See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi føler os virkelig snydt med købet af Kalenderlyset julekalender. Troede at den støttede butikkerne i Kalundborg. Men flere ting skal findes på nettet hvor man så skal betale fragt. En kop kaff... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med julekalenderen fra NORDNORD. Hver dag var der overraskelser af høj kvalitet, og man mærker tydeligt, at der er lagt kærlighed i produkterne. Servicen var også... See more

Rated 5 out of 5 stars

Som leverandør til Nord gennem 5+ år, har jeg kun positive ting at sige om virksomheden. Bliver behandlet både professionelt og som en del af holdet - og derudover, bliver min regninger altid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har deltaget i Nord`s golfnetværk flere gange både forår og efterår, og glæder mig til deltagelsen igen i dette forår. Hvorfor: Der har altid været gode arrangementer på gode og spændende golfb... See more

3.6

1-star

Replied to 76% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Tusind tak for en megafed oplevelser med Julekalender 2025

Jeg har købt julekalenderen med et par af mine kollega, hvor vi arbejder hos nord, så kan vi have nogle gode oplevelser sammen, og det var mega fed oplevelser og rigtig spændende udvalg.

Kan varmt anbefaledes og vil meget gerne gøre det igen 😊

December 13, 2025

God julekalender

God julekalender, som helt klart levede op til mine forventninger. Jeg er meget tilfreds med købet og kan varmt anbefale den.

January 1, 2026

Julekalender 2025

Jeg havde julekalenderen fra 2025, og den levede op til alle mine forventninger.
Vildt god julekalender!

December 27, 2025

Jeg har deltaget i Nord netværk. 5 stjerner

Jeg har deltaget i Nord netværk, som har været et super arrangement. Både golfbanerne som har været udvalgt og de personer man har mødt igennem golfturene, har været rigtig hyggelige, jeg tænker at deltage i Nord netværks golf arrangementer igen i 2026, hvis jeg har mulighed for det.

Jeg er i familie, med en af ejerne af virksomheden.

September 16, 2025

En hel fantastisk julekalender

Har virkelig rigtig positiv oplevelse med golf julekalenderen fra Nord. Det var en fornøjelse hver dag at åbne en låge og blive begavet hele måneden igennem.

December 24, 2025

Reply from nord

Tusind tak for jeres dejlige besked! Det betyder virkelig meget at høre, at I har været så tilfreds med jeres julekalender og med alle tingene bag lågerne. Vi har lagt rigtig meget omtanke i at sammensætte kalenderen, så det er altid en stor glæde at høre, når det kan mærkes hos dem, der åbner den dag for dag.

Netop det med at skabe små øjeblikke af glæde og overraskelse i løbet af december er noget af det vigtigste for os. Derfor prøver vi at finde ting, der både er hyggelige, brugbare og lidt særlige – så hver låge føles som en lille gave i sig selv. Det er skønt at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem og har kunnet glæde jer til at åbne en ny låge hver dag.

Tak fordi I tog jer tid til at skrive og dele jeres oplevelse. Det er sådan nogle beskeder, der gør arbejdet ekstra givende, og som motiverer os til at gøre os endnu mere umage fremover. Vi håber, at julekalenderen har været med til at gøre december lidt hyggeligere for dig, og at du måske har fundet nogle favoritter blandt tingene undervejs.

Købte en julekalender i Brande

Købte en julekalender i Brande. Må sige det var en stor skuffelse. Det er jo ikke gaver men rabat kuponer vi har fået. Fup og fidus.

Reply from nord

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med årets julekalender "Kalenderlyset".

Vi er kede af at høre, at kalenderen ikke levede op til dine forventninger. Kalenderen er tiltænkt som en hyggelig gaveidé – enten til én selv eller til andre – i den mørke juletid. Hvert års kalender indeholder 24 låger med meget varieret indhold, som kan inkludere museumsbesøg, adgangsbilletter, caféoplevelser, fitness, cykeleftersyn, lydbøger og andre goder, som enten kan afhentes lokalt eller bestilles online. Det er vigtigt at bemærke, at omkostninger til transport, parkering eller porto ikke er inkluderet i lågerne og derfor ikke kan forventes som en del af kalenderen. Vi ved, at enkelte låger kan være mere relevante for nogle end for andre, og vi opfordrer derfor til at dele låger med familie eller venner, så glæden kan gives videre – en måde at sende en sød tanke på.

Prisen på kalenderen er 250 kr., og den er skabt som en oplevelse og gaveidé frem for en forretningsmulighed. Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt for alle købere, eller hvis nogle har haft andre forventninger til kalenderens formål. På vores hjemmeside www.julekalenderen-kalenderlyset.dk finder man alle vores forretningsbetingelser. Samtlige aftaler med de virksomheder, som deltager bag lågerne, er indgået skriftligt. Alle transaktioner og leverancer mellem dig og den enkelte virksomhed er direkte mellem kunden og partneren, og vi kan derfor ikke påtage os ansvar for manglende levering, ændrede åbningstider, personalefejl eller udsolgte varer hos vores partnere. Vi arbejder tæt sammen med vores ca. 200 eksterne samarbejdspartnere, men fejl kan desværre forekomme – både hos dem og hos os.

