Tesla MR Scanning Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig og uprofessionel service Jeg havde en meget skuffende oplevelse hos Tesla Aarhus. Servicen var uprofessionel, og personalet virkede ikke interesseret i at hjælpe mig. Jeg forventede bedre... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårligt batteri og langsom ladning. Vi fik model 3 i december og var lykkelige over, at den endelig var kommet. Men desværre kan vi kun lige akkurat køre 200 km i den (rækkevidde 440) og det tager... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hentede min Model 3 SR+ 20 dage efter bestilling i sept. 2020. Pga. Coronasituationen var det afhentning uden personale omkring, men der blev fulgt op telefonisk og med SMS'er. Kørte forbi Tesla Hi... See more

• Skodsborg Strandvej 125A, 2942, Skodsborg, United Kingdom

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Min Tesla S 90D facelift fra december…

Min Tesla S 90D facelift fra december 2016 skulle til service inden 80.000 km garanti på hele bilen udløb. Service var OK, men så kom vi til mine fejl. Venstre fordør beklædning faldt af, når jeg lukkede døren. Tesla i Tilst forklarede at jeg lukkede døren for hårdt! Efter en times diskussion fik jeg nye små billige metalclips gratis monteret. Men mine sensorer, kameraer og radar ville de ikke lave, selv om de stopper med at virke efter 2 timers regnvejr. Jeg skal bare gøre dem rene og tørre. Det er jo et fint forslag i Californien. Sort skærm flere gange i timen var ikke noget problem for Tesla i Tilst. Den 50.000 kr FSD og autopilot kan ikke starte på en vej uden hvide striber, Den kan ikke klare en helle i midten af vejen, hvis den skal dreje hurtigt. Phantom opbremsninger selv helt alene i en skov, og tit ved overhaling af en lastbil. Lad være med at købe FSD, nu har Tesla brugt 5 år på ikke at få det til at virke, med hardware 2.0 så 2.5 så 3.0 og 4.0 er på vej. Teslas advokater har nu skrevet til myndighederne i Californien at FSD IKKE er selvkørende. FSD er kun Level 2, ingen mulighed for Level 5. Så 50.000 kr spildt, i EU giver FSD reelt kun summon og baglæns parkering, og det kan jeg godt selv. Autopilot er rimelig, men den skal afbrydes mange gange på en landevejstur. Fartpilot kender ikke byskilte fartgrænse!! Eller 40 km/t ved forgængerfelt.

March 21, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Hentede min Model 3 SR+ 20 dage efter…

Kørte forbi Tesla Hillerød, dagen efter da der var pibelyd i venstre side, som blev ordnet med det samme.
Fantastisk bil og superresponsiv styring.
Har ikke haft nogen problemer overhovedet. God service fra Teslapersonalet!

March 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt batteri og langsom ladning.

Dårligt batteri og langsom ladning.
Vi fik model 3 i december og var lykkelige over, at den endelig var kommet. Men desværre kan vi kun lige akkurat køre 200 km i den (rækkevidde 440) og det tager mere end halvanden time at lade op på en supercharger.
Den første person i kundeservice fortalte, at mange oplevede det samme og at de arbejdede på en softwareopdatering, der skulle afhjælpe fejlen - men herfra er Tesla begyndt at benægte, at der skulle være nogen som helst problemer.
Har i den grad fortrudt at valget faldt på Tesla...

March 3, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Prøv den, og du er solgt.....

Den bedste bil ever (Model 3). Har 2 gange på 2 år haft behov for at besøge værksted i Kastrup, og begge gange har det været en meget positiv oplevelse, og rep. er foretaget på garantien.

February 28, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Altid super venlige og imødekommende på…

Altid super venlige og imødekommende på værkstedet. Ved kofanger skift kom de til at skramme den nye kofanger, men de fremskraffede lynhurtigt lånebil. Eneste grund til ikke fulde 5 stjerner er at informations niveau, når man har bestilt en bil er temmeligt lavt lige indtil den er kommet til landet.

February 23, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service 3 gange har jeg…

Utrolig dårlig service 3 gange har jeg klaget over en bagklap går på kofanger dårlig justering vær gang og en historie fra de varme lande om at det er en amerikanske bil og at man ikke skal samling det med tysk og japansk biler de prøver at lappe skaderne med en pensel på en helt ny bil. 4 gang kom den til maleren og et pladeværksten der har uddannet folk. Deres enge er åbenbart bare flaskedrenge nede fra Føtex

February 22, 2021

Gnidningsfrit service.

