Sørby Auto Reviews 108

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Så er jeg kørende igen efter en kedelig motorfejl på min i20, hvor kæden i motoren skulle skiftes. Det tog lidt længere tid end forventet, men var fint kørende undervejs i lånebil. God dialog hele vej... See more

Rated 5 out of 5 stars

VF3WA5FXC34409876 Sørby Auto forstår mig og vil ikke bare smide en dyr reservedel i . Istedet gør de en kæmpe indsats for at lave reparation så billigt som muligt 👍 . Sørby Auto stoler jeg 100 % på... See more

Rated 1 out of 5 stars

❌❌❌ KØB IKKE BILER HERFRA ❌❌❌ 🛑⛔️ DE SNYDER MED ARM OG BEN ⛔️🛑 Vi købte en bil sidste sommer, og ved købet lovede Brian Gryning, at hvis der opstod den mindste fejl, skulle vi bare komme... See more

1. Auto Repair Shop

Information provided by various external sources

Vi tilbyder alt indenfor biler, service, reparation, skader, autoruder og bilpleje. Salg af biler og biludlejning

4.1

1-star

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Super service.

Super service. Kan klart anbefale Sørby Auto.
Skulle have skiftet en pære, som viste sig at være en mere genstridig opgave end ventet. Der blev arbejdet på højtryk og med alle ledige hænder. Jeg kommer bestemt gerne igen og kan klart anbefale andre at besøge Sørby auto.
Tak for hjælpen.

April 10, 2022

Reply from Sørby Auto

Tak for din fine anmeldelse det er altid dejligt og hører. mvh

Ordentlighed.

God kommunikation, Venlig modtagelse og vigtigst: Jeg har tillid til at de laver min bil på en ordentlig måde uden at de skifter alverdens ting som ikke er nødvendigt, bare for et mersalg. Jeg har ikke forstand på biler, men er tryg hver gang jeg har afleveret min bil her.

March 31, 2022

Reply from Sørby Auto

Mange tak for den fine anmeldelse det er altid dejlig at høre. mvh

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service på allerhøjeste…

Fantastisk service på allerhøjeste niveau! Vi havde en kanon god oplevelse med Mathias fra Sørby Auto. Vi følte os meget trygge hele vejen gennem processen. Han gjorde meget ud af at forklare os hvordan det hele hang sammen, og var yderst kompetent. Lige fra da bilen blev fundet i Tyskland, til den stod fuldstændig lækker og klargjort (endda med nye måtter) til os. Kæmpe anbefaling herfra! TAK for handlen.

March 30, 2022

Reply from Sørby Auto

Mange tak for den fine anmeldelse, det er altid dejligt med tilfredse kunder. mvh

Rated 5 out of 5 stars

Bedste service vi har prøvet

Bedste service vi har prøvet, flere småting er fixet, og de har ikke udskiftet noget, som egentlig ikke skulle.

March 13, 2022

Reply from Sørby Auto

Tusind Tak for den fine anmeldelse. mvh.

Service + klargøring på bil

Service + klargøring på bil. God service og rådgivning, god dialog omkring hvad der skal laves og hvornår det er klar. Og hvad I evt. finder undervejs som I anbefaler skal laves. Ingen finger at sætte på kundeservice og resultatet.

February 25, 2022

Hej Maiken Tusind tak for den fine anmeldelse. mvh

Rated 5 out of 5 stars

Professionelt værksted med jordnære medarbejdere.

Som kunde hos Sørby Auto gennem de sidste 20 år har vi altid fået udført et professionelt stykke arbejde, og vi har købt og solgt flere biler af Sørby Auto til stor tilfredshed. De medarbejdere vi har haft kontakt til har altid haft fokus på god og jordnær kundekontakt, hvilket vi sætter stor pris på!!!!

February 18, 2022

Reply from Sørby Auto

Hej Brian, Tusind tak for den fine anmeldelse den gir jeg videre til vores medarbejdere, det er altid dejligt at få ros. mvh

Imødekomme

Imødekomme, venlige, ringer altid hvis der skal laves andet end hvad vi har aftalt

February 10, 2022

Reply from Sørby Auto

Hej Annette, tusind tak for din flotte anmelselse mvh

Rated 1 out of 5 stars

Ventede i 2 timer på at bilen fik…

Ventede i 2 timer på at bilen fik skiftet vinterhjul.
Jeg ankom 8.30 som aftalt, efter de ændrede min tid fra 7.30. Det havde de ikke fået ændret i bogen, så jeg kunne forvente et kvarters forsinkelse - fair nok. Jeg blev bedt om at vente over i butikken i sofaen med en kop kaffe. Men der gik 1½ time før jeg så min bil var ude at trille til en testkørsel og hvis jeg efterfølgende ikke var gået over for at spørge til min bil, ja så havde jeg nok sidder der endnu.

