Pronto Wonen - Alkmaar Reviews

TrustScore 4 out of 5

Koedijkerstraat 16, 1823 CR Alkmaar, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prima verkoopster dacht echt goed met ons mee waardoor we tot aankoop overgingen.Hele fijne en prettige ervaring in een prachtige winkel!Ga zo door !Onze complimenten en een dikke tien. De koffie was... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze afspraak met interieur deskundige Kimberly was zeer positief verlopen. Afspraak van een uur liep uit tot 3,5 uur, hetgeen geen enkel probleem was, niets was haar teveel. In die tijd hebben wi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Leuke meubelzaak met veel hoekbanken waarop je kunt proefzitten. Bij binnenkomst gelijk aantal mooie banken gezien, uitleg van adviseur gekregen en er werd gevraagd of we trek hadden in kop koffie. Pa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enkele weken geleden een nieuw bankstel en bijpassende stoel bij Pronto Alkmaar gekocht. We werden geholpen door Nora die nog niet zo lang bij het filiaal werkt. Ze nam rustig de tijd om ons te hel... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Alkmaar

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

821 reviews in the last 12 months

Write a review

Mooie winkel

Mooie, grote winkel met heel veel opstellingen.
Vriendelijk personeel, goede begeleiding en redelijke prijzen.
Wij zijn na jaren elders zoeken, eindelijk geslaagd.

June 19, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de mooie beoordeling mevrouw Dekker. Leuk om te horen dat u onze winkel mooi vind en dat we u vriendelijke en goed hebben geholpen. Goed dat u na al die jaren eindelijk bent geslaagd.

Chapeau !!

We werden geholpen door Nora die nog niet zo lang bij het filiaal werkt.
Ze nam rustig de tijd om ons te helpen en ondanks dat ze nog niet alle ins en outs van het bedrijf onder de knie had was de behandeling die wij als klant kregen een dikke tien. we hebben zelfs twee weken later nog een kaartje van haar gekregen waarbij ze hoopt dat de bank beviel en wist nog ook nog dat we een nieuwe vloer gingen leggen en hoopte dat dit gelukt was.
chapeau Nora en Pronto wonen Alkmaar!

June 14, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Wat een mooie review, bedankt voor de complimenten. Leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent door Nora.
Wij wensen u veel plezier van het nieuwe bankstel en bijpassende stoel.

Vakkundig en vriendelijk.

Wij zijn heel goed geholpen door Estha.

June 28, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Wat leuk om te horen Carin, fijn dat u zo vakkundig en vriendelijk bent geholpen door Estha.
Graag tot ziens.

Aankoop

Goede service en prima voorlichting

June 22, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Wat fijn dat u de service en voorlichting goed vond. Daar zijn wij erg blij mee!
Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens.

Werden goed geholpen

Werden goed geholpen, helaas werd ons een verzekering aanbevolen duur, en niet te bereiken, stoel afgebroken ,geen contact kunnen krijgen telefonisch.
Nu weer ingetrapt met bank. Helaas weer 100 euro weggegooid. Pronto doet zijn uiterste best om het op te lossen, maar het schiet niet op zo.

June 1, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor het achterlaten van de review mevrouw de boer van der Molen. Wat vervelend dat het u niet lukt om contact te leggen met de service dienst.
U kunt de klacht bij ons melden dan sturen wij het door naar de service dienst. U kunt u klacht melden via de website van Pronto wonen of u kunt telefonisch met ons contact opnemen via 072-5140590 dan zorgen we dat het wordt opgelost.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg tevreden van Kimberly

Ik ben erg tevreden van Kimberly, zij is erg geduldig en behulpzaam.
Koshai

June 5, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Wat leuk om te horen meneer / mevrouw Koshai.
Fijn om te horen dat Kimberly u zo geduldig geholpen heeft. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe meubels.

Snel en deskundig geholpen

Snel en deskundig geholpen, vriendelijk personeel. Bij thuiskomst zagen we toch dat het formaat bank iets kleiner moest. Gauw terug naar de winkel , en de verkoopster Kimberly paste alles aan. Volgende keer gaan we zeker weer terug naar Pronto.

May 30, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Wat leuk om te horen Karin.
Fijn dat u samen met Kimberly de bank zo heeft kunnen aanpassen zodat alles goed past. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe bank.

John.

Het personeelslid heeft ons enorm goed en vriendelijk geholpen met het bestellen. Ook gaf zij ons duidelijke uitleg over alle voorwaarden. Vriendelijk en overtuigd wat de klant moet weten bij aanschaf!

May 10, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de 5 sterren review meneer Hendrikszen, leuk dat u zo goed en vriendelijke bent geholpen door Estha. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe eetstoelen.

