Ik ben zeer tevreden over de service en de tijd dat ik verschillende hoorapparaten kon uitproberen. Daardoor kon ik de hoorapparaten kopen die het beste bij mij passen. Waardoor ik meer zelfvertr... See more
Company replied
Company replied
Ik werd heel prettig geholpen. Het enige wat ik lastig vind is het indoen van de gehoortoestellen. De informatie daarover vond ik niet duidelijk genoeg. Hopelijk zal ik door ervaring er wel handige... See more
Top service. Aan alle kanten meegedacht en getest om tot de ultieme oplossing te komen. Prettige medewerkers met een goed oor voor jouw zoektocht naar een eerste ervaring met gehoorapparaten.
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Thomas a Kempisstraat 3, 8021 BG, Zwolle, Overijssel, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vakkundige duidelijke en vriendelijke behandeling . Goed hoorapparaat waar ik veel plezier aan beleef.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zwolle Vechtstraat
Behulpzaam en probleemoplossend bezig ook wanneer je zonder afspraak binnen liep.
Personeel kundig en vriendelijk

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zwolle Vechtstraat
Ik ben subliem geholpen en alle mogelijkheden zijn bekeken.
Daardoor kon ik de hoorapparaten kopen die het beste bij mij passen.
Waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg op mijn werk.
Het personeel is zéér inlevend,en hoefde nooit lang te wachten voor een afspraak. 👍

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zwolle Vechtstraat
Ik werd heel prettig geholpen. Het enige wat ik lastig vind is het indoen van de gehoortoestellen. De informatie daarover vond ik niet duidelijk genoeg. Hopelijk zal ik door ervaring er wel handiger in worden!
De audicien Nicolette is perfect. Heel goed en netjes geholpen. Professioneel.
De voorwaarden van Schoonenberg klopt van geen kant. Je hebt totaal geen keuze.
Ik heb de manier waarop ik geholpen ben, als zeer prettig en professioneel ervaren. Er was goede uitleg, veel tests.
Er was aandacht voor de persoon. Hélaas was het erg druk (voor de feestdagen) daardoor zijn een aantal essentieële zaken ondergesneeuwd.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zwolle Vechtstraat
We zijn erg goed geholpen in Zwolle, door Karlijn. Ze nam genoeg tijd. Was erg vriendelijk!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zwolle Vechtstraat
Goede ondersteuning van de medewerker die met geduld en aandacht de metingen heeft verricht. Een erg prettig persoon met verstand van zaken, goede uitleg en laagdrempelig. Fijn dat ik de tijd kreeg om apparaten uit te proberen. Goede service.
Heel goed geholpen. Ze laten je diverse modellen testen. Ze nemen de tijd en geven een goede uitleg.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zwolle Vechtstraat
Vriendelijke, professionele benadering van de medewerker. Goede kwaliteit hoortoestellen met meerdere programma’s waardoor het horen op verschillende locaties een groot plezier is geworden.
Ze geven professioneel advies.En hebben een luisterend oor bedankt

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zwolle Vechtstraat
keurige behandeling, mogelijk meer info over belasting teruggave
Bedrijf zonder telefoonnummer of contact - mail adres. Afspraken, vragen, alles moet via een chatbox. Heel vriendelijke en deskundige audicien, maar niet een bedrijf waar je klant wil zijn.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Zwolle Vechtstraat
Learn more about other kinds of reviews.