Jeg returnerede en ponytail dagen efter modtagelse, da farven ikke passede. Der opstod uenighed om, hvorvidt varen kunne returneres, da virksomheden mente, den var håndteret for meget. Efter dialog... See more
See what reviewers are saying
Virkeligt lækre ponytails til fair priser! Fantastisk service fra ejeren, virkeligt sød og kompetent kvinde. Jeg handler helt sikkert her igen, elsker mine nye ponytails🫶🏼
Jeg har flere forskellige ponytails og jeg elsker dem! Det er en rigtig fin kvalitet, særligt til prisen og jeg nyder at kunne ændre mit udseende så nemt. Det eneste man skal være opmærksom på e... See more
For det første så er deres hår noget af det bedste jeg har prøvet… Og jeg har prøvet meget efterhånden. Selvom deres pieces er billige bliver der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten 🥹 Og... See more
Company details
Written by the company
unik verden af ponytail extensions! Vi specialiserer os i at forvandle din frisure med vores eksklusive udvalg af ponytail extensions. Med fem forskellige styles og en palette af farver, tilbyder vi personliggjorte løsninger, så du kan udtrykke din stil. Vores extensions er designet til at blende naturligt med dit eget hår eller eksperimentere med farver og hårstil. Vi er dedikerede til kvalitet og kundetilfredshed, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte match til din næste hårforvandling.
Contact info
Langøvænget 9, 8381, Tilst, Denmark
- +4552195023
- info@ponytailness.dk
- ponytailness.dk
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt!
Fantastisk kundeservice som svarer hurtigt tilbage når man skriver på mail.
Super kvalitet!
Super kvalitet til virkelig gode priser! Skal klart have flere forskellige slags 😍 og levering indenfor 2-3 dage!
God og sød betjeningen og rådgivning og…
God og sød betjeningen og rådgivning og godt produkt.
Fik den rabat jeg ønskede
Fik den rabat jeg ønskede, med hjælp 5 stjerner for dejlig service 1000 tak, håret er flot beskyttet i den lyserøde pose der følger med i pakken.
Fantastisk service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service, perfekt farvematch, og rigtig lækker ponytail ✨
Jeg får så mange komplimenter, elsker den!!
Flotte og smukke ponytails og nemme at…
Flotte og smukke ponytails og nemme at tage på! ❤️😍😍😍
Flotteste ponytails rigtig god…
Flotteste ponytails rigtig god kvalitet, og ser helt naturlige ud 😍 Man får hurtigt svar på sine spørgsmål, alt i alt god service 🫶🏼
God service. Hurtig levering, hurtig svar på spørgsmål og rigtig fint produkt. Meget tilfreds 👍🏼
Meget hjælpsom
Meget hjælpsom!
Havde bestilt en hestehale, som desværre ikke passet i farven. Fik dog hurtig aftalt en tid i salonen, hvor vi fandt et rigtig godt match til mit hår! <3 mange tak! :-D
Super god kvalitet
Jeg laver normalt ikke anmeldelser, men jeg er simpelthen så glad for de ponytails jeg har modtaget. Fair pris, super god kvalitet og de er så nemme at sætte på. De giver mig det største boost på selvtilliden!!!
God kvalitet 😍
Bestilte for første gang i sidste uge. Hurtig og troværdig levering.. hår i sindssyg god kvalitet 😍😍 Kommer helt klart til at bestille igen næste måned👌👌
Super god kundeservice
Super god kundeservice!
Og god kvalitet af håret!
Kan klart anbefale ponytailness
Jeg er forelsket!😍
Jeg har aldrig oplevet sådan en god kvalitet på syntetisk hår. Og det ser så ægteeee ud😍 også er den virkelig nem at påføre. Hvis man kunne havde det fortjent flere stjerner🥇🥇🥇🥇🥇
Super god service og hurtig levering.🥰
Super god service og hurtig levering🥰 kan kun anbefaledes🙏🏼
Hej Ponytelness❤️
Hej Ponytelness❤️
Jeg prøver lige 1.gang til☺️
Jeg har på intet tidspunkt følt mig ikke hørt eller noget-super imødekommende dedikeret til sit arbejde som mærkes i hendes hår❤️ det er hår lavet med kærlighed 5 x ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak for dig
Polytelness
Lækreste ponytails 🤩
Lækreste ponytails 🤩.
Købte 2 fordi jeg blev bare nødt til at have både en med glat, og krøllet hår.
Super nemme at sætte på og ser meget naturligt ud.
Fantastisk god service
Fantastisk god service, jeg skrev med en masse spørgsmål fordi jeg skulle bruge en ponytail til en større begivenhed.
Hun besvaret alle mine spørgsmål, hjalp mig med den helt rigtige og den korrekte hårfarve.
Jeg har i dag d. 3/4 modtaget den lækreste ponytail, jeg er så overvældet af glæde. Nem at påføre, og så er den bare i så lækker kvalitet 😍
Kan virkelig anbefales!
Kan varmt anbefale Ponytailness
Kan varmt anbefale Ponytailness! Hurtig besvarelse, hurtig levering og ikke mindst smukke, bløde ponytails i virkelig god kvalitet 😍
Nem at påsætte og så hiver/trækker det ikke i ens eget hår, så den er samtidig behagelig at have på 👌
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.