Tesla MR Scanning Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig og uprofessionel service Jeg havde en meget skuffende oplevelse hos Tesla Aarhus. Servicen var uprofessionel, og personalet virkede ikke interesseret i at hjælpe mig. Jeg forventede bedre... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårligt batteri og langsom ladning. Vi fik model 3 i december og var lykkelige over, at den endelig var kommet. Men desværre kan vi kun lige akkurat køre 200 km i den (rækkevidde 440) og det tager... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hentede min Model 3 SR+ 20 dage efter bestilling i sept. 2020. Pga. Coronasituationen var det afhentning uden personale omkring, men der blev fulgt op telefonisk og med SMS'er. Kørte forbi Tesla Hi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service 3 gange har jeg klaget over en bagklap går på kofanger dårlig justering vær gang og en historie fra de varme lande om at det er en amerikanske bil og at man ikke skal samling de... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke give nok stjerner til…

Jeg kan ikke give nok stjerner til Tesla i Hillerød.
Miko er så sympatisk og grundig informerede omkring Tesla bilen.
Vi gik derfra og havde købt en ny bil. Som vi glæder SÅ meget til at få leveret 👍👍
Jeg kan kun anbefale Tesla i Hillerød og hvis man så er så heldig, at få Miko som rådgiver.
Så kan man ikke ønske sig mere 😄
Anette

June 5, 2020

Interesant dyrt bekendtskab

Interesant !
Hvis der er nogen der kender til Tesla, må det være Tesla selv. En fejlfri og pæn Tesla Model S 85, som er 5,5 år 150.000km. De vil kun give mig 20% af nyprisen, hvis jeg købte en ny model S igen. Det ser ikke godt ud

May 20, 2020

Tesla Hillerød 👍🏼

Fik gratis udskiftet dele på min 2015 som ikke længere var på garantien.
Holdningen var at det burde have holdt bedre og så skulle det bare skiftes ub.
Mega GOD stil samt venlig og meget kompetent vejledning.

May 1, 2020

Ekstrem dårlig service i Tesla Ringsted

Har lige hentet min nye Model 3. Intet var i orden da jeg kom :(
Jeg måtte vente over en time på at få monteret nummerplader. Mine vinterhjul som jeg har købt ville de ikke levere til min hjemmeadresse - men jeg fik blot at vide, at dem måtte jeg selv finde ud af at få hjem.
Der var ingen hjælp til noget - det var som at handle med det gamle monopol KTAS - arrogant dårlig service. Da jeg bad om kompensation fik jeg en æske mintpastiller - dårlig service Tesla !!! - giv noget fri strøm eller andet.
Hvis en af de andre bilforhandlere havde kunnet levere en elbil var min Model 3 blevet returneret med det samme.
Har aldrig fået en så dårlig service :( :( :(
Havde jeg kunnet give 0 stjerner havde de fået det :(

March 13, 2020

Super godt koncept

Super godt koncept. Perfekt salgsoplevelse hos Teslas Morten Lyngholm og ligeså god oplevelse med servicen på værkstedet i Tårnby. Kan slet ikke genkende de dårlige omtaler.
Tesla er en fed bil med en softwarebaseret teknologi og oplevelse, som ikke kendes i markedet til prisen. Nytænkende på alle måder og selv med de skavanker et nyt koncept nødvendigvis har. Anbefaler varmt enhver med evnen til at være nytænkende og openminded til at hoppe med på denne fede nye trend. Det er slut med gamle vaner og forventninger i markedet.

January 9, 2020

Brok

Det er sjovt, at folk brokker sig over sin Teslabil her ved Tesla Mr-scanning og idrætsklinik.

January 3, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Dobbelt moms og ingen service?

Dobbelt MOMS:
Når Tesla fakturerer for købet af en ny bil, så opkræver de MOMS igen af forudbetalingen! Altså dobbelt moms på forudbetalingen. Tjek selv din forudbetaling og din købsfaktura. Jeg vil tro, at Tesla DK skylder (alle) Tesla-købere i DK mellem DKK 3.000-6.000 (i mit tilfælde DKK 3.000). Jeg har naturligvis gjort Tesla opmærksom på at de har opkrævet for meget - men de er ligeglade (og smider sågar røret på).

Ingen service:
Det er umuligt at få kontakt til serviceafdelingen/værkstedet. Ingen hjælp at hente nogen steder.

December 18, 2019

BATTERI DØDT !

