Net1 Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Frygtelig frygtelig dækning. Svinger mellem 1 og 0 streger. Har endda prøvet og stille router udenfor i Odder, stadig kan jeg ikke engang se DR 1,,eller læse min Facebook. 60km fra kysten min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nett 1 forbindelsen virker perfekt i vores sommerhus i Sverige, hvor vores mobil net forbindelse kun virker meget sporadisk - den er opsagt. Begge vores pc'ere samt min iPad fungerer upåklageligt. Vi... See more

Rated 2 out of 5 stars

Mange af kunderne har både PC og Mac i deres netværk. Disse kunder skal ændre modemets kryptering for at Mac´erne skal kunne fungere. Den skriftlige support kom med en ubrugelig uddybning af den trykt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fri retur ret de første 14 dage, 149 kr de første tre mdr. !!! Jeg modtog produktet d. 11.aug. Ringede igår og bad om returlabel da produktet overhovedet ikke fungerer hos mig. Modtager idag faktura g... See more

Company details

1. Mobile Network Operator
  2. Internet Provider

Information provided by various external sources

Net1 leverer høj kvalitet og moderne løsninger af mobilt bredbånd til blandt andet befolkningsgrupper, der tidligere har haft dårlig eller ingen adgang til nettet. Der arbejdes hele tiden på at videreudvikle nettet i Skandinavien samt opgradere dækningen.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super fint :) - Sydfyn

Jeg valgte at prøve Net1's mobile bredbånd da det lød meget tiltalende - og kan kun sige at det fungerede super fint, dog levede bredbånds hastigheden ikke op til min egen forventning og behov.

Med en retningsbestemt udendørs antenne fik jeg mit net op på 10-12mb/s med en afstand på ca 12km til sender hvilket svarede fint overens med hvad kundeservice sagde at de kunne leverer :)
Havde dog selv håbet på et sted over 20mb/s men det var rent ønsketænkning :)
Da vi allerede kan trække 10mb/s igennem vores kobber ledninger var dette produkt ikke noget for os.

Kundeservicen giver jeg fuldt hus i stjerner * * * * * der har ikke været det mindste når jeg har ringet - super venlige og kompetente mennesker at snakke med.

Men hvis du bor et sted hvor du har dårlig kablet forbindelse så kan jeg kun anbefale at prøve Net1! det kan være de kan trylle lidt for dig :)

June 7, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Godt forsøgt, men ikke god nok

Opdateret den 3. maj
Nedgraderer til 1 stjerne da jeg synes at kundeservice udtrykker sig ret ringe, generelt. Også herinde ... Det understøtter min opfattelse af, at I savner lige realitetssans i forhold til jeres produkt kontra den markedsføring i fører frem.

Da jeg havde snuset lidt til markedet, bestilte jeg en bredbåndspakke med mulighed for optimal udnyttelse af 4G og ikke mindst, muligheden for ubegrænset bredbånd. Andre udbydere af samme produkt, har en øvre forbrugsgrænse.

Bosiddende i Svendborg Centrum tænkte jeg at have en fair chance for at opnå rigtig god hastighed. Forhåbningen var stor, da jeg bor tæt på nærmeste antenne!

Det startede skidt da jeg fandt pakken i hent selv pakkeposten. Min pakke havde været åbnet. Hjemme og med strøm indenfor afstand var jeg håbefuld. 4 forsøg senere var jeg blevet klogere. Prøvede på begge etager i mit hus, i alle mulige retninger og testede hver gang med et LAN stik.

Den bedste måling jeg fik kom op på 4.5 mbit download - den ringeste 0.5. Mit arbejdsmobil som kobler på TDCs netværk henter gennemsnitligt 50 mbit download, mens familiens mobiler som logger på Telenor, rammer omtrent det samme.

Jeg tror at I lidt satser i jeres markedsføring. Håber at det går. Det går ikke. Jeg er skuffet over at I, midt i en af Fyns største byer, i den grad halter efter selv med en antenne indenfor afstand.

Nu vil jeg tage ned på posthuset og returnere jeres ting og fortsætte med at bruge mit 12 mbit bredbånd fra Telenor.

April 28, 2016

Elendigt

Det er simpelthen det værste møg jeg nogensinde har haft med at gøre. Jeg anbefaler Net1 til absolut ingen! Med mindre du ønsker at betale en formue for internet som ikke virker.......

April 21, 2016

Reply from Net1

Hej Michelle-Victoria. Tak for din anmeldelse, som vi er meget overrasket over.

Jeg har netop forsøgt, at kontakte dig, desværre forgæves.
Jeg kan se i loggen, at du ikke har været i kontakt med os, i den tid du har haft abonnementet.

