See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi føler os virkelig snydt med købet af Kalenderlyset julekalender. Troede at den støttede butikkerne i Kalundborg. Men flere ting skal findes på nettet hvor man så skal betale fragt. En kop kaff... See more

Rated 5 out of 5 stars

Som leverandør til Nord gennem 5+ år, har jeg kun positive ting at sige om virksomheden. Bliver behandlet både professionelt og som en del af holdet - og derudover, bliver min regninger altid... See more

3.7

Typically replies within 2 weeks

Julekalender

Til tiden
Som aftalt
Og lever helt op til forventningerne om en julekalender med overraskelse

December 15, 2025

Reply from nord

Super - Dejlig at du virker tilfreds med din Kalender.

Rated 1 out of 5 stars

Vi føler os virkelig snydt med købet af…

Vi føler os virkelig snydt med købet af Kalenderlyset julekalender.
En kop kaffe i K.P kaffe kunne vi ikke få, da butikken lukkede for 3 år siden. Og de nuværende ejere af butikken Koplings kopper kender ikke noget til aftalen med Kalenderlyset.
Der er ikke mange ting vi får brugt i den julekalender.
Og værdi på min. 3000 kr kan vi ikke finde, lige meget hvordan vi regner det ud.
Er glad for at vi kun købte en kalender.

December 1, 2025

Reply from nord

Vi er kede af at høre, at kalenderlyset ikke har levet op til jeres forventninger. Når det er sagt, er det også vigtigt for os at præcisere nogle forhold omkring konceptet.

Kalenderlyset er sammensat af en række forskellige tilbud fra både fysiske butikker og online samarbejdspartnere. Det vil derfor altid være en del af produktet, at nogle tilbud kræver bestilling online og eventuel betaling af fragt. Det er ikke udtryk for noget misvisende, men en naturlig del af variationen i kalenderens indhold.

I forhold til jeres oplevelse med den konkrete butik i Kalundborg, tager vi naturligvis afstand fra, hvis der er sket en fejl i forhold til en samarbejdspartner, der ikke længere er relevant. Det er dog ikke repræsentativt for kalenderen som helhed, og vi arbejder løbende på at sikre, at alle aftaler er opdaterede.

Hvad angår den samlede værdi, er den beregnet ud fra vejledende normalpriser på de produkter og ydelser, der indgår. Den fulde værdi opnås kun, hvis man benytter en bred del af tilbuddene, og det vil naturligvis variere fra person til person, hvor meget man får ud af kalenderen.

Vi anerkender, at kalenderen ikke har været relevant for jer, men vi kan samtidig ikke tilslutte os opfattelsen af, at produktet er “snyd”, da indhold og vilkår følger det beskrevne koncept.

Kalenderlyset

Når man søger på Kalenderlyset her på Trustpilot, så er der kun givet 1 stjerners anmeldelser, og ikke en eneste 5 stjernet. Er det kun mig som undres.

Det virker i hvert fald meget mærkeligt, for her på Nordnord trustpilot side, er der rigtig mange som har givet kalenderlyset 5 stjerner og rost den i høje skyer.
Meget underligt, når der står ingen steder på julekalenderen Kalenderlyset, står at det er firmaet Nord som står bag "Kalenderlyset", det finder man først ud af, når man skriver en klage til kalenderlyset, for så er det medarbejder eller direktør Brian Nordahl, som besvare fra Nord mailadresser.
Det virker som om at mange af de anmeldelser, med 5 stjerne her på siden, omkring kalenderlyset er falske. Låge indholdet bliver rost i høje skyer, men når man gå ind på Kalenderlyset hjemmeside, som Nord selv henviser til i deres skrivelse til alle dem, der har givet 1 stjerne, så står der at Nord fralægger sig alt ansvar for lågernes indhold, så hvorfor rose Nord for dette, og ikke de enkle firmaer/ steder bag lågerne, det ville være mere naturligt.
Er det kun mig, som syntes det virker utroværdig, med de mange 5 stjernet anmeldelser, her på Nord side omkring kalenderlyset?

