Tweedehandskeukenkwaliteit Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Aankoop keuken ging goed. Bezorgen ging goed. Monteren ging goed maar toen het keukenblad na montage bleek door te zakken kreeg ik geen contact meer via app. Na heel vaak telefonisch geprobeerd te heb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben na ettelijke bezoeken aan de toonzaal ,waar je van Nordine de best mogelijke hulp krijgt inzake al of niet passen van de keuken maar ook over de mogelijkheden van aanpassen. Verder verli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Op zoek naar een keuken en via de website een offerte aangevraagd voor levering en montage. Hele nette prijs gekregen. Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt goed meegedacht. Helaas was de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een hele goede ervaring achter de rug. Onze keuken is op de afgesproken datum gedemonteerd en opgehaald. Aanbetaling vooraf en restbetaling op de dag van ophalen zijn keurig verlopen. Demo... See more

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 25% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

35 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Snelle reactie, er wordt constructief meegedacht.

Er wordt snel gereageerd op vragen en er wordt goed meegedacht. Helaas was de beoogde keuken uiteindelijk net niet geschikt voor onze ruimte. Maar met deze ervaring op zak houden we de website in de gaten voor onze nieuwe keuken.

November 4, 2025

Des employés honnêtes

Des employés honnêtes, ponctuels, respectueux, professionnels, fond de leurs mieux, démontage professionnel، ne laissent pas de dechets derrière eux, bon prix et bonne qualité

October 31, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede service en nette levering

Vandaag is onze keuken geleverd en alles is naar tevredenheid verlopen. Het contact met het bedrijf verliep prettig, zowel telefonisch als via WhatsApp. Vragen over de afmetingen werden snel en duidelijk beantwoord.

De levering vond netjes en volgens afspraak plaats. De medewerkers waren vriendelijk en zorgvuldig. Al met al een positieve ervaring met Tweedehands Keukenkwaliteit.

October 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De keuken werd snel en vakkundig gedemonteerd

De keuken werd snel en vakkundig gedemonteerd. Alle materiaal (ook afval) is mee genomen. De mannen die de keuken kwam afbreken waren vriendelijk en kwamen op de afgesproken tijd aan. Er is een reëel bedrag betaald voor de keuken. Erg tevreden met hoe alles gelopen is.

October 27, 2025

Goede ervaring

Goede ervaring! Mooie keuken kunnen kopen. Snelle en nette verzending al binnen 2 dagen. Aanbetaling van 1000,- gedaan en derest bij levering. Keuken was ook netjes afgeleverd.

October 17, 2025

Waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf.
Van tevoren contact gehad via de mail, filmpjes verstuurd en afspraak gemaakt om de keuken op te halen. Avond voor eerste afspraak kreeg ik een mailtje met daarin de boodschap dat de monteur ziek zou zijn. Afspraak verzet naar 3 dagen later. Monteurs , niet werkzaam voor het bedrijf zelf maar extern ingehuurd, moesten eerst filmpje versturen ter goedkeuring voordat ze mochten demonteren. Na dit filmpje werd de keuken alsnog geweigerd terwijl in eerdere mailtjes duidelijk was aangegeven dat het om een IKEA keuken gaat. Monteurs zijn vervolgens onverrichter zaken weer vertrokken.

October 14, 2025
Tweedehandskeukenkwaliteit logo

Reply from Tweedehandskeukenkwaliteit

Geachte bas
Wij willen de beste top keukens voor onze klanten de keuken was helemaal verkleurd en beschadigd waardoor wij netjes hebben aangegeven dat wij dit soort keukens niet aan onze klanten gaan verkopen
Jn keukens staat voor kwaliteit nette keukens voor onze klanten

Hopende u hiermee voldoende geeinformeerd te hebben

Team Jn keukens

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring

Onze ervaring met dit bedrijf is helaas bijzonder teleurstellend. Enkele weken voorafgaand aan de geplande afspraak hebben wij uitgebreid contact gehad, waarbij het bedrijf interesse toonde en een afspraak met ons inplande. Wij hebben vooraf meerdere foto’s en video’s toegestuurd en waren volledig transparant over de staat en het gebruik van de oude keuken. Hierop werd destijds akkoord gegeven.

De communicatie verliep echter steeds moeizamer, zowel via e-mail als via WhatsApp. Op de dag van de afspraak heb ik contact opgenomen omdat er niemand verscheen. Tot mijn verbazing werd toen aangegeven dat er volgens hen geen afspraak stond ingepland, omdat er intern iets was misgegaan. De afspraak werd vervolgens met een week uitgesteld, maar ook daarna bleef het contact onduidelijk en stroef verlopen.

Ondanks maandenlang contact en meerdere toezeggingen is de keuken uiteindelijk nooit opgehaald, terwijl alle benodigde informatie, foto’s en video’s al geruime tijd bij hen bekend waren.

