Unkaisushi Reviews 36

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Har spist på Unkai et utal af gange og også fået take away. Ved forrige besøg var hygiejnen ikke ok. Der blev taget ingefær med de bare næver uden forudgående håndvask og en efterfølgende aftørrin... See more

Rated 2 out of 5 stars

Skuffet !! Gæsterne i restauranten var fuldstændig glemt da alt tiden gik med take away kunder, vi nåede ingen gang at blive mætte før vi måtte forlade stedet, hvor vi fik lov til at vente bag take... See more

2.8

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Ingen deling af drikkevarer!!

Mig og min veninde skulle ind og spise hos unkaisushi. Ingen af os havde prøvet stedet før, så forventningerne var selvfølgelig ikke alt for høje. Da vi ankom fik vi plads i et lille bitte hjørne, hvor der kun lige var plads til arme og ben (ærgerlig start). Da vi havde fået bestilt vores mad var det kun min veninde, som skulle have noget at drikke (helt almindeligt vand), da hun så fik sit vand, tog jeg en lille tår, men så kom en af medarbejderne hen og sagde, at jeg ikke måtte drikke af min venindes vand og dermed skulle betale 25 kr ekstra for det!! Det er simpelthen så ondssvagt og det giver heller ingen mening, da det jo stadig var samme mængde vand uanset, hvem der drik af det. Desuden gik der også rigtig lang tid fra da vi havde bestilt vores sushi til vi endelig fik maden. Igen meget ærgerligt. Selve sushien smagte fint, men det er dog ikke et sted jeg har lyst til at tage hen og spise igen. Alt i alt en dårlig oplevelse.

March 3, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Maden er 10/10 mega godt

Maden er 10/10 mega godt, men der går ofte rigtig længe fra man har bestilt den til det kommer. Mange af retterne der bliver bestilt kommer heller aldrig…

December 10, 2025

Virkelig dårligt bestillingssystem

Virkelig dårligt bestillingssystem.
Skulle scanne QR-kode.
Fik trykket fortsæt og kom til betalingsoplysninger.
Tænkte først smart, så betaler man også ved bordet.
Det var så en reklame og har fået tilmeldt mig et abonnement.
Normalt er jeg meget opmærksom overfor fusk. Men man sidder i et selskab og taler sammen.
Den "fortsæt" knap var flere gange den eneste jeg kunne trykke på, hvor menubjælken skulle komme op. Og jeg måtte lukke siden ned og scanne kode igen for at kunne bestille.
Det er simpelthen ikke okay at have sådan et bestillingssystem.
I har kostet mig et nyt kort da jeg måtte spærre mit kort!!!! Især efter at have læst firmaets trustpilot anmeldelser.

September 8, 2025

Dårlig service

Havde bestilt bord til kl 19.15 i hillerød afdelingen. Vi ankommer og spørger så tjeneren om vi kunne få lov til at sidde nede i kælderen, og der fik vi et ja og hun fortalte os hvilket bord vi skulle sidde på.
Vi går nedenunder og sætter os, og skal lige til at bestille, da tjeneren kommer ned og siger at vi ikke kan sidde nede i kælderen alligevel da de gerne vil have alle gæster ovenpå, til trods for at der sad allerrede mennesker nede i kælderen da vi ankom. Vi siger undrene ja og går derefter ovenpå og bestiller. Efter der var servicen simpelthen så dårlig, man kunne virkelig mærke på tjeneren hvad hendes holdning om os var. Hun smilte nærmest ikke, havde lidt en attitude hver gang hun kom ned med vores mad og drikkevare.
Maden syntes jeg tilgengæld heller ikke var noget at råbe hurra for, det var lidt kedeligt og smagsløst..
Jeg har været på unkai en del gange efterhånden, men har aldrig oplevet så ringe service.
Jeg giver 2 stjerner da maden var okay, men kunne have været bedre.

July 19, 2025

Sød og venlig betjening.

Sød og venlig betjening.. men vigtigst af alt, SUPER lækker Sushi, og et dejligt udvalg.... og til jer der brokker jer over at der er travlt: Prøv at undgå spidsbelastningsperioderne.. = Problem solved !