December 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi købte desværre 2 kalenderlys…

Vi købte desværre 2 kalenderlys julekalender i Brande.
Vi er flere steder løbet ind i problemer - et sted var der lukkedag eller man skulle købe andre ting fra cafeen for at få gaven som stod på lågen. Flere steder var de ikke ordentligt informeret fra kalenderlyset (nord) og et sted var de ikke klar over at det blev til noget, da de ikke havde hørt mere fra Nord. Alle de steder, hvor man skal på nettet for at få en gave og betale porto, har jeg slet ikke prøvet og ingen jeg har spurgt om de vil have mine låger var interesseret i dem. Flere ting var mange km fra Ikast/Brande, så det prøvede vi heller ikke. Jeg kender en , som smed begge hendes kalendere i affaldsspanden. Et par steder hvor vi fik en gave i nærområdet, nævnte de at de ikke var klar over der kunne komme så mange - så det var virkelig mange udgifter for dem. Jeg kender flere som har købt kalenderlyset i Ikast/Brande og alle er desværre meget skuffede. Den ene stjerne jeg har givet er til de forretninger, som har givet mange gaver, selvom de ikke var klar over, at de kunne risikere der kom 1000 og indløse lågerne - de var ført bag "kalender" lyset!

March 17, 2026

Reply from nord

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi vil gerne starte med at sige, at vi naturligvis beklager, hvis kalenderlyset ikke har levet op til dine forventninger. Når det er sagt, er det også vigtigt for os at nuancere nogle af de pointer, du fremhæver.

Kalenderlyset er baseret på frivillige samarbejder med lokale virksomheder, som hver især selv fastsætter vilkårene for deres tilbud. Det kan fx indebære, at nogle steder kræver et køb, har begrænsninger, eller at tilbuddet kun gælder på bestemte dage. Disse vilkår fremgår af de enkelte låger, og det er en del af konceptet, at tilbuddene varierer fra sted til sted.

Derudover er kalenderen sammensat med en bred vifte af tilbud – både lokale og i nærliggende områder samt online. Det vil derfor være naturligt, at ikke alle tilbud er relevante eller attraktive for alle brugere. Kalenderen skal ses som et samlet værdiprodukt, hvor man som kunde selv vælger, hvilke låger man ønsker at benytte.

I forhold til antallet af indløsninger er det også en præmis i konceptet, at virksomhederne er bekendt med, at der kan være mange deltagere. Samtidig er deltagelsen en markedsføringsmulighed for dem, og langt de fleste håndterer dette uden udfordringer.

Vi anerkender, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende, men vi kan samtidig ikke genkende billedet af, at samarbejdspartnere generelt skulle være uinformerede eller “ført bag lyset”.

Tak igen for din feedback

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en dejlig oplevelse med…

Jeg har haft en dejlig oplevelse med julekalenderen fra NORDNORD. En gave der har overraskelser af høj kvalitet, og man mærker tydeligt, at der er lagt kærlighed i produkterne.

March 1, 2026

Reply from nord

Tusind tak for din dejlige besked! Det betyder virkelig meget at høre, at du har været så tilfreds med din julekalender og med alle tingene bag lågerne. Vi har lagt rigtig meget omtanke i at sammensætte kalenderen, så det er altid en stor glæde at høre, når det kan mærkes hos dem, der åbner den dag for dag.

Netop det med at skabe små øjeblikke af glæde og overraskelse i løbet af december er noget af det vigtigste for os. Derfor prøver vi at finde ting, der både er hyggelige, brugbare og lidt særlige – så hver låge føles som en lille gave i sig selv. Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem og har kunnet glæde dig til at åbne en ny låge hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive og dele din oplevelse. Det er sådan nogle beskeder, der gør arbejdet ekstra givende, og som motiverer os til at gøre os endnu mere umage fremover. Vi håber, at julekalenderen har været med til at gøre december lidt hyggeligere for dig, og at du måske har fundet nogle favoritter blandt tingene undervejs.

Rated 5 out of 5 stars

Julekalenderen Kalenderlyset var en…

Julekalenderen Kalenderlyset var en stor succes. Bedste anbefalinger herfra.

March 1, 2026

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en julekalender og jeg er…

Har købt en julekalender og jeg er utrolig glad for den. Det har virkelig været en god investering og en fornøjelse.

February 19, 2026

Rated 1 out of 5 stars

Med reference til svaret fra Nord

Med reference til svaret fra Nord - Julekanderen på min tidligere anmeldelse, vil jeg gerne anmelde, at jeg som privat person kan dokumentere at det er ulovlig og vildledende markedsføring, at der ingen steder står informeret eller oplyst om, at der kan være forbundne omkostninger til transport og porto ved brug af flere af lågerne. Samtidig med, at der skulle være en lokal kalender. Som jeg købte for at støtte lokalt. Men mange af lågerne var til andre byer, Århus, Fyn mf. og nogle online. Samt at kalenderen skulle have en værdi på godt kr. 3.000,- som er meget langt fra.
Ved rettet henvendelse til nogle af leverandørerne af lågerne, har jeg også kun modtaget negativt omtale.Der bliver på ingen måde informeret om at transport og fragtomkostninger er for egen regning. For kalenderen skulle være vore for vores by, så hvordan kan det være at der pludselig kommer transport og fragtomkostninger i spil. Alt skulle jo have været lokal.

