Mobilfynd.se Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag köpte en samsung S20 från denna sida, å jag köpte C Klass på den mobilen. Å då stod det att mobilen kunde ha många repor, men när jag fick min S20 så fanns det inte en enda repa på mobilen utan de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Efter mailkontakt och deras svar så kan jag bara säga som alla andra! Stay away! Verkar vara ett riktigt skojarföretag! Ställer en enkel fråga som de inte kan eller vill svara på. Brist på k... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dålig kommunikation. Skickat tillbaka en telefon som skulle undersökas och lagas (garanti kvar). Nu har det gått 1,5 månad och jag har inte fått svar på ett enda mail eller återkoppling kring mitt äre... See more

Rated 1 out of 5 stars

Varning! Ett riktigt blufföretag! Rent bedrägeri! De är inte ens värda en stjärna. Köpte en mobil som skulle vara i "toppskick". Batterikapaciteten var 70%. Följde alla instruktioner som står under "k... See more

Company details

1. Electronics & Technology

Information provided by various external sources

Mobilfynd.se säljer både nya och begagnade mobiltelefoner online. Vi har ett års garanti på alla våra modeller – och vi är helt ofattbart billiga!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jag köpte en mobiltelefon från…

Jag köpte en mobiltelefon från mobilfynd.se den är en LG G4 "gott skick", men den slutar fungera som det ska efter 2 veckor, efter den tredje veckan slutar den fungera helt. Därför har jag mailat mobilfynd 4 gånger under 4 veckor och berättat vad som hände men fick inget svar alls. Sajten är inte pålitlig! Det ska anmälas!

May 23, 2019

Anlita inte mobilfynd!

Jag önskar att jag gjort bättre research innan jag sålde mina telefoner till mobilfynd. De lovar pengar på kontot inom 20 vardagar och nu har det dröjt det dubbla! De svarar inte på mail när jag kontaktat dem och påtalat detta. Mycket konstigt då de var snabba på att svara under tiden före jag skickade in telefonen och de fått telefonerna och bedömde skick/ersättning mm. Jag kommer att gå vidare med detta! Anlita inte mobilfynd!!

May 19, 2019
Rated 1 out of 5 stars

oseriöst företag som lurar sina kunder!

Helt ofattbart vilken dålig service!
Vi köpte en IPhone X av dem. Enligt beskrivningen skulle den vara i ”toppskick”
Dvs i stort sett ny, alla funktioner skulle vara kontrollerade.
Vi fick en telefon som är i stort sett oanvändbar. Vi har flera gånger kontaktat mobilfynd utan någon som helst återkoppling. När vi sedan spärrade vår betalning från klarna hörde plötsligt mobilfynd av sig. Vi förklarade vad som var fel på telefonen och dem lovade att återkomma med återgärd... inte ett ljud har vi hört! Och nu har vi en svindyr telefon som inte fungerar.
Varnar alla för att handla hos dem!

May 12, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Har väntat lång att få pengar, DÅLIG

Har väntat läng att få pengar, som de lovat att ha kontrollerat mobil och klart på 20 dagar efter. Just nu är över 1 månad. Har mailat till dem flera ggr. Inget svar av de. Tänkt anmälan till ARN, har sparat allt mail och papper.

April 29, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Problem med frakt som kundtjänst löste...

Jag hade ett problem med hemsidan vid beställningen. Jag försökte beställa Postnord men det gick inte. Men jag debiterades som att det gick med Postnord trots att varorna sedan kom med Schenker. Därmed hade jag debiterats fel.
Men ett mail till Mobilfynd upptäckte de felet och som plåster på såren som återbetalades hela frakten och inte bara mellanskillnaden.
Mobilen som kom var i så bra skick som utlovats så den är jag också nöjd med. Men ett snabbt svar och bra bemötande.

February 10, 2019

Usel kundtjänst, långa svarstider

Just nu är jag väldigt missnöjd med Mobilfynd. Reklamerade en telefon på juldagen. Efter påminnelse mailade de den 21 januari att jag skulle skicka in den, men eftersom jag inte sparat returfraktsedeln har jag varken adress eller retursedel, så jag vet inte vart och hur jag ska skicka telefonen.

January 31, 2019

Hej Lena,

Vi beklagar att du inte är nöjd med hanteringen, mellandagarna är i regel en tid med låg bemanning då vi inte har resurser att bemanna kundtjänst till fullo. För att underlätta en snabbare hantering skickar vi med returfraktsedel i försändelsen vilket var oturligt i det här fallet att ni inte hade kvar. Vi har även information om returer på vår hemsida för att det ska gå snabbare än att invänta svar ifrån kundtjänst. Vi ska försöka göra detta tydligare i framtiden.

Enkelt och prisvärt

Enklast sätt att få prisvärd begagnad mobil utan krångel. Köpte en iPhone 6 som funkar än. Inte haft problem med den eller kontakten med företaget.

