Spectrafence Reviews 124

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Helt uselt. Plötsligt stöds inte appen längre och klockan är obrukbar. Som ersättning erbjuds man viss rabatt på en ny, dubbelt så dyr klocka... I h*e heller att jag lägger ner lika mycket pengar till... See more

Rated 1 out of 5 stars

Företaget ägs av en 25 åring och har två anställda, Inte konstigt att de inte svara när man ringer eller mejlar, billiga skitklockor som importeras från china som kostar säkert max 100kr att köpa in s... See more

Rated 2 out of 5 stars

Lite krånglig att installera men sen har det fungerat hyfsat till nu när klockan är 7 månader och batteriet är helt slut. De erbjuder sig att fixa batteriet för 250 kr. För 7 månader sedan betalade ja... See more

Rated 1 out of 5 stars

När jag skulle köpa en gps klocka till vår dotter kollade jag runt för att se vilken som va bäst enligt "experten" Bäst i test enligt undersökningar?? Man undrar hur den skulle kunna få så fina recen... See more

Company details

1. Electronics Store
  2. Electronics Company

Information provided by various external sources

Spectrafence jobbar med säkerhet för människor och djur. Vi har främst inriktat oss på GPS-klockor och larm.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Orkar inte

Orkar inte. Slängt produkten.

May 5, 2017

Reply from Spectrafence

Hej, vi skickade ett mail till dig att du fick returnera klockan, det var tråkigt att du slängde den. Du hade givetvis fått pengarna tillbaka. Med vänlig hälsning,
Niklas

Urusel

Urusel! Köp INTE!

Passar en 3-årings handled och inte 5 och 7 som mina är. Och med den formen så går det ju inte att justera. Den lilla luckan som täcker laddhålet på klockan går inte att stänga helt. Baksidan av klockan (som är mot huden) är av metall och väldigt kall mot en liten barnhandled.

Men det värsta är appen!!! Katastrof! Jätterörig och krånglig. Min man kunde bara lägga in ett barn så var jag tvungen att lägga in det andra barnen i min. Det gick alltså inte att lägga till två (som det står). Sen är ju hela appen autoöversatt på någotvis med helt felaktiga utryck.

Gör om och gör rätt. Jag vill lämna tillbaka våra två.

May 5, 2017

Reply from Spectrafence

Vi har en modell där formen inte är ä som den du har. Den passar alla. Den har dessutom ingen bakplatta av metall om man inte vill ha det. Appen håller vi på att utveckla en egen. Den kommer att kunna användas med alla klockor. Om dina klockor är i bra skicka är du välkommen att skicka tillbaka dem. Vi kan hjälpa dig att lägga in två klockor i en app om du ger oss dina uppgifter. Det är inga problem. Med vänlig hälsning, Niklas

Rated 1 out of 5 stars

Köpte klockan med kamera till sonen och …

Köpte klockan med kamera till sonen och den va kanon men armbandet va kasst och lossnade flera ggr och en av gångerna så tappades den i marken för den helt plötsligt lossnade i spännet och då sprack displayen och klockan blev obrukbar och har skickat mejl men och frågat hur man kan lösa så den går att använda igen men får inget svar så tycker det va dålig service!!! Hoppas man får svar nån gång och kan lösa så sonen kan få en fungerande klocka igen men har inga höga förväntningar...

May 3, 2017

Reply from Spectrafence

Detta är ju trist att det hänt och att du inte fått vårt mail? Vi har som sagt tyvärr ingen garanti på denna typ av skador. Därför brukar vi rekommendera vår drulle försäkring. Då kan man få en ny klocka för halva priset. Men för att kompensera detta så vill vi sälja dig en ny klocka av valfri modell för halva priset. Skulle det kunna ändra din uppfattning om oss, då blir vi tacksamma och hoppas att du blir mer nöjd? /Niklas

Rated 1 out of 5 stars

Försökte få kontakt via telefon

Försökte få kontakt via telefon, lämnade mitt nummer för att bli uppringd... ingen hörde av sig.

May 1, 2017

Reply from Spectrafence

Hej, tyvärr har vi ingen telefonsupport just nu, vi svarar alltid via mail order@spectrafence.se om du mailar dit med ditt nummer så återkopplar vi direkt till dig. Med vänlig hälsning, Niklas

Rated 1 out of 5 stars

Väldigt dålig kvalitet på produkten

Väldigt dålig kvalitet på produkten. Höll 1 dag. Appen som funkar med den är hälften på kinesiska.

Reply from Spectrafence

Hej. Vi har din klocka inne för reparation. Vi har ännu inte hittat något fel men försöker återskapa din felbeskrivning. Appens språk kan du välja engelska. Vi håller på att utveckla vår egen app just nu, då hoppas vi att du tycker det blir bra och får nytta av din klocka. Trevlig helg:-)

Rated 1 out of 5 stars

Den produkten vi köpt har gått sönder

Den produkten vi köpt har gått sönder. Jag har försökt att reklamera den men efter ett mail om att de fått mitt mail har ingen annan kontakt tagits. Jag har skickat mail men får bara svar om att " det fallit mellan stolarna". Kommer INTE rekommendera mina vänner att handla gär.

Reply from Spectrafence

Minns att det var problem för dig med blanketten. Har du skickat in din klocka till oss, annars gör det så ordnar vi givetvis detta åt dig. Vad vi kan se har vi inte fått in den. Beklagar om du uppelever att vi inte svarat. Du finner adressen på blanketten. Hoppas att vi kan ändra din uppfattning och göra dig nöjd. Det är vårt mål! Trevlig helg. Niklas

Rated 5 out of 5 stars

Jättebra service

Jättebra service, snabba svar via mailkontakt då jag hade en del frågor ang mitt köp. Leveransen var också den snabb, inga som helst problem. Rekommenderas!

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look