ponytailness Reviews 82

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg returnerede en ponytail dagen efter modtagelse, da farven ikke passede. Der opstod uenighed om, hvorvidt varen kunne returneres, da virksomheden mente, den var håndteret for meget. Efter dialog... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkeligt lækre ponytails til fair priser! Fantastisk service fra ejeren, virkeligt sød og kompetent kvinde. Jeg handler helt sikkert her igen, elsker mine nye ponytails🫶🏼

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere forskellige ponytails og jeg elsker dem! Det er en rigtig fin kvalitet, særligt til prisen og jeg nyder at kunne ændre mit udseende så nemt. Det eneste man skal være opmærksom på e... See more

Rated 5 out of 5 stars

For det første så er deres hår noget af det bedste jeg har prøvet… Og jeg har prøvet meget efterhånden. Selvom deres pieces er billige bliver der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten 🥹 Og... See more

1. Hairdresser
  2. Beauty Salon
  3. Hair Extensions Supplier
  4. Hair Product Store
  5. Hair Replacement Service
  6. Wig Shop

Written by the company

unik verden af ponytail extensions! Vi specialiserer os i at forvandle din frisure med vores eksklusive udvalg af ponytail extensions. Med fem forskellige styles og en palette af farver, tilbyder vi personliggjorte løsninger, så du kan udtrykke din stil. Vores extensions er designet til at blende naturligt med dit eget hår eller eksperimentere med farver og hårstil. Vi er dedikerede til kvalitet og kundetilfredshed, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte match til din næste hårforvandling.

4.2

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Utroligt dårligt service

Ikke tilfreds med service, meget bøvlet at returnere vare tilbage, jeg blev beskyldt for at havde taget varen i brug, hvilket jeg ikke havde. Emballagen var pakker sådan at jeg ikke engang kunne prøve det men alligevel tror hun ikke på sin kunder. På siden stå at hvis ikke man er tilfreds så få man pengene retur, det passer så ikke. Hun fik sendt mig et andet vare istedfor tiltrods for jeg ikke havde bedt om det, da hun ikke ønsket at give pengene tilbage.
Meget dårligt service, det virker som en mands firma og ikke professionelt.
Køber aldrig mere fra dem.

August 26, 2024

Kære shimaa,

vi er kede af du ikke har været tilfreds med vores kundeservice,

vi har nogle handelsbetingelser iforhold til returnering/ombytning og stand af varen skal være det samme ved modtagelse, da vi ikke kan videre sælge varen af hygiejnske årsager.
vi beskylder ikke for at havde taget den i brug, vi spørger altid ind til hvorfor der noget der brudt, da det betragtes at den er prøvet på/taget i brug, da vi ikke tager det retur.

alligevel lavede vi en undtagelse for dig, selvom du havde brudt vores handelsbetingelser,

Du har skrevet i mailen klart og tydeligt at du vil ombytte til den kortere version derfor er der blevet sendt 50 cm til dig.

Rated 3 out of 5 stars

super fin, men filtre en del

Jeg har købt to varianter. En lang og en kort med krøller. Jeg har fået den lyse i ombre, men desværre lever den ikke op til mine forventninger. Den ser meget kunstig ud, og længderne er klippet på en måde, der ikke ser naturlig ud, så jeg kommer desværre ikke til at bruge og kan desværre ikke returneres selvom det ikke har været brugt.
Den anden er jeg super glad for, men har dog en tendens til at filtre, og ved hyppig brug ender det inderste hår nemt i knuder, der minder om dreadlocks, som er svære at rede ud. Men ellers er det en super fin hestehale.

August 8, 2024

Skod firma..

Skod firma..
Ingen mulighed for returnering på trods af varen på ingen måder kan passe til mit hår….
Jeg er virkelig skuffet over den manglende service.
Det burde være muligt man kan returnere når jeres varer begrænser kunderne, jeg vil ikke anbefale det her møg til nogle!!

July 9, 2024

Kære jasmin,

vi er kede af at du er skuffet,
vi har nogle handelsbetingelser som man godkender når man køber en vare,
læser man ikke vores handelsbetingelser er det virkelig øv oplevelse man får desværre,
vi kan ikke tage retur imod vare som er brudt op, da vi ikke kan sælges videre af hygiejnske årsager,

Fantastisk

Grundet en fejl fra min side kontakter jeg hende. Hun sender simpelhen en ny som jeg modtager 2 dage efter, på hendes regning. Jeg har i dag modtaget det og det lever helt op til min forventning, hun fortæller hvordan jeg skal behandle den. Simpelhen så fantastisk services og hår, klart 5 stjerner herfra og ikke sidste gang jeg handler der.🩷🩷🩷

June 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Der gik lidt "kuks" i det mht…

Der gik lidt "kuks" i det mht farvevalg, men kundeservicen var heldigvis utrolig god, det endte med jeg tog op til den fysiske butik, og fik den rette rådgivning. Jeg er meget glad for den ponytail jeg valgte, og den giver lige det sidste til at fuldende et look. Den fungerer også super fint til en dag, hvor man ikke orker, at gøre det store ud af sig selv, med en af disse ponytails på, ligner det at du har brugt dobbelt så lang tid på, at gøre dig klar foran spejlet. Kanon forretning, det bliver absolut ikke sidste gang, jeg bestiller noget derfra.

