Wat een super fijne ervaring met Tapijtcentrum Nederland in Heerlen! Van het uitzoeken tot het leggen: alles is echt vlekkeloos verlopen. In de winkel werden we geholpen door Luca. Wat een ontz... See more
Company replied
De order van onze jaloezieën is goed geleverd. Wij zijn goed geinformeerd en de ze zijn goed opgehangen. Ze zien er degelijk en mooi uit. Een klein aandachtspuntje even proactieve houding aanneme... See more
Company replied
We werden in de winkel prima geholpen. Wel kregen we 1 keer verkeerde info van de verkoper, en 1 keer verkeerde info van de opmeten, was beetje lastig. Dit ivm het egaliseren : de verkoper vertelde... See more
Company replied
Zeer tevreden over tapijtcentrum. Alles gegaan zoals vooraf besproken. Zowel egaliseren, leveren, schuren, PVC vloer leggen en sfeerplinten plaatsen. Alles is goed gegaan. Extra pluimpje voor Ralf di... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
In De Cramer 150, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij hadden vloeren nodig voor de bovenverdieping. In de winkel netjes, snel en adequaat geholpen. Dit ook nog eens voor een scherpe prijs

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Goed advies gekregen in de winkel, en thuis kunnen kijken hoe dit staat in het interieur .

Super vriendelijke, vertrouwenswaardig
Wij zijn ronduit tevreden met de aankoop en het leggen van ons tapijt

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
vriendelijke verkoper,deed zich alle moeite.fijne medewerker,kwam opmeten ,en vriendelijke meneer kwam ze na enkele weken ophangen .

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Sehr gute Arbeit. Ihre Mitarbeiter haben sauber und kompetent meinen Auftrag ausgeführt. Werde Sie weiter emfehlen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Alles in overleg de opdracht uitgevoerd. Zeer tevreden over jullie werkwijze en communicatie

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Het hele proces was uitstekend geregeld, van het uitzoeken van de laminaat tot het leggen ervan. Goede communicatie en het laminaat is echt heel mooi gelegd, met name het plintenwerk ziet er schitterend uit.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
De order van onze jaloezieën is goed geleverd.
Wij zijn goed geinformeerd en de ze zijn goed opgehangen.
Ze zien er degelijk en mooi uit.
Een klein aandachtspuntje even proactieve houding aannemen om tot een afspraak komen via de planner ( dus buiten filiaal Heerlen gegaan) zou fijner zijn geweest ipv 1x bellen en direct erna mailen wij krijgen u helaas niet te pakken.
gr Angelique

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Heerlen, vriendelijk personeel en niet opdringerig en wisten je goed te adviseren.
Afspraken werden goed nagekomen.
Bovendien, bij het opmeten van de gordijnen werd door de medewerker goed naar je geluisterd en samen werd zo de juiste maat bepaald. De vakman die de gordijnen kwam ophangen, belde je nog even vooraf nog op dat hij onderweg was en hing gordijnen vakkundig op. Tapijtencentrum mag tots zijn op hun vakmensen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Op zich een hele goede ervaring goed advies, wat veel waard is. Alleen werd gezegd na 6 a 8 weken en na 12 weken toch maar zelf eens gevraagd hoelang het nog duurt. Toen bleek alles al daar te zijn en kon pas d'r afspraak gemaakt worden om te plaatsen. Indien het van hun was uitgegaan, had ik 5 sterren gegeven.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Nakomen afspraken, goede prijs kwaliteit verhouding, nette correcte montage.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
We zijn de eerste keer eerst gaan kijken naar de keuzes. Ze vroegen na een tijdje netjes of ze konden helpen, maar lieten je daarna ook rustig de tijd nemen. Ze zijn erg behulpzaam en geven goede tips. De tweede keer zijn we op een hele fijne manier geholpen en hebben we een bestelling gedaan. We werden vervolgens netjes gebeld wanneer bekend was om een datum te plannen voor de plaatsing en levering. Dit was binnen de beloofde lever tijd. Wij hebben dit vervolgens verplaats ivm vakantie, maar dat was onze keuze. De levering en plaatsing is ook prima verlopen. Geen schade, de gordijnen zijn mooi op maat gemaakt, de naden zijn mooi in de plooi gemaakt, waardoor deze niet in het zicht hangen. De stikranden zijn van goede kwaliteit. Wij zijn heel erg te vrede over het gehele proces. kwaliteit en prijs is in verhouding. genoeg keuze en een goede service welke zich aan de gemaakte afspraken houden.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Prijzen worden na definitieve opdrachtbevestiging herzien.
Levering van verkeerde vloerbedekking met vertraging tot gevolg.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Houden zich aan de gemaakte afspraken en komen de planning na. Leveren kwaliteit en leggen de vloerbedekking uitstekend. Vriendelijk en correct personeel.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Zeer klantvriendelijk en luistert goed wat men wil