June 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vores ordre var desværre ikke gået…

Vores ordre var desværre ikke gået korrekt igennem deres website. Men personalet sørgede for at lave vores ordre på under 25 minutter. Fantastisk indsats og super venlig betjening. De hjalp endda også med at bære ordren til min bil. Tusind tak 😊

April 11, 2025

Jeg bestilte et bord til 12 personer

Jeg bestilte et bord til 12 personer, men da vi ankom, var der ingen plads til os. Da deres online booking kun tillader reservationer op til 10 personer, ringede jeg for at reservere. Den medarbejder, jeg talte med, noterede både mit navn og telefonnummer, hvilket gav mig en forventning om, at alt var i orden.

Det var derfor meget frustrerende at stå der med 5 børn, som havde glædet sig, var sultne og spændte – kun for at få at vide, at der ikke var noget, I kunne gøre. Den medarbejder, vi talte med på stedet, anerkendte fejlen, men tilbød ingen løsning.
Jeg er meget skuffet over denne oplevelse, især da det var mit første besøg hos jer. Jeg håber, at I vil tage dette alvorligt og sikre, at lignende situationer ikke opstår for andre kunder i fremtiden.

February 28, 2025

D. 14/2 - 25

Min kæreste og jeg, skulle ud og spise d. 14/2 (valentinsdag) som “alle” andre. Og kan overhoved ikke anbefales, hvert fald ikke på unkai sushi i Helsinge. Vi har aldrig være der før, men er kæmpe fan af den der ligger i Hillerød. Håber dog kun, for dem selv og deres gæster at der er så travlt, underbemandet og mega dårlig kommunikation/samabejdet vanskeligheder den dag! ( 14/2 )
Det var simpelhen over ALT kritik. Vi fik først besøg af en tjener 15 min efter vi havde fået vores bord, som heller ikke var gjort klar til 18:45 som vi havde reserveret bord til. Gæsterne rundt om os, havde venter 1 time på deres sushi, og 4 pers bord havde “brugt” deres 2 timer bords reservation. Så tjenerne begyndte bare og rydde deres bord. De havde ikke engang få alt deres mad, så de fik resten med hjem. Pigerne der var på gulvet “tjenerne” var så forvirret og det virkede alt for overvældende for dem, de talte ikke samme, rendte rundt som hovedløse høns. Der gik 45 min før vi fik vores sushi, og forretterne kom bagefter. Ingen rækkefølge på tingene og vi måtte hive fat i en tjener hver gang da der manglede ting som vi havde bestilt. De havde så travlt med deres takeaway ordrer så der var kø uden for og et godt stykke ned af vejen. Så vi andre gæster inde i restauranten blev glemt. Der kunne hurtigt gå 30 min til 1 time på gæsterne fik deres takeaway.
Da vi så skulle betale ( 645 kr ) var der ikke noget med undskyld for vente tiden rabat på pris eller noget Go aften. Jeg har slet ikke nogen ord, og det er så usmageligt som noget andet.

Rated 1 out of 5 stars

Det skal siges vi syntes det en skøn…

Det skal siges vi syntes det en skøn restaurant at besøge på en almindelig hverdag - men kan på ingen måder anbefales på mærkedage som eksempelvis igår d. 14/2 hvor vi havde bestilt bord til kl. 19 2 Pers.

Da vi satte os til bords - blev naboen ved siden af smidt ud da deres tid var gået på trods af de havde ventet 40 min på deres mad - og kun fået 2 omgange. Beskeden lød dog stadig det var der ikke noget at gøre ved.

Vi startede med at bestille - efter 20 min kom der sticks/forret. Men hverken den drikkevarer eller tilbehør. At trykke på kald på på tjener var ikke eksisterende denne dag. Man måtte selv lige hive fat i en af de unge piger som var møg forvirrede og klart de ikke havde styr på det, det var rent kaos og rodet. Ca. 30 min efter kom der drikkevarer - men ikke sushi.. efter 40 min efter giver vi fat i en tjener som kommer tilbage med beskeden “der er sket en fejl så ordren er ikke gået igennem” hvilket var lodret løgn da nogen af sticks på samme ordre var kommet. Det var dumme undskyldninger konstant de stakkels piger blev sendt ud for at sige.

