Så er jeg kørende igen efter en kedelig motorfejl på min i20, hvor kæden i motoren skulle skiftes. Det tog lidt længere tid end forventet, men var fint kørende undervejs i lånebil. God dialog hele vej... See more
Company replied
VF3WA5FXC34409876 Sørby Auto forstår mig og vil ikke bare smide en dyr reservedel i . Istedet gør de en kæmpe indsats for at lave reparation så billigt som muligt 👍 . Sørby Auto stoler jeg 100 % på... See more
Company replied
❌❌❌ KØB IKKE BILER HERFRA ❌❌❌ 🛑⛔️ DE SNYDER MED ARM OG BEN ⛔️🛑 Vi købte en bil sidste sommer, og ved købet lovede Brian Gryning, at hvis der opstod den mindste fejl, skulle vi bare komme... See more
Company replied
Fantastisk service på allerhøjeste niveau! Vi havde en kanon god oplevelse med Mathias fra Sørby Auto. Vi følte os meget trygge hele vejen gennem processen. Han gjorde meget ud af at forklare os hvord... See more
Company replied
Vi tilbyder alt indenfor biler, service, reparation, skader, autoruder og bilpleje. Salg af biler og biludlejning
Sørby Hovedgade 1, 4200, Slagelse, Denmark
Replied to 71% of negative reviews
Typically replies within 48 hours

Reply from Sørby Auto
God service og altid hjælpsomme samt løsnings orienteret 👍

Reply from Sørby Auto
Har kun godt at sige om sørby auto, har selv købt 2 biler og får reperaret begge min biler der. Super søde og imødekomme personale

Reply from Sørby Auto
Jeg.lover hermed at Sørby auto.. ! Hver aften i resten af mit liv eller til i lukker vil være med i min nat bøn !!
Som i sagde til mig ... du har en rigtig dårlig attitude og jeg opførte mig dårligt.. !
I fuldstændigt ret min attitude var uforskammet !! Men i forhold til jeres måde at bedrage folk på med totalt urealistiske priser et prisoverslag på et syn af en Hyundai i20.. pris 2300kr
Alle andre tilbyder enten gratis overslag og ca op til 650 kr for samme job... og så kommer i med en pris på at syne bilen samt 4 stk helårs Dæk....
Prisen er sååå flot at den fortjener en.hel linje for sig selv......
17000.00 kr
En pris som der i den bliver rystet på hævdet over på et.nu andet værksted.. ved et hurtigt skøn af bilen på deres lift.. var der kun få ord tilovers for ( sørlig ) Auto.
OG JA IGEN STIKKER MIN ATTITUDE LIDT AF...
I SLÅR ALLE I
BONDEFANGERI !
DÅRLIG MORAL !
ETIK !
DÅRLIG STIL !.
MÅ DE SORTE SKYER FULDE AF REGN FORFØLGE JER..
RESTEN AF SØRLIG AUTO"S
EKSISTENS !

Reply from Sørby Auto
Min mand købte Brians brugte Transporter.
Troede han havde gjort en god handel. Men hvor mange problemer der var med den bil !!! Alle problemer blev dog afhjulpet af anden hjælper. Han fik udleveret en nøgle til bilen. Blev lovet en ekstra nøgle hurtigst muligt. Den nøgle kom aldrig. Det er ikke dér vi køber brugt bil igen 😠😠😠👎👎👎

Reply from Sørby Auto
Har nyligt haft min bil igennem en dybdegående lak og interiør behandling og er super glad for resultatet.
På under 2 dage blev min bil som ny.
Tak til hele holdet....

Reply from Sørby Auto
Jeg har fået fortaget: Olieskift, justering af nær/fjernlygter og tågelygter hos Sørby Auto den 03-03-21 - Den 04-03-21 bliver bilen synet hos FDM, som oplyser mig at nær/fjernlygter står for højt, og tågelygterne står for lavt. Præcis som for en måned siden, da jeg fik en FDM test på bilen. Ydremere er sprinklerbeholderen løs og så bliver mit dashcam slukket (har jeg aldrig oplevet før andre steder), som betyder jeg ingen chance har for at se om de har udført det de skulle nu hvor der er tvivl, samt se hvordan de behandler bilen under "prøveturen" - De oplyser så at det er ulovligt at filme deres ansatte uden de er blevet gjort opmærksom på det - Fair nok, men nu virker mit dashcam ikke længere - Det eneste positive ved det besøg var den søde unge dame ved skranken.

