We kwamen vrijblijvend even informeren voor een nieuwe ledikant (Hull) in filiaal Duiven, er werd ons niets opgedrongen maar kregen duidelijk en eerlijk advies van Raymond. Dan speelt natuur oo... See more
See what reviewers are saying
Goede service bij de verkoop, duidelijk kwa levertijden en leveringsdagen. Niet tevreden over de levering. Bezorger vroegen niet hoe de bedden moesten komen staan, gingen veelste vlug aan de sla... See more
Company replied
In 2022 hebben wij een boxspring met verstelbare bedbodems boven en onder gekocht. Vorig jaar bleek mijn gedeelte boven niet goed meer te werken. Na enkele weken werd deze kosteloos vervangen. Een pa... See more
Company replied
Fijn geholpen in Duiven. Zelfs toen het sluitingstijd was hielpen ze ons nog verder. Duidelijke offerte en 2 hoeslakens cadeau 😉 Heel meedenkend. Onze vloer liet nogal op zich wachten. Hierdoor on... See more
Company details
About totaalBED - Duiven
Written by the company
Moderne collectie
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Bekijk onze winkels
Betaalbare kwaliteit
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Familiebedrijf
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
De zekerheden van totaalBED
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
- Gratis bezorging en montage
- 90 nachten proefslapen
- Europese productie
- Snel in huis
- Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen
Boxsprings Bedden
Contact info
Nieuwgraaf 8a, 6921 RJ, Duiven, Gelderland, Netherlands
- 031 674 50 49
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
goed en vriendelijk in de winkel…
goed en vriendelijk in de winkel geadviseerd en keurig bezorgd
Prima bedrijf
Goede uitleg. Snel en goed gemonteerd. Nemen afval mee en zorgen dat alles netjes is. Bed werd tijdens regenbui geleverd en geen smerigheid als gevolg daarvan.
Gewoon top..!
Goede service in de winkel, daarnaast goed contact gehad over de levering. De levering optijd en kundig gedaan. Top!!!
Goede service!
Bij verkoop alle tijd genomen voor ons, ook tijdens bezorgen hartstikke lieve bezorgers. Alleen jammer dat de wachttijd van 6 weken niet is aangehouden ik heb zelf contact opgenomen wanneer ze bezorgen uurtje later kreeg ik een mail met dat ik een dag en tijd kon kiezen (heel toevallig)
Van begin van aankoop tot en met…
Van begin van aankoop tot en met levering gewoon perfecte service
Netjes op tijd geleverd en door twee…
Netjes op tijd geleverd en door twee bekwame mannen op de juiste plaats gemonteerd.
Goede showroom
Goede showroom. Duidelijkheid over bestelling en afleveren. Bij de aflevering bed helemaal gemonteerd en geplaatst.
Nette Beratung durch die Dame Vorort
Nette Beratung durch die Dame Vorort. Die Sprachbarriere konnte Sie problemlos meistern. Lieferung war in einer Aktion kostenlos ab einem bestimmten Betrag. Aufgrund das wir in den Niederlanden gekauft hatten und die Lieferung nach Deutschland musste, hielt Sie eben Rücksprache und konnte auch eine kostenfrei Lieferung nach Deutschland anbieten. Nach 2 Wochen im neuen Bett, fragen wir uns warum wir solange auf einen schlechten Bett geschlafen haben.
Professioneel en ik ben goed geholpen
Hele fijne service
Hele fijne service. De verkoper nam de tijd om ons te begeleiden en helpen in het maken van de juiste keuzes. We kwamen voor een matras en gingen weg met een bed. Monteren was binnen 45 minuten geregeld en alles is zeer mooi en goed opgeleverd. Alles wordt weer schoon achter gelaten. Bed is ook erg fijn.
Goed en vriendelijk geholpen
Oogmerk: klantvriendelijk en adviseren top!
Bij binnen komst lieten ze ons eerst rust rond kijken. Bij vragen dachten ze mee en adviseerden ze ons goed. Drongen ook niks op, gaven alleen adviezen!
Gastvrije ervaring
De verkoper heeft ons vanaf minuut 1 vriendelijk en goed geholpen. Ze had alle aandacht voor ons maar hield ook rekening met onze zoon van 5, door hem erbij te betrekken. Daardoor hadden wij ook uitgebreid de gelegenheid om te testen.
Goede informatie in de winkel
Goede informatie in de winkel, levertijd viel mee. Netjes afgeleverd en in elkaar gezet.
Prettige uitleg bij de aankoop.
Prettige uitleg bij de aankoop.
Snelle afhandeling met koffie.
Bezorging, afvoering en installatie in 25 minuten.
Chapeau!
May use AI-assist with repliesRead more
Voldoende
Ik ben prima geholpen in de winkel. Kanttekening: als ik een matras van 430 euro koop en er ook nog een kussen bij wil en daarvoor samen een kleine korting vraag is daar heus wel ruimte voor maar dat vond de verkoper niet.

Reply from totaalBED - Duiven
The Trustpilot Experience