Rocky Label Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

De levering ging zeer snel, maar nadat ik mijn bestelde kleren 1x had gedragen en gewassen is de stof al helemaal gepluisd en zelfs kapot. Dus slechte kwaliteit!

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb de glossy jacket besteld en wilde hier een kleine aanpassing aan. Dit was allemaal mogelijk. Het contact was super snel en super vriendelijk. Ook was het pakketje echt super snel verzonden.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een geweldige ervaring gehad met Rocky Label. De bestelling werd snel geleverd en de kleding is van uitstekende kwali. Daarnaast vond ik de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam. Het hel... See more

Company details

1. Clothing Store

Written by the company

Bij Rocky Label volgen we niet de vluchtige trends, maar ontwerpen en upcycle ik stukken met karakter. Blazers die binnenkomen. Broekjes die perfect zitten. Items die je houding veranderen, niet alleen je outfit. Met Rocky Label breng ik twee werelden samen: vintage designer blazers met een verleden, en zelfontworpen basics met een toekomst. Want terwijl mode steeds sneller en oppervlakkiger wordt, kies ik bewust voor wat blijft. Geen bulk, maar kleine oplages die met liefde worden ontworpen. Wat begon als een liefde voor mooie tweedehands vondsten, is uitgegroeid tot een label dat voelt als een verlengstuk van mijzelf. Elk item gaat door mijn handen. Ik selecteer, ontwerp, pas aan, verpak en verstuur. Persoonlijk, eerlijk en altijd met oog voor detail. Rocky Label is klein en onafhankelijk, en daar ben ik trots op. Heb je vragen? Ik ben er gewoon, stuur gerust een bericht. Dankzij alle geweldige klanten blijven we groeien en verbeteren.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Slechte kwaliteit

July 31, 2026

Hi Luna,
Wat ontzettend vervelend om te lezen! Dit hoort natuurlijk niet te gebeuren na één keer dragen en wassen. We nemen dit uiteraard serieus en hebben inmiddels persoonlijk contact met je opgenomen om dit direct en netjes voor je op te lossen. 🤍

Super snelle service!

Het jasje zelf is echt helemaal geweldig!!
Zeker een aanrader!!

July 3, 2026

Reply from Rocky Label

Dankjewel voor je lieve review! 🤍 Super fijn om te horen dat je zo blij bent met zowel de service als je Glossy Jacket. Ik vind het belangrijk om mee te denken, dus leuk dat ik de aanpassing voor je kon realiseren. Heel veel plezier met je jasje en hopelijk zie ik je snel weer terug bij Rocky Label!

Super leuke jas

Super leuke jas besteld, zit goed (ik heb maat M, en valt ruim) krijg veel complimentjes over de jas. Daarnaast is de jas snel en goed bezorgd.

February 26, 2026

Hi Anne,
Dankjewel voor je review, fijn om te horen!
Heel erg veel plezier met je aankoop. 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb super fijn contact gehad er werd…

Ik heb super fijn contact gehad er werd heer mee gedacht en ze gaven allerlei verschillende opties. Het pakket was kwijt geraakt door de post en ze hebben mij super goed geholpen. De blazer is nog mooier dan op de foto. Echt een top service en een mooi product 🤍

March 9, 2026

Hi,

Wat lief dat je dit schrijft, dankjewel! 🤍
Fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen toen het pakket zoek was geraakt. En heel blij om te horen dat je zelf ontworpen blazer goed bevalt :)

Heel veel plezier ervan!

Rocky Label

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring gehad met dit bedrijf! De levertijd was erg snel en het product was van goede kwaliteit. Contact en retour ging ook heel fijn!

February 10, 2026

Hi Demi,
Bedankt voor je lieve review! 🤍
Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan sta ik natuurlijk altijd voor je klaar! ✨

Rated 5 out of 5 stars

Een super lieve en behulpzame eigenaresse

De eigenaresse is onwijs behulpzaam en neemt alle tijd om iets voor je uit te zoeken en te adviseren.Ze reageert ook nog eens super snel op de berichten die je haar stuurt en luistert daarbij goed naar wat je wensen zijn.

Ik ben erg blij met mijn op maat gemaakte blazer!

October 29, 2025

Hi,
Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor je lieve woorden! Het doet me echt goed om te horen dat je blij bent met je blazer. Ik vond het superleuk om met je mee te denken en iets te creëren dat helemaal bij jou past.
Geniet ervan en hopelijk tot snel bij een volgende Rocky! 🤍

De beste custom blazers!

