Allereerst voor de beheerster van de winkel, heel vervelend dat ze is geveld door een hernia. Wetende dat het herstel waarschijnlijk maanden gaat duren. ik wens haar een spoedig herstel toe. De verva... See more
See what reviewers are saying
Nette ontvangst geen wachttijden bij eerste bezoek geweldige collega die het prima overnam keurige uitleg hoe het zat met de verzekering zeker geen haast werk, ook naar de service prima uitleg.
Jammer dat dit in roosendaa moest gedaan worden, maar ook daar, werd je goed ontvangen, door vriendelijk personeel, deskundig, en meedenkend, Erg tevreden, indien nodig raad ik dit aan ieder aan
Company replied
Goede uitleg over de gehoortest en het vervolgpad. Goed advies over de diverse hoortoestellen en hoe een keuze te maken. Tevens uitleg over onderhoud van apparatuur en hoe te gebruiken.
Company replied
Company details
Written by the company
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Goed horen betekent mee blijven doen
Written by the company

- Ons motto, in twee woorden: doe mee.
- Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Niet tevreden, geld terug
Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Contact info
St. Josephstraat 6, 4611ML, Bergen op Zoom, Netherlands
- 9006007008
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
snel een afspraak
snel een afspraak, uitstekende opvolging en altijd een luisterend oor bij onduidelijkheid en vragen
Goede persoonlijke en deskundige aanpak.
Ben fantastisch geholpen
May use AI-assist with repliesRead more
Komen afspraken niet na
Een afspraak ingepland, kom je die dag is de winkel gewoon gesloten. En afspraak niet geannuleerd niet via mail of belletje super slecht

Vakkundig en vriendelijk

Heel professioneel.
Heel professioneel.
Alles is heel goed en correct nagekeken en door gestuurd naar oorarts voor dubbel cheque heel plezierig .
Bedankt Cinderella voor de goede service ik ben erg blij met het resultaat.
Medewerker nam ruim de tijd voor mijn…
Medewerker nam ruim de tijd voor mijn cliënt en sloot aan bij zijn beperkingen.
ik ben erg tevreden over hoe ik geholpen ben
ik werd prettig geholpen en de vragen die ik had werden goed afgehandeld
goede service en goed behulpzaam
Was een week te vroeg voor mijn eerste afspraak, maar was geen probleem. men nam alsnog de gehele tijd welk was gereserveerd voor die datum en waren heel behulpzaam en met goede uitleg op mijn vragen.
Ook het verdere traject heel goed geholpen door Cinderella, en duidelijke uitleg bij het instellen van gehoorapparaten
Erg goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd..
Erg goed geholpen en een duidelijke uitle en vriendelijk
personeel.

Waardeloos bedrijf!
Overal reclame maken dat als je dit jaar nog hoortoestellen aanschaf, je dit jaar nog kan profiteren van de maximale vergoeding. Ik heb ruim 2 maanden geleden een afspraak gemaakt voor 29 november a.s. maar deze werd 8 nov. doodleuk telefonisch door schooneberg afgezegd met de mededeling dat ik een afspraak kon maken voor volgend jaar!!! Wat een waardeloos bedrijf!

Dankbaar
Ontzettend behulpzaam.
Ontzettend veel geduld.
Met name Kirby van As ben ik ontzettend dankbaar voor alle hulp en geduld om het juiste gehoorapparaat te vinden. Het was een lange reis.
Ook Cinderella wil ik bedanken voor alle goede zorg.
De nieuwe hoorapparaten van…
De nieuwe hoorapparaten van Schoonenberg zijn een uitkomst.
Ik kan alles weer horen, de service met aanmeten was zeer goed, vragen zijn goed en duidelijk beantwoord.
Ben naar tevredenheid uitstekend…
Ben naar tevredenheid uitstekend behandeld. Dus zeer tevreden.
Ik ben heel blij met mijn…
Ik ben heel blij met mijn gehoorapparaten. Kreeg waardevolle informatie. Ben heel goed en vriendelijk geholpen. Telefonisch is wat moeilijk, dat zou beter kunnen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Bergen op Zoom St. Josephstraat
Ik ben vriendelijk en prettig geholpen…
Ik ben vriendelijk en prettig geholpen ,ook met probleempjes tijdens de proefperiode
De geadviseerde hoortoestellen bleken goed te bevallen ,hoewel indoen toch nog enig geduld behoeft de bijbestelde tv connector werkt prima.
Het telefoneren met het geluid rechtstreeks op hoortoestellen via bluetooth is een verademing.
Het is alleen jammer dat de app niet op ieder mobieltje werkt
uitstekende service
uitstekende service, gegeven door enthousiaste en deskundige medewerkers.
Goede uitleg en duidelijke afspraken.
Goede uitleg en duidelijke afspraken.
Fijn contact.

The Trustpilot Experience