Profile Nederland - Heteren, Koos van Elk Reviews 132

TrustScore 4 out of 5

4.2

Weerbroek 3, 6666 ML Heteren, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Er was een dag later plek en had zelfs keuze in welke banden, ondanks dat die besteld moesten worden. Ook tijdens wachten vond ik het een prima zweer (liepen wat bekende binnen) en werd vooral vrien... See more

Rated 4 out of 5 stars

prettig en snel in de communicatie en natuurlijk belangrijkste: Banden zijn en vakkundig gemonteerd. Initieel is, zonder dat te overleggen/vermelden, een band met een flink te lage snelheidscoder... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren ben ik vaste klant voor mijn zomer en winterbanden bij Profile. Nu was ik er voor een set nieuwe winterbanden. Afspraak gepland via de website, even gebeld voor het kiezen van de banden. Fijn... See more

Company details

1. Auto Repair Shop
  2. Car Inspection Station
  3. Car Repair and Maintenance
  4. Car Service
  5. Tire Shop
  6. Truck Repair Shop

Written by the company

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

Contact info

• Weerbroek 3, 6666 ML, Heteren, Gelderland, Netherlands

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Heteren, Koos van Elk

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4.2

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Vreemde meerkosten bij APK

De prijs voor het uitvoeren van een APK is concurrerend, echter daarna "moeten de koplampen opnieuw afgesteld worden" en worden de kosten met EUR 41 verhoogd. Mocht het al nodig zijn dat de hoogte van de koplampen iets aangepast diende te worden (wat ik betwijfel, maar dat terzijde), is dit een kwestie van 2x een schroefje iets aandraaien; de kosten staan niet in verhouding tot de geleverde arbeid (max enkele minuten). Bovendien is dit niet op voorhand afgestemd. Nee, dit was een minder prettige ervaring, die mijn vertrouwen geschaad heeft.
* Update 17/04/2026: ik heb (na 4 dagen) nog geen terugkoppeling vanuit Profile mogen ontvangen. Zojuist probeerde ik hen te bellen, kwam uit bij voicemail. Dat schiet niet op zo.

April 11, 2026

Reply from Profile Nederland - Heteren, Koos van Elk

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Heteren contact met u opgenomen.

Rated 1 out of 5 stars

Erg slechte ervaring (Profile, Koos van Elk)

Erg slechte ervaring. Dit was voor mij de laatste keer. De auto staat inmiddels bij een andere garage.

Update: Er zou zo spoedig mogelijk contact met mij worden opgenomen door Profile Nederland – Heteren (Koos van Elk). Tot nu toe kwam er opnieuw alleen een standaardbericht terug hetzelfde soort reactie dat je overal ziet wanneer het over een APK gaat. Voor mij reden genoeg om geen APK meer bij Profile te laten doen.

Een belangrijk deel van het probleem zit in de communicatie. Tijdens de APK worden mondeling aandachtspunten of mogelijke gebreken genoemd. Wanneer je de auto daarna ophaalt, blijken die punten niet (meer) op het officiële APK-rapport te staan.

Dat roept vragen op:
- Wat is er nu precies geconstateerd? voor de apk
- Wat is serieus en wat niet? voor de apk
- En waarom staat dat niet gewoon op de apk rapport.
- Een APK hoort duidelijk en transparant te zijn.

Dat heb ik hier niet gekregen..

February 28, 2026

Rated 5 out of 5 stars

Oeps spijker in mijn band

Vandaag om 8. 00 uur gebeld voor reparatie band (er zat een spijker in) en ik kon gelijk komen en om 8.30 uur zaten we al met koffietje te wachten tot de auto klaar was. Top service, aardige receptioniste en monteur. Ik raad dit bedrijf van harte aan; klantvriendelijk zoals het hoort!

December 27, 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Absoluut een verschrikkelijke ervaring…

Absoluut een verschrikkelijke ervaring en bijna oplichterij. Volgens wat jullie op de website aangeven, zouden onder andere de vloeistoffen, de staat van de wielen, de remmen, de onderkant en de buitenkant van de auto worden gecontroleerd. Toen hij klaar was, kwam hij naar en zei dat er een probleem was met de AC, zonder iets te vermelden over wat hij verder had gecontroleerd. Ik zal daar nooit meer naartoe gaan.

December 17, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look