Zeer goed geholpen

Heel goed geholpen door vriendelijke Kimberly. Alles wordt goed uitgelegd en mede door haar deskundig advies en het meedenken zijn we op de goede keuze zitmeubelen uitgekomen. Ook een compliment voor de mooie royale woonwinkel met een ruime sortering aan bijpassende accessoires.

May 4, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Wat fijn om te horen dat u Kimberly vriendelijk en deskundig vind. Bedankt voor alle complimenten over onze winkel en collega. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels.

Supervriendelijke mensen

Supervriendelijke ontvangst en lekker koffie! Goede service!

May 5, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de complimenten Joost, graag tot een volgende keer, dan staat de koffie weer klaar.

Hele vriendelijke verkopers!

Hele vriendelijke verkopers!
Super leuke lamp gekocht bij Mandy.
Heel blij mee :)

April 4, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de review, leuk om te horen dat u ons zo vriendelijk vind, en dat u goed geslaagd bent bij Mandy. Veel plezier met de nieuwe lamp.
Pronto Wonen Alkmaar

Goede vriendelijke service

Heel goed geholpen door jessica
Goede uitleg en goede service

April 1, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent door Jessica.
Wij wensen u veel woonplezier van uw aankoop.
Graag tot ziens.

Rated 5 out of 5 stars

Ze nemen de tijd voor je

Ze nemen de tijd voor je. Komen met suggesties. Veel uitleg. Goede garantie beleid.

March 19, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de goede beoordeling mevrouw van Lienen.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze uitleg en garantie.
Wij doen ons best om voor elke klant goed de tijd te nemen.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed geholpen van een goed…

Zeer goed geholpen van een goed gekwalificieerd personeel

March 21, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de positieve beoordeling meneer Belleman,
Fijn dat u zo goed geholpen bent.
Alvast veel plezier van uw nieuwe bank.
Melissa, Team Pronto Wonen Alkmaar

Blij

We werden geholpen door een geweldige medewerkster.

March 19, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de leuke review Hanneke,
Daar worden wij ook blij van.
Fijn dat u zo leuk geholpen bent door Jessica.
Alvast veel plezier van uw nieuwe bank.

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen door interieur deskundige

In die tijd hebben wij allerlei variaties doorlopen hoe ons aankomende woonkamer in te richten. Gelukkig zijn wij daar, samen met haar en met hulp van haar collega, zeer goed uitgekomen.
Aan het eind heeft zij alle administratieve zaken goed met ons doorgelopen.
Kortom, erg blij met het gekregen advies.

March 16, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor het achterlaten van deze review.
We zijn erg blij om te horen dat het interieur advies van Kimberly zo positief is verlopen. Fijn dat er alle tijd was om samen met haar een keuze te maken om uw nieuwe woonkamer in te richten.
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe woonsituatie.
Namens Kimberly en het hele team van Pronto Wonen Alkmaar

Aardig en behulpzaam

Aardige verkoopster en neemt ook de tijd voor je. Een goede en nette uitleg over de procedure. 1 klein min puntje over de zaak zelf. Zet volgende keer de stroopwafelkraam buiten, wat een verschrikkelijke zoete lucht.

March 12, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de 5 sterren review meneer Terweij.
Fijn dat er genoeg tijd werd genomen om alles goed uit te leggen.
Eens in de zoveel tijd staat er bij ons in het weekend een stroopwafelkraam. Bij mooi weer staat ie buiten echter was het daar dit keer te koud voor.
Graag tot ziens, Team Pronto Wonen Alkmaar

Zo fijn geholpen!!! In Breda

Zo fijn geholpen!!!
Alle vragen konden beantwoord worden.
Alles ging ze gelijk uitzoeken enz
Bestelling liep vlotjes
Heel vriendelijk.
Ze was ook zo alert,dat we vergeten akkoord te geven,belde ze gelijk,omdat ze ook wist,dat we alles snel nodig hadden.
Mooie spullen voor een mooie prijs!
Maar echt een dikke pluim,voor t personeel,en vooral die ons geholpen heeft. Dank je Noortje

March 9, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt dat u de moeite neemt om ons te beoordelen Angela.
Leuk om te horen dat u zo fijn bent geholpen en dat alles op tijd besteld is zodat u het zo snel mogelijk in huis heeft.
Bedankt voor de pluim.
Namens Noortje en team Pronto Wonen

Rated 4 out of 5 stars

netjes en kundig geholpen .

werden netjes geholpen en er werden alternatieven aangedragen zodat ik de juiste keuze kon maken .

February 25, 2023

Reply from Pronto Wonen - Alkmaar

Bedankt voor de beoordeling meneer Clowting.
Wat fijn dat u netjes geholpen bent en zo de juiste keuze heeft kunnen maken.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look