Svar til Sørby Auto: Nej, jeg kom ikke for sent, det var jer som ikke havde ændret det i jeres system efter I ringede til mig og bad om at rykke min tid til 8.30. I sagde der vil være et ca. kvarters forsinkelse, hvilket jeg accepterede. Jeg gik over og ventede i butikken, som jeg var blevet bedt om fra jeres side. At I ikke kan kommunikere internt, er vel ikke mit problem? Det jeg er utilfreds med er den måde det er foregået på og at jeg har måtte vente så lang tid. Vi andre har også et arbejde der skal passes.

November 24, 2021

Reply from Sørby Auto

Hej Tak for din anmeldelse, vi har ikke udsat din tid så det ved jeg ikke hvor det sku komme fra, du fik information om at vi nok sku skifte dine hjul men når du kommer en time senere end aftalt så skrider tids planen, de gjorde det så hurtigt som muligt, desværre vidste mekanikeren ikke at du sad og ventede så han hang nøglen som vi gør når bilerne er færdige, derudover fik du codning af TPMS ventiler uden beregning, jeg syntes måske ikke helt det er berettiget at du gir os 1 stjerne når det både er dig og os der har lavet en lille fejl, vi kan vel blive enige om at hverken din eller vores fejl er verdens undergang vi er selvfølgelig ærgelige når noget går skævt du må en fortsat go dag

Dette er blot information

Dette er blot information. Jeg fortrød et bilskifte og måtte have min gamle leaset bil igen.. ( læs handler med hjertet) Det er jeg jo godt klar over vil koste nogen penge. Det har været et meget langt forløb, nu er den ”nye” bil endelig solgt og det har kostet mig ufattelig mange penge. Mathias som har været sælger/rådgiver i dette forløb var slet ikke klar alle de gebyrer og afgifter som ”Global Car Leasing” kaster efter én. Det er en jungle at bevæge sig rundt i og som menig mand, havde jeg ikke en chance for selv at gennem skue det. Derfor havde jeg blind tillid til at Mathias kunne klare dette. Det kunne han ikke..

Jeg kommer ikke til at handle her mere…

November 7, 2021

Reply from Sørby Auto

Hej Henrik vi er selvfølgelig ærgelige over at hører du ikke er tilfreds, som altid er der flere sider af samme sag, hvis man sælger sin bil hurtigt efter man har købt den er det altid forbundet med en foreholdsmæssig stor udgift. mvh

God service, flot butik

Sørby auto har to biler som interesserer mig.
Peugeot 508 og renault clio iv.

Prøvede begge, og blev taget godt imod af Mathias, som er en behagelig sælger.

De bød det samme på min brugte bil som øvrige firmaer.

Har prøvet at forhandle, der er ikke noget at hente😅

Desværre.

508 eren, var død, nul strøm. Jumpstarter fik gang i bilen, og den kørte godt 1 km. Mange lamper tændte og hylede. Chefen kom i transporter, og startede bilen, og fandt plads til jumpstarter i motorrummet . Kørte så 20 km, bilen var velkørende men stadig lamper tændt sidste del af turen.

Formodentligt vil et nyt batteri løse dette.

Jeg synes email korrespondance og besøg i butikken, samt hjælpsomhed fra Mathias og Brian, der er chefen var super.

Vil anbefale butikken, der er nydelig og de har kun flotte biler stående.

October 7, 2021

Hej Kim
Tak for din fine anmeldelse, det er altid dejligt at få ros det blir vi alle glade for. mvh Sørby Autocenter

Rated 5 out of 5 stars

Super fantastisk service og personale!

Super fantastisk service og personale!

Har brugt sørby Auto i snart 4 år, til alt lige fra service, hjem hentning af bil til store forsikrings sager.

Har altid mødt et travlt men meget professionelt personale, de går virkelig et ekstra skridt for en glad kunde.

Er meget kræsen med min bil og de laver altid jobbet veludført - til en god pris.

Har ikke en finger at sætte på dem, de har en velovervejet og professionel løsning til alle mine bilproblemer.

September 23, 2021

Reply from Sørby Auto

Tusind tak for den meget fine anmeldelse, den er vi meget glad for mvh

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Sørby auto.

Kan varmt anbefale Sørby auto.
Har købt en bil og fået repareret flere biler hos dem.
Professionelle, dygtige og imødekommende.

August 14, 2021

Reply from Sørby Auto

Hej Camilla tusind tak for den fine anmeldelse

Absolut ikke anbefalingsværdigt…

Absolut ikke anbefalingsværdigt værksted

Havde indhentet tilbud på udskiftning af kondenser og tørfilter til aircon - samlet tilbud via Autobutler 3959 kr. - indeholdende nævnte autodele samt 2 timers arbejdsløn, påfyldning af olie samt limning af sædebagbeklædning.

