totaalBED - Assen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Borgstee 7a, 9403 TS Assen, Drenthe, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De verkoopster van Totaalbed uit filiaal Assen , heeft ons zeer netjes en professioneel geholpen wat wij als zeer prettig ervaarden. Ook een compliment aan de bezorgers die ons boxspring brachten zee... See more

Rated 3 out of 5 stars

Lange levertijd, 20 feb. nw. bed gekocht 6 juli geleverd. Afspraak was 8-12 wk. Bezorging was top!!! Super vriendelijke en handige monteurs/bezorgers bed stond in een mum van tijd en alle rommel wee... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Goede eerlijke voorlichting in de winkel Vlotte bezorging Moest alleen wel herinneren dat er ook een tijk onder het matras erbij geleverd zou worden. Het topmatras is met het optillen 2 cm verschov... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn in de winkel in Assen door mevrouw keurig geholpen en geadviseerd De bezorging was zeer punctueel, wij zijn keurig netjes een half uur voordat de bezorgers arriveerden gebeld. De bezorgers... See more

Company details

5. Mattress Store

About totaalBED - Assen

Written by the company

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,578 reviews in the last 12 months

Write a review

alle tijd

goede voorlichting en verkoper rustig en geduldig

February 14, 2025

Beste J.d.d. Hofman,

Fijn om te vernemen dat jij goede, rustige en geduldige voorlichting hebt gekregen bij filiaal Assen.
Hartelijk dank voor jouw review en beoordeling.

Rated 5 out of 5 stars

Bed is keurig op tijd geleverd.

Bed is keurig op tijd geleverd.
Montage is goed verlopen en alles is volgens afspraak geleverd.
Minpunt is wel dat de eerste afspraak voor levering om 7.00 uur in de morgen was,
deze hebben we verzet.
persoonlijk vond ik dat een belachelijke tijd.

February 10, 2025

Beste Riske,

Wat fijn om te zien dat alles keurig en op tijd is geleverd. Ik snap dat 07:00 uur een beetje vroeg voor je is, maar gelukkig kunnen we vooraf altijd aangeven als dat niet gewenst is, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Goed geholpen

De verkoopster was niets teveel

February 3, 2025

Beste Joop,

Hartelijk dank voor deze review, wat fijn dat je tevreden bent!

Nieuwe matrassen gekocht bij TotaalBED

Nieuwe matrassen gekocht bij TotaalBED in Assen.
Wij zijn geholpen door Patrick, kregen een goede uitleg over de verschillende matrassen en toppers. Daarna ongeveer 8 verschillende combinaties kunnen testen en advies/aanbeveling over welke de beste combinatie voor ons individueel zou zijn. De aanbevolen matrassen gekocht en in een week thuis afgeleverd en oude matrassen werden meegenomen. In het kort fantastische service van personeel in Assen en personen van de levering

January 27, 2025

Beste heer/mevrouw Dhous,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe matrassen en de service die u heeft ontvangen in onze winkel in Assen. Het is fijn om te lezen dat Patrick u goed heeft geholpen en u de tijd heeft gegeven om verschillende matrascombinaties te testen. We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden en het is fantastisch om te horen dat we dat in uw geval hebben kunnen realiseren.

Rated 5 out of 5 stars

Goed en vakkundig en vriendelijk…

Goed en vakkundig en vriendelijk geholpen

January 27, 2025

Beste heer/mevrouw Lambert Joling,

Bedankt voor jouw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat te tevreden was met de service. Wij waarderen deze review enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Super geholpen in de winkel

Super geholpen in de winkel. Geduldig personeel. En bij aflevering van het matras ook keurig gedaan ook vriendelijke jongens en netjes afgeleverd. Top

January 26, 2025

Beste heer/mevrouw Oosting,

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad in onze winkel en bij de levering van je matras. We waarderen je complimenten over ons personeel en de service die je hebt ontvangen.

goed

Door de goede deskundige hulp van Patric hadden wij snel een goed overzicht van de soorten matrassen en kwamen wij na een nachtje erover geslapen te hebben terug om een besluit te nemen.

January 19, 2025

Reply from totaalBED - Assen

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn blij te horen dat tevreden bent met onze service. Voor nu en de toekomst wensen we je veel slaapplezier!

Bryan
Klantenservice TotaalBED BV

Rated 4 out of 5 stars

De winkelervaring was erg prettig

De winkelervaring was erg prettig. We zijn goed en vriendelijke geholpen zonder opdringerig gevoel. Mooi bed uitgekozen die perfect ligt. De communicatie rondom de levering liet wel te wensen over. We kregen geen bericht over de levering. We hebben hier zelf 3 achteraan moeten bellen. Daarnaast werd het bed ook 3 weken later geleverd dan bij aankoop was aangegeven. Ook hier kregen we geen mail over.

January 16, 2025

Beste Myrke de Jonge,

Fijn om te vernemen dat jij het winkelbezoek als prettig hebt ervaren en dat jij een mooi bed hebt uitgezocht die perfect ligt!

