Pronto Wonen - Alkmaar Reviews

TrustScore 4 out of 5

Koedijkerstraat 16, 1823 CR Alkmaar, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prima verkoopster dacht echt goed met ons mee waardoor we tot aankoop overgingen.Hele fijne en prettige ervaring in een prachtige winkel!Ga zo door !Onze complimenten en een dikke tien. De koffie was... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze afspraak met interieur deskundige Kimberly was zeer positief verlopen. Afspraak van een uur liep uit tot 3,5 uur, hetgeen geen enkel probleem was, niets was haar teveel. In die tijd hebben wi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Leuke meubelzaak met veel hoekbanken waarop je kunt proefzitten. Bij binnenkomst gelijk aantal mooie banken gezien, uitleg van adviseur gekregen en er werd gevraagd of we trek hadden in kop koffie. Pa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enkele weken geleden een nieuw bankstel en bijpassende stoel bij Pronto Alkmaar gekocht. We werden geholpen door Nora die nog niet zo lang bij het filiaal werkt. Ze nam rustig de tijd om ons te hel... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Alkmaar

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

821 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer prettige klant ervaring

Wow, wat een services vanuit Pronto Alkmaar. Wat een meedenkend team. Zeer prettig klantcontact ervaren. Gisteren een email gestuurd en vandaag is alles geregeld. Volgende week is de levering.

April 11, 2024

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling N. van Doorn, Wat fijn dat u het contact als zeer prettig heeft ervaren en dat de order zo snel geleverd kan worden.
Veel plezier van uw bestelling en graag tot ziens.

Rustig geholpen en niet opdringerig

Rustig geholpen en niet opdringerig
Prettig shoppen

March 14, 2024

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling fijn dat u rustig en niet opdringerig bent geholpen.
Graag tot ziens.

Rated 2 out of 5 stars

Troep kwaliteit

Leuke en mooie tafel, maar na 1 maand krijg ik de vingerplekken/vlekken al niet meer uit de tafel. Daar gaat 1k voor een tafel waar de vlekken niet uit te krijgen zijn, word door de winkel lichtvochtige doek geadviseerd, prima doen we maar word niet schoon. Vervolgens word er gezegd koop maar een spray in de winkel dat lost het op, onzin!! Troep. Als je gewoon met je handen op tafel zit krijg je dit dus al! Onze eerste woning en eerste inboedel en dan verwacht je als je een tafel koopt van 1k dat die wel een aantal jaar mee kan gaan. We hebben geen kinderen en doen alleen avond eten aan tafel dus geen gekke dingen maar dit is zeer niet oke… Nooit meer Pronto

March 31, 2024

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de review mevrouw de Boer, wat jammer dat u niet blij bent met de eettafel. Heeft u de multicleaner al geprobeerd? Dat is een reinigingsmiddel / onderhoudsmiddel speciaal voor melamine. Voor meer informatie kun u contact opnemen met de winkel.

Leuke vriendelijke verkoper

Zeer leuk geholpen. Fijne ervaring . Wij komen hier zeker vaker.👍🏻Rapport cijfer zal 10 met griefel zijn. Zeker een aanrader.

March 30, 2024

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de review mevrouw Gesman, Leuk om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad, met één van onze vriendelijke verkopers.
Wij zien u graag weer een volgende keer.

Rated 4 out of 5 stars

Aardig en behulpzaam bij het uitzoeken…

Medewerkster was aardig en behulpzaam bij het uitzoeken van onze bank. Ze dacht echt met ons mee.
Alleen een paar dagen later wilde ik een aanbetaling doen en moest toen achterin de winkel zoeken naar iemand die me daarbij kon helpen. Had al zeker 10 minuten gewacht totdat ik zelf maar naar achteren ben gaan lopen.

March 3, 2024

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor uw review mevrouw Vring-Stals, fijn dat u zo goed geholpen bent.
Vervelend dat er de 2e keer niet iemand direct beschikbaar was om u te helpen, Wij doen ons best iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen.
Veel woonplezier van uw nieuwe bank.
Graag tot ziens,

Rated 5 out of 5 stars

Mooie winkel en heel goede verkoopster

Mooie winkel en heel goede verkoopster. Mooie meubels, bank besteld en moet nog komen.

January 21, 2024

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor het achterlaten van de review meneer Spijker, leuk om te horen dat u onze winkel mooi vind en goed bent geholpen. Wij wensen u alvast heel veel plezier van de nieuwe bank.

Mooie winkel

Mooie winkel, je kunt rustig iets uitzoeken zonder dat personeel meteen op je af komt.

January 18, 2024

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de leuke review. Fijn dat onze werkwijze u zo goed bevalt.
Graag tot ziens.

Rated 5 out of 5 stars

Hele leuke jongedame die ons te woord…

Hele leuke jongedame die ons te woord stond, we dachten het is veel te druk( was op zondag) om iets te vragen maar voor Kimberley was het totaal geen probleem. Alles werd erbij gepakt wat nodig was en het werd gelijk duidelijk voor ons. Het is een bank geworden met een motor erin dus kunnen we relax zitten daarop. Nu wachten op de aflevering, dus tot nu toe perfect geholpen.

October 15, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de mooie woorden Yvonne, wat fijn dat Kimberly alle tijd nam om u te helpen. Hopelijk kunt u snel lekker relaxen op uw nieuwe bank.

Heel veel keus betaalbaar

Het uitzoeken van nieuwe en bijpassende meubels was een makkie bij Pronto wonen in Alkmaar met zeker niet op de laatste plaats de hulp van medewerkster Kimberly die ons deskundig en gezellig adviseerde. Nu hopen we op een snelle levering die dan de “5 de ster” zal opleveren.

