Schoonenberg HoorSupport - Rotterdam Binnenhof Reviews 61

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Binnenhof 100-102, 3069KV Rotterdam, NL

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Het was een vriendelijke ontvangst. (met koffie). Verder vond ik dat het alles verteld werd op een professionele manier. Alles werd duidelijk uitgelegd hoe je de gehoorapparaten moest gebruiken. Ook... See more

Rated 4 out of 5 stars

De Betrokken audioloog was een en al oor voor mijn klachten omtrent mijn gehoor. Ik kwam daar omdat ik bij de ziektekosten verzekering de 5 jaar voorbij was en dus een nieuw apparaat kon aanschaff... See more

Rated 5 out of 5 stars

Buiten dat mijn schoonmoeder zo blij is met haar hoortoestel, zijn wij ontzettend tevreden op de manier hoe wij geholpen zijn door Rachel bij de locatie Binnenhof Rotterdam Super vriendelijk, pa... See more

Company details

1. Hearing Aid Store
  2. Health Consultant
  3. Hearing Aid Repair Service

Written by the company

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Written by the company

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Heb persoonlijk mijn ervaring en…

Heb persoonlijk mijn ervaring en clientvriendelijk besproken. Heb er verder geen behoefte aan om verdere uitleg te geven.

December 26, 2025

Duidelijkheid

Duidelijk, professioneel en vriendelijk. Meedenken zonder warrige woorden.

January 2, 2026

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Rotterdam Binnenhof

Wij waarderen uw review Rob, bedankt!

Voorkomend

Voorkomend, vriendelijk, vakbekwaam, stipt met afspraken, geduldig, niet opdringerig, goed adviserend, etc, etc.

December 25, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Vriendelijke medewerker maar…..

Vriendelijke medewerker, neemt voldoende tijd om het gehoorverlies te meten. Medewerker heeft met tussenpozen van 2 weken, 2 x gemeten en daar kwam 2x uit dat het gehoorverlies tussen beide oren zoveel verschilde, dat het advies kwam om naar de KNO arts te gaan. Na onderzoek bij KNO arts bleek het verschil van gehoorverlies tussen mijn 2 oren, helemaal niet zo’n groot verschil te hebben. Dus mijn conclusie is, dat ik voor niets bij een KNO geweest ben en de kosten die daar aan verbonden zijn ook voor niets zijn gemaakt. KNO arts was ook niet blij met het resultaat wat jullie hadden gegeven. Toen ik bij haar wegging sprak ze de volgende tekst “ U kunt ook naar een andere audicien gaan hoor”.

September 17, 2025

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Rotterdam Binnenhof

We waarderen uw commentaar. Mocht u nog feedback hebben om met ons te delen e-mail ons op klantenservice@schoonenberg.nl.

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijk uitleg en goede service

Al jaren klant van Schoonenberg HoorSupport aan de Binnenhof in Rotterdam
Vakkundige medewerkers
Nemen de tijd voor je om alles duidelijk uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken
Een duidelijk en goed advies niet alleen in het duurdere segment maar ook binnen de maatstaven van de zorgverzekeraars
Proefperiode is heel belangrijk om een juist beeld te krijgen van de mogelijkheden van de gehoor toestellen en de extra hulpmiddelen
Ook na het aanschaffen van het gehoortoestel kun je altijd voor vragen of technische ondersteuning bij Schoonenberg HoorSupport terecht
Heel belangrijk want goed kunnen horen is heel belangrijk in het dagelijks leven

September 26, 2025

een geslaagde overstap

ik trof een geduldige en zeer bekwame audicien die mij door het hele proces van meten en uitproberen heen heeft geloodst.

ik ben erg tevreden over het resultaat en ben blij dat ik op advies van mijn man de overstap naar Schoonenberg heb gemaakt

August 17, 2025

Mevrouw E Klomp uitstekende audicien

Mevrouw E. Klomp, de audicien is heel vakkundig en kan prima luisteren naar de wensen van mij (klant). Daarnaast kan zij de mogelijkheden voor mijn hoorproblemen goed traceren. Kortom ik ben uitstekend geholpen.

May 26, 2025

Rated 5 out of 5 stars

,ik voel nog niet eens dat ze in m'n oren zitten

Word heel netjes en goed geholpen ,
Ik heb ze nu al een paar weken in 2 gehoorapp,..en ik heb ertotaal geen last van, maar ik kan wel beter horen het valt mijn omgeving ook op ..
Dus ben ik er erg blij mee ,en had ik het veel eerder moeten doen
Vr gr Mevr Verschoor

April 19, 2025

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Rotterdam Binnenhof

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Zeer professionele ondersteuning!

Zeer professionele ondersteuning!

Ik had al een hoorapparaat, vijf jaar geleden aangeschaft bij een andere audicien. Daar was ik echter niet zo tevreden over. Na de verkoop ben ik vele malen terug geweest met één of meer klachten die nauwelijks opgelost werden.
Voor het nieuwe hoorapparaat heb ik daarom contact opgenomen, mede op advies van mijn vrouw die daar al een zeer tevreden client was, met uw onderneming.
Daar heb ik geen spijt van gekregen. De vriendelijke en professionele ondersteuning die ik heb gekregen maakte een definitieve keuze niet moeilijk. En dat zonder dat ik het gevoel kreeg dat men mij iets wilde "verkopen".
Ook de nazorg was van hoge kwaliteit.

April 19, 2025

Fijn en goed geholpen

Fijn en goed geholpen, een aanrader en ik breng zeker iemand aan.

December 30, 2024

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Rotterdam Binnenhof

Bedankt om uw ervaring in Binnenhof 100-102 te delen, we zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look