January 25, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Köpte en Huawei p20

Köpte en Huawei p20. Telefonen skulle vara i nyckick och det stämde bra. Inga repor eller skador. Hade dock problem med att få den att hitta simkortet. Tog kontakt med företaget men det visade sig att de bara hade en mailaddress. Jag mailade men det tog lång tid att få svar så jag skickade tillbaka telefonen. Men företaget ringde upp mig och sade att de mottagit telefonen och att den nu fungerade perfekt. Det hade varit en liten böjning på släden simkortet sätts i som gjorde att det inte fungerade men att han fixat det nu. Hur som helst var det mycket positivt att företaget ringde mig och vi kunde snabbt lösa problemet. Bad dem sända tillbaka telefonen och fick den efter bara 2 dagar och nu fungerar den perfekt. Påtalade att det inte finns möjlighet att ringa blir ett bekymmer många gånger för kunder. Jag tror att många dåliga omdömen beror på 2 saker. Dels att är man nöjd skriver man mer sällan ett omdöme än om man är missnöjd. Därför ligger det säkert en hel del nöjda kunder mellan de dåliga omdömena. Sen att det inte finns möjlighet att ringa retar folk och det får kunder att känna som att företaget gömmer sig. Vore det möjligt för företaget vore det bra om de fixade så man kunde nå dem via telefon.
Nu löste sig min affär bra och telefonen är i det utlovade skicket. Hade företaget haft också ett telefonnummer och inte bara en mailaddress hade det blivit 4 stjärnor.

January 23, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Har köpt alla mina Iphones där på…

Har köpt alla mina Iphones där på senare år.
Dom har varit i bra skick och funkat perfekt!
Jag är mästare på att kasta mobiler i sjön, åka iväg m dom på biltaket mm..
Så jag är väldigt nöjd m mina begagnat-köp hos mobilfynd!
Min räddare i mobilnöden! 😅 //Sabina

January 22, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Inga pengar efter hävt köp!

Hej, tyvärr inga som helst stjärnor till dettaföretag. I början var de mycket tillmötesgående och vi returnerade en lphone två ggr pga. en krånglande skärm. Då detta tyvärr inte hjälpte såskrev jag att jag ville häva köpet! Jag fick då en returadress dit telefonen skickades. Sedan drog det ut på tiden och de skyllde på att de inte tagit emot ngn telefon...Men jag hade per e-post fått en bekräftelse på att de tagit emot telefonen och då backade de och påstod att de blandat ihop mig med en annan kund. Där är vi nu sedan en lång tid tillbaka. Alltså de har i sin förvaring en telefon värd 1600,00 kr som vi äger! Och jag vågar påstå att vi inte kommer att se några pengar eller telefon, dvs det här är lika med stöld! Så tyvärr kan jag bara att starkt avråda ifrån att ha något med detta företag att göra! // Elisabeth

January 22, 2019

Noll stjärnor

Noll stjärnor.

VARING FÖR DETTA FÖRETAG!!!!

Sålde min mobil till dem för 6 veckor sedan. Inga pengar, svarar aldrig på mail. Livsfarligt företag. Att de inte skäms!?

January 15, 2019

Hej Stefan,

Vi beklagar att du är missnöjd med detta ärende. Vi tog emot en defekt telefon som hade moderkortsproblem som varken gick att starta eller återställa. När en telefon inte ens går att starta så lämnar vi över den till en tekniker som försöker med olika metoder att åtgärda problemet, detta för att om vi kan avgöra att problemet går att reparera så kan vi erbjuda ett högre pris. Tyvärr är en sådan undersökning en mer tidskrävande process och vi skulle ha varit bättre på att informera om det. När vi tog emot telefonen så var det strax innan jul och vi hann inte utföra en grundlig utredning av telefonen förrän personal var åter från julledigheten.

Nöjd med mobilfynd

Nöjd med mobilfynd. Har både köpt mobil och sålt några mobiler till dem. Det tog lite tid faktiskt (några veckor) när jag sålde mobilerna så jag var lite fundersam då, men allt gick igenom utan problem till slut så jag tycker ändå att det var mycket smärtfriare än när jag sålt mobiler via blocket.

Jag undrar lite vad som hänt med de som är extremt missnöjda. Det funkade bra för mig iallafall.

January 6, 2019

Reply from Mobilfynd.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme Johan! Och tack för tålamodet när det tog lite längre tid än väntat. Lite lustigt är faktiskt att några lämnar 1-stjärniga betyg med hot om anmälan när de inte får svar på mail samma dag, trots att vi hanterar ärendet inom ett par dagar, men du ger oss 5 stjärnor trots att det tog några veckor vilket vi är mycket tacksamma för :)

Varning!!

