Danske Spil A/S Reviews 178

TrustScore 1 out of 5

1.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kunne jeg give nul stjerner, havde jeg gjort det. Danske spil har ekstremt mange nedbrud på deres side, noget jeg aldrig oplever hos eks. Unibet og Bet365, her fungere alting. Jeg kan på det kraf... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ringere eller mere ustabil side skal man da lede længe efter. Hvis overhovedet muligheden for spil er til stede, så åbner og lukker de for spil hver andet sekund. Det er helt umuligt på livebet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeres oddset app kører konstant i baggrunden, selv når man har slået den fra! Afinstalleret & skal fanme ikke bruges igen. Hvorfor fa'en skal jeres app gøre min mobil langsommere fordi app-en hele tid... See more

1. Betting Agency
  2. Casino
  3. Gambling Service
  4. Lottery Vendor
  5. Online Casino or Bookmaker
  6. Online Sports Betting Vendor

Information provided by various external sources

Danske Spil er hele Danmarks spilselskab. Der er både Lotto, Bingo og Quick, Oddset, Tips, Poker og Casino. Noget for enhver smag.

• Korsdalsvej 135, 2605, Brøndby, Denmark

3-star
2-star
1-star

Markedets absolutte bundskraber.

LUK JERES konto her. Findes der et mere elendigt spilsite i verden? NEJ, må svaret være. Driftsproblemer, login problemer, "tag pengene funktion" der virker lidt som et blinklys ude af drift. Forstår f..... godt folk hellere bruger bet365 eller andre udenlandske udbydere. I er PIVRINGE, og jeres teknikere/udviklere burde alle sendes hjem uden løn. :-(((((

December 7, 2021

Ren og skær bedrageri

Ren og skær bedrageri, man skulle tro at danske spil var en troværdig spiludbyder men nej 500 spins på sweet bonanza med dobbeltchance uden en bonus...

November 3, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Oddset er garanti for dårlig service

Oddset er garanti for dårlig service. Der er ofte problemer med deres app. Du kan ikke logge ind eller tage dine penge før væddemålet er slut. Nogen gange pga “dårlig forbindelse” og andre gange pga “ændret odds”. Der er så systematisk at det virker forsætligt. Efter at have eksisteret så længe og have haft en løsning på internettet og i en app, så kan man ikke længere anse problemerne som andet end inkompetence.

October 30, 2021

De snød mig igår .

De snød mig igår .
Jeg havde en odds hvor jeg havde kombineret flere parametre .. ligeså snart kampen har kært et stykke tid og slt går godt mod min odds vælger de bare at annullere den fordi de kan se jeg er ved at vinde . Danske
Spil er snyd og bedrag og jeg tager den til aviserne .

October 18, 2021

Snyd og bedrag..

Man kan stå midt Sibirien uden forbindelse og stadig indbetale penge, men når man skal tage dem er der aldrig forbindelse..

Tilbyder dig oftest kun “tag pengene”-funktionen når din kupon er ved at tabe. Er alle kampe på vej hjem ved halvleg tilbydes intet de resterende 45 minutter..

Hold jer langt væk fra Oddset. Der er ikke andet end problemer med dem. Skulle have 0-stjerner.

September 30, 2021
Rated 1 out of 5 stars

simpelhen ulækker og vammel reklame der…

simpelhen ulækker og vammel reklame der ( i efterhånden har været sendt - ALT FOR LÆNGE - Venligst STOP den NU. Send dog noget man kan se sammen med børn uden at blive total flov over - hvad voksne mennesker kan finde på at sende i tv . INGEN STJERNER

August 24, 2021
Rated 1 out of 5 stars

De nægter at tage ansvar.

Jeg vil fraråde folk fra at åbne en spilkonto hos de svindlere. Deres "tag pengene" er der rene fup enten er der lukket og det til trods at alle dine kampe er på vej hjem eller når du vil tage pengene så siger den 'fejl prøv igen'. Jeg har kontaktet dem og de siger at jeg skal geninstallere app'en og det har jeg gjort 3 gange uden resultat og de siger også om jeg har forbindelse og selvfølgelig har jeg det for ellers kunne jeg jo ikke spille kampene inde på deres app. Så masser af bortforklaringer og mundlort fra Danske spil oddset side. De nægter at tage ansvar.

August 18, 2021

Useriøst

Ok. En ting er at deres ¨Tag pengene' stort set aldrig er tilgængeligt.

Men nu er grænsen nået.

I dag 14. Maj dagen efter kr. flyvfart kan de ikke udbetale penge før mandag eller tirsdag, ifølge deres telefon svarer.

Det ville jeg såmænd godt kunne leve med HVIS IKKE de har nappet dem så man ikke kan afbryde udbetalingen og spille videre med de gevinster man har fået. Næh nej.. Eneste mulighed.. Indbetal flere penge.

Det er simpelthen for useriøst og gammeldags.

May 14, 2021

Elendig 👎🥵

Elendig

Kunne nok en gang ikke tage pengene da der var fejl på siden/server
Og når man ringer til support får man en undskyldning fra de varme lande,så ja elendig.
Vælg heler bet365 eller en af de andre 👍

April 27, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Generalt meget negativ oplevelser, og få gode ting.

APP
Giver færre muligheder, tag-pengene har virket 40% af tiden over de sidste 2-3 år, melder fejl eller låser kontant så man enten går glip af kampen eller skal prøve +5 gange (med 10sek nedtælling hver gang), fejl ved aflæsning af fingeraftryk ofte, ret langsom når man navigere rundt, mangler oversigt for faktisk vundet/tabt i valgte perioder, design er faktisk ok, det er let at holde overblik.

Website
Fungere bedre, men kræver tit man opdatere siden 2-5 gang, meget mere stabil end app, acceptere LANGT flere bets man laver uden problemer med fejl/dårlig forbindelse eller låst live bets, mangler funktioner som vundet/tabt i valgte perioder, mangler søgning på afsluttede kampe, har stort udvalg og har stort set enhver kamp man vil spille på, mangler chatsupport, låser ofte væddemål når man vinder de første kampe hvorimod det muligt at trække pengene når man taber.

Udbetalinger sker altid til tiden, som lovet uden undtagelser.
Skal ikke bruge 1000 oplysninger, som nogen andre efterspørger uden konkret grund.

**2/5 og det er en lille to stjernet**
ALT andet end oddset er rent pengeforbrug for spilleren, hvilket også var lidt forventet.

April 26, 2021

Tyveri

Snyd og bedrag!
Trods alle kriterier de skriver for at man kan tage pengene virker det overhovedet ikke!
I stjæler jo folks penge!!!?

March 27, 2021

Is this your company?