De verkoopster van Totaalbed uit filiaal Assen , heeft ons zeer netjes en professioneel geholpen wat wij als zeer prettig ervaarden. Ook een compliment aan de bezorgers die ons boxspring brachten zee... See more
See what reviewers are saying
Lange levertijd, 20 feb. nw. bed gekocht 6 juli geleverd. Afspraak was 8-12 wk. Bezorging was top!!! Super vriendelijke en handige monteurs/bezorgers bed stond in een mum van tijd en alle rommel wee... See more
Company replied
Goede eerlijke voorlichting in de winkel Vlotte bezorging Moest alleen wel herinneren dat er ook een tijk onder het matras erbij geleverd zou worden. Het topmatras is met het optillen 2 cm verschov... See more
Company replied
Wij zijn in de winkel in Assen door mevrouw keurig geholpen en geadviseerd De bezorging was zeer punctueel, wij zijn keurig netjes een half uur voordat de bezorgers arriveerden gebeld. De bezorgers... See more
Company details
About totaalBED - Assen
Written by the company
Moderne collectie
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Bekijk onze winkels
Betaalbare kwaliteit
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Familiebedrijf
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
De zekerheden van totaalBED
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
- Gratis bezorging en montage
- 90 nachten proefslapen
- Europese productie
- Snel in huis
- Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen
Boxsprings Bedden
Contact info
Borgstee 7a, 9403 TS, Assen, Drenthe, Netherlands
- 059 237 16 00
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from totaalBED - Assen
goed voorgelicht dus goed gekozen
Vanaf begin tot eind, van bezoek winkel tot en en met aflevering duidelijk en eerlijk geinformeerd. Ben erg content met het gekozen bed.

Reply from totaalBED - Assen
Goede service en de jongens waren erg…
Goede service en de jongens waren erg behulpzaam en beleefd ,
Dikke 10
Met een griffel
Mvgr D de Vries
Tynaarlo

Reply from totaalBED - Assen
Prima matras goed advies een medewerker…
Ik vond het goed dat een medewerker in zijn vrije tijd bij de klant thuis langs kwam om advies te geven over het aangekochte matras. Over het verpakken van de matras die terug moest was de communicatie niet goed. De matras slaapt lekker, goed advies dank daarvoor
Groet Verdistraat Assen.

Reply from totaalBED - Assen
Hielden zich aan de afspraken
Hielden zich aan de afspraken. Netjes een half uur van te voren bellen. Alles netjes instaleren en het oude matras ging mee goed advies bij de aankoop

Fantastisch!!
Alles ging volgens afspraak.
Geen gedoe en super vriendelijke monteurs!
Het bed slaapt heerlijk en het advies klopte helemaal.

Reply from totaalBED - Assen
Goed advies in vele keuzes
Met veel geduld en vriendelijkheid ben ik geholpen bij Totaal Bed in Assen. Mijn keus is gevallen op Boxspring Bordeaux en het bed is 18 September geplaatst door twee vriendelijke monteurs. Ik slaap nu in weelde en mijn lichaam is nu elke morgen uitgerust.

Reply from totaalBED - Assen
In Assen is de klant koning!
Drie maal is scheepsrecht en op de bij TotaalBed in Assen gekochte matras slaap ik eindelijk goed, na twee elders gekochte mislukkingen. De service in Assen was geweldig. De manager nam alle tijd voor ons, liet ons alles proberen, in verschillende kwaliteiten, met een kop koffie tussendoor, dank! Het enige mogelijke minpuntje betrof de afleveringscondities. De oude matras kon slechts worden meegenomen als hij bij de voordeur werd geplaatst en in een flat betekent dat dus aan de straat. Voor klanten op leeftijd is dat een beetje kort door de bocht. Inmiddels is het bed wat “gepersonaliseerd” en ben ik de koning te rijk!

10 sterrenn
Allereerst ontzettend fijn geholpen, meedenken op alle fronten, eerlijkheid en bekwaam. (Filiaal Assen Patrick)
Toen ging het mis met de levering (post.nl gooide op de dag zelf de datum om) maar Totaal bed heeft dat geweldig opgepakt en toch op de juiste dag de matrassen, lattenbodems geleverd en geholpen om het op z'n plaats te krijgen. Geweldige service, zeer aardige bezorger. Dikke aanrader!

Reply from totaalBED - Assen
Alles op de afspraak en op tijd…
Alles op de afspraak en op tijd geleverd en allergoed goed geleverde en gemonteerd en nette monteurs

Reply from totaalBED - Assen
Prima service en direct meenemen
Vriendelijke en duidelijke verkoper. Ik kwam voor advies over opklapbedden. Verschillende soorten in meerdere prijsklassen beschikbaar. Ik kon het gekozen bed meteen meenemen in plaats zoals andere winkels meerdere dagen (weken?) levertijd. En ook nog een stuk goedkoper dan andere winkels waar ik eerst was wezen kijken.

goede service!
goed geholpen in de winkel,
tijd voor uitleg, niet opdringend.
ruim op tijd een leveringsvoorstel.
op de afgesproken tijd bed bezorgd en in elkaar gezet.
alle verpakking materialen netjes mee genomen.
kortom goed tevreden.

Mariska for president!
Mooie rustige manier van klanten helpen. Duidelijke uitleg en niks opgedrongen krijgen.
Mariska : ideale verkoopster.

Super goed service
Super goed service.
Ze kwamen op de afgesproken tijd en waren snel klaar! Ziet er allemaal goed uit!

Tevreden
Winkel Assen vakkundig geholpen. Bezorging prima. Snel en vakkundig.
Tijdsindicatie voor afleveren veel te ruim. 5 uur indicatie en dan nog gebeld worden dat het later wordt dit moet anders kunnen lijkt mij.

De bezorgers zijn top
De bezorgers zijn top. Verkoper komt zijn afspraken niet na betreffende de prijs. Dan is het zogenaamd een mondelinge afspraak.....

The Trustpilot Experience