52. Min gik der før vores 10 stk. sushi kom - ikke personale nok til at tage tallerkner ud fra bordet - eller rydde af.
Det var på ingen måder en hyggelig aften og alle vi sad omkring havde samme oplevelse. At gå derfra og betale 646kr - det simpelthen at snyde folk. Der skulle generelt have været rabat til alle der kom- det var simpelthen så frækt at tage fuld pris for denne omgang. Super ærgerligt når man faktisk godt kan li den restaurant!

Rated 2 out of 5 stars

Ikke spis her på en mærkedag som valentinsdag..

ALDRIG spis på denne restaurant på en fredag, valentinsdag eller i en travl ferieperiode! Det er kun et godt sted på alm. hverdage som en onsdag.

Oplevelse fra i dag. d. 14 feb 2025:

Vi kommer ind (2) som har bestilt et reserveret bord til en propfyldt restaurant, med lang ventetid før vi fik et bord.

Dernæst bestile vi drikkelse, forret (sticks), hovedret (sushi) udfra deres hjemmeside som man scanner via en QR kode.

Drikkelse tog ca. 20 min at få leveret.
Dernæst kom hovedretten (sushi) 15 min senere (35 min ventet)
Og 10 min senere kom forreten efter hovedretten, så altså i en forkert rækkefølge (45 min ventet)

Maden smager dog himmelsk, det skal de have! :)

Vi vælger så at bestille endnu en omgang sushi da vi har 1 time tilbage af vores 2 timer booking.

Imens vi venter på vores bestilling nr. 2 bliver restauranten så fyldt af folk som står op og venter på deres takeaway eller bord, at der nærmest står flere folk op end der sidder, og støjniveauet er så højt at man intet kan høre ved dem man sidder med. Fordi der er så proppet, så ramte de stående folk os der sad ned!

Man kunne bede en tjener om noget, hvorefter der så ingenting skete så et totalt underbemandet personale som farede rundt som hovedløse kyllinger og ikke havde styr på en fløjtende fis, men det er selvfølgelig ikke deres skyld! Og sikke et arbejdsmiljø for dem....

Vi valgte så efter 40 min ventetid på vores bestilling nr. 2 at give op, og kalde en tjener til bordet for at betale. Med det gik der yderligere 15 min.

Altså, vi havde 5 min tilbage af vores 2 timer booking, og havde nok kun brugt 30 min på at spise ud af den tid...

Følte os slet ikke mætte, og så betaler man 646,- kr for 2 personer! Vi føler os totalt snydt og havde mest af alt lyst til at gå uden at betale!

Der var tonsvis af andre borde som havde ventet længere end os! (40 min på at få drikkelse leveret, og der var et par borde som direkte bare gik derfra, og borde hvor de havde ventet 1 time+ på maden) Samt mange borde hvor der manglede at blive ryddet op på (Kunne måske have hjulpet, så folk der ventede på et bord kunne få et?)

Yderligere var toilettet iskoldt og den automatiske serviet automat til at tørre hænder i, virkede ikke.

Det skal dog siges at det er en fin restaurant at spise på, på en alm hverdag.

OPDATERET D.20.02.2025:
Kontaktede Unkai Sushi Helsinge, og vi blev tilbudt 50% rabat på vores næste besøg som plaster på såret for vores dårlige oplevelse. 1 stjerne op.

Rated 5 out of 5 stars

Sikke dog et sødt og hjælpsomt…

Sikke dog et sødt og hjælpsomt personale der er i Helsinge afdeling.
En af vores deltagere blev syg under maden, så vi var meget tæt på at ringe efter en ambulance.
Heldigvis viste det sig senere, da hun var kommet sig igen, at hun var ok, men havde bare intet spist i løbet af dagen.
Så intet at sætte på den gode sushi og et meget hjælpsomt personale.

February 11, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, stedet er dog kun til små selskaber, et lidt for trangt lokale i stue-etagen hvor takeaway segmentet fylder enormt meget. Pladsen omkring bordene i kælderen var minimal, men da vi var 2 gik det fint… Det var rigtig god Sushi og smilende personale, derudover fornuftige priser.

November 16, 2024

Ikke en god oplevelse

Vi spiste i kælderen som lugtede fugtig og jordslået. Sushien smagte af det samme uanset hvad der var i. Mangoen med laks var så umoden at den ikke kunne spises. Rullerne var løse og kunne knap samles op med spisepindene.

November 5, 2024

Is this your company?