Wel jammer om te zien dat het maken van een afleverafspraak niet helemaal volgens verwachting is verlopen dat jij hier zelf achteraan hebt moeten bellen en dat jij geen mails van ons hebt ontvangen. Wij streven ernaar om middels een geautomatiseerd systeem alles zo goed als mogelijk te laten verlopen, maar helaas is dat in dit geval niet helemaal gelukt, onze excuses.

Hartelijk dank voor jouw review.

Rated 3 out of 5 stars

Ontvangst in de winkel is vriendelijk

Ontvangst in de winkel is vriendelijk, goede voorlichting maar soms te joviaal. Het verkrijgen van een afspraak voor levering gaat moeizaam. Je krijgt een datum voor levering, kan je niet die dag dan heb je pech over 14 dagen een nieuwe datum. Geef gewoon meerdere keuzes want de bestelling is er tenslotte. Uiteindelijk na veel overleg en doorgeven vrije dagen is het gelukt.
Bezorging en montage waren prima. Die krijgen wel 5*.

December 24, 2024

Hallo Gerard,

Hartelijk dank voor jouw review en kritische nooit, wij waarderen jouw feedback zeer!

Rated 4 out of 5 stars

Fijne man die in de winkel stond en ons…

Fijne man die in de winkel stond en ons begeleide .Daarna werd ik gebeld over de order in Assen vond dit geen fijn gesprek

December 16, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Bedankt voor het schrijven van deze review! We zijn blij om te horen dat je jouw ervaring als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier van jouw nieuwe aankoop!

Fabiënne

Rated 5 out of 5 stars

Erg goed geholpen door het personeel in…

Erg goed geholpen door het personeel in Assen maar ook de berzorgers

November 30, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en de tijd die je hiervoor genomen hebt.

Ik ben blij om te zien dat je zo tevreden bent en bereid bent om deze ervaring online te delen. We wensen je veel slaapplezier!

Fabiënne

Rated 5 out of 5 stars

Goede service. Geduldig personeel. Acceptabele prijzen. Ben tevreden.

December 6, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Heel erg bedankt! We waarderen het vertrouwen in ons.

Veel slaapplezier gewenst voor nu en de toekomst!

Susanne

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijk contact heeft altijd de…

Persoonlijk contact heeft altijd de voorkeur en zodoende kwamen we snel tot een beslissing.
De afhandeling van de aankoop (ander matras op boxspring) plus de daarbij noodzakelijke werkzaamheden (twintig minuten) verliepen vlekkeloos.

December 6, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Bedankt voor jouw review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben geholpen! Heel veel (slaap)plezier met jouw nieuwe aankoop.

Susanne

Prima zaak.

Fijn geholpen, prima service. En als het bed komt prima zelf in te plannen op een uit gekozen datum en tijd.

November 18, 2024

Beste Mark en Carla,

Heel hartelijk dank voor jullie positieve review!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen. Levering was netjes op tijd, werkten snel en namen de verpakking en plastic weer netjes mee. Heel tevreden over de service.

November 16, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Bedankt voor het schrijven van deze lovende review! We zijn blij om te horen dat je jouw ervaring als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier van jouw nieuwe aankoop!

Bryan

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn sinds kort verblijd met twee…

Wij zijn sinds kort verblijd met twee eenpersoonsmatrassen van Totaalbed merk Alpina. Wij zijn bijzonder blij met de realistische adviezen die we in de winkel in Assen van Patrick kregen. We slapen weer heerlijk. Ook de bezorging was prima geregeld. Al met al hopen we lange tijd plezier en goede bedrust te hebben op onze nieuwe matrassen.

November 23, 2024
Unprompted review

Beste heer/mevrouw Van den Beemt,

Hartelijk dank voor deze mooie uitgebreide review, wij zullen de complimenten zeker overbrengen. Wij wensen u enorm veel slaapplezier toe!

Rated 5 out of 5 stars

Super goede snellere levering goede…

Super goede snellere levering goede kwaliteit en goede service

November 16, 2024

Beste heer/mevrouw Aalderink,

Hartelijk dank voor uw mooie, positieve review!

Rated 5 out of 5 stars

Prima service zowel verkoop als levering

verkopers namen alle tijd om ons naar tevredenheid te helpen. Daarna de levering en installatie ook prima in orde.

November 2, 2024

Beste Elze,

Dank voor het delen van jouw mooie, positieve review, wij vinden dit enorm fijn te lezen!

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies op basis wensen

In de winkel werden we serieus genomen in onze wensen.
Met een goed en duidelijk advies hebben we het juiste bed kunnen kiezen.
Bezorging was ook prima.
Duidelijke communicatie.

October 28, 2024

Hallo Gea,

Hartelijk dank voor jouw review, wat fijn dat je overal zo tevreden over bent. Wij waren jou graag van dienst!

The Trustpilot Experience

Take a closer look