See what reviewers are saying
Wij hebben na ettelijke bezoeken aan de toonzaal ,waar je van Nordine de best mogelijke hulp krijgt inzake al of niet passen van de keuken maar ook over de mogelijkheden van aanpassen. Verder verli... See more
Replied to 40% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij hebben een hele goede ervaring…
Wij hebben een hele goede ervaring achter de rug. Onze keuken is op de afgesproken datum gedemonteerd en opgehaald. Aanbetaling vooraf en restbetaling op de dag van ophalen zijn keurig verlopen. Demontage is vakkundig uitgevoerd.
Ook de communicatie van begin tot eind hebben we fijn ervaren. Aanrader dus!
Hier een prachtige keuken gekocht
Hier een prachtige keuken gekocht, de keuken is als nieuw met weinig gebruikers sporen. De keuken werd einde van de middag geleverd door 2 vriendelijke en profesionele mannen. Zeker een aanrader!!
Prima service, als men op tijd was geweest 5 sterren
Gezien de gemixte reviews, met redelijke spanning afgewacht naar het moment dat onze keuken opgehaald werd. Al in een vrij vroeg stadium zowel via hun site als op marktplaats (JN keukens is het bedrijf achter keukenkwaliteit) een prima bod gekregen en een ophaaldatum afgesproken. Het bleef richting de ophaaldatum angstvallig stil. Ik heb geprobeerd via de telefoonnummers op de site eerder telefonisch contact te krijgen, maar dat lukte niet (vaag verhaal over dat er niemand was voor de ophaalafspraken). Maar uiteindelijk kreeg ik via whatsapp contact op de dag zelf, en bleek alles redelijk in orde. Jammer was dat de afbouwers (twee vriendelijke mannen, die voor meerdere bedrijven werken) kwamen uiteindelijk bijna 4 uur te laat (half 8 ipv 4 uur 's middags). Kan gebeuren, maar het voelt een beetje alsof men onrealistische planningen maakt, aangezien meerdere mensen hier hetzelfde meegemaakt hebben. Uiteindelijk ging de demontage vlot en vakkundig. Er worden idd wanneer men binnenkomt beelden gemaakt van de keuken, waarna een akkoord komt voor de definitieve betaling. Mijn tip zou daarom zijn om duidelijke en recente foto's van je keuken te gebruiken wanneer je deze verkoopt, dan komen jij en zij niet op het laatste moment voor verrassingen te staan.
Keuken demontage
Netjes de keuken gedemonteerd en in de vrachtwagen geladen
Top ervaring!
Ik had eind december 2025 een ontzettend mooie tweedehands keuken op de site gezien, qua afmetingen paste hij in ons huis. Keuken was per direct leverbaar en werd dus dan ook op zeer korte termijn bezorgd (januari 2026). We hadden ook gekozen voor de optie inclusief installatie maar door de uitlopende verbouwing bij ons kon de keuken bijna 4 maand later pas geïnteresseerd worden. Dit was geen enkel probleem. Het enige min puntje was dat er geen leidingplan bij de keuken zat maar achteraf gezien is dat eigenlijk ook niet te doen bij een tweedehands keuken daar de opstelling bij ons geheel anders is dan hoe hij bij de vorige eigenaar stond. Wij hebben een keuken uitgezocht van top kwaliteit met ook top kwaliteit apparatuur.
Kortom, goede communicatie, goede service, vriendelijk personeel en goede kwaliteit voor een lage prijs. Ik zou een volgende keuken zeker weer hier uitkiezen.
Jeetje wat een ervaring
Jeetje wat een ervaring. Vanaf de aanbetaling voelde het voor ons allemaal een beetje als scam. Omdat het zo’n hoog bedrag is wat je overmaakt en geen mooie factuur krijgt. Maar we denken dat het nodig was om de vorige eigenaar van de keuken te betalen. Wij hadden even gemist dat “keuken beschikbaar op”, ook betekende dat hij dan geleverd zou worden, en direct vanuit de oude eigenaar kwam. Geen idee of je hem ook op een later moment zou kunnen laten bezorgen, maar gelukkig hadden we nog ruimte in de garage. Met wat vertraging kwamen ze enorm vriendelijke, en behulpzame bezorgers middernacht de keuken brengen, we hebben hem toen samen voorzichtig uitgeladen. We kunnen het nog steeds niet geloven dat we zo’n mooie keuken met zulke goeie apparatuur voor zo’n bedrag hebben mogen ontvangen. We zijn super blij! En hopen dat ze hun slechte naam kunnen afschudden🤗
Groetjes en veel plezier met jou mogelijk nieuwe 2e hands keuken;)
Zzeer vakkundig onze keuken gedemonteerd
Vandaag heeft JN onze keuken zeer netjes en snel gedemonteerd. Het afgesproken bedrag hebben ze keurig overgemaakt. Contact liep via de app en alle vragen werden uiteindelijk keurig beantwoord. Fijn dat onze keuken weer een nieuwe bestemming krijgt.