Vi kan forsikre, at alle gældende regler på området er fulgt, og at påstande om ulovlig eller vildledende markedsføring ikke er korrekte. Vi tager sådanne påstande meget alvorligt, men som privatperson er det også vigtigt at kunne dokumentere sine udsagn, selv når man er skuffet over et køb, som i dette tilfælde kalenderen købt i november måned.

Vi sætter stor pris på feedback som din, da det hjælper os med at gøre kommunikationen tydeligere og oplevelsen bedre for fremtidige deltagere. Vores mål er altid at skabe glæde og overraskelse i julen, så flest muligt kan få en positiv oplevelse.

Kalenderlyset-teamet

Rated 1 out of 5 stars

Efter køb af en julekalender til 250 i…

Efter køb af en julekalender til 250 i Brande, er jeg kun blevet mødt af den ene efter den anden skuffelse. Flere af lågerne indeholder ikke det som blev lovet på bagsiden af kalenderen. Det bliver sidste gang jeg hopper på den.

Kalenderlyset-teamet

Rated 1 out of 5 stars

Nord erkender og accepter ikke deres egne fejl

Nord lavede en Julekalender ved navnet Kalenderlyset, som blev solgt i 15 forskellige byer, som en lokal julekalender for en enkel by eller kommune.
I markedsføringen af Kalenderlyset, stod der intet navn eller web adresse på Firmaet Nord eller kalenderlyset egen hjemmeside, hvilket ej heller var på julekalenderen.
"Spiller reglerne" for kalenderlyset var kun oplyst på deres egen hjemmeside, så det havde været meget vigtig viden, inden kan købte julekalenderen. For hvor skulle man vide der var forbundet en mere udgift ved flere af kalenderpakker, når der intet synlig information var omkring det.
Ved henvendelse til Firmaet Nord, omkring ovenstående ting, skrev de bare, det kunne man se bag på Kalenderlyset, eller på hjemmesiden.
Men bag på var der kun 24 forskellige logoer. Et logo siger ikke altid noget om, hvor firmaet ligger, eller om der var forbundet et mere udgift for at indfri sin kalendergave.
Kalenderlyset var ydermere fyldt med fejl og mangler i form af koder, datoer m.m. i alt 9 låger ud af 24 på Ikast- Brande Kalenderlyset, hvilket var generelt for de øvrige 14 forskellige kalenderlyset.
Brian Nordahl som er en af bagmændene bag Kalenderlyset og med ejer af Nord, havde meget svært ved at accepter de havde lavet fejl og vildledende markedsføring, så Nord nægtede at returnene pengene for Kalenderlyset, på trods af, min henvendelse allerede var d. 3. december.
Så mit råd, køb aldrig en form for produkt ved firmaet Nord, de erkende og accepter ikke deres fejl og rode bod på det, ved at tilbage betale for produktet, som ikke efterlevede det lovede på den synlige markedsføring.

December 3, 2025

Ulovlig markedsføring

Firmaet gør brug af ulovlig markedsføring ved at kontakte firmaer pr. mail, der ikke har givet samtykke til dette.

Det er et brud på markedsføringsloven, kapitel 3, paragraf 10, som jeg vil anbefale "nord" at læse.

February 2, 2026

God samarbejdspartner

Altid saglig og professionel vejledning

January 16, 2026

Rated 1 out of 5 stars

Hvornår får jeg en korrektur på den…

Hvornår får jeg en korrektur på den annonce jeg har bestilt og sendt materialer til 4. december 2025
når I vel og mærket har fået min betaling...
Jeres medarbjeder er gået på juleferie og er først tilbage 5. januar?

jeg bliver mere og mere skeptisk efter at have fundet jeres firma her inde....

January 2, 2026

Tourguidens jule-skuffelse

Jeg er super ærgerlig over at jeg ikke læste anmeldelser her før jeg 'investerede' i Tourguiden's julekalender, for efter at være blevet tiltagende mere skuffet hver dag i december sidder jeg tilbage med en følelse af at være blevet totalt bondefanget.
De fleste af lågerne indeholder 1 greenfee et sted i Nordjylland, eller tilbud hos golfexperten som ikke er værd at starte bilen for (kom og få en posefuld tee's eller deltag i en puttekonkurrence) eller et lod om en plads i en turnering for lavhandikappere (lodtrækninger som andre steder er gratis at deltage i).
Jeg kan kun anbefale ikke at smide penge ud på den kalender, hvis den kommer igen næste år - hvis man da ikke lige bor i Nordjylland og ynder at spille golf alene.

December 20, 2025

Reply from nord

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med Tourguidens julekalender. Vi er oprigtigt kede af at høre, at kalenderen ikke har levet op til dine forventninger, og at du sidder tilbage med en skuffende oplevelse – det undrer os naturligvis, og derfor tager vi din feedback alvorligt.

