare en fantastisk oplevelse som…
Det er bare en fantastisk oplevelse som leveres af en rigtig sympatisk mand
Som en stor skole i en storby har vi en…
Som en stor skole i en storby har vi en meget sammensat elevgruppe. Det er svært at samle 350 elever om noget der fanger dem og gør dem interesserede. Karsten gør det med hans show som vi har booked 3 gange nu. Hver gang med stor succes
fedt indslag til firmafest
Det var super underholdning. Vi afholdte firma sommerfest med 45 mennesker fra Supervin, i et telt udendørs, hvor vi havde fået Karsten til at komme som det festlige indslag. Karsten er super god til det han gør og samtidig meget underholdende med jokes under vejs i showet. Vi var alle blown away og snakkede om det i flere dage efter! Kæmpe anbefaling herfra! og fed underholdning til firma fest frem for bare et musik indslag.