Gezien onze lopende verbouwing heeft dit voor aanzienlijke hinder gezorgd. Wij hebben onze planning meerdere malen moeten aanpassen, wat wij als zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar ervaren.

Kortom: vage communicatie, afspraken worden niet nagekomen en toezeggingen niet nageleefd. Helaas kunnen wij dit bedrijf niet aanbevelen.

September 27, 2025

Tevreden en vakkundig

We zijn zeer tevreden over de manier waarop onze keuken is weggehaald. Vriendelijke en vakkundige mannen die de keuken demonteren. Ook de betaling was goed geregeld. Contact verliep soepel. Een aanrader wanneer je van je keuken af wilt.

September 26, 2025

Erg slecht

Erg slecht, valt geen zaken mee te doen.
Weken van te voren hebben ze interessse getoont en een afspraak met ons ingepland. Voorafgaand alle foto’s netjes opgestuurd en eerlijk geweest over het gebruik van de oude keuken. Ze gingen akkoord. Tot het contact stroef verliep een dag voor de afspraak om het op te halen. Deden vaag over een tijdstip en last minute ineens verzetten naar drie dagen later. De ochtend van ophalen ineens helemaal annuleren. Gezien de verbouwing hier onze planning op moeten aanpassen, dus scharrig dat er last minute met een raar excuus word gecanceld terwijl wij er op rekenen. Kortom, vaag contact & geen afspraken mee te maken.

September 20, 2025
Tweedehandskeukenkwaliteit logo

Reply from Tweedehandskeukenkwaliteit

Geachte esmee wij hebben geen afspraak met u gemaakt denk dat u bij een andere bedrijf een afspraak had staan ,kijk gerust onze andere revieuws wij komen altijd onze afspraken netjes na

Supersnel geregeld allemaal

Vandaag een keuken gekozen was net verkocht aan een andere maar ik kon gelukkig een andere keuken kiezen welke direct vandaag ook nog gedemonteerd en op locatie bij mij geleverd is. Onderweg had ik de locatie veranderd maar ook daar gingen ze flexibel mee om en is de keuken op dezelfde dag nog netjes geleverd. Bedankt heren.

September 16, 2025

Prima geregeld

Prima geregeld. Nette mannen die de boel vakkundig demonteren. Afgesproken prijs wordt betaald en staat voor de heren vertrekken op de rekening.

September 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik had een complete keuken die niet mijn smaak was.

Ik had een complete keuken die niet mijn smaak was en kwam in contact met 2ehandskeukenkwaliteit. Het contact verliep prettig en duidelijk, alles werd netjes geregeld. De afspraak werd keurig nagekomen, de keuken is vakkundig gedemonteerd en meegenomen. De betaling was vooraf goed afgestemd en direct correct afgehandeld. Heel fijn om op deze manier zonder gedoe van mijn keuken af te komen. Zeker een aanrader voor wie zijn keuken wil verkopen!

September 3, 2025

Verkoop keuken via marktplaats

Via marktplaats contact gekregen over het kopen van de bestaande keuken in ons nieuwe huis. Nette prijs gekregen. De mannen die de keuken kwamen ophalen. Netjes, vriendelijk en erg snel. Waren erg tevreden over hun

August 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Via Marktplaats contact gekregen met…

Via Marktplaats contact gekregen met Tweedehandskeukenkwaliteit. Er werd een keurige prijs geboden en na akkoord direct een aanbetaling gedaan.
Communicatie verloopt goed, er wordt snel gereageerd op berichtjes.
Op de ophaaldag werd er keurig gebeld dat de mannen iets later waren. Nadat de demontagemannen waren gearriveerd wordt er besproken wat de bedoeling is en hoe er te werk wordt gegaan. De betaling wordt vrijwel direct in orde gemaakt en voordat de keuken is gedemonteerd en afgevoerd is alles keurig in orde. Ik heb een hele goede ervaring met Tweedehandskeukenkwaliteit.

August 9, 2025

Keuken verkocht

Via marktplaats de afspraak gemaakt dat ze de keuken willen met aanbetaling van 100 euro, op de afgesproken dag de monteurs over de vloer gehad, bij binnenkomst gingen ze nog een filmpje maken voor hun leidinggevende en bij akkoord mochtend ze beginnen met demonteren. Alles was goed en binnen een uur stond de keuken in hun bus. Monteurs zeiden bij binnenkomst dat ik de verdere betaling moest regelen met wie ik contact had gehad, en dat ze niet eerder weg zouden gaan voordat het op mijn rekening stond en daar hebben ze hun woord op gehouden, goede ervaring!! 5 sterren

August 4, 2025

The Trustpilot Experience