Reply from nord

Omkostninger til transport er for egen regning og portoudgifterne er helt i tråd med gældende regler på området. Omkostningerne er de reelle portoudgifter fra de eksterne web-shops. Værdi på kr. 3.000,- er en akkumuleret værdi oplyst af vores ekstern partnere. Værdien er selvfølgelig også kontrolleret og opgjort som en del af vores interne kontrol..

God julekalender

Jeg var glad for deres julekalender:))

December 24, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Som leverandør til Nord gennem 5+ år…

Bliver behandlet både professionelt og som en del af holdet - og derudover, bliver min regninger altid betalt til tiden og til fulde.

Det er et godt sted at arbejde, fokus på værdisættet og fokus på at levere kvalitet til deres kunder.

Derudover har de Århus’ bedste kontorkaffe ;-)

Reply from nord

Tak for den positive feedback.

Rated 5 out of 5 stars

nord.’s bøger om herregårde og…

nord.’s bøger om herregårde og badehoteller kan anbefales - de har givet ideer til oplevelser rundt i Danmark, vi har været på Hjorts hotel, Dyvig badehotel, Tranekær slot, Nørre Vosborg og Stella Maris - alle steder oplevede vi at bøgerne svarede til oplevelserne
Tak for bøgerne NORD og ideer til oplevelser
Annette Christensen

August 4, 2025

Reply from nord

1000 tak for den positive feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har benyttet Nord flere gange…

Jeg har benyttet Nord flere gange gennem min karriere, og deres serviceniveau har hver gang været i top. De er dygtige til at afdække mine ønsker og behov og går altid den ekstra mil for at sikre, at resultatet lever fuldt op til forventningerne.

Senest har de udarbejdet en showcase for mig og Nespresso Professional, som vi anvender på messer og kundebesøg. Løsningen har et stærkt visuelt udtryk og understøtter på professionel vis vores værdier, mål og forretningsmuligheder.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg benytter mig af deres service.

February 13, 2026

Reply from nord

1000 tak, din feedback er vi meget glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Et professionelt og værdiskabende…

Et professionelt og værdiskabende golfnetværk, hvor relationer og forretning går hånd i hånd. Stemningen er uformel og rammerne giver plads til ærlig dialog og stærke forbindelser.
Jeg har både fået nye samarbejder og gode relationer med hjem. Kan varmt anbefales.

Seriøst og detaljeorienteret…

Seriøs og detaljeorienteret samarbejdspartner. Kreativ sparring indenfor on- og offline markedsføring.

February 24, 2026

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har deltaget i Nord`s golfnetværk…

Jeg har deltaget i Nord`s golfnetværk flere gange både forår og efterår, og glæder mig til deltagelsen igen i dette forår.
Hvorfor: Der har altid været gode arrangementer på gode og spændende golfbaner og sidst men ikke mindst i hyggeligt og godt selskab.
Så stor anbefaling herfra.

June 11, 2025

Super god julekalender

Vi har haft deres julekalender, og den var virkelig en positiv oplevelse. Der var super gode og fede ting i lågerne, og man kunne mærke, at der var gjort noget ud af indholdet. Helt klart en julekalender vi vil købe igen - klar anbefaling herfra!

February 24, 2026

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med julekalenderen fra NORDNORD. Hver dag var der overraskelser af høj kvalitet, og man mærker tydeligt, at der er lagt kærlighed i produkterne. Servicen var også i top – jeg fik virkelig en god følelse fra start til slut. Kan varmt anbefales til andre, der vil have en hyggelig og kvalitetsfyldt december!"

December 24, 2025

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har deltaget i Nord netværk

Jeg har deltaget i Nord netværk, som altid har været super arrangeret. Både golfbanerne, som har været nøje udvalgte og de personer man har mødt igennem golfturene, har været rigtig hyggelige. jeg deltager igen i maj måned 2026 i Nord netværks golf arrangement og ser frem til flere positive oplevelser.

Kun de allerbedste oplevelser herfra :)

May 23, 2025

Take a closer look