totaalBED - Assen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Borgstee 7a, 9403 TS Assen, Drenthe, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De verkoopster van Totaalbed uit filiaal Assen , heeft ons zeer netjes en professioneel geholpen wat wij als zeer prettig ervaarden. Ook een compliment aan de bezorgers die ons boxspring brachten zee... See more

Rated 3 out of 5 stars

Lange levertijd, 20 feb. nw. bed gekocht 6 juli geleverd. Afspraak was 8-12 wk. Bezorging was top!!! Super vriendelijke en handige monteurs/bezorgers bed stond in een mum van tijd en alle rommel wee... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Goede eerlijke voorlichting in de winkel Vlotte bezorging Moest alleen wel herinneren dat er ook een tijk onder het matras erbij geleverd zou worden. Het topmatras is met het optillen 2 cm verschov... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn in de winkel in Assen door mevrouw keurig geholpen en geadviseerd De bezorging was zeer punctueel, wij zijn keurig netjes een half uur voordat de bezorgers arriveerden gebeld. De bezorgers... See more

Company details

5. Mattress Store

About totaalBED - Assen

Written by the company

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,578 reviews in the last 12 months

Write a review

zeer klantvriendelijk

erg klantvriendelijk en informatief

October 20, 2024

Beste heer/mevrouw Posthumus,

Heel hartelijk dank voor de complimenten, we waarderen het zeer!

Rated 5 out of 5 stars

goed voorgelicht dus goed gekozen

Vanaf begin tot eind, van bezoek winkel tot en en met aflevering duidelijk en eerlijk geinformeerd. Ben erg content met het gekozen bed.

October 21, 2024

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze mooie review, we wensen je enorm veel slaapplezier toe!

Keurig nette winkel

Keurig nette winkel, vriendelijk personeel en goede service

October 14, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zijn blij te horen dat tevreden bent met onze service. Voor nu en de toekomst wensen we je veel slaapplezier!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en de jongens waren erg…

Goede service en de jongens waren erg behulpzaam en beleefd ,
Dikke 10
Met een griffel
Mvgr D de Vries
Tynaarlo

September 22, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 5-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze voorlichting en service. Dit vinden wij bij TotaalBED ook ontzettend belangrijk!

Heel veel slaapplezier met je nieuwe aankoop!

Rated 3 out of 5 stars

Prima matras goed advies een medewerker…

Ik vond het goed dat een medewerker in zijn vrije tijd bij de klant thuis langs kwam om advies te geven over het aangekochte matras. Over het verpakken van de matras die terug moest was de communicatie niet goed. De matras slaapt lekker, goed advies dank daarvoor
Groet Verdistraat Assen.

September 29, 2024

Beste Jaap,

Heel hartelijk dank voor jouw review en kritische noot, wij waarderen hierin jouw feedback,

Rated 5 out of 5 stars

Hielden zich aan de afspraken

Hielden zich aan de afspraken. Netjes een half uur van te voren bellen. Alles netjes instaleren en het oude matras ging mee goed advies bij de aankoop

September 27, 2024

Beste heer/mevrouw Mulder,

Hartelijk dank voor deze mooie review, wij waarderen de complimenten.

Fantastisch!!

Alles ging volgens afspraak.
Geen gedoe en super vriendelijke monteurs!
Het bed slaapt heerlijk en het advies klopte helemaal.

September 28, 2024

Beste Anneke,

Heel hartelijk dank voor deze mooie review, dit is natuurlijk waar wij het voor doen! We wensen jou ontzettende veel slaapplezier toe!

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies in vele keuzes

Met veel geduld en vriendelijkheid ben ik geholpen bij Totaal Bed in Assen. Mijn keus is gevallen op Boxspring Bordeaux en het bed is 18 September geplaatst door twee vriendelijke monteurs. Ik slaap nu in weelde en mijn lichaam is nu elke morgen uitgerust.

July 25, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Bedankt voor het schrijven van deze lovende review! We zijn blij om te horen dat je jouw ervaring als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier van jouw nieuwe aankoop!

Susanne

Rated 4 out of 5 stars

In Assen is de klant koning!

Drie maal is scheepsrecht en op de bij TotaalBed in Assen gekochte matras slaap ik eindelijk goed, na twee elders gekochte mislukkingen. De service in Assen was geweldig. De manager nam alle tijd voor ons, liet ons alles proberen, in verschillende kwaliteiten, met een kop koffie tussendoor, dank! Het enige mogelijke minpuntje betrof de afleveringscondities. De oude matras kon slechts worden meegenomen als hij bij de voordeur werd geplaatst en in een flat betekent dat dus aan de straat. Voor klanten op leeftijd is dat een beetje kort door de bocht. Inmiddels is het bed wat “gepersonaliseerd” en ben ik de koning te rijk!

