Jag köpte en samsung S20 från denna sida, å jag köpte C Klass på den mobilen. Å då stod det att mobilen kunde ha många repor, men när jag fick min S20 så fanns det inte en enda repa på mobilen utan de... See more
See what reviewers are saying
Efter mailkontakt och deras svar så kan jag bara säga som alla andra! Stay away! Verkar vara ett riktigt skojarföretag! Ställer en enkel fråga som de inte kan eller vill svara på. Brist på k... See more
Dålig kommunikation. Skickat tillbaka en telefon som skulle undersökas och lagas (garanti kvar). Nu har det gått 1,5 månad och jag har inte fått svar på ett enda mail eller återkoppling kring mitt äre... See more
Varning! Ett riktigt blufföretag! Rent bedrägeri! De är inte ens värda en stjärna. Köpte en mobil som skulle vara i "toppskick". Batterikapaciteten var 70%. Följde alla instruktioner som står under "k... See more
Company details
Information provided by various external sources
Mobilfynd.se säljer både nya och begagnade mobiltelefoner online. Vi har ett års garanti på alla våra modeller – och vi är helt ofattbart billiga!
Contact info
Sweden
- mobilfynd.se
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Suveränt att enkelt kunna handla en …
Suveränt att enkelt kunna handla en billig begagnad mobil på internet. Telefoner är så bra nu för tiden att det inte spelar någon roll om det är förra årets modell fast det är ju en tredjedel av priset.

Nöjd med mobilen
Nöjd med mobilen, men de tog några dar att få svar på mejlen för jag ville veta vilka telefoner som har bank ID. Vore bra om de står på hemsidan.

Bra pris
Bra pris, telefonen var framme efter 3 dagar. Bättre och smidigare att handla begagnat på nätet med garanti, än från en privatperson tycker jag.

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
Dålig kontakt svårt att reklammera felaktig telefon
Har gjort en polis anmälan och även gjort en anmälan till allmänna reklammationsnämden. =ARN
Köpte en mobil som inte fungerade i ljudet.
Enligt dem var det inget fel på mobilen trots att jag har 4 vänner och bekanta som kan intyga att ljudet försvann och kom tillbaka hela tiden. Skickade tillbaka mobilen och fick inget svar på 3månader!!! Blev därefter erbjuden en annan telefon i topp skick för en ny kostnad emellan annars skulle de skicka tillbaka den defekta. Jag accepterade dumt nog den andra telefonen och betalade via lösen på posten och det var inte alls den utlovade mobilen utan en annan och inte alls i topp skick.
VARNING... SKITFIRMA...

VARNING för detta företag
VARNING för detta företag! När min telefon började krångla, fick jag inga svar på mina mail och det finns inget telefonnr att ringa. Riktiga lurendrejare!! Kommer aldrig handla av dem igen!!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.