May 11, 2024

Hun er super imødekommende

Hun er super imødekommende, når man skriver til hende med tvivl om farvevalg. Hun tilbød mig, at komme forbi og prøve dem, så vi både kunne finde den rigtige farve og style.
Jeg endte med at købe 3 ponytail’s og det er ikke sidste gang jeg handler med hende ✨🥰

May 23, 2024

Kæmpe fan!😍 Bestilte platin

Kæmpe fan!😍 Bestilte platin, farven sad lige i skabet, fed kvalitet, filtre ikke. Der gik præcis 27,5 time fra jeg bestilte til jeg modtog. Og hun er super sød når man skriver med hende!!! Jeg bestiller 100 procent derfra igen hvis jeg står og mangler på et tidspunkt. Kæmpe anbefaling herfra.

May 31, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

0 STJERNER!!!

Ualmindelig dårlig service og direkte grov tone over for kunder som vil returnere!

Jeg bestilte en ponytail, som desværre ikke passede i farven, og ville derfor returnere og krediteres for beløbet. 5 dage efter jeg havde fået besked fra fragtselskabet om, at retur pakken var modtaget hos Ponytailness, skrev jeg til Ponytailness, for at få en kvittering for modtagelse af pakken samt en kvittering på, at mine penge ville blive sendt retur. Her blev jeg mødt af direkte grov respons, og blev beskyldt for at jeg ikke havde sendt pakken retur, hvortil jeg sender screenshots af kvitteringerne fra fragtselskabet om både indlevering af pakken og kvitteringen for at pakken var ankommet retur hos Ponytailness. Her får jeg besked om, at jeg ikke har beviser nok og at hun ikke tager ansvar for noget som helst, hun holder fast i, at hun aldrig har modtaget pakken. Jeg kontakter herefter fragtselskabet, som endnu engang bekræfter at pakken er afleveret ved Ponytailness og at de har billeder af, at pakken er afleveret korrekt. Dette fortæller jeg til Ponytailness, og pludselig har hun alligevel modtaget pakken og jeg kan nu få mine penge sendt retur. Det er simpelthen for tydeligt, at hun forsøgte at snyde mig og beholde pakken samt pengene.. Nu har jeg så endelig modtaget pengene på min konto, dog ikke hele beløbet.. hvilket simpelthen er for dårligt, eftersom jeg selv købte retur labelen også.

Derudover, skal det siges, at vores korrespondance har været over Instagram, og hun efterfølgende har slettet de beskeder, hvor hun har været direkte grov overfor mig og beskyldt mig for at lyve, fordi jeg påpegede, at hun var ubehøvlet og det var der ingen grund til.

Ærgerligt for hende, så har jeg gemt hele samtalen, inden hun har nået at slette noget, fordi jeg var SÅ forarget over den måde hun svarede mig som kunde på!

Føj siger jeg bare!!

Jeg har intet tilovers for denne slags scam og jeg vil ALDRIG anbefale nogen at handle hos Ponytailness.

May 22, 2024

Kære dig

Tak for at dele din oplevelse med os,

Du bliver ikke beskyldt for at snyde, eller din opfattelse af at det er en grov tone at spørger efter kvittering for indlevering,
da vi ikke har modtaget en mail eller sms på at pakken er sendt eller ankommet,
Derfor er det vigtigt at der er kvittering for det hvis nu pakken er væk.
Vi sender ikke med DAO da de ikke tager ansvar for noget.
Da du skrev at du har snakket med dao og de havde leveret den blev der kigget en ekstra gang og den endt med at være i postkassen og det skriver jeg også at den er fundet der, da vi ikke oplever at få leveret pakker i postkassen,
Vi er ked af at du tror at vi vil snyde dig, dog er det ikke tilfældet og aldrig kunne finde på at gøre det over for vores kunder.
Mange har ikke modtaget ordrebekræftelse efter køb, da der har været problemer med vores system.
Ingen beskeder er slettet vi spørger efter kvitteringer da vi intet har fået besked fra DAO
Når man vil returnere står man selv for fragtenomkostninger det står også i vores handelsbetingelser som man godkender ved køb 💕

- Ponytailness 🫶🏽

Take a closer look