August 27, 2024
Unprompted review

Reply from totaalBED - Assen

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 4-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze voorlichting in het filiaal. Dit vinden wij bij totaalBED ook ontzettend belangrijk! Jouw feedback waarderen we ook enorm, dank daarvoor.

Heel veel slaapplezier met je nieuwe aankoop!

Rina

10 sterrenn

Allereerst ontzettend fijn geholpen, meedenken op alle fronten, eerlijkheid en bekwaam. (Filiaal Assen Patrick)
Toen ging het mis met de levering (post.nl gooide op de dag zelf de datum om) maar Totaal bed heeft dat geweldig opgepakt en toch op de juiste dag de matrassen, lattenbodems geleverd en geholpen om het op z'n plaats te krijgen. Geweldige service, zeer aardige bezorger. Dikke aanrader!

August 30, 2024
Unprompted review

Rated 5 out of 5 stars

Alles op de afspraak en op tijd…

Alles op de afspraak en op tijd geleverd en allergoed goed geleverde en gemonteerd en nette monteurs

August 17, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie 5 sterren recensie achter te laten!

We zijn blij te horen dat je jouw complete aankoop positief beleefd hebt. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons!

Wij wensen je nog veel fijne nachten toe.

Goed geregeld

Goed geregeld

August 16, 2024

Zeer vakkundig.

Zeer vakkundig, aardige mensen, zeer behulpzaam.

August 8, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Bedankt dat je tijd genomen hebt om een goeie beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je de aankoop en bezorging als positief ervaren hebt.

Uiteraard staan we altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt over jouw aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en direct meenemen

Vriendelijke en duidelijke verkoper. Ik kwam voor advies over opklapbedden. Verschillende soorten in meerdere prijsklassen beschikbaar. Ik kon het gekozen bed meteen meenemen in plaats zoals andere winkels meerdere dagen (weken?) levertijd. En ook nog een stuk goedkoper dan andere winkels waar ik eerst was wezen kijken.

August 5, 2024

Reply from totaalBED - Assen

We zijn blij te weten dat jouw ervaring met ons goed is. Deze vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd!

Wij wensen je uiteraard een optimale nachtrust toe!

goede service!

goed geholpen in de winkel,
tijd voor uitleg, niet opdringend.
ruim op tijd een leveringsvoorstel.
op de afgesproken tijd bed bezorgd en in elkaar gezet.
alle verpakking materialen netjes mee genomen.
kortom goed tevreden.

July 13, 2024

Reply from totaalBED - Assen

We zijn blij dat jouw ervaring zo positief is geweest!

Hartelijk dank Gerrit voor je bestelling en de lovende woorden.

Alvast een fijne nachtrust toegewenst!

Roger

Roger, topper! Bedankt voor de goede en snelle topservice

June 22, 2024

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze prachtige review aan het adres van onze monteur Roger. We zullen hem dit zeker doorgeven!

Mariska for president!

Mooie rustige manier van klanten helpen. Duidelijke uitleg en niks opgedrongen krijgen.
Mariska : ideale verkoopster.

April 25, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Wat een mooie review voor onze verkoopster, wij zullen dit zeker aan haar doorgeven. Heel hartelijk dank!

Groet,

Super goed service

Super goed service.
Ze kwamen op de afgesproken tijd en waren snel klaar! Ziet er allemaal goed uit!

June 8, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Hartelijk dank voor jouw mooie review!

Groet,

Rated 4 out of 5 stars

Tevreden

Winkel Assen vakkundig geholpen. Bezorging prima. Snel en vakkundig.
Tijdsindicatie voor afleveren veel te ruim. 5 uur indicatie en dan nog gebeld worden dat het later wordt dit moet anders kunnen lijkt mij.

June 6, 2024

Beste Anna,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze feedback. Wij wensen je alvast veel plezier van jouw aankoop!

Susanne

De bezorgers zijn top

De bezorgers zijn top. Verkoper komt zijn afspraken niet na betreffende de prijs. Dan is het zogenaamd een mondelinge afspraak.....

June 3, 2024

Reply from totaalBED - Assen

Heel hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij hebben getracht telefonisch met u in contact te komen, helaas zonder succes. Zou u met ons contact op willen nemen via telefoon of email, 038-4554016 / service@totaalbed.nl? U mag dan vragen naar Sandra. We gaan graag met u in gesprek!

Hartelijke groet,

The Trustpilot Experience