Ligeledes kan jeg se, at du bruger mere end 5 gange så meget data, som vores gennemsnitskunde.
Derfor vores overraskelse over denne anmeldelse.

Vi hører meget gerne fra dig, så vi kan afhjælpe udfordringen.

M.v.h. Hanne
Net1

Virker efter begyndervanskeligheder.

Kan ikke sige andet end det virker fint i vores sommerhus efter nogle bump på vejen. Den sidste stjerne får i ikke inden jeg kommer derop igen og ser om den sidste opdatering har hjulpet på udfald.
Så længe jeg kan ha mellem 10 og 15 Mbit afhængig af antal på nettet og vejrlig. Så kan de andre udbydere rende og hoppe med deres 0,5 og op til max 3 Mbit.
Mvh Jan.

February 3, 2016

Ufattelig dårlig hastigheder

Jeg har med Net1 under 1 MB/s. Net1 har givet mig længere prøvetid; men det hjælper jo ikke på min hastighed. Jeg har fuld signal, så det ligger i Net1s regi.
sidst fik jeg en mail, hvor der stod: du er blevet kontaktet af Net1, så vi antager alt er ok. NEJ NEJ

Net1 må virkelig gøre noget, hvis jeg skal overveje fortsat at være kunde.
Jeg giver dem 1 uge mere, og så nyt indlæg her i trust.

January 9, 2016

Lav hastighed

I flg Net1 og deres dækningskort er der fuld dækning hvor vi bor. Modsat andre selskaber der maks kan trække 5 mb ind til os, har Net1 i starten været oppe hele 15 mb !!
Det er så kun sket én gang for den har siden ikke været oppe på den hastighed.
Her til aften oplevede vi at der ikke var hastighed nok. Vi tjekkede forbindelse på bærbar og modem. Fuldt signal. Men lav hastighed. Det sker lidt for tit og i forhold til hvad vi betaler, havde vi måske været lige så godt stillet med det gamle selskab, som kostede ca halvdelen af det vi giver nu. For hastigheden er den samme.
Her til aften målte jeg på kablet. 5 mb ned og 5 mb op. Fuldt signal styrke over hele linjen. Det giver ingen mening.
Vi har sagt abonnementet op nu og går tilbage til de gamle Master og mere stabil hastighed.

December 8, 2015

Dårligt produkt. Og laaaaaang leveringstid

Har lige modtaget min router dagsdato, selvom jeg havde bestilt den d. 23. November.
Nu har jeg brugt den et par timer, og det fejler konstant og efter flere hastighedstest ender den fortsat og konstant på 1/1 Mbit.
Men har lige sendt et tilsvarede produkt tilbage til Oister , så tror bare jeg holder mig fra simkort baseret bredbånd.

Mit Telia internet på min iPhone kører min 5/1 Mbit, så det er til grin at det ikke er hurtigere og, så med ekstern antenne.

God jul :)

December 4, 2015
Rated 3 out of 5 stars

4G er ikke godt

For nyligt blev 3G skiftet til 4G, og det var ikke en god oplevelse for os.
Vi bruger forbindelsen i Höör i Sverige, og har altid været meget tilfredse med dækning/forbindelse/hastighed.
Men efter 4G er det blevet ringe. Hastigheden er nedsat, det fryser og går tit helt i stå, dvs ingen netforbindelse.
Det er rigtigt ærgerligt, da vi har været meget glade for 3G forbindelsen.
Vi overvejer nu andre muligheder for internet i sommerhuset, øv.
Det skal lige tilføjes, at vi har haft kontakt til Kundeservice, som bla tjekkede, om der var problemet med senderen i Hörby. Det var der ikke.
Routeren blev også tjekket på vores hjemmeadresse i Rødovre, og der var den helt OK.
Så???

November 19, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Kompetente og engagerede medarbejdere sikrer super service

Jeg bor i et område med meget dårlig dækning. Net-1 har ydet mig stor hjælp og støtte med optimering at mine modtagerforhold, og dermed sikret mig en god og stabil modtagning.
Inden hjælpeforløbet gik i gang, kunne jeg max. downloade 0,2 - 1,5 Mbit, og nu ligger det på 5 - 9,5 Mbit.
Net-1 vil jeg til en hver tid anbefale til fast internet-forbindelse, som et godt alternativ til de øvrige leverandører.
Super at man også her selv kan vælge abonnement efter eget forbrug, uden smarte tillægsydelser.