Prisen på julekalenderen er kr. 500, og selvom det naturligvis er mange penge, vil vi dog tillade os at nuancere brugen af ordet “investering”. Den samlede værdi af indholdet i kalenderen overstiger kr. 6.000, hvilket for mange vil blive opfattet som god værdi for pengene.
Kalenderens låger har forskelligt indhold og forskellige formål. Et besøg hos en af Golfexpertens 8 fysiske butikker kan for nogle indebære en længere køretur, hvilket vi naturligvis beklager for dem, der bor langt fra butikkerne.

Vores ambition med julekalenderen har været at samle en bred vifte af golfrelaterede præmier og oplevelser i samarbejde med vores partnere. Vi er samtidig opmærksomme på, at både værdi og relevans kan opleves forskelligt afhængigt af geografi og personlige præferencer, og her giver din feedback os værdifuld indsigt.

Vedrørende konkurrencerne kan vi oplyse, at vinderne blev trukket den 22. december, og ingen af vinderne havde handicap under 10. Det er derfor vores opfattelse, at påstanden om, at konkurrencerne kun henvender sig til lavhandicappere, er en overdrivelse.
Angående kritikken af greenfee-indholdet vil vi gerne præcisere, at kalenderen indeholder 13 greenfee eller rabatter på baner spredt over hele Danmark – heraf også navnet Tourguiden. Ingen af disse baner ligger i Nordjylland. Banerne omfatter blandt andet:

Lemvig
Korsør
Holstebro
Aarhus - Markusminde
Harrevig

Vi tager dine kommentarer med i vores videre evaluering, så vi fremadrettet kan arbejde på en endnu bedre balance i indholdet og en tydeligere forventningsafstemning. Samtidig må vi dog ærligt sige, at vi er noget forundrede over graden af din skuffelse set i lyset af kalenderens samlede indhold.

Endnu en gang tak for din ærlige tilbagemelding. Vi beklager, at din oplevelse ikke blev den, du havde håbet på.

Kompetent rådgivning om hjemmeside

Vi har haft Nord til at lave vores nye hjemmeside, og har oplevet et stærkt samarbejde hele vejen igennem.
Nord har både været dygtige sparringspartnere og rådgivere på valg af løsninger. De har været fleksible i forhold til vores ønsker. De har leveret et produkt, som vi super glade for. Og vigtigst af alt, så har de været lynhurtige til at reagere på vores mails, både undervejs i design-processen og efterfølgende, når vi har haft spørgsmål til vores brug af backend på siden.
Når vi så samtidig har fået en super konkurrence-dygtig pris, så ligger de 5 stjerner og en store anbefaling herfra lige til højrebenet!

Rated 1 out of 5 stars

Simpelthen ikke i orden når man får…

Simpelthen ikke i orden når man får tilsendt en bog fra dem at hjørner er gået af en ny bog af være. Bogen om badehoteller jeg er perfektionist med mine bøger og så skal den ikke være knækket i hjørner. Bare ikke i orden, det var spild af små 500kr,

August 14, 2025

Hej Martin
Vi er kede af at den er blevet beskadiget under transporten, og derfor har vi sendt en mail til dig så vi kan finde en løsning på dette. Det er klart at bogen skal selvfølgelig ikke være beskadiget.
Vi er dog lidt ærgerlige over, at vi for 1 stjerne uden at du har kontaktet os inden, for det er jo desværre lidt ude af vores hænder, hvordan de håndterer transporten.
Vi ser frem til at høre fra dig
Dennis - medejer af nord

Rated 4 out of 5 stars

Digital marketing i særklasse

Super professionelt setup, hvor man ikke bare får medvind og nik, men hvor man bliver fagligt udfordret, får ærlig sparring og oplever et stærkt samarbejde, der virkelig rykker noget.
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Simon Frimann fra Nord og Marco Hansen fra Adlead og deres team og det har vist sig at være den perfekte kombination for os.
Vi er meget tilfredse med både processen og det resultat, vi har opnået sammen.

Tytex A/S

July 2, 2025

Reply from nord

Vi er meget taknemmelige for denne anmeldelse. Jeg og flere andre medarbejdere er fra Ikast, så det betyder lidt ekstra:-)
Tak for den store ros til Simon, og Marco som gør et rigtig godt stykke arbejde, og de glæder sig over et forsat godt samarbejde

Dennis - Medejer af nord

Nord netværk

Nord netværk - et super godt tiltag

June 27, 2025

Reply from nord

Tak for de fem stjerner. Det luner altid med lidt ros fra en erfaren herre:-)

Dennis - Medejer af nord

Top Professionelt

Vi har fået produceret videobrochurer hos Nord og er super tilfredse med slutproduktet. Brochurerne er af høj kvalitet, ser top professionelle ud, og filmen er flot produceret. Hele processen – fra produktion til levering – blev håndteret professionelt. Kan varmt anbefales!

November 4, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Vi er glade for vores samarbejde med Nord

Vi er glade for vores samarbejde med Nord. De har hjulpet os med rådgivning ift. Google annoncering, samt produceret fine videobøger til vores salgsafdeling.
Vi har oplevet god service fra dag 1.

January 21, 2025

Hej Daniel ved WaterCompany
Tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris, at I vil sætte ord på samarbejdet, og håber på et langvarig samarbejde.
Mvh. Dennis Stotz - salgs- og marketingschef

Take a closer look