Ik ben ontzettend tevreden over Rocky Label! De maker reageert altijd super snel en is daarnaast ook nog eens erg vriendelijk. De artikelen hebben een prachtige, unieke kwaliteit die je niet zomaar ergens anders vindt. Je merkt echt dat er met zorg en aandacht wordt gewerkt. Ik zou Rocky Label dan ook aan iedereen aanraden – een aanrader voor wie op zoek is naar iets speciaals én een fijne ervaring met de verkoper!

August 25, 2025

Hi!
Wat een lieve review. Dankjewel voor je lieve woorden en het vertrouwen in Rocky Label. Heel fijn om te horen dat de custom blazers en de service zo goed bevallen. Elke blazer maken we met veel liefde en aandacht. Als ik nog ergens mee kan helpen of je mee wil denken over een volgende blazer, stuur me zeker een berichtje.

Raquel van Rocky Label

Rated 5 out of 5 stars

Hele mooie blazer van mooie kwaliteit…

Hele mooie blazer van mooie kwaliteit 😍!!!!

August 20, 2025

Hi Lisha,
Wat super fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze blazers! Bedankt voor je vertrouwen en ik zie je in de toekomst graag terug bij Rocky Label. :)
Raquel van Rocky Label

Rated 1 out of 5 stars

Retour

Je moet de retourkosten zelf betalen, dus lees de retourvoorwaarden goed alvorens je besteld!!!

August 2, 2025

Hi Lara,
Bedankt voor je review. De retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening, dit staat ook vermeld in onze retourvoorwaarden. Ik begrijp dat dit vervelend kan zijn en daarom proberen we dit altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren. Mocht je nog vragen hebben over de retourprocedure, laat het me gerust weten.

Rated 5 out of 5 stars

Super blij met mijn bestelling

Super blij met mijn bestelling. Mooie blazer, wat mooi afgewerkt is. Erg blij mee! Is zeker niet mijn laatste bestelling geweest.

July 16, 2025

Hi Saskia,
Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor je lieve woorden! Heel fijn dat je zo blij bent met je blazer. We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien bij Rocky Label ✨

Design your own blazer

De blazer is echt heel mooi geworden super blij mee!

July 2, 2025

Hi Mila,
Wat super leuk om te horen! Fijn dat je zo blij bent met je eigen design blazer. Dankjewel voor je review ✨

Rated 5 out of 5 stars

heel aardig personeel zorgen ook voor een goede verzending

erg behulpzaam snelle levering erg vriendelijk denkt goed mee

March 11, 2025

Reply from Rocky Label

Wat ontzettend lief, Guusje!
Dankjewel voor je mooie woorden. We doen ons best om elke bestelling met zorg te behandelen, dus het is heel fijn om te horen dat dat ook zo wordt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen!

SUPER

Echt super mooie jassen! Mega blij mee
Er was overigens wel een foutje met de jas maar werd netjes opgelost en goed op de hoogte gehouden erg lieve meid!
TOP AANKOOP heel blij mee dankjewel nog 🥰🥰
Love it

May 19, 2025

Reply from Rocky Label

Wat een lieve review, Suze!
Zo fijn om te horen dat je blij bent met je jas, ondanks het foutje. Ik vind het belangrijk dat alles netjes en persoonlijk wordt opgelost, dus superfijn dat je dat zo hebt ervaren. Dankjewel voor je vertrouwen!
Love that you love it!

Rated 5 out of 5 stars

Ben super tevreden over de service

Ben super tevreden over de service. En een super mooie blazer ontvangen, top kwaliteit.

May 14, 2025

Reply from Rocky Label

Wat leuk om te lezen, Fanny! Zo fijn dat je tevreden bent over de service en blij bent met je blazer. Ik selecteer alles met veel zorg, dus het doet me goed dat je de kwaliteit waardeert. Dankjewel voor je lieve woorden en je vertrouwen!

Top!

Snelle levering, mooi productief

May 6, 2025

Hi Chelsea,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de snelle levering én het product! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, het wordt enorm gewaardeerd. Ik hoop dat je er heel veel plezier van hebt. 🤍

Tot de volgende keer!

Geweldige blazers

Super goede communicatie, heb er ondertussen al 2 besteld love it 😍😍
Krijg er ook zoveel complimenten op !

April 7, 2025

Lieve Dyan,

Wat een geweldige reactie! Zo leuk om te horen dat je zo blij bent met de blazers én met de complimentjes (die verdien je ook helemaal!). 💕

Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve woorden!

The Trustpilot Experience

Take a closer look