November 18, 2015

Tålmodig, venlig og pålidelig

De få gange, der har været problemer, har der siddet en tålmodig og venlig person i den anden ende af telefonen, der på en let forståelig måde, har guidet mig igennem diverse procedurer, der har fået problemerne løst.
Det er med Net1 lykkedes at få hul igennem, i et ellers sort hul på Sjællands Odde.

November 18, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt og god service

Den nye router til 4G fungerer fint i vores hus i Sverige som ligger afsides. De få gange jeg har haft brug for support og vejledning hos kundeservice, har jeg mødt velvillighed og kvalitativ behandling.

November 17, 2015

Hastigheden passer ikke

Har lige hentet en router samt udendørsantenne hos en forhandler i Odense.
Tdc har jeg også, 3 ligeså, nu søgte jeg efter en hurtigere forbindelse, end TDC kan levere i fast kabel og ditto 3 efter at de har ændret positioner på de to master i nærmeste nærhed.
Iflg Net1 er der mulighed for op til 35 Mbit - iflg kundemedarbejder skulle jeg regne med 20 Mbit fra Tommerup senderen, som jeg kan se med det blotte øje. Fuldt skrald på medleverede antenner, men ingen hastighed.Så installering af udendørsantenne pegende mod tommerup senderen som jeg fortsat kan se. Ingen ændring fortsat omkring 6 Mbit i download og tilsvarende i upload. Har reset'et router for at fejlminimere. Testet igen. Samme resultat. Kom igen Net1 selvom 3 har ændret på deres retning af sendeudstyret, så er de fortsat dobbelt så høje i download. Bevares i har ubegrænset download som koster det samme som hos 3 for 200 GB.
Jeg har den bedste dækning hos jer, men en ret dårlig hastighed uanset hvad. I disse tider hvor alt er digitalt, så er hastigheden meget meget vigtig.
Jeres kapacitet er åbenbart for lille.
Jeres kundemedarbejder jeg talte med forud for afhentning af udstyret, bedyrede, at der ikke var problemer på Tommerup senderen - om jeg er harm - ja gu er jeg så.
Kurt Sveistrup
Ruegyden 56
5250 Odense SV

Ja nu er der så gået lidt tid, og hastigheden er faldet yderligere.
Nu kl 18.13 er downlod og upload hastighederne således:
Download 1.86 Mbit
Upload 2.82 Mbit

November 6, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Det ku' være så godt.....

Jeg har nu haft Net1 i en uges tid. Første dag havde jeg 12 Mbit down og 4-5 stykker up. Det så meget godt ud. Men jeg havde regnet med større hastighed, når det nu bliver kaldt 4G. Ringede til kundeservice og fik at vide at 12 Mbit det var rigtigt godt.
Men det var så også kun den ene gang jeg havde det.

Ofte ligger hastigheden mellem 1,5 til 4 Mbit down. det er ikke godt nok til at streame på f.eks youtube. man kan ikke have en Skype samtale uden den hakker.
Min hastighed lige nu er 4/2.Mbit Sommetider mister jeg helt forbindelsen og skal reconnecte til netværket før det virker igen.,

Det skal siges at jeg bor midt i en by hvor det rigtige 4G ligger på 30-50/5-10. Mbit.

Det gør ingen forskel om jeg benytter den medfølgende antenne eller ej. Og det er ligemeget hvor routeren står og om jeg er tilsluttet via Wi-Fi eller med ledning til routeren.

Overordnet set er nettet ustabilt og ubrugeligt ved enhver form for streaming. Skal man på Facebook eller tjekke mail kan det lige gå an. Selvom billeder ofte ikke vises og videoer kan man godt glemme alt om.

I den tid jeg har haft Net1, har jeg brugt mere data på min mobil som 4G hotspot (det er stabilt) og min nabos elendige Wi-Fi ... som stadig er bedre. For det meste er Net1 simpelthen for langsomt.

Signalstyrken på routeren er 4 uf af 5 på indikatoren, så det er ikke forbindelsen til antennen det kniber med.
Jeg kan simpelthen ikke forstå det kaldes 4G. Det fungerer som GSM eller dårlig 3G.

Selve servicen har været fin. Hurtig levering og hurtig respons på telefon til kundeservice. Men selve produktet er desværre kun 1 stjerne værd. jeg vil ikke anbefale det.

October 15, 2015

Reply from Net1

Hej Jess. Tak for din anmeldelse.

Jeg kan forstå, at du i dag har talt med min kollega, og i har lavet en aftale.
Vi er glade for, du giver det et forsøg mere.

God weekend.