Reply from Sørby Auto
Vi har brugt Sørby Auto de sidste 6 år og der har aldrig været noget finde på hverken kvaliteten af udført arbejde eller servicen. Virkelig professionel tilgang til tingene. Jeg tror måske at der har været en enkelt enkelt forglemmelse på en opgave, som kan ske, men det blev løst med det samme. Det er lige før at vi glæder også til at en af bilerne går i stykker ;)

Reply from Sørby Auto
Har netop købt bil gennem Sørby Auto i Slagelse og jeg fik gennem hele forløbet en super service af sælgeren Thomas Carlsson.
Mvh. Lotte - nu Opel Astra ejer:)

Reply from Sørby Auto
Brian hos Sørby auto har modbydelige manéree og er gået galt i byen mht kundekontakten. Jeg har snakket med ham over telefonen og kom op og toppes lidt med ham.
Jeg ringer ind vedr. En Mazda 6 som jeg kan se på annoncen har været til salg i over 2 måneder.
Brian dukker op i telefonen og jeg spørger så om den havde nogle bestemte opgraderinger som kunne retfærddigøre prisen. Det havde den ikke. Jeg spørger hvad mindsteprisen er og han insisterer på at jeg skal komme med et bud. Listeprisen er 200.000kr, jeg byder 175.000kr og forventer at han kommer med et modbud som i en normal forhandling. Som et lille barn bliver hans stemme forandret, han bliver totalt forarget, og siger at jeg er for useriøs (lidt ironisk når han tydeligvis har prissat en bil for højt, siden den ikke er blevet solgt på over 2 måneder).
Jeg siger til han at han godt kan falde lidt ned og komme med et modbud eller takke nej istedet for at sige at jeg er useriøs. Men han insisterer.
Hvis i får skiftet dæk hos dem og i har låsebolte på hjulene, så husk at tjekke de har lagt toppen tilbage i bilen, for når du først er kørt derfra er de ligeglade med dig.
Købte en bil af Sørby Auto der var mangelfuld og helt klart kun lige sneg sig over stregen hos Bilsyn i Slagelse efter omsyn. Bilen var aftalt at skulle være nysynet og i ordentlig stand, bilen er fra 2007 og skulle have haft alle service iflg service bog men det er ikke rigtigt i.o.m at den type bil har en klassisk fejl hvor man ombytter bagklappen hvis der er rust på denne hvis alle service er overholdt. Ved køb af bilen garanterede indehaver Brian Gryning at bilen skulle være i orden ved levering,men det var bilen ikke og der måtte atter rettes fejl på bilen, ved gennemgang oplevede jeg en flabet attitude fra værkstedet om at "de nok havde mere forstand på biler end jeg". Bilen var IKKE i ordentlig stand efter 2 reparation, den var nødrepareret og indehaveren Brian Gryning eftersendte en masse garantipladder som copypaste fra Autopartner.dk. Bilen er blevet gennemgået på et rigtig autoværksted og er blevet efterrepareret for over 10.000 kr. Jeg mødte Brian Gryning og vi aftalte at han skulle have kigget på bilen en gang mere, og kontakte os for en aftale om efterreparation, men har ikke hørt noget fra ham efterfølgende her flere måneder efter. Derfor ser vi os nødsaget til at anmelde ham som Slagelse absolut dårligste autopartner og værksted, som lever helt op til alle de dårlige savn om plattenslagere / brugtvognsforhandlere og deres manglende service.
Hvis du tænker på at købe en af de biler Sørby Auto har til salg så lad da vær.. Det er hele set-up fra du køber til du har bilen den er gal med. Ejeren alias Brian som er sælgeren fortæller dig at bilen leveres nysynet og alle de småting der er vil blive lavet. Når du så har købt bilen og fejl og mangler hober sig op vil ejer/sælgeren Brian ikke lave de omtalte fejl og mangler alligevel. De 6 måneders garanti han lover er lige til at stikke skråt op i Autopartner. Når du klager og de mangler der ikke er rettet, sender ejeren "copypaste" lovstof om garantibestemmelser fra Autopartner direktør, som du så skal underskrive ellers vil ejeren ikke lave nogen af fejl på bilen, således at du ikke kan klage yderligere. Sørby Auto er ikke værd at bruge tid på.
God service og flinke medarbejdere. Kan klart anbefales.
Jeg vil fraråde alle andre til ikke, at handle hos Sørby Auto.
Jeg har i januar 2018 købt en kassevogn hos dem, og i købsaftalen står der inkluderet 1 års garanti, også underskrevet af dem. Da jeg finder ud af der er ting galt med bilen, så siger de at garantien kun varede 6 måneder, så jeg skal betale fuld pris for reparation på problemerne. Så jeg beder om et tilbud inkl. alt, hvor jeg får en pris på 19.000 kr., som jeg siger ja til. Jeg får at vide i telefonen at den er klar fredag til afhentning, hvor jeg bliver ringet op og fortalt den er færdig. Der bliver jeg fortalt at jeg har "fået det lidt billigere end aftalt", og så skulle jeg betale 24.400. Da jeg fortæller jeg takkede ja til tilbuddet på 19.000, siger han at det var hans kollega og han ikke har sagt det. Han sender så regningen, hvorpå der så stod 23.900. Den må jeg så ikke betale ved lejlighed, men skal gøres før bilen kan hentes, så jeg sætter en overførsel i gang og sender et billed på mail af at det er sket. Ham jeg havde sendt ud for at hente bilen får den dog ikke udleveret, da de vælger at tilbageholde den, da de endnu ikke kan se overførslen på deres konto og truer mig med ikke at aflevere min bil hvis de ikke ser pengene, hvilket de overhovedet ikke må, da det ikke er deres ejendom. Det gav politiet mig også ret i, men desværre er det en advokatsag, ikke politisag. Grundet tilbageholdelsen af min bil har der selvfølgelig også været tabt fortjeneste, da den selvfølgelig ikke har kunne være ude og køre i perioden.