16.11. kører fra Billund Lufthavn med 165 km på batteri, der er 119 km til Supercharger Randers Syd
Ved afkørsel Randers Syd er der stadig 2 km på batteri og 1,5 km til Supercherger, ingen problem, har tidligere kørt 9 km med 0 ( nul ) km på batteri
Men bilen går totalt død uden strøm, og 12 V batteri også død
Vi må have SOS Autohjælp midt om natten, koster 1.800 kr, 4 timer og et ægteskab
Spørger Tesla dagen efter, hvad der er sket, de lover højt og helligt at undersøge hurtigst muligt og vende tilbage. Samtidig sælger de mig en ny Tesla model 3 til levering primo december
4 gange har jeg rykket Tesla for forklaring, men nu kan de ikke undersøge, for sagen er forældet
Levering af ny model 3 er nu flyttet til “ mellem 19. og 26. december “
Vi rejser væk fra 20. december, og kan således ikke hente og levere videre, så vi afbestiller hermed og kræver vores bestillingsgebyr på 15.000 retur !!

December 4, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Manglende kommunikation til service afd.

Min Tesla til 1.200.000,00 kr gav en fejl så den ikke var til at køre i. Via Tesla app service, fik jeg en tid ca. 2 måneder fremme. Jeg kan ikke undvære en bil i 2 måneder. Jeg kan ikke ringe til Tesla så nu er der 3 muligheder 1: vente 2: købe/leje en bil 3: finde en person hos Tesla, man kan ringe til. Kontaktede salgsafdelingen der formidlede en kontakt, der ringede mig op og jeg fik en tid 4 dage efter.
Ingen reaktion på mails x 2 og et chat forsøg til serviceafdelingen. Service ???? ☹️

November 30, 2019

Service?

Service eller hvad?
Vi ringer når din bil er klar, telefonen ringer, jeg når ikke at tage den før røret i den anden ende bliver lagt på, jeg prøver at ringe til Tesla, men ingen tager telefonen der, nå jeg regner med bilen er klar til afhentning, så jeg og min kone kører til Tesla for afhentning, men får den besked at bilen desværre ikke er klar før i morgen eftermiddag.
Skuffet må vi køre hjem igen, langt senere kom en besked, bilen er først klar i morgen eftermiddag.
Dagen efter kunne bilen afhentes kl. 16. ved middagstid kunne jeg se på min App. at bilen stod til opladning udenfor værkstedet, men igen blev der ikke ringet, at den var klar nu eller før kl. 16.
Nu kunne vi køre igen i myldertrafikken frem og tilbage i ca. 2 timer.
Tesla er glade IT. Hvorfor mon de ikke bruger en SMS eller Mail til
information. Jeg håber deres service snart bliver bedre.
Det føles frustrerende når man prøver at få fat på en Tesla medarbejder, det gælder både salg og service, i dag den 8-10. Har jeg ringet til salgsafdelingen gentagende gange og fået besked af en Amerikaner eller en Nordmand, "prøv ar ringe igen senere", det prøvede jeg så!!!!!!, hvordan tror i det gik?
Nu har jeg ikke mere tålmodighed i dag, jeg prøver igen i morgen.

October 8, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Utroligt rodet oplevelse at modtage bil…

Utroligt rodet oplevelse at modtage bil ved Tesla
Man får besked på at man vil blive kontaktet i forhold til leverings dato. Dette sker reelt ikke, men en besked på en app i det ene hjørne

Når man nærmer sig leveringedato skal der pludselig en masse godkendelser mm til, hvor det ikke er muligt ud fra Teslas rådgivning at skabe et overblik og hvad der skal gøre og hvad der er behov for i forhold til godkendelser og fuldmagter mm

Alt i alt et utroligt rodet forløb, og jeg står nu uden bil men med en dejligt abonnement på strøm til en bil

June 28, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Vi er rystet over så dårlig en service…

Vi er rystet over så dårlig en service vi har oplevet hos Tesla Aarhus , vi fik en leveringsdato der hed d.3.6 kl 14. Dejligt tænkte vi. Tog begge fri fra arbejde så vi kunne komme derud og hente bilen. Søndag d.2.6 modtog vi en mail om udskydelse da leveringen var forsinket.. vi kunne ikke ringe Tesla Århus op.. vi indtalte en besked på deres telefonsvarer men ingen ringede tilbage. Onsdag d. 5.6 ringer de med undskyldningen at det er grundet der skal anhængertræk på , så vi skal have en helt anden bil?.? Da det er nemmest?!? Vi Kan dog se bilen er indregistreret d 5.6.. så modtager vi en mail at vi kan hente bilen d. 19.6 , her er vi så begyndt at blive lidt skeptiske, da vi har læst os frem til at mange har fået udsat deres leveringen 4 gange.... d. 18 .6 modtager vi så endnu en mail at det blev udskudt endnu engang til ugen efter.. bliver dog denne gang ringet op af en dame der fortæller at bilen slet ikke er i Danmark endnu??!!? Men hvordan de så kan indregistrerer den d.5.6 forstår vi ikke..