Mvh. Hanne
Net1

Svigtede forventninger totalt

Bestilt og fået Net 1 pakke med forventningen om at Net 1 kunne give bedre forbindelser ved kysten til Storebælt. Skulle bruges som navlestreng ved DM for en masse unge sejlere, og test i ugen op til viste fin forbindelse og hastighed.
MEN LIGE NETOP WEEKENDEN hvor stævnet var og forbindelsen var af afgørende betydning svigtede Net 1 totalt. Forbindelse til boksen far ok, men derfra og til internettet var der ingen forbindelse.
Alle forsøg på reset eller genstart var forgæves.
Henvendelser til kundeservice fortalte blot at de havde lukket og hjælp kunne findes ......på internettet !!!!
Efter at have kontaktet kundeservice (og opsagt mit abonnement) fortalte de at der var en opdatering på vej ud, så ville rette de problemer der havde været.... Fed besked.

October 9, 2015

Hej Claus

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse.
Når man opgradere et netværk, som vi har gjort, så kan der være en periode, hvor der er udfordringer.
Vi arbejder på, at få finjusteret masterne, de steder hvor der har være udfordringer.
Det er meget vigtigt for os, at alle har en god oplevelse. Derfor er det også, en arbejdsopgave vi tager meget alvorligt.

Mvh Hanne

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig teknik og dårlig service

Har haft min net1 erhvervsforbindelse i årevis og det slår aldrig fejl at når jeg skal bruge den så fungerer det ikke eller den er alt for langsom(modem hastighed). Jeg har flere gange måttet opgradere min datapakke på mit gsm abonnement hos et teleselskab for at kunne arbejde under alle forhold. Nu har jeg fået den nye boks og fik pludseligt brug for forbindelsen til en hastesag og selvfølgeligt virkede det ikke.

Skrev til support at der ikke var forbindelse og først 2 dage senere hørte jeg fra dem. På det tidspunkt var forbindelsen kommet til live men kørte med en hastighed på 20-40kb som et modem i 90'erne. Hvordan skal jeg seriøst kunne arbejde med det ? En supporter ringede mig op og spurgte om ikke bare alt var iorden nu, forklarede hvor langsomt det kørte og svaret til det var "Nå" og det kunne han ikke forstå og en masse ligegyldigt sludder.

Så fik jeg nok at det hele og sagde at nu skulle forbindelsen siges op. Let triumferende gjorde supporteren mig opmærksom at jeg altså havde 3 måneders opsigelse selvom Net1 jo har misligholdt kontrakten groft !! Ikke bare dårlig teknik, men de holder også selv fast på at man skal betale tiden ud for noget der ikke virker og som man ikke ønsker mere.

Hold jer langt væk fra Net1, deres system er en god ide men de misligholder deres centraler. Jeg har flere gange konstateret at problemet ikke ligger i forbindelsen mellem min boks og centralen, men mellem deres central og internettet. Køb istedet en wifi forstærker til båden og brug havnens wifi og glem alt om Net1.

October 3, 2015

Manglende forbindelse

Jubii min router er kommet - hurtigt 4 dage efter bestilling. Perfekt.
1. dag super forbindelse hele dagen - hold op hvor var jeg glad
2. dag pludselig er forbindelsen limited - jeg har abb. med "altid på". Hele dagen har forbindelsen hakket sig igennem - on and off - connected / limited. Nu er jeg spændt på hvad 3. dag (i morgen) buder på.

October 2, 2015

Hej Janne.

Siden vi talte sammen, kan jeg se, at du trækker data.
Så jeg går ud fra, at du er glad igen.
Hvis du mod forventning er uenig, så tag endelig fat i mig på 38414141.

Mvh Hanne

Rated 1 out of 5 stars

Der sker intet, meget hurtigt

Dyrt, dårlig kundeservice, og laaaaaang leveringstid if any?, de opdaterer ikke deres hjemmeside.

Kan klart ikke anbefales

August 31, 2015

Hej Anders,

Tak for din tilbagemelding og din uddybende feedback i forbindelse med vores samtale.

Jeg er ked af, at din router ikke nåede frem inden weekenden, hvor du skulle bruge den. Vi bestræber os på at behandle og afsende alle ordrer inden for 48 timer, men i dette tilfælde har vi lavet en fejl, så din ordre ikke kom afsted som planlagt. Da du kontaktede os fredag var det desværre for sent at rette op på fejlen inden weekenden, hvilket vi beklager mange gange.

mvh. Troels, Net 1

Rated 2 out of 5 stars

Advarsel mod 'Nu & Da' abonnement!

Jeg blev tilbudt 'Nu & Da' abonnement, da vi ikke brugte modem så meget; dels fordi dækningen var enorm ustabil, og dels at hastigheden var kraftigt underlegen vores mobiltelefoner.