November 2, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling mevrouw van der Steen, Wat leuk dat het zo gezellig was met Kimberly en dat u met haar nieuwe en bijpassende meubels hebt kunnen uitzoeken. Wij hopen met u mee op een snelle levering.
Graag tot ziens Team Pronto Wonen Alkmaar

Pima geholpen

Pima geholpen in de winkel. Ruim de tijd kunnen nemen om uit te zoeken. Stoelen opgehaald in magazijn, ook daar goed geholpen. In elkaar zetten was simpel.

October 27, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling meneer Slingerland, Fijn dat uw ervaring van A tot Z prettig was, daar doen we het voor.
Veel plezier van de nieuwe stoelen.

Vraag naar Kimberly!

Eind 2022 kwam ik toevallig bij deze winkel terecht. Geen opdringerige verkopers. Ik liep rond en werd aangesproken door een dame die vroeg mij te kunnen helpen. Ik gaf aan te oriënteren en wellicht op een later tijdstip terug te komen voor concreet advies.

Bijna een jaar later kwam ik terug en werd direct door de zelfde dame Kimberly herkent. Na 2 volle middagen meubels te hebben samengesteld waarin veel tijd liefde een aandacht aan ons werd besteed hebben wij onze nieuwe inboedel dankzij Kimberly helemaal compleet.

Ga hier zeker uw meubels kopen als u goede service wilt , vriendelijke behandeld wilt worden en gedegen geadviseerd wilt worden. En als kers op de spreekwoordelijke taart vraag naar Kimberly!!! Dan is uw woonbeleving helemaal compleet!!

October 27, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de mooie en uitgebreide beoordeling meneer Verduin.
Fijn dat u samen met Kimberly uw hele inboedel compleet heeft kunnen maken. Wij wensen u en uw vader veel plezier van de nieuwe meubels. Namens Kimberly en het hele team van Pronto Wonen Alkmaar. Graag tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Super gezellige maar ook mooie winkel

Super gezellige maar ook mooie winkel. Heel vriendelijk geholpen en prijs kwaliteit is gewoon goed.

September 17, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de 5 sterren meneer Hoogendijk. Wat leuk dat u onze winkel gezellig en mooi vind, en dat u vriendelijk bent geholpen.
Graag tot een volgende keer.

Goed geholpen door Kimberly

Gisteren hebben wij een bank aangekocht via Pronto Wonen Alkmaar, waar we zijn geholpen door Kimberly. Ze nam uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en kwam met fijne, zinvolle suggesties (zeker aangezien de bank vanwege huisstofmijtallergie aan bepaalde eisen moest voldoen, waarin zij ons ook goed kon informeren). Haar service was geduldig, vriendelijk, rustig en uitgebreid, waarbij ze de ervaring voor onze 6-jarige zoon ook nog eens leuk maakte. Aanrader.

September 10, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de uitgebreide review. Wat fijn dat Kimberly u zo goed geholpen heeft en dat zij u op een rustige vriendelijke manier heeft kunnen adviseren om de juiste keuze te maken. Alvast veel plezier van de nieuwe bank.

geweldige ervaring met Kimberly

Wij hebben een geweldige ervaring met Kimberly gehad die ons geweldig heeft geholpen met sierkussens voor onze bank door haar toedoen mochten we onze kussens omruilen en andere uitzoeken wat een top medewerkster wees er zuinig op geweldig Kimberly

August 22, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de mooie woorden mevrouw Vuure.
Wat leuk dat u zo'n geweldige ervaring had met Kimberly.
Graag tot een volgende keer.

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne en bekwame medewerkers

Hele fijne en bekwame medewerkers. Geven goed uitleg over onderhoud, bestelprocedure en dergelijke.
Ophalen bij magazijn ook buitengewoon goede ervaring. Met huren van de bus, had de medewerker de bus al geladen dus eigenlijk papieren regelen, sleutel in ontvangst nemen en gaan.
Leuk detail was halverwege de levertijd een handgeschreven kaartje van de verkoopster om te bedanken voor de aankoop! Gaan hier zeker weer shoppen voor meubels!

August 22, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor in achterlaten van deze leuke review Stefan. Wij zijn blij te horen dat ons verhaal van A tot Z klopt. Zowel u ervaring in de winkel en in ons magazijn was goed, daar doen we het voor.
Wij zien u graag een volgende keer als u komt shoppen voor meubels.

Rated 5 out of 5 stars

Je kunt rustig rondkijken in de winkel…

Je kunt rustig rondkijken in de winkel en als je vragen hebt zijn ze er.
Duidelijke en volledige informatie!!
Een aanrader!!!!

August 19, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor uw mooie review mevrouw Bruin, wat fijn om te horen dat u ons aanraad. Graag tot een volgende keer, dan staan wij weer voor u klaar.

Fijne winkel

Bijna al onze meubels komen hier vandaan. Groot en mooi assortiment en behulpzaam personeel!

August 12, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling Dave, leuk dat u zo goed bij ons bent geslaagd. Graag tot een volgende keer.

Rated 4 out of 5 stars

Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers

Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers. Geven veel informatie en goed advies.

July 24, 2023

Beste Petra,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Leuk dat u zo goed geholpen bent.
Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Alkmaar

Mooie winkel, vriendelijk personeel

Mooie winkel, veel opties, vriendelijk personeel dat niet meteen op je af duikt zodra je binnen stapt.

July 8, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat u onze manier van werken als prettig ervaart. Dat is ook de bedoeling.
Graag tot ziens!
team Pronto Wonen Alkmaar

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look