Endte med en regning på 9407 kr for 9,5 arbejdstime hvoraf 6 timer var ren fejlfinding (som jeg ikke havde bedt om). Desuden havde værkstedet også afstedkommet en udskiftning af mit aircon panel som de mente var defekt (det var det ikke).

Opgaven skulle have taget en eftermiddag, men endte med 4 fulde arbejdsdage (torsdag til tirsdag), hvor jeg ikke kunne bruge bilen - og ydermere blev jeg stillet det ultimatum at jeg først kunne få udleveret bilen når jeg havde betalt 9407 kr - og med det i mente at min aircon stadig ikke virkede....

Jeg holdt imidlertid fast på ikke at ville betale 2,5 gang så meget som tilbuddet lød på (Autobutler udsteder prisgaranti på alle tilbud!) og jeg foreslog derfor efter en sej kamp med ejeren af Sørby Auto Brian Gryning - en kamp hvor han svinede mig flittigt til og påstod at jeg havde været uforskammet overfor hans personale, hvilket jeg på ingen måde havde.

Jeg fik FDMs jurister på sagen, og pludselig gik det op for Brian Gryning at han nok hellere måtte finde en rimelig løsning - Jeg foreslog 5400 kr - og han bad mig komme til butikken så vi kunne finde en løsning.

Jeg ankom, men ingen Brian Gryning var at se, for han havde nu lavet en ny faktura på lidt over 6000 kr. og på den måde undgik han jo også at skulle diskuttere med mig om hans forslag - Jeg tænkte "Pyt" og betalte, så jeg kunne få min bil!

Det skal hertil siges at denne dag var min søns 13 års fødselsdag - og vores planer blev faktisk smadret godt og grundigt pga dette Sørby Auto show!

Min anbefaling til alle er at altid få en prisgaranti, et tilbud eller anden form for aftale der holder - og for alt i verden - HOLD DIG LANGT VÆK FRA BRIAN GRYNING OG SØRBY AUTO HVOR HAN JO ER CHEFEN! (Jo, det fik han da fortalt mig)

Og bemærk venligst, at uanset hvad man siger om sine oplevelser så vil man opleve at Brian Gryning absolut ingen respekt har for sine kunder, da han tydeligvis altid har en anden opfattelse. At kunden altid har ret er i alle tilfælde ikke hvad denne ret så enerådende arrogante sælgertype mener.

July 29, 2021

Reply from Sørby Auto

man kan skrive meget på en computer, et er ihvertfald sikkert der er ikke ret meget af det du skriver her der er sandt, man kan tænke over hvorfor du er blevet uvenner med de sidste 3 værksteder du har været på, jeg kan komme med en forklaring på hver enkelt linie det vælger jeg ikke og gøre, dog vil jeg lige sige at du blev informeret om at vi skulle fejlfinde og det tar tid, der en grund til de 2 andre værksteder ikke fik det til og virke, vi indgik et forlig efter aftale ( at du truer med FDM har jeg ikke noget problem med vi kører vores butik efter reglerne og go forretnings skik ) jo jeg var her da du kom men sad med kunder du ku bare ha ventet til jeg var ledig,

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil varmt anbefale sørby auto

Jeg vil varmt anbefale sørby auto.
Den gode servis hurtig og professionelt godt personale,
Tager en kunde seriøs uanset de anderledes og div. Spørgsmål. 👍👍👍
Tak for det

July 2, 2021

Tak for de pæne ord.
mvh.

Professionelle

Dygtige, hjælpsomme, professionelle, taler pænt til folk
Altid låne bil
Altid en fornøjelse at komme der

June 29, 2021

Tak for de pæne ord

Brug dem ikke!!!

Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med Sørby Auto. De opkræver betaling for en udgift, de ikke kan (eller vil) dokumentere. De svarer ikke på ens anmodning om dokumentation og ignorerer indsigelser vedr. regningen. De sender blot rykker for betaling. Det er under al kritik! Skal der virkelig en dårlig anmeldelse herinde på Trustpilot før de begynder at svare på min mails?

Jeg kan se på Trustpilot anmeldelser, at jeg ikke er den eneste, der er utilfreds med dem og deres håndtering af klager.

Jeg må desværre konstatere, at Sørby Auto ikke er til at stole på!

SVAR
Har lige læst jeres svar. Ja, betaler gerne for den regning, hvis I reelt har haft en udgift. Det har I jo ikke. Hvorfor vil I ellers ikke dokumentere udgiften? Jeg har blot bedt om dokumentation.
Jeg anser regningen for annulleret. Såfremt jeg modtager flere rykkere fra jer, bliver sagen videresendt til FDMs juridiske afdeling.

June 9, 2021

Reply from Sørby Auto

Tak for din anmeldelse, det er dybt urimeligt det du har gang i vi har krediteret det du skylder, det var dig selv der skrev at du ville betale for at vi sendte dem retur så hvor alt dit bøvl kommer fra ved jeg ikke men en ting er sikkert du er ikke velkommen her mere.

Take a closer look