Det er under alt kritik. Man venter og venter og kan INTET gøre. Og det hjælper ikke at sende dem en mail med vires frustrationer da de INTET gør ved det, samt er følelsen at de er fløjtende ligeglade.. magen til dårlig service skal man lede længe efter. Kan på ingen måde anbefale handle med Tesla Aarhus. Om vi nogensinde får bilen er pt. Stærkt tvivlsomt

June 18, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Jeg er nu for 3 gang blevet skuffet…

Jeg er nu for 3 gang blevet skuffet over en udskydelse af levering... Vi har ikke på noget tidspunkt kunne komme i kontakt på tlf eller e-mail. Man støder ind i en uendelig telefon kø og de svare aldrig tilbage på e-mail.
Når man så tager der ud står der en "produkt specialist" og slå armene ud og gør ingen ting imens han står og taler lidt ned til en. Man bare kan gå der fra med endnu mere frustration en da de ikke svaret. En ting er at bilen ikke er der til den aftalte tid første gang... Logistisk er en svær ting. Men 2 og 3 gang er bare virkelig ring... At man ikke svare på tlf og mail er virkelig bare ringe... Lige pt står der at tesla kontakter os med levering... Hvilket er det samme som at vi aldrig får den med de svar tider de har vist ind til nu...

March 31, 2019

Jeg bliver lovet bilen den 26/3 kl

Velkommen til Cirkus Tesla

Jeg bliver lovet bilen den 26/3 kl. 10:00.

Jeg afleverer min lejebil aftenen før. Min gamle mor kører herop til overnatning, således kan hun fragte mig til Århus næste morgen med henblik på afhentning af min nye Tesla.

Så Ringer Tesla dagen før kl. 20:15 og udskyder leveringen et par dage.

Min mor kører 70 km. hjem igen og jeg bliver kørt ned i byen for at leje en ny korttidslejebil.

Dagen før den nye leveringsdato, afleverer jeg igen lejebilen og min mor kommer op.

Så ringer Tesla denne gang kl. 21:05 dagen før og udsætter leveringsdatoen igen.

Samme cirkus med låne/lejebiler gentager sig og min mor tager atter hjem igen.

I morgen var så det 3 forsøg på levering men Tesla har lige ringet for 5 minutter siden og udsat det endnu en gang.

Havde jeg vidst det her, så havde jeg aldrig bestilt en Tesla. Men nu er der desværre installeret en lader på væggen til små 12.000 kr. Så jeg hænger lige som på den.

Jeg har 2 kammerater som mere eller mindre har været udsat for det samme cirkus. Så det er ikke en enlig svale.

Jeg har i måneden op til første forventede levering forsøgt at ringe dem op, ingen response trods 30-45 min. ventetid. Så kan du trykke 2 for at indtale en besked hvorefter de nok skal ringe retur (siger deres telefonsvarer). Ingen tilbagekald.

Jeg for forsøgt at skrive til dem på mail … ingen response.

Tesla har simpelt hen skuffet mig på så mange niveauer.

Ha det her i overvejelserne inden i handler med Tesla.

March 29, 2019

Tesla

Tesla - Har desværre en dårlig oplevelse med Tesla i Tårnby, København/Århus/Hamborg

Min Tesla havde sat sig i bremse. Bilen blev lavet hos Tesla Århus, og med det samme oplevede jeg at bremsen hang. 2 dage senere, i Hamborg, blev det tjekket, og ingen fejl fundet.

Værst er, at jeg på langture har haft svært ved at bremse, da bremserne løb varme - flere ubehagelige og farlige oplevelser

Ved Tesla i Tårnby, ved service, blev det senere konstateret at bremsen har hængt og at bremser + kaliber skulle skiftes.

Jeg bad om at Tesla gav noget pr kulance, hvilket blev accepteret ved aflevering af bilen.

Den bremser fint nu. Ved modtagelse af faktura, var det til fuld pris, jeg henvendte mig og fik at vide at de ville se på det. Jeg valgte at betale fakturaen, for at vise god vilje og her viser Tesla i Tårnby et andet ansigt. Mange henvendelser, uden svar, lange svartider, svar som “min chef har sagen, jeg rykker igen”, “kan du ikke lige, igen, skrive om din oplevelse?” Har ikke fået afklaring på de mere end 2 måneder der er gået.

Dårlig stil og kundeservice, er dette Tesla måde at behandle kunder på?

November 6, 2017

Is this your company?