FUSK!!! Jeg var ikke tydeligt gjort opmærksom på at skulle betale for svar på de få spørgsmål. I går modtog jeg en regning, som jeg ikke betaler. Har udfyldt en formular, hvor jeg afmelder ordren... See more
Sundhedstjek
See what reviewers are saying
Føler mig snydt, troede ikke der udgifter forbundet med sundhedstjek før der var lavet en aftale. Det stod med småt som dukkede op efter jeg have udfyldt skemaet. Fik senere en faktura på et et be... See more
Til Sundhedscheck 3-11-2024 Min annullering af jeres ordre blev afsendt 17-10-2024 samme dag som jeg modtog jeres faktura, den blev afsendt rettidigt inden de 14 dages frist. Der vil ikke bliv... See more
Sundhedstjek.com Har samme problem som de andre anmeldere her på Trustpilot, de skriver at de udfører et sundhedstjek ved hjælp af nogle få klik man skal udføre på FB, herefter oplyser man dem om a... See more
De skal have 0 stjerner
De skal have 0 stjerner. Det er bondefangeriet og svindel. Deres ansvarsfraskrivelse fylder 4 gange så meget som deres fuldstændig uanvendelig vurdering, som er lavet af en robot, og det er ikke en IA robot, den har absolut ingen intelligens.
Jeg har dd klaget til Forbrugerombudsmanden , på vejen af min mor, som er faldet i deres fælde. Kan kun opfordre alle til at klage samme sted, da antallet af klager kan betyde om han vil tage sagen op.
Bedste råd. LAD VÆRE MED AT BETALE, de har intet retsgyldig krav på at betaling, da siden er groft vildledende.
Det er rent svindel
En reklame på Facebook og så kræver de penge som de har slet ikke oplyst at det skal betales
Føler mig godt snydt
Jeg er som mange andre kommet i kontakt med sundhedtjek.com på Facebook. Jeg har ikke set at det vil koste 669 kr så havde jeg ikke deltaget Jeg føler mig godt snydt og forfulgt da de sender en faktura hver dag Men jeg har ikke i sinde at betale
Det er rent svindel
Det er rent svindel. Skriv intet om jer selv. Har nu modtaget flere rykkere og den sidste med trussel om inkasso.
Betaler ikke. Det er svindel.
Har intet læst om abonnement eller skrevet under på noget.
Jeg har aldrig bestilt et sundhedstjek…
Jeg har aldrig bestilt et sundhedstjek hos dem. Det er svindel. De bliver ved med at sende regninger. Jeg vil anmelde dem til politiet nu.
Bondefangerselskab
Har også modtaget flere meddeler ang manglende betaling på 699 kr. og at den overdrages til inkasso. De får ikke en øre. Har ikke bestilt noget som helst og har heller ikke modtaget noget.
Falsk markedsføring
Ja, jeg er desværre også endt i såkaldt restance hos Sundhedstjek.com
De skriver at jeg skylder 699 kr for sundhedstjek og at det ryger til incasso.
Det er under al kritik, blev på intet tidspunkt gjort bekendt med at " undersøgelsen"kostede penge.
Jeg betaler ikke
Anni Heinemeier
Total bondefangeri.
Total bondefangeri.
Som andre, udfyldte jeg nogle oplysninger i en reklame på Facebook, ud fra en betragtning at det var lidt “sjov og ballade”, men særdeles harmløst.
Nu sender de regning på 669 kr, og da jeg ikke betaler, skriver de, at jeg er i restance og har gæld.
Jeg betaler ikke regningen, men det er da skide irriterende.
Jeg har ikke bestilt noget
Jeg har ikke bestilt noget, og de vil sende mig til incasso, jeg har været hackt og ved ikke hvad de har gang i
Har lige oplevet det samme.
Har lige oplevet det samme.
En "no reply" mail og ingen oplysninger om at det kostede noget at få lavet tjek.
Helt enig: Totalt bondefangeri !!!
Jeg anmelder dem også !!!
Det er en fake-side
Det er en fake-side, som tror, de kan opkræve penge fra folk, som ikke aktivt har tilmeldt sig deres produkt. Jeg kan - her på trustpilot - læse mig frem til, at man skal lade være med at betale for "produktet", da deres strategi er ulovlig. SÅ LAD VÆRE MED AT BETALE!!
Fupfirma
Jeg er ligesom de øvrige blevet fuppet. Jeg har ikke betalt, da jeg ikke synes, at jeg har købt en ydelse. Jeg har sendt en klage til Forbrugerombudsmanden. Jeg håber at I også vil gøre det, da det så er større chance for at sagen vil blive undersøgt. Det skal stoppe. Jeg håber ikke, at der er nogen, der betaler til dette firma.
Pas på dette firma!
Pas på dette firma!
De sender en opkrævning uden at levere noget. De er simpelhen ikke til at slippe af med!
Det er total bondefangeri
Det er total bondefangeri, og de sender fra en no.replay mail, så man ikke har mulighed for at svare eller komme i kontakt med dem.
Der stod intet om betaling, jeg vil gerne anmelde firmaet som useriøse og snydere.
Jeg betaler ikke den fremsendte faktura.
mvh Irene Sørensen
Dårlig
Snyd og fup
Får hele tiden mail med regninger. Jeg skriver at jeg ikke vil betal.
Jeg er som alle andre her blevet…
Jeg er som alle andre her blevet bondefanget af sundhedstjek.com
De truer mig med at jeg skal betale 699kr igennem et incasso firma
Jeg anmelder dem til ombudsmanden
Og jeg har oplyst at jeg ikke vil betale.
Sunhedstjek.com anvender vildledende markedsføring
For tre uger siden dukkede en reklame op fra Sundhedstjek.com i min facebookfeed. Jeg udfyldte nogle oplysninger om højde, vægt etc og trykkede "send". Den 8/10 modtager jeg forskelligt materiale samt en regning på 669 kr. Da jeg mener, at deres markedsføring var vildledende, da det ikke var klart, hvad det indebar at svare, skrev jeg det til dem. Jeg har efterfølgende modtaget adskillige opkrævninger, hvor der trues med inkasso, hvis jeg ikke betaler, men intet svar på mine henvendelser. Det virker, som om det hele er AI-genereret.
Jeg har nu meldt dem til Forbrugerombudsmanden.
Ulovlig markedsføring
Ulovlig markedsføring, rent bondefangeri. Jeg betaler ikke en krone, om nødvendig må det afgøres i retten
Hans Henrik
Fup og svindel
Der stod det var gratis,
jeg betaler ikke . Det er fup, og svindel.! I prøver at få mine fulde kreditoplysninger , ha ha ha. Jeg er ikke dum, giver aldrig mine kreditoplysninger , det er kun mig som har dem!!!
annuller venligst.
mvh
Sundhedstjek.com er et fupnummer
Sundhedstjek fra Sundhedstjek.com er et fupnummer. Jeg har for 1 uge siden udfyldt deres skema, der var opslået på Facebook. Ved indberetning kunne man ikke se det var en betalingsydelse. Jeg kunne sende skemaet, UDEN at godkende betingelser. Derefter kom der en mail fra dem. Hvor de skrev det var en betalingsydelse. Det er bondefangeri. Jeg har sendt besked til dem. Ønsker ikke at betale en faktura for en ydelse som jeg annulerede, så snart jeg fik deres mail.