Ik fiets nog dagelijks in de stad op mijn sparta ion rx uit 2013 en drie keer per week naar het werk zo'n 48 km op een dag. Onderdelen vervangen wordt wel steeds lastiger en ik heb ongeveer net zov... See more
Company replied
Na een proefrit met diverse fietsen kwam deze er als beste voor ons uit. Goede adviezen gekregen voor het gebruik. We hadden hiervoor ook al acht jaar een elektrische fiets dus konden wij een goed ke... See more
Company replied
Sparta-rule ultra.Krachtige motor 625 kw, soepel traploos schakelen .Batterij gaat lang mee op de auto-stand.Er zijn 5 verschillende standen, deze makkelijk te bedienen met knoppen op het stuur . Duid... See more
Company replied
SPARTA is een aanbieder van hoogwaardige e-bikes in Nederland en België.
Wilmersdorf 37, 7327 AD, Apeldoorn, Netherlands
Replied to 92% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen? Bij Dirk Blok Apeldoorn 4399 (met 100 euro korting!) ,bij fietsstunt.nl 3888,- , mantel.nl 3699,- en bij fietsvoordeelshop 3349,-. Scheelt dus 1050,- euro op een fiets!? Allen met de 625 kw/h accu service en 5 jaar garantie,kleur zwart en 53 cm.frame

Nieuwe Sparta D rule

Reply from SPARTA
Ik vind de fiets helemaal geweldig. Ben er super blij mee!!!

Reply from SPARTA
Het bedrijf waar ik deze sparta fiets gekocht heb, had kennis van zaken.
Het gevoel, ook bij wind tegen, wind mee te hebben op deze fiets.

Reply from SPARTA
Super tevreden over de fiets en over de service!

Reply from SPARTA
De fietsenstaander is al door zijn (kunsstof) verstelbaar gedeelte gezakt. Met als gevolg dat ie niet meer verstelbaar is maar op zijn laagste stand staat, en omvalt. Op te lossen met plankje eronder te leggen. Bij mijn vorige Sparta ION RTX ging de verlichting automatisch aan , 10 jaar later lukt dat blijkbaar niet meer , erg jammer .Verder mooi afgewerkte ( D rule ultra 2025) km-vreter.

Reply from SPARTA
Een zeven jaar oude elektrische fiets van Sparta is niet meer te gebruiken!
Ik heb in 2018 een Sparta Pick-Up Electric H61 N3 aangeschaft. De accu is aan vervanging toe. Helaas is de accu niet meer leverbaar. Sparta heeft geen oplossing/alternatief. Over betrouwbaarheid en veiligheid van refurbish of vervanging door een niet originele accuwil/kan Sparta geen uitspraak doen. In geval van een accubrand na het refurbishen of vervanging door een niet originele accu heb ik dus een probleem.
Zonder ondersteuning door een accu is de fiets te zwaar om goed op te kunnen fietsen. Ik heb de fiets indertijd aangeschaft vanwege slechte knieën. Sparta heeft voor mij afgedaan! Ik ga naar een ander merk elektrische fiets uitkijken.

Reply from SPARTA
Bevalt t/m heden prima. Moet nog wel wennen dat je de aandrijving duidelijk in de pedalen voelt.

Reply from SPARTA
Fiets rijdt prima. Maar er zijn een paar ergernissen: display niet duidelijk leesbaar. Alleen de grote witte cijfers, de rest niet. Vooral in de zon een probleem.
Standaard zit teveel naar achteren, fiets staat niet stabiel. Stuur valt opzij waardoor het risico van omvallen groot is, vooral met een mand voorop of bij harde wind. Voorspatbord te dicht op de band, loopt daardoor steeds aan. Ondanks dat fietsenmaker de steuntjes wat naar buiten gebogen heeft. Linker handrem maakt lawaai als je hem gebruikt.

Reply from SPARTA
De Bosch motor maakt een irritant geluid wat toeneemt op langere afstanden, de gereden afstand is +/- 900 km.
Bij V M Fietsplazier Veenendaal vinden dat dit normaal is, maar bij de Sparta Ebike van mijn vrouw die wij gelijtijde aanschaften, is volledig stil.
Wat kan Sparta hier aan doen om deze Bosch motor een acceptabel motor geluid te geven, die het irritante geluid wegneemt.
Wilt u mij hierover berichten om tot een aanvaardbare oplossing te komen.
Merk SPARTA
Slotnummer -
Accunummer -
Maat 56

Reply from SPARTA
Uitstekende service en goede uitleg en advies bij gebruik en aanschaf nieuwe fiets. Echt top! Van der Aa & Zn. Tweewielers.

Reply from SPARTA
Erg blij met mijn Sparta, erg soepel en ook aardig snel

Reply from SPARTA
Ik heb een 10 jaar oude elektrische fiets, een Sparta Eon E-speed. Van de fietscomputer is er een stukje plastic van €0,10 afgebroken waardoor de computer er af valt. Volgens Sparta niet te repareren. Ook geen onderdelen. Ik moet de fiets maar weggooien want de.e is onbruikbaar. Watttt ??????? Nooit meer een Sparta want de klantenservice heeft ook geen oplossing 🤬

Reply from SPARTA
Fijne fiets met goede wegligging
Min puntje dat soms app moet openen om fiets te ontgrendelen
En even wennen dat je moet terug schakelen heuvel op.

Reply from SPARTA
Mijn voormalige buurman is hier de verkoper en die had volledig mijn vertrouwen.

Reply from SPARTA
Mijn Sparta fiets is geweldig.
Heb hem nu 3 maanden en al bijna 1000 km op de teller.

Reply from SPARTA
Vanaf de eerste dag dat ik er mee onderweg was had ik een veilig gevoel. Deze Sparta fiets is beter dan ik had verwacht van een elektrische fiets. Stevig en vast op de weg, zelfs op grindwegen blijft hij goed onder controle. Ik wil hem niet meer missen. Ik ben 86 jaar en hoop er nog lang van te genieten.

Reply from SPARTA
Erg tevreden met de fiets. Comfortabel. Maar ook een goed advies gekregen bij tweewielercentrum Heerenveen

Reply from SPARTA
Learn more about other kinds of reviews.