Har lige får bilen opdateret til CCS.
Bookede via app. Ugen efter, kom en tekniker ud på min adresse og monterede udstyret og opdaterede software. Super nemt.

January 22, 2021

Køb bil til 700.000 og få super ringe service

Efter at have hængt 45 min. i telefonen ender man med en tilfældig udlænding i røret der kun kan undskylder og derefter informere om at priser kan man kun få ved at skrive til Tesla på ens mobil.... tid til service 4 uger senere.... ville have en pris...
Nej mails har man desværre ikke ... er de ansatte i Tesla 13...??

Hold da op en dårlig kunde oplevelse.

Ifølge Trustpilot har Tesla IKKE bekymret sig om at svare på bare en negativ anmeldelse og der virker heller ikke som at alle de negative anmeldelser har haft nogen effekt på servicen.

Mercedes, Audi og BMW kan måske alligevel se lidt lys for enden af tunellen når det kommer til at tage kampen op med Tesla på EV området, for service af kunder ER en del af ens produkt.

IKKE I ORDEN TESLA!

January 11, 2021

De vil gerne sælge

De vil gerne sælge - derefter er al kommunikation håbløs - du taler med en engelskstalende person et eller andet sted i verdenen - du kan ikke kommunikere med dit servicecenter - de ringer ikke tilbage , svarer ikke på mails. Du kan bestille service - men åbenbart skal du efter 4 ugers ventetid køre til et servicecenter for , i mit tilfælde, blive henvist til det dækcenter som har monteret Teslas vinterdæk som er ubalancerede

January 10, 2021

Så fik jeg min TM3

Så fik jeg min TM3.
Efter kun en måneds ventetid og super service undervejs.
Jeg har kun oplevet søde og hjælpsomme medarbejder undervejs, der oven købet svarede mails kl. 21 om aften. Dog pga. travle dage, men alligevel mega god service.

Udleveringen i Ringsted forløb så nemt og fint. Jeg havde min gamle bil i bytte og det forløb også uden problemer i forhold til aflevering, og ok pris for den.

Nu har jeg svært ved at få smilet af læberne, og ser frem til at køre i en af de fedest biler der findes.

Tak til Teamet fra Tesla for deres profesionelle og gode service.

December 30, 2020

Tesla servicecenter Hillerød

Som udgangspunkt har jeg altid været meget tilfreds med min Tesla fra 2015 og som udgangspunkt var servicen de første to år ganske fin.
Men jeg har aldrig fået så ringe service som hos servicecenteret i Hillerød.
eMMC skal skiftes under garanti, hvilket er en kendt Tesla fejl. ( som Tesla for øvrig selv har varslet, på mail i november ville kunne gå i stykker)
Chippet er i “restordre” uden et klart svar på hvornår det kommer hjem. Og lånebil er ikke en mulighed, hvilket har resulteret i jeg selv skulle leje en bil.
Jeg syntes det er super træls at servicecenteret ikke afspejler den luksus man forbinder med Tesla.

December 27, 2020

Lousy Service - Great Car

Tesla indkalder årgang pga. fejl i computer i flere biler. Oplever du problemer og ønsker at få tjekket for denne fejl skat du betale 1300 - 2000 kr. hvis de ikke kan finde fejlen ! Tesla er en drøm af en bil, men har i Danmark det værste service set-up jeg har oplevet i 40 år som billist. Udover episoden så føler man virkelig at der skal malkes kunder til 1300 kr pr. time for ofte meget tvivlsomt arbejde. Tesla, se lidt på fx. Jan Nygaard (BMW) og få jeres service koncept i orden!

December 7, 2020

Tesla Århus giver god service

Jeg har haft besøg af en ranger + været på deres værksted i Århus. Og jeg er kun blevet mødt af venligt personale, som har løst mine udfordringer. Også til, i min verden, gode og konkurrencedygtige priser.

Så er og forbliver en total glad Tesla ejer. Som fortsat vil benytte dem, som mit foretrukket værksted.

