Mental Underholdning - Karsten Sørensen Reviews 177

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med min datter og svigersøns bryllup, kom Karsten Sørensen og det var en stor fornøjelse. Indragelse af gæster og brudepar. Hans gode humor smittede på alle gæsterne, samt undring om hvo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har oplevet Karsten 2 gange tidliger. Denne gang havde jeg selv booket ham i forbindelse med min 60 år fødselsdag. Karsten tryllebandt 55 herre i 40 min. Han er på en gang meget seriøs og samtidig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var 200 mennesker samlet til julefrokost, hvor det hele startede med Karsten leverede et fantastisk show. Vi var alle overrasket flere gange undervejs, hvor han virkelig sætter tanker i gang, samt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fornøjelsen af Karsten til en firmafest med omkring 45 deltagere. Det var et helt vildt sjovt og gennemført show, hvor alle blev involveret - et indslag der virkelig kan anbefales. Vi snak... See more

1. Corporate Entertainment Service
  2. Entertainment Agency

Written by the company

Mentalist og psykologisk entertainer Karsten Sørensen. Underholdning til privat og erhvervsarrangementer med manipulationer, tankelæsning og forudsigelser.

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Et forrygende psykologisk show

Karstens blev booket til at underholde ved et firmaarrangement og endte som aftenens samtaleemne. Hans evner er lige dele underholdende og forbløffende - og det fantastiske show blev leveret med underspillet humor og situationsfornemmelse. Han er super professionel, og der lå klare aftaler omkring tid, sted, opstilling osv. Meget betryggende.

February 9, 2023

Fantastisk underholdning!

Fantastisk underholdning!
Vi havde booket Karsten til at underholde os i et socialt arrangement i en kredsforening med ca 50 deltagere. Karsten slog fuldstændig benene væk under os. Alt fra booking til udførsel af showet har kørt helt kniv-skarpt og uden slinger i valsen. Jeg håber at kunne gøre brug af Karsten ved fremtidige lignende arrangementer.

January 20, 2023

Reply from Mental Underholdning - Karsten Sørensen

Tusind tak for den fine anmeldelse, det er jeg utrolig glad for

Fantastisk underholdning

Tankevækkende fantastisk underholdning
Jeg har oplevet Karstens show før, og bestemte at han skulle være et festligt indslag til mine forældres guldbryllup .
Karsten leverede igen underholdning i topklasse,
noget at tænke over, samt at snakke om efter han var færdig.
Jeg vil varmt anbefale ham som underholdning.
Og da man kun kan give 5 stjerne, må han jo nøjes med det

January 12, 2023

Hej Kent
Tak for din anmeldelse, jeg håber vi ses en anden gang :D

Rated 5 out of 5 stars

Karsten optrådte til vores julefrokost…

Karsten optrådte til vores julefrokost og alle var meget begejstret for hans show. Han fangede alle med sin humoristiske tilgang og hans fine show er stadig et stort samtaleemne ved frokostbordet den dag i dag. De største anbefalinger herfra!

January 12, 2023

Det var en stor fornøjelse at underholde jer ved Primo Tours / Aarhus Charter

Kampe oplevelse

Kampe oplevelse, også 2. Gang jeg så ham. Virkelig imponerende show. Gir en masse at snakke om til festen efter showet. Kæmpe anbefalinger herfra. Har set ham både til en fødselsdag og til julefrokost. Er godt til hvert et arrangement

January 13, 2023

Reply from Mental Underholdning - Karsten Sørensen

Det har været en fornøjelse begge gange :)

Fantastisk underholdning

Fantastisk sjov, dragende og eftertænksom underholdning. Underholdning for alle aldre. Karsten kan varmt anbefales 👌

January 14, 2023

Hej Stine
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for mig.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk underholdende og gribende…

Fantastisk underholdende og gribende show, der efterlader en med lidt mystik og dyb respekt 😊

November 12, 2022

Hej Helene

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for mig.
Rigtig god dag

Fødselsdag

Havde hyret Karsten til min 60 års fødselsdag.
Var lidt i tvivl, så ringede og talte med ham inden, han er meget behagelig, sød og rar.
Han får mine bedste anbefalinger.

September 8, 2022

Reply from Mental Underholdning - Karsten Sørensen

Hej Lene, det var en kæmpe fornøjelse at underholde til din fødselsdag.

Rigtig god dag

Top underholdning

Top underholdning. Genial oplevelse begge gange jeg har set ham

August 24, 2022

Hej Mattias
Tusind tak for din anmeldelse.
Det har været en fornøjelse at underholde jer.

Take a closer look