'Nu & Da'-abonnementet koster 49,- kr. i døgnet(!) når modem er tændt. Var så naiv at tro, at det var 49,- kr. pr. registrerede måned + forbrug.
Dvs. at vi i juli måned 2015 kørte rundt i vores autocamper med modem tændt, og dvs. at hver gang modem fangede et signal, bonger den 49, kr./døgn. Nu var det så heldigt, at signalet var dårligt mange steder da vi kørte rundt, så det blev kun til 9 gange 49,- kr. i juli, dvs. 441,- kr. + 2 gange faktura-gebyr, i alt 539,- kr. for ca. 9 dages tvivlsom internet-dækning.
Det kan man få meget internet for hos en teleudbyder.

Så good-bye 'Net1', det har været et dyrt bekendtskab pr. Mb. Heldigvis har fx. teleselskabet Telia et tilbud med 10 Gb internet i hele europa for 99,- kr. - pr. måned, vel at mærke... 😊, og det er 'piece of cake' at dele sin internet fra fx. sin iPhone.

Vh.
X-kunde

August 26, 2015

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse. Det er meget værdifuldt for os at modtage konstruktiv kritik, så vi konstant kan forbedre os for i endnu højere at kunne levere det produkt, som vores kunder efterspørger og den service, de forventer.

Jeg er oprigtigt ked af at høre, at du ikke har fået tilstrækkelig information, da du skiftede til Nu & Da abonnement. Abonnementet er tænkt som et fleksibelt alternativ til de af vores kunder, der kun bruger os som backup eller som et sæsonabonnement nogle få dage eller uger om året. Abonnementet har ingen månedlig udgift, og man betaler således kun for de dage, man bruger internettet.

Jeg kan forstå, at du har haft en god snak med min kollega, og at I sammen har fundet en løsning. Jeg håber, at du vil få en god oplevelse på vores nye 4G netværk til næste campingsæson.

God weekend.
Mvh. Troels, Net 1

Troværdigheden har nået lavmålet

I anledning af Net1's opgradering til G4 fik vi brugere et brev, hvori der stod, at vi i slutningen af juli ville modtage en ny router.
Ergo tilpassede jeg min opgave som naturfotograf til at vente med at tilbringe 2 måneder i Norden til august og september.
Sidste dag i juli ringede jeg for at høre, hvor routeren blev af og fik det svar, at »den bliver afsendt på mandag, så har du den senest fredag«...?? Skulle der kunne gå en arbejdsuge for at få fremsendt en pakke? Det lugtede af usandhed.

Jeg forespurgte, om jeg kunne køre til Valby for selv at hente routeren, men nej, den havde de ikke liggende.

I brevet stod ligeledes, at man skulle indtaste leveringsadressen, hvilket jeg kort efter modtagelsen af brevet forsøgte uden held (kø på linien?). Nå skidt, for de havde jo den rette adresse. Men en dag havde Net1 spærret min netadgang og skrev, at de havde mailet og SMS'et til mig for at få leveringsadressen (2 usandheder mere, for jeg har aldrig hørt fra dem!), så ikke før dette var i orden, kunne jeg efter en tid igen komme på nettet.

Routeren ankom først den 9. august og med 9 dages forsinkelse kan jeg komme afsted på en stærkt forkortet ekspedition.

Der står også i brevet, at Net1 dækker i hele Skandinavien... Tja, ikke alene har man problemer med at finde rundt i kalenderen, geografien er heller ikke deres spidskompetence - den virker nemlig ikke i Finland! Og for resten var der ingen forbindelse i Børgefjeldet.

Jeg ville også gerne kommentere Net1's service, men den har jeg altså endnu ikke mærket noget til.
Selvfølgelig vil jeg gerne ha' givet en anden karakter til jer, men jeg kan ikke gi' lavere end den ene stjerne...

August 22, 2015

Hej Ole

Tak for din tilbagemelding, som er meget vigtig for os.

Jeg beklager hvis vi har sendt dit modem for sent, jeg håber trods alt det er kommet godt frem.

Net 1 dækker ikke i Finland, og vi har mig bekendt aldrig sagt vi dækker i Finland. Jeg har ikke kunnet finde nogen kilder, der inkluderer Finland i Skandinavien, men jeg beklager vores information har givet anledning til forvirring.

Jeg ville faktisk gerne have snakket med dig for at opklare miseren, men jeg har ikke nok information til at finde dig i vores system.

Husk også at 4G bliver udrullet løbende over de næste 8 uger, så tag både dit nye og dit gamle modem med for at være sikret dækning.

Mange venlige hilsner

René