Pronto Wonen - Alkmaar Reviews

TrustScore 4 out of 5

Koedijkerstraat 16, 1823 CR Alkmaar, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prima verkoopster dacht echt goed met ons mee waardoor we tot aankoop overgingen.Hele fijne en prettige ervaring in een prachtige winkel!Ga zo door !Onze complimenten en een dikke tien. De koffie was... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze afspraak met interieur deskundige Kimberly was zeer positief verlopen. Afspraak van een uur liep uit tot 3,5 uur, hetgeen geen enkel probleem was, niets was haar teveel. In die tijd hebben wi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Leuke meubelzaak met veel hoekbanken waarop je kunt proefzitten. Bij binnenkomst gelijk aantal mooie banken gezien, uitleg van adviseur gekregen en er werd gevraagd of we trek hadden in kop koffie. Pa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enkele weken geleden een nieuw bankstel en bijpassende stoel bij Pronto Alkmaar gekocht. We werden geholpen door Nora die nog niet zo lang bij het filiaal werkt. Ze nam rustig de tijd om ons te hel... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Alkmaar

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

821 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke uitleg

Van medewerker Kimberley kregen we een uitgebreide, duidelijke uitleg wat betreft bezorgen, onderhoud en dat bv hout werkt ( klimaatbeheersing).

March 3, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Dankjewel voor het schrijven van deze review mevrouw Modderman.
Leuk dat Kimberly uitgebreid en duidelijk uitleg heeft gegeven over het onderhoud van uw nieuwe kast.
Wij hopen dat deze een mooie plek krijgt en wensen u er veel plezier van.
Graag tot ziens.

Eetkamerstoelen

Prima geholpen, stoelen voldoen aan verwachting. Snelle levering. Gezellige winkel

February 10, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Goed om te horen dat je door ons goed geholpen bent Kimira.
Fijn dat de stoelen snel leverbaar waren en aan je verwachting voldoen.
Graag tot ziens.

Keurig geholpen

Keurig geholpen. Extra service en goed meedenken door het winkelpersoneel.

February 5, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de positieve review Franca.
Heel veel plezier met uw nieuwe meubels.

Personeel is zeer vriendelijk

Personeel is zeer vriendelijk, nemen alle tijd voor je en denken echt met je mee. Vervolgens laten ze, onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, rustig nadenken over een keus. Hele prettige winkel. Geen opdringerig gedrag. Komen zeker terug!

December 29, 2022

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor je positieve feedback Julius.
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze werkwijze.
Hopelijk tot snel in onze winkel.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, super fijn geholpen.
In filiaal Alkmaar.

Ook bij het ophalen van de meubels in Heerhugowaard, vriendelijke geholpen. dit was 17-12-2022.

December 6, 2022

Beste Familie de Ruiter,

Wat fijn om te horen dat jullie het zo goed hebben ervaren.
Wij streven er naar om de klant beleving van A tot Z zo prettig mogelijk te maken.

Wij zien jullie graag een volgende keer terug.

Veel keuze

Veel keuze, vriendelijk personeel, goed advies

December 12, 2022

Beste Hans,

Bedankt voor de mooie review, graag tot ziens.

Rated 5 out of 5 stars

De winkel voor alles op woongebied

Wij zijn zeer tevreden. Ruime keus in alles. Heel goed geholpen. We komen graag terug!

December 1, 2022

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor uw positieve review Leentje.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze winkel.

Rated 1 out of 5 stars

Het slechtste bedrijf dat ik ooit heb…

Het slechtste bedrijf dat ik ooit heb gekend en de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.
Ik heb Pantini bank van 3 Zits gekocht
Het is erg statisch en veroorzaakt rugpijn door een storing in de functie. Ik heb meerdere keren contact met ze opgenomen en ze hebben nooit geholpen! !

April 6, 2022

Beste Ameen,
wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent.
Zou u uw contact en ordergegevens door willen geven via info@prontoalkmaar.nl zodat wij dit verder kunnen nakijken.
Alvast hartelijk dank.

Pronto Wonen Alkmaar

Rated 5 out of 5 stars

De kast met open vak van de Metvint-serie

Van de meubelserie Metvint hebben wij de kast met open vak gekocht. Een prachtige industriële kast met een strakke, maar warme uitstraling. Veel opbergruimte, zonder dat de kast log oogt.
In de winkel werden we vriendelijk geholpen bij de bestelling en ook de heren in het magazijn bij het ophalen van het meubel waren vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over Pronto Wonen.

March 6, 2022

Beste Sandra,
Bedankt voor het mooie compliment; daar doen we het voor!
MvG,
Pronto Wonen Alkmaar

Rated 2 out of 5 stars

slechten servies

fijne bank gekocht mooi ontwerp. alleen mega lange levertijd. was niet op tijd. elk filiaal werkt voor zich zelf de verkopers denk niet met de klant mee. de bank is van een niet zo goeie kwaliteit en de accessoires werden 3 MAANDEN later geleerd in en afwijkende kleur en van ruilen of terug brengen kwam het niet omdat ze niet konden (wilden) helpen

March 2, 2022

Beste Elise,

Bedankt voor de review, jammer dat het anders gelopen is dan u had mogen verwachten.

Ik had graag contact met je op willen nemen, maar kan onder de naam Teeuwen niks vinden in ons bestand.
Mag ik je vragen om mij je gegevens en ordernummer per email toe te sturen?

Rick Boeren
Storemanager Pronto Wonen
Koedijkerstraat 16
1823 CR Alkmaar
service@prontoalkmaar.nl

Tevreden over bankstel

In september 2020 een bankstel gekocht bij Pronto Alkmaar. Het duurde even voor de bank bezorgd kon worden, maar daar werd helder over gecommuniceerd. Bankstel staat nu een jaar thuis en bevalt nog steeds uitstekend.

December 17, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look