Vill inte ens ge en stjärna till detta så kallade företag!!!!
Vad ni än gör, skicka inte in era mobiler till försäljning till dem, för de kommer bara att behålla dem utan att betala ut några pengar och låta bli att svara när ni försöker kontakta dem!
Nu har jag tröttnat på att maila dem utan svar (fem gånger sen i somras) nu tänker jag polisanmäla dem och anmäla dem till ARN. Det kommer inte att ge mig mina mobiler tillbaka, men det kanske kan hindra någon annan från att anlita dem och också bli lurade.. :(

Uppdatering 21/12:
WOW!!
ÄNTLIGEN ett svar ifrån er!!
Efter att ha försökt att kontakta er i ett halvår (med kontonummer och ordernummer..)
Jag har nu återigen skrivit till er via er hemsida och ger er en sista chans att svara mig, gör ni det så ska jag gladeligen fundera på att omvärdera min nuvarande recension av ert företag!

December 4, 2018

Reply from Mobilfynd.se

Det är svårt att bemöta detta då vi inte har någon information om vilket ärende det gäller.
Vi har gått igenom våra inköp under året och har idag ett handfull ärenden där vi inte har fått rätt konto nummer ifrån kunden som har skickat in sin telefon, vilket är orsaken till att vi ännu ej betalat ut pengar. Då skickar vi epost till kunden och ber om korrekta konto uppgifter och inväntar dessa, men ibland får vi aldrig svar, dock ligger dessa ärenden alltid kvar under bevakning från oss. Vi har verkat under många år nu och givetvis bygger hela vår affärsidé på att ha nöjda kunder som får bäst betalt av oss. Vi beklagar om ditt ärende har på något sätt hamnat mellan stolarna, kontakta gärna vår kundtjänst med ditt ordernummer så tar vi tag i det. Med vänlig hälsning, Mobilfynd.se

Rated 1 out of 5 stars

Anlita aldrig detta företag!

Vi köpte en telefon av dem för ett år sedan. Den fungerade inte. Vi skickade in den för lagning. Fick tillbaka den utan förklaringar. Den fungerade fortfarande inte. Har sedan dess försökt nå dem. Nästan omöjliga att nå. Efter över ett halvår bad de oss skicka in den igen. Sedan dess har inget hänt. Får inga besked. Totalt oseriöst!

September 17, 2018
Rated 3 out of 5 stars

Sämsta kommunikation

Sämsta kommunikation
Har använt mobilfynde.se flera gånger. Mest för någrsa år sedan. Då fick man ringa om något var fel. Nu är det helt hopplöst. Beställdes för 3 veckor sedan. Har ändå inte fått mobilen. Fick ett kollinummer för 5 dagar sedan. Fortfarande ingen mobil. Dålig kommunikation. Har en besviken dotter

Edit: fick mobilen idag. Den funkar bra.

August 7, 2018

Hej Vicki,

Vi fick din beställning på eftermiddagen söndag 22 juli 2018, normalt brukar vi skicka nästkommande vardag, men vi ser att den här telefonen skickades först den 3 augusti. Vi ber om ursäkt för förseningen, det var under en period då vi hade låg bemanning p g a semestertider. Vi är glada att du är nöjd med telefonen!

Rated 2 out of 5 stars

Fick äntligen svar efter 3…

Fick äntligen svar efter 3 e-postmeddelande att de mottagit min retur. Detta var 18/6 och jag har inte hört ett ljud från dem sen dess. Det var en Phonepad 2 som var helt död och inte gick att ladda. Hur kan man bara bete sig så. Köra uttröttningsteknik. Hör jag inget svar ska jag gå vidare med detta. All e-postkonversation är sparad liksom inlämningskvittot för returen. Stor besvikelse och frustration.

July 24, 2018

Aldrig igen

Usel service

Köpte två begagnade iphones från Mobilfynd.se i maj. Den ena var i princip inte användbar då det inte hördes något i den när någon ringde upp och pratade. Returnerade mobilen och efter någon vecka ville jag kolla upp om den kommit fram, vilket den inte hade. Svaret från kundtjänst på Mobilfynd var ungefär "vem bryr sig". Rejält otrevligt och också anonymt svar från kundtjänst. Ingen kundservice och ingen känsla för hyfs. Hur tänker man som företag då? Att man kan behandla kunder hur som helst, eller?

June 26, 2018

Reply from Mobilfynd.se

Vi har ingen kund som heter Maria som köpte 2 st iPhone i maj 2018 så detta ärende är dessvärre omöjligt för oss att undersöka och besvara.
Vi kan garantera att ingen på kundtjänst någonsin har svarat "vem bryr sig". Om en produkt slutar fungera inom 12 månader från köpet så gäller vår funktionsgaranti, då får man returnera produkten och antingen repareras den eller så skickar vi en ersättningstelefon.

Rated 1 out of 5 stars

Skickade en låst telefon som skulle …

Skickade en låst telefon som skulle varit olåst. Svarar inte på mail om hur vi kan lösa det. Oseriöst företag. Varning!

December 10, 2017

Reply from Mobilfynd.se

Vi har inte möjlighet att följa upp detta ärende närmre då vi saknar möjlighet att spåra beställningen. Vi ber om ursäkt om det är så att vi har skickat en operatörslåst telefon istället för olåst. Vi byter naturligtvis ut den, kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look