December 4, 2020

Tesla i Kastrup

jeg fik lavet par ting på garanti hos Tesla Kastrup vil bare rose dem for super fint service speciel til Robert som har lavet min lak på bilen :-) husk hold god tone det nå du lang
Fantastisk bil Tesla LR
Daniel

October 3, 2020
Rated 5 out of 5 stars

God service og super biler

En idiot fra nemlig. com torpoderede min bil da den holdt parkeret og efterlod ingen oplysninger. Bilen havde heldigvis filmet det. Forsikringen blev indblandet og Tesla henviste til Service værksted. Det var så midt i ferien så 2 ugers ventetid. Afleverede bilen mandag morgen og kunne hente den torsdag eftermiddag. Super hurtigt. Perfekt lavet og fin kommunikation fra Tesla. I salgs processen havde jeg en dedikeret kontaktperson som jeg bombarderede med spørgsmål. Altid hurtigt svar. Udleveringen var fin og bilen havde ingen fejl. Senest skulle jeg købe en software opdatering og mit Visa ville ikke gå igennem. Der var Tesla også mega flinke og hjalp med en bankoverførsel. Jeg har nu haft bilen i et halvt år, og jeg må sige at jeg har aldrig været så glad for en bil før. Den kører vanvittigt godt. Så jeg kan klart anbefale Tesla.

October 1, 2020

Elendig kundepleje

To dage før vi skulle afhente vores nye model X, fik vi besked om at leveringen var forsinket 5 dage.
Jeg ringede til Tesla for at aftale ny leverings tidspunkt men fik blot en engelsk stemme som sagde at jeg skulle ringe senere.
Jeg skrev derpå en sms om at de skulle ringe til mig, der blev svaret at de havde meget travlt og ville ringe tilbage senere på dagen men det gjorde de ikke.
Det er godt nok en ualmindelig sjofel behandling af en kunde som har købt en bil til over kr 800.000,
Jeg har meddelt hvornår jeg kan afhente bilen men har ikke modtaget noget svar.
Jeg er helt oppe i det røde felt over en så elendig kundepleje.

September 20, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Desværre mange dårlige oplevelser med Tesla

Vi har nu haft vores Tesla S fra 2014 i et år. Vi elsker den bil vildt og syntes det er en drøm at køre i Tesla. Meeen desværre har vi haft en del kedelige oplevelser. Ud over at motor samt hele batteripakken måtte udskiftes (heldigvis på garantien), har vi måtte skifte begge forruder grundet at håndtagene lavede ridser, samt udskifte dørhåndtag, som vi kan læse os til at rigtig mange har måtte gøre.

I Januar stoppede bluetooth og WIFI pludselig med at fungere umiddelbart efter en softwareopdatering. Vi bookede tid hos Tesla og gjorde opmærksom på, at vi var ret sikre på at det var softwareopdateringen, der var årsag til at det efterfølgende ikke virkede, da det som sagt skete umiddelbart efter denne opdatering. Derudover virkede TPMS heller ikke efter vi monterede bilens originale vinterhjul.

Konklusionen fra Tesla var. at for at få bluetooth og WIFI til at virke, krævede det at vi udskiftede skærmen til kr. 23.000, hvilket vi selvfølgelig var ret chokerede over. Vi besluttede at vi så måtte leve uden bluetooth og WIFI, da vi ikke ville investere kr. 23000 for at få det igen. Samtidig konkluderede Tesla, at vi skulle udskifte TPMS modulet samt antennen til dette til ca. 7.500,-. Det valgte vi også at takke nej til, da vi syntes det virkede ret mærkeligt at det virkede før vi skiftede til vinterdæk.

Vi fi så lov til at betale ca. 3.000 for disse konklusioner.

Vi valgte så at prøve at sætte sommerdækkene på igen for at se om det virkede og det gjorde det. Så vi må konkludere at TPMS modulet virker alligevel og at Teslas konklusion ikke var korrekt.

Efterfølgende fik vi skiftet Chippen i MCU for at undgå at få sort skærm. For en uge siden kom der en ny softwareopdatering. Denne blev installeret og derefter virkede bluetooth samt WIFI igen. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, men meget chokerede over at Tesla konkluderede, at vi skulle købe en ny skærm og afviste vores påstand om at det måtte være softwareopdateringen, der forårsagede det. Vi har så snakket med Tesla om dette og de siger at årsagen til at det pludselig virker igen er, at fejlen lå i chippen som vi fik udskiftet (til kr. 3000). Vi spurgte dem så hvorfor det så krævede at hele skærmen skulle udskiftes hos dem og ikke bare chippen, hvor de svarede at de ikke udskiftede chip, men hele skærmen. OG at de så lige ville informere os om at hvis vores skærm nu går i sort, så koster det os ikke længere kr. 23.000 at få den udskiftet, men langt mere, da de ikke længere ville kunne bruge vores skærm da der uorginalt er udskiftet en chip.

Ja, så kan vi lære det……..😏😏

June 20, 2020

Is this your company?