Erg goede ervaring
Erg goede ervaring! Communicatie was fijn, duidelijk en snel. Ook is onze keuken met zorg gedemonteerd en meegenomen. Alles helemaal goed en netjes gedaan. Evenals de betaling. Betrouwbare en goede partij.
Verkoop keuken ging professioneel
Bij de inkoop van mijn keuken werd er snel gereageerd en was de verkoop ook snel rond. De keuken is netjes gedemonteerd en ook met ophalen van de keuken werd er netjes gewerkt om beschadigingen te voorkomen. Ook betaling keurig via de bank.
Zeer kundige monteur
Communicatie was goed. De monteur was correct, vriendelijk en kundig.
Super netjes
Super netjes.
Altijd snelle reacties. Keuken is keurig gedemonteerd. Komen afspraken na.
Simpelweg geweldig
Simpelweg geweldig, komen hun afspraken na. Keuken gedemonteerd in korte tijd door 2 kundige monteurs. Laten alles netjes achter. Niets dan lof!!
Komen afspraken niet na!
Zeer onprofessioneel! Duidelijke afspraken gemaakt maar op de dag zelf laten ze op het laatste moment weten dat ze pas om 19.30 uur langskomen om de keuken te demonteren en dan 2,5 uur werk hebben. Dit terwijl ze er om 15.00 uur zouden zijn. Contact alleen via halve appjes in plaats van netjes telefonisch. Absoluut geen aanrader om zaken mee te doen.
Dikke prima!
Ik kreeg snel een heel redelijk bod op mijn keuken, vervolgens heldere afspraken gemaakt en keurige demontage. Zeker aan te raden als je op korte termijn je keuken wilt verkopen!
Heldere en snelle communicatie
Heldere en snelle communicatie. Bezorging was heel professioneel en de keuken is van goede kwaliteit.
Dit is een zeer serieus bedrijf
Dit is een zeer serieus bedrijf, snel contact en nauwkeurig aangegeven leveringsdata. De chauffeur belde 20 minuten van tevoren om te waarschuwen. De bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam en hebben me 100% geholpen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. De keuken komt 100% overeen met de foto en de beschrijving.
Snelle reactie, er wordt constructief meegedacht.
Op zoek naar een keuken en via de website een offerte aangevraagd voor levering en montage. Hele nette prijs gekregen.
Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt goed meegedacht. Helaas was de beoogde keuken uiteindelijk net niet geschikt voor onze ruimte. Maar met deze ervaring op zak houden we de website in de gaten voor onze nieuwe keuken.
Des employés honnêtes
Des employés honnêtes, ponctuels, respectueux, professionnels, fond de leurs mieux, démontage professionnel، ne laissent pas de dechets derrière eux, bon prix et bonne qualité
Goede service en nette levering
Vandaag is onze keuken geleverd en alles is naar tevredenheid verlopen. Het contact met het bedrijf verliep prettig, zowel telefonisch als via WhatsApp. Vragen over de afmetingen werden snel en duidelijk beantwoord.
De levering vond netjes en volgens afspraak plaats. De medewerkers waren vriendelijk en zorgvuldig. Al met al een positieve ervaring met Tweedehands Keukenkwaliteit.
De keuken werd snel en vakkundig gedemonteerd
De keuken werd snel en vakkundig gedemonteerd. Alle materiaal (ook afval) is mee genomen. De mannen die de keuken kwam afbreken waren vriendelijk en kwamen op de afgesproken tijd aan. Er is een reëel bedrag betaald voor de keuken. Erg tevreden met hoe alles gelopen is.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.