Jeg returnerede en ponytail dagen efter modtagelse, da farven ikke passede. Der opstod uenighed om, hvorvidt varen kunne returneres, da virksomheden mente, den var håndteret for meget. Efter dialog... See more
See what reviewers are saying
Virkeligt lækre ponytails til fair priser! Fantastisk service fra ejeren, virkeligt sød og kompetent kvinde. Jeg handler helt sikkert her igen, elsker mine nye ponytails🫶🏼
Jeg har flere forskellige ponytails og jeg elsker dem! Det er en rigtig fin kvalitet, særligt til prisen og jeg nyder at kunne ændre mit udseende så nemt. Det eneste man skal være opmærksom på e... See more
For det første så er deres hår noget af det bedste jeg har prøvet… Og jeg har prøvet meget efterhånden. Selvom deres pieces er billige bliver der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten 🥹 Og... See more
Company details
Written by the company
unik verden af ponytail extensions! Vi specialiserer os i at forvandle din frisure med vores eksklusive udvalg af ponytail extensions. Med fem forskellige styles og en palette af farver, tilbyder vi personliggjorte løsninger, så du kan udtrykke din stil. Vores extensions er designet til at blende naturligt med dit eget hår eller eksperimentere med farver og hårstil. Vi er dedikerede til kvalitet og kundetilfredshed, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte match til din næste hårforvandling.
Contact info
Langøvænget 9, 8381, Tilst, Denmark
- +4552195023
- info@ponytailness.dk
- ponytailness.dk
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Rigtig flot hår
Rigtig flot hår, passer perfekt i farven, rigtig sød service og hurtig levering. Klar anbefaling herfra!!
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service! Fik så god og hurtig vejledning til hvilken ponytail jeg skulle vælge. Den var hurtigt fremme efter kun 2 dage. Er så glad for mit køb! Det bliver ikke sidste gang 😍
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Ville klart anbefale dig at køre din ponytail hos ponytailness.dk. 🤍👏🏽
God kvalitet
Rigtig god kvalitet og virkelig hjælpsom med at finde den rette farve og model.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling!
De flotteste hestehaler i den flotteste kvalitet! Jeg har modtaget 3 forskellige styles og allesammen er kommet 2-3 dage efter bestilling, så god og hurtig levering + service! ❤️
Elsker min ponytail
Elsker min ponytail
Så nem at påsætte. Kom på 2 dage.
Den er så ned at have med at gøre.
Så smuk og det mest behagelige hår 😍😍😍😍
Fantastisk service og kvalitet!
Modtog den hurtigt efter 3 dage! Fik den smukkeste ponytail i så god kvalitet sindsyg nem at påsætte. Også er hun bare så skide sød🫶🏼
Super lækker og flot ponytail
Super lækker og flot ponytail. God kvalitet og smukke krøller.
Så lækker kvalitet!
Så lækker kvalitet, god service og hurtig levering!
Jeg startede med at købe én enkelt ponytail. Da jeg fik den ene hjem, endte jeg med at købe to stykker yderligere!
Mega nem at opsætte, og helt fantastisk kvalitet, som ser naturligt ud i håret.
Jeg vil uden tvivl give en stor anbefaling.
Mere end 5 stjerner herfra ✨️❤️
Bedste ponytails ♥️
Jeg har bestilt 3 ponytails og jeg har aldrig nogensinde fået nogle i så god kvaliteter og de er mega nemme at opsætte. Håret er så blødt og lækkert. De er alle pengene værd og ejer er så sød til at svare når man har spørgsmål ♥️ glæder mig til at bestille flere 😍
Jeg har været utrolig glad for…
Jeg har været utrolig glad for hestehalerne fra poneytailness, de er i virkelig god kvalitet og nemt at holde pæne.
Vil helt klart anbefale dem ❤️
Helt fantastisk ponytails!!
Helt fantastisk ponytails!!! Virkelig god kvalitet, håret er blødt og filtre ikke, hvilke gøre det behaligt og et mere naturligt look!
Bare woooow!😍😍
Så lækker kvalitet og super kundeservice🩷
Siden jeg købte min ponytail har jeg haft den på hver evig eneste dag den er Så lækker i kvaliteten. dejlig Blød og super nemt at påføre. For ikke at glemme den Rigtig gode kundeservice!🩷
Ville helt klart købe flere til min samling så jeg har endnu flere styles og vælge imellem🫶🏼🩷
Super god kvalitet
Super god kvalitet, hurtig levering, god service. Absolut det flotteste hår!!!
Lækker kvalitet
Lækker kvalitet, hurtig levering og rigtig god betjening. Mine varmeste anbefalinger
Virkelig lækre produkter ❤️
Virkelig lækre produkter ❤️
God kundeservice, hurtig levering.
Vil lave min tredje bestilling snarest!
SÅ FLOTTE!
SÅ FLOTTE!
Levering tog den tid som står på hjemmesiden❤️ Man får en flot lyserød silkepose med + et net til håret, så man kan passe ekstra på sin hestehale når man ikke har den i🥰
MEGA flotte ponytails! Har både den krøllede, den glatte og den med fletning. De er SÅ flotte og naturlige og flot lange🥰 Bestiller 100% fra Ponytailnes igen!!
God service, sød og imødekommende.
Har købt 2 ponytails i god kvalitet. Super nemme at sætte i.
Hurtig respons på henvendelse.
Samt god vejledning hvis behovet er der.
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og håret har så god en kvalitet! Jeg er helt sikkert blevet fast kunde 😍
Bedste ponytail jeg har prøvet
Bedste ponytail jeg har prøvet, lækker kvalitet og super nemme at bruge i forhold til andre jeg har prøvet. Elsker man kan få dem i så mange farver og former, så har jeg en ponytail til enhver lejlighed! 😍
Bedste kundeservice! Så helt klart 5 stjerne herfra, intet mindre ❤️⭐️
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.