Pelgrimroutes.nl Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Pelgrimroutes.nl heeft onze reis prima verzorgd, vanaf alle informatie tot en met bagagevervoer. Mooie, leuke en verrassende overnachtingen zowel in de dorpen onderweg als in de oude binnensteden. Gel... See more

Rated 4 out of 5 stars

Tijdens het prachtige verblijf in Jersey met transfers is er iets mis gegaan. Er werd meteen contact met ons opgenomen en is t verholpen. Bij thuiskomst kregen we de volledige restitutie. Chapeau!... See more

Rated 5 out of 5 stars

Via Pelgrimroutes.nl hebben wij onze camino vanaf Porto naar Santiago geboekt. Zoals alle andere keren, dat wij het via hen hebben geboekt, was het weer voortreffelijk geregeld. Alle hotels en hostels... See more

Rated 4 out of 5 stars

De camino Mozárabe van Granada naar Córdoba gelopen met bagagevervoer door Pelgrimroutes. Perfect georganiseerd. Bagage overal foutloos afgeleverd. Accomodatie een beetje wisselend van OK tot uitsteke... See more

Company details

1. Travel Agency
  2. Hiking Area
  3. Lodging

Written by the company

Pelgrimroutes.nl bied een wijd scala aan mogelijkheden op de verschillende routes naar Santiago de Compostella, de pelgrimsroutes naar Rome en lange afstandspaden in Schotland en Ierland. Of u nu de Camino Portugues wilt wandelen, De Via de La Plata fietsen of de Camino Frances Ebiken, Er is voor ieders wat wils! Verder bieden wij ook andere Pelgrimsroutes aan zoals de St Franciscus route of Via francigena in Italie en historische paden zoals Hadrian’s wall in Schotland of de Rota vicentina in Portugal. Al onze programma's zijn er op gericht uw persoonlijke ervaring te verrijken en het eigentijdse pelgrimeren voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Wij bieden u aangepaste accommodatie aan, in sfeervolle kleine hotelletjes gelegen langs de route en verzorgen uw bagage vervoer langs de verschillende St Jacobsroutes . Als Camino specialist staan wij voor verrijking en kwaliteit!! Bel ons 020 3708784.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een geweldige ervaring

Voor het eerst een deel van de Camino gewandeld en geboekt bij de organisatie Pelgrimroutes. We hebben de Portugese route gewandeld van Tui naar Santiago de Compostela. Een wandeltocht van gemiddeld 20 km per dag. De eerste twee dagen wandelden we grotendeels door ‘industrieel’ gebied en daarna door de bossen, kleine dorpjes en schattige stadjes. De geboekte hotels door Pelgrimsroute zaten allemaal (op één na) werkelijk op de Camino zelf. En het leuke was dat ze allemaal anders waren. De een heel charmant, de ander klassiek, in de stad, in het bos. Prachtige kamers en fijne badkamers. En ja ook wat minder mooie hotels maar de kamers waren super schoon en de bedden goed.
En onze koffers stonden iedere keer klaar op de volgende bestemming. We hebben het geweldig gehad.

September 10, 2025

Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer

Organisatie pelgrim route

Hotels, pension en het mee nemen van de koffer van hotel naar hotel goed geregeld. Ook als ik een vraag stelde snel antwoord of telefoon.

September 24, 2025

Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer

Camino Ingles 2025

Wij hebben eind augustus 2025 de Camino Ingles gestapt (basisversie). Hotels waren in orde, eerder kleine kamers maar net groot genoeg om de valiezen toegankelijk te plaatsen. Enkele echt charmante hotels inbegrepen.
Routebeschrijving is een beetje summier, maar de route is zo goed afgepijld dat er niet kan gemist worden, zeker in combinatie met de "buen camino" app, een echte meerwaarde.
Meegeleverde hotelplannetjes voor het laatste gedeelde van iedere dag (route naar het hotel) zijn ook zeer nuttig.

August 27, 2025

Reply from Pelgrimroutes.nl

Beste Theo hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze diensten. Hopelijk kunnen we snel weer voor u van betekenis zijn! Met vriendelijke groet, Pelgrimroutes.nl

Via de la Plata

De Via de la Plata gewandeld van Sevilla naar Cáceres. De accomodaties zijn goed uitgekozen langs de route. De informatie en het boekje waren handig en behulpzaam. De Buen Camino-app was ook handig tijdens de camino.
Voordeel van deze route: weinig pelgrims. Soms een gehele dag wandelen doorheen de mooie natuur in alle rust en stilte.
Dank u wel voor deze fantastische ervaring!

August 29, 2025

Reply from Pelgrimroutes.nl

Veel dank en misschien tot een volgende keer

Prima ervaring

Alles klopte: de hotels, prima kwaliteit, het transport van de bagage en de routebeschrijving.
We zijn de afgelopen jaren regelmatig met pelgrimsroutes op pad gegaan, dat gaan we zeker weer doen!

September 1, 2025

Veel dank!

Via Francigena

We hebben twee keer een aantal etappes gedaan van de via Francigena via Pelgrimroutes.nl. Alles was perfect geregeld, en de accommodaties waren prima!! In 2026 pakken we de route verder op voor het laatste deel, en zullen dan zeker weer via Pelgrimroutes.nl boeken.

September 17, 2025

veel dank!

Rated 5 out of 5 stars

Pelgrimsroute.nl dank voor jullie organisatie

Het was onze eerste camino georganiseerd door Pelgrimsroutes.nl. Het was zeer goed georganiseerd. We hebben nooit het gevoel gehad dat we zelf nog iets extra hadden gewild. Prima 👍

August 26, 2025

Reply from Pelgrimroutes.nl

Veel dank! Fijn dat u zo genoten heeft van uw reis.

camino app

De camino app is een mooie aanvulling voor het volgen van de routes en ook de taxi transfers evenals hotels, bagagevervoer en informatie waren prima geregeld

September 1, 2025

Reply from Pelgrimroutes.nl

Dank voor deze mooie review!

Rated 5 out of 5 stars

Wandeltocht Sarria Santiago top!

Onze wandeltocht van Sarria naar Santiago is heel fijn verlopen. We hebben genoten van de omgeving, de mensen en de hotels direct aan de route gelegen, waren perfect. Het bagagevervoer was ook goed geregeld. Een aanrader!

August 17, 2025

Veel dank!

Rated 5 out of 5 stars

Voor de 2e maal op pad via deze…

Voor de 2e maal op pad via Pelgrimroutes.nl, dit maal vanuit TUI en met een Gouden randje. Wat een top ervaring was dit zeg. Prachtige accommodaties met heerlijk ontbijt en goede service. Vanaf het begin duidelijke communicatie en ook bereikbaar als op de route iets gebeurt. De transfers en kofferservice verliepen vlekkeloos. Dit gaan we zeker nog eens doen